Kuinka ostaa Cobinhood (COB)

Cobinhood lanseerattiin vuonna 2017 ainutlaatuisella arvonnalla, joka tarjoaa nollamaksuja kryptovaluutta-kauppiaille ympäri maailmaa. Tässä artikkelissa käydään läpi vaiheet, joita tarvitset Cobinhood-kolikon (COB) ostamiseen Cobinhood-vaihdon avulla. Jos haluat oppia lisää projektista, tutustu Cobinhood-aloitusoppaaseen.

Huomaa, että kaupankäynti Cobinhoodilla ei ole tällä hetkellä New Yorkin osavaltion tai japanilaisten sijoittajien saatavilla.

Salaus tai paikallinen valuutta?

Cobinhood-etenemissuunnitelma on luvannut käydä kauppaa USD: llä ja muilla fiat-valuutoilla niiden alustalla. Tässä vaiheessa ne tarjoavat kuitenkin vain salauksesta salaukseen -vaihtoa. Cobinhood ei ole ilmoittanut tarkkaa päivämäärää, jolloin fiat-valuutanvaihto on käytettävissä, mutta toivottavasti joukkue lisää sen pian. Bitcoin on suosituin ja likvidein (helposti vaihdettavissa oleva) kryptovaluutta siellä, joten paras veto on saada ensin käsiinsä joitain Bitcoin.

Sinulla on muutama vaihtoehto, josta voit ostaa Bitcoinia. Coinbase ja GDAX ovat erinomaisia ​​vaihtoa aloittelijoille. Maastasi saatetaan löytää sopivampi vaihto, jos nämä 2 eivät täytä vaihtovaatimuksiasi. Katso tarkempi prosessi Bitcoinin osto-oppaastamme.

Kun olet ostanut jonkin verran Bitcoinia, luo tili Cobinhoodille:

Cobinhood-tilin rekisteröinti

Vaihe 1: Siirry Cobinhood-vaihto tai lataa sovellus omalle Android tai iOS laite. (Tämä opas keskittyy työpöydän prosessiin. Mobiiliversio voi olla erilainen)

Vaihe 2: Napsauta joko “Luo tili” näytön keskellä tai “Rekisteröidy” oikeassa yläkulmassa.

Cobinhood-aloitusnäyttö

Napsauta “Luo tili” tai “Rekisteröidy”.

Vaihe 3: Seuraa seuraavassa näytössä olevia ohjeita ja kirjoita tilitietosi.

Cobinhood-kirjautumisnäyttö

Anna tilitiedot.

Vaihe 4: Kun olet lähettänyt tietosi, saat sähköpostin rekisteröinnin vahvistamiseksi. Napsauta Aktivoi tilisi -painiketta.

Cobinhood-sähköposti

Napsauta “Aktivoi tilisi” -painiketta sähköpostissa.

Vaihe 5: Kun järjestelmä on vahvistanut tilisi, sinut viedään suoraan pörssiin. Haluat ehkä asettaa jonkin verran lisäsuojausta. Voit tehdä tämän viemällä hiiren ruudun oikeaan yläkulmaan ja valitsemalla Tili.

Cobinhood Exchange

Määritä suojaustoiminnot viemällä hiiri Tilin päälle.

Vaihe 6: Siirry Suojaus-välilehdelle ja valitse sinulle sopiva todennusprosessi. Suosittelemme Googlen kaksivaiheista todennusta.

Cobinhood Security -näyttö

Valitse todennusmenetelmä.

Tilisi rahoittaminen Bitcoinilla

Vaihe 7: Napsauta valikkopainiketta ja valitse Rahat.

Cobinhood-valikko

Napsauta valikkopainiketta ja valitse Rahat.

Vaihe 8: Vieritä alaspäin löytääksesi Bitcoin-rivin ja napsauta vastaavaa “Talleta” -linkkiä tällä rivillä.

Cobinhood-talletus- ja nostonäyttö

Valitse “Talleta” Bitcoin-riviltä.

Vaihe 9: Ponnahdusikkuna näyttää Bitcoin-talletusosoitteesi ja QR-koodin, jota sinun pitäisi käyttää varojen tallettamiseen Cobinhood-tilillesi. Voit seurata oppaamme kanssa, kuinka saada Bitcoin, jos tarvitset apua tässä.

Cobinhood Bitcoin-osoite

Talleta BTC julkisella osoitteella tai QR-koodilla.

Varmista sinulle vain Lähetä bitcoin tähän osoitteeseen. Voit menettää varasi, jos lähetät muita kryptovaluuttoja tähän osoitteeseen. Voit käyttää esimerkiksi Blockchain varmistaaksesi, että tapahtumasi on suoritettu.

Kuinka ostaa Cobinhood (COB) pörssistä

Vaihe 10: Kun olet varmistanut, että Bitcoin-tapahtumasi onnistui, napsauta valikkoa uudelleen. Valitse tällä kertaa ”Exchange”. Oletko valmis saamaan ensimmäisen COB: n?

Vaihe 11: Napsauta vasemmassa yläkulmassa Cobinhood-logon vieressä Valitse tuote. Täällä voit vierittää alaspäin valita COB / BTC-parin tai etsiä sitä.

Cobinhood-kaupankäyntiparien valikko

Etsi COB / BTC-kauppapari.

Vaihe 12: Vaihtonäkymässä näytetään nyt tiedot erityisesti COB / BTC: lle. Etsi tilauskanta keskeltä vaihtonäkymää. Tilauskanta näyttää sinulle hinta ja äänenvoimakkuus valitun kaupankäyntiparin tiedot.

Alla olevassa esimerkissä myyjät tarjoavat 0,00000575 BTC: n hinnan 1 COB: lle. Ostajat puolestaan ​​tarjoavat 0,00000570 BTC 1 COB: lle. Tämä ero hinnoissa tunnetaan nimellä levitän.

Cobinhood Exchange -näyttö

Tee tilaus tilauskirjaan.

Jos haluat vain ostaa viimeisimmällä myyjähinnalla, etsi Tilauslomake ja varmista, että olet valinnut Markkinat-välilehden. Kun tämä on valittu, kirjoita kuinka paljon Bitcoinia haluat käyttää tähän kauppaan ja paina “OSTA”.

Joissakin tapauksissa COB: tä ei välttämättä ole riittävästi viimeisimpään hintaan. Näin ollen vaihto täyttää loput kaupastasi seuraavaksi parhaalla hinnalla. Mutta älä huoli, tämä kaikki on järjestelmän puolestasi.

Vaihe 13: Cobinhoodilla on enemmän kattava opas kokeneille käyttäjille jos olet kiinnostunut käymään kauppaa limiitti-, stop- ja stop-limit-toimeksiannoilla.

Siinä sinulla on, olet nyt ensimmäisen Cobinhood-kolikon ylpeä omistaja. Älä mene kaikkea kerralla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me