Huolimatta siitä, että se on yksi markkina-arvon suurimmista kryptovaluutoista, tällä hetkellä on hyvin rajallinen määrä pörssejä, joista voit ostaa IOTA: ta. Tässä mielessä näytän sinulle tällä hetkellä suosituimmat vaihtoehdot ja selitän IOTA-kolikoiden ostoprosessin.

Kuinka ostaa IOTA

Tällä hetkellä on vain kaksi pörssiä, joilla on merkittävä IOTA-kaupan määrä, joista kumpikaan ei hyväksy fiat-valuutan (USD, EUR jne.) Talletuksia. Jos sinulla ei vielä ole toista kryptovaluutta ja haluat ostaa IOTA: n, sinun on ensin ostettava Bitcoin tai Ethereum. Voit sitten lähettää Bitcoinin tai Ethereumin johonkin seuraavista pörsseistä ja vaihtaa sen IOTA: lle:

  • Bitfinex – Hongkongista lähtevällä Bitfinexillä on jatkuvasti suurin päivittäinen kauppavolyymi kaikista kryptovaluutanvaihdoista. Valitettavasti yhdysvaltalaisille sijoittajille Bitfinex on viime aikoina lopetti Yhdysvaltain yksittäisten asiakkaiden palvelemisen.
  • Binance – Binance on hyvin uusi vaihto. Yhtiö keräsi 15 miljoonaa dollaria alkuperäisen kolikkotarjouksensa (ICO) kautta vain 3 minuutissa 3. heinäkuuta 2017. Alle kaksi viikkoa myöhemmin vaihto aloitettiin 14. heinäkuuta. Vaikka onkin järkevää olla varovainen tällaisessa uudessa pörssissä, Binance on rakentanut nopeasti käyttäjäkannan, joka on nyt johdonmukaisesti kaikkien krypto-valuutanvaihtojen 10 parhaan päivittäisen kaupan volyymissa.

Alla näytän, kuinka kutakin vaihtoa käytetään IOTA: n ostamiseen. Muista, että sinun on ensin omistettava toinen kryptovaluutta (kuten Bitcoin tai Ethereum) tallettaaksesi ja käyessäsi kauppaa IOTA: lle.

Kuinka ostaa IOTA Binancesta

Binancea on melko helppo käyttää IOTA: n ostamiseen. Tässä on vaiheittainen opas, joka näyttää tarkan prosessin.

1) Rekisteröi Binance-tili

Ensimmäinen vaihe on luoda Binance-tili. Käyttämällä ilmoittautumislomake löytyy täältä, sinun on annettava sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Kuten aina, muista valita vahva yksilöllinen salasana. Rekisteröitymisen jälkeen sinulle lähetetään sähköposti sähköpostiosoitteesi vahvistamiseksi.

Rekisteröi tili Binancessa

2) Kirjaudu sisään

Kun olet napsauttanut Binancesta sinulle lähetetyn sähköpostin linkkiä, tilisi tulisi aktivoida. Napsauta linkkiä Kirjaudu.

Binance-tili aktivoitu

Kirjaudu tilillesi.

Binance-kirjautuminen

3) Jatka tilisi määrittämistä

Kun olet kirjautunut sisään, sinut viedään omalle Binance tilin sivu.

Suosittelemme aina, että otat 2-tekijän todennuksen (2FA) käyttöön kaikissa pörsseissä, joita käytät salausvaluutan kauppaan tilisi turvallisuuden parantamiseksi. Suosittelemme erityisesti käyttämään Google Authenticator -sovellusta, koska SMS 2FA: lla on useita tietoturva-aukkoja. Google Authenticator on vapaasti käytettävissä molemmilta Google Play Kauppa ja Apple IOS -kauppa.

Aluksi tilisi nostorajaksi asetetaan 2 BTC-ekvivalenttia 24 tunnin välein, mutta voit nostaa näitä rajoja suorittamalla Binancen henkilöllisyyden todennuksen.

Binance-henkilöllisyyden todentaminen

4) Talleta salausvaluutta Binancelle

Talletettavana on suuri määrä kryptovaluuttoja Binance, vaikka kaupankäyntiparit ovat nimetty Bitcoiniksi, Ethereumiksi ja USDT (jako). Tässä esimerkissä talletan Ethereumin.

