Yksi yleisimmistä kysymyksistä, joita uudet salaussijoittajat kysyvät, on: Voinko ostaa kryptovaluutta PayPalilla? Lähes kaikilla on PayPal-tili, ja mahdollisuus käyttää tätä tiliä salauksen ostamiseen helpottaa salaussfäärille tulevien asioita. PayPal ei kuitenkaan vielä tue kryptovaluutta. Yritys jopa listaa Bitcoins-tuotteiden myynnin yrityksen politiikan vastaisesti.

Yhtiön perustajajohtajalla on nimeltään Bitcoin huijaus julkisesti, joten he eivät ole aivan salauksen ammattilaisia. Lähempi tarkastelu paljastaa, että päätös olla käsittelemättä salausta perustuu todennäköisesti enemmän valuutan mekaniikkaan kuin suoraa vihaa Bitcoinia vastaan.

Maksut, joita ei voi palauttaa: PayPal-salausvaluutta

Kryptovaluutat, kuten Bitcoin, eivät ole palautettavissa. PayPal toimii kuitenkin samalla tavalla kuin luottokortit. Käyttäjille tarjotaan tiettyjä hyvitysmahdollisuuksia PayPalin kanssa suoritetun tapahtuman olosuhteiden mukaan. Bitcoinissa ei ole keskusta, asiakaspalvelua tai edes tunnettua tekijää, jolle valituksesi lähetettäisiin. Kun lähetät Bitcoinia, se on pysyvä. Tämä tekee siitä yhteensopimattoman PayPalin verkon kanssa.

Opi ostamaan kryptovaluutta PayPalin avulla

Vaikka et voi myydä Bitcoinejasi PayPalin kautta, voit silti ostaa kryptovaluutta niiden alustalla. Sinun tarvitsee vain käyttää kolmatta osapuolta, joka on erikoistunut tällaisiin tapahtumiin, jos et halua tekevän jäädytettyä tiliä. PayPal on tunnettu tilien jäädyttämisestä. Heidän tilikäytäntönsä sallii heidän jäätyä tilillesi 180 päivän ajan, jos he uskovat rikkoneen heidän ehtojaan.

Nopea varoitus: huijarit

Sekä PayPalilla että salausmarkkinoilla on kohtuullinen osuus huijauksista. Kun yhdistät nämä kaksi ja uusi sijoittaja, voit joutua vaarallisiin vesiin. Yksi suosituimmista vältettävistä kryptovaluuttahuijauksista on PayPalin takaisinostohuijaus. Se on myös yksi tärkeimmistä syistä Bitcoinin myynti on kielletty PayPalissa.

Tässä huijauksessa joku ostaa Bitcoinia sinulta PayPalin kautta. Kun Bitcoin on heidän tilillään, he tekevät hyvityksen PayPalille väittäen, että he eivät ole koskaan saaneet salausta. PayPal peruuttaa maksun ja huijari poistuu varoillaan ja salauksellasi. Näiden tilanteiden välttämiseksi pidä kiinni vain hyvämaineisista palveluista, kuten alla luetelluista.

VirWox

VirWox tuli markkinoille vuonna 2007 virtuaalisena vaihtoa videopeleissä käytetyille digitaalisille valuutoille. Alustan avulla voit ostaa Linden-dollareita PayPalin tai luottokortin avulla. Linden-dollarit ovat digitaalinen valuutta, jota käytetään videopelissä Second Life. Bitcoin, yhdessä joidenkin muiden pelivaluuttojen kanssa, lisättiin alustalle vuonna 2011.

Ostat Linden-dollareita PayPalin kautta ja siirrät niiden varat suoraan Bitcoiniin. Koska teknisesti foorumi myy vain Linden-dollareita, se välttää PayPalin ongelmat kryptovaluutan kanssa.

Rekisteröintiprosessi

VirWoxin rekisteröintiprosessi pyytää sinua yhdistämään pelihahmosi. Tämä vaihe on välttämätön virtuaalivarojen siirtämiseksi VirWox-tililtäsi. Aluksi täytät tilisi rekisteröintitiedot, jotka sisältävät nimen, sähköpostiosoitteen ja edellä mainitut avatar-tiedot. Et voi laittaa avataria, jos sinulla ei ole sitä.

