Kuinka tulla EOS-edustajaksi

Kuultuasi, että jotkut EOS-edustajat ansaitsevat jopa 5000 dollaria päivässä EOS-rahakkeina, mietit todennäköisesti, kuinka voit saada palan kyseisestä toiminnasta. Meillä on hyviä uutisia sinulle. EOS-edustajaksi tuleminen ei ole niin hankalaa kuin luulisi. Eikä ole rajoituksia sille, kuka voi tulla.

Tässä oppaassa näytämme sinulle, kuinka tulla EOS-edustajaksi, sekä kuinka kasvattaa kertoimiasi tullessa 21 lohkotuottajan joukkoon. Aloitetaanpa.

Reilu varoitus: Jos haluat tulla EOS-edustajaksi, sinun on oltava mukava ohjelmistojen ja laitteistojen suhteen. Erityisesti sinun tulee tuntea vähintään GitHub, komentoriviliitäntä (CLI) ja käyttämäsi laitteen laitteistotiedot.

EOS-edustajan laitteistovaatimukset

EOS: t laitteistovaatimukset edustajille ovat vähäisiä. EOS: n perustajan Dan Larimerin mukaan “EOSIO voi toimia hyvin vähän muistia, alle 100 Mt + jaetun muistin tiedostokoko. Jaetun muistitiedoston vaatimukset riippuvat paikallisen sovelluksen tilasta (käyttäjien määrä jne.). ” Muistivaatimuksen lisäksi ei ole paljon muuta.

Kuinka rekisteröidä EOS-edustajaksi

Huomautus: Näissä ohjeissa oletetaan, että olet jo kloonannut EOSIOn GitHub-arkisto, määritetty cleos-komentorivityökalu, ja sinulla on EOS-lompakko, jossa on joitain EOS-tiedostoja.

Vaihe 1. Luo bp_info.json tiedostossa hahmotelluilla tiedoilla EOS BP -tietostandardi.

Vaihe 2. Jos sinulla ei vielä ole sellaista, luo edustajalle verkkosivusto (ts. Https://EOSCoinCentral.com).

Vaihe 3. Lisää JSON-tiedosto verkkosivustosi verkkotunnuksen juuriin (ts. Https // EOSCoinCentral.com / bp.json).

Vaihe 4. Rekisteröidy EOS-edustajaksi suorittamalla seuraava cleos-komento:

cleos-järjestelmän tuottaja

  • tilin nimi – pitäisi olla enintään 12 merkkiä. Jokaisen merkin tulee olla joko pieni kirjain tai numero 1 – 5. Ensimmäisen merkin tulee olla pieni kirjain, ei numero.
  • tuottaja_avain – julkinen avain tuottajaavaimesta.
  • url – vaiheessa 2 määrittämäsi verkkosivusto.
  • sijainti – suhteellinen sijainti lähimmän naapurin aikataulutusta varten

Vaihe 5. Varmista, että olet nyt edustaja suorittamalla komento:

cleos-järjestelmän luettelotuottajat

Sinun pitäisi pystyä etsimään tilisi nimi luettelosta, jolla sinulla on äänimäärä.

Kymmenen edustajan äänten ja päivittäisten palkintojen määrä

Kymmenen edustajan äänten ja päivittäisten palkintojen määrä

Kuinka parantaa mahdollisuuksiasi tulla tuottajaksi

EOS Go, yhteisön ylläpitämä organisaatio, loi luettelon kahdeksan kriteeriä joka jokaisella edustajalla pitäisi olla. Joka viikko ennen julkaisua EOS Go tarkisti edustajat ja luokitti heidät näiden kriteerien mukaan. Edustajat, joilla on korkeampi sijoitus, saivat väistämättä enemmän ääniä tullakseen lohkotuottajaksi. Vaikka näitä kohteita ei vaadittu, yhteisö suhtautui heidän kanssaan edustajiin enemmän.

EOS Go on sittemmin pysäyttänyt viikoittaiset arvostelunsa. Sinun tulisi kuitenkin noudattaa standardeja, jos haluat tulla lohkotuottajaksi. Kahdeksan standardia ovat:

Julkisen verkkosivuston URL-osoite (ja sosiaalisen median tilit)

Yhteisön läsnäolo on elintärkeää edustajalle. Sinulla pitäisi olla verkkosivusto, jolla yhteisön jäsenet voivat käydä saadakseen lisätietoja suunnitelmistasi edustajana. Mitkä ovat tavoitteesi? Kuinka hyödyt EOS-ekosysteemistä?

Käytä sosiaalisen median tilejäsi muiden kanssa. Ne ovat erinomainen foorumi tehdä ilmoituksia ja vastata kysymyksiin.

Linkit henkilötodistuksiin

Luo linkkejä ja aseta seuraavat tiedot yleisön saataville:

  • Virallinen