Valitse valitsemasi salakolikko napsauttamalla talletusta ja lähetä sitten varat annettuun osoitteeseen.

Binance Talletusmenetelmät

Voit tarkastella odottavia talletuksia odottaessasi tapahtumien vahvistamista.

Binance odottaa Ethereumin talletusta

Kun talletuksesi on vahvistettu kokonaan, näet sen nyt käytettävissä olevissa saldoissasi.

Binance suoritettu Ethereum talletus

5) Osta IOTA Bitcoinilla tai Ethereumilla

Kun talletuksesi on suoritettu, on aika vaihtaa talletettu kryptovaluuttasi IOTA: lle. Napsauta valikossa “Vaihda” -painiketta.

Binance paikantaa vaihto

IOTA: lla käydään kauppaa Bitcoin- ja Ethereum-markkinoilla. Etsi IOTA markkinoilta, joilla haluat käydä kauppaa.

Binance Etsi IOTA

Tee Buy IOTA -tilaus joko limiitti- tai markkinatilauksella. Binance veloittaa kaupoista 0,1%: n maksun. Yksinkertaisuuden vuoksi ostin 300 IOTA: ta markkinatilauksella. Jos annat markkinatilauksen, voit valita Ethereum (tai Bitcoin) -saldosi prosenttiosuuden, jota haluat käyttää IOTA: n ostamiseen.

Markkinatilaus ostaa IOTA: n enimmäismäärän käytettävissä olevalle Ethereum-summalle. Se ostaa halvimman saatavilla olevan IOTA: n, kunnes se on täyttänyt tämän määrän.

Binance IOTA -tilaus

Kun tilauksesi on täytetty, se näkyy käytettävissä olevassa IOTA-saldossasi. Sitten voit peruuttaa IOTA: n Binance valitsemaasi lompakkoon.

IOTA-rahastojen sitominen ja nostaminen

IOTA: n ostaminen Bitfinexistä

IOTA: n ostoprosessi Bitfinexissä on hyvin samanlainen kuin Binancen prosessi. Tästä syystä olen virtaviivaistanut Bitfinex-mallia hieman.

1) Rekisteröidy ja vahvista sähköposti

Tietenkin ensimmäinen askel on rekisteröidy Bitfinex-tilille ja vahvista sähköpostiosoitteesi.

Bitfinex-rekisteröinti

Voit ottaa 2FA: n käyttöön tilisi suojausosassa sen turvallisuuden parantamiseksi.

Bitfinex 2FA

2) Talleta kryptovaluutta Bitfinexille

Napsauta talletusvälilehteä ja valitse salausvaluutta, jonka haluat tallettaa. Kuten Binance, Binfinex käy kauppaa IOTA: lla Bitcoin- ja Ethereum-markkinoilla.

Bitfinex-talletus

Jälleen kerran olen päättänyt tallettaa Ethereumin.

3) Osta IOTA käyttämällä Bitcoinia tai Ethereumia

Etsi kauppapaari, jolla haluat käydä kauppaa Bitfinex. Tässä esimerkissä käyn kauppaa IOTA / ETH-markkinoilla.

Bitfinex Etsi IOTA Market

Kuten Binancessa, on olemassa erilaisia ​​tilaustyyppejä, joista yksinkertaisin on markkinatilaus. Jos haluat Bitfinexin ostavan enimmäismäärän automaattisesti markkinahintaan, napsauta alla olevassa kuvassa näkyvää vihreää ympyrää ja napsauta sitten “Exchange Buy”.

Bitfinex Osta IOTA eetterin kanssa

Kun tilauksesi on täytetty, IOTA on saatavana IOTA-vaihto-lompakossasi.

IOTA-saldo

Yhteenveto

Vaikka IOTA: ta ei vielä tueta yhtä monilla pörsseillä kuin muita altcoineja, se on silti suhteellisen helppo ostaa. Muista vain, että jos sinulla ei vielä ole kryptovaluuttaa IOTA-kauppaa varten, sinun on ostettava joitain fiat-valuutalla erillisestä pörssistä kuin mistä voit ostaa IOTA: n.

On myös syytä huomata, että tällä hetkellä saatavilla on rajoitettu määrä IOTA-lompakoita. Parasta on käyttää virallista IOTA GUI-lompakkoasiakas, jos haluat pitää kolikot pois pörssistä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me