VirWox kotisivun kautta

VirWox kotisivun kautta

Vahvistus

Seuraavaksi saat vahvistussähköpostin, joka sisältää väliaikaisen salasanan. Sinun on seurattava annettua linkkiä ja annettava käyttäjänimesi ja väliaikainen salasanasi päästäkseen alustalle. Saapuessasi voit muuttaa salasanasi.

Talletusvarat

Kun olet tililläsi, siirry talletuspainikkeeseen, joka sijaitsee sivun oikeassa kulmassa suoraan Oma tili -osiossa. Tämä painike vie sinut yleiskatsaukseen maksuosasta. Täältä näet ostovaihtoehtosi ja kuinka kauan niiden suorittaminen kestää. PayPal on listattu välittömänä tapahtumana kaaviossa.

Selaa sivua alaspäin, kunnes pääset PayPal Express -kassaosioon. Löydät linkin, joka vie sinut PayPalin ostovaihtoehtoihisi. Napsauta PayPal-linkkiä ja lataa tilillesi kuinka paljon rahaa aiot käyttää kryptovaluuttaan. Vaikka kyseessä on nopea tapahtuma, sinun on valtuutettava tapahtuma PayPal-sivustolla, tai se ei koskaan toteudu.

PayPalin ohjeet VireWoxin kautta

PayPal-ohjeet VirWoxin kautta

Vaihto Bitcoinille

Kun tilisi on luotu, voit vaihtaa ostamasi Linden Dollars (SLL) suloiseen Satoshisiin. Seuraava vaihe on napsauttaa vaihtovälilehteä, jossa luetellaan BTC / SLL. Tämä välilehti sijaitsee verkkosivuston vasemmalla puolella Oma tili -osiossa. Tämä painike vie sinut sivulle, joka ilmoittaa sinulle, kuinka paljon SLL: ää sinulla on käytettävissä tililläsi.

Tee seuraavaksi tilaus vaihtaa SLL BTC: lle halutulla nopeudella sivulla. Muutamassa minuutissa saat Bitcoinisi toimitetuksi osoitteeseen, jonka annoit vaihdon yhteydessä. Ei niin helppoa kuin Coinbase, mutta se antaa sinun käyttää tätä PayPal-tiliä saadaksesi kätesi Bitcoiniin.

PaikallisetBitcoins

Jos edellinen prosessi on liikaa sinulle, on aina alkuperäinen tapa käyttää PayPalia salauksen ostamiseen: PaikallisetBitcoins. Tämä alusta ei todellakaan vaihda kryptovaluutta. Sen sijaan käyttäjät muodostavat yhteyden virtuaalilevyn kautta ja tapaavat sitten henkilökohtaisesti käsittelemään Bitcoin-tapahtumiaan. Vaikka tämä vaatii lisää matkakuluja ja aikaa, se tarjoaa sinulle nimettömän tavan ostaa kryptovaluutta PayPalin kautta.

LocalBitcoin kotisivun kautta

LocalBitcoin kotisivun kautta

Älä ole yllättynyt, jos arvokasta Bitcoinia myyvä henkilö pyytää sinua vahvistamaan tapahtuman, kun olet siellä heidän kanssaan. Tämä tehdään aiemmin keskustellun PayPal-hyvityspetoksen välttämiseksi. Kuten muissa tapahtumissa muukalaisen kanssa, sinun tulee aina olla varovainen, kuten tavata julkisessa paikassa. Jos tarvitset nimettömyyttä, seuraa tätä reittiä.

Salausvaluutan ostaminen PayPalilla: Ei mahdotonta

Nyt kun tiedät tarkalleen kuinka ostaa Bitcoin PayPalilla, olet valmis aloittamaan salauksen sijoitusstrategian. Muista tehdä tutkimuksesi ja seurata näitä vinkkejä, jotta voit lisätä salaussalkkusi ammattilaisena.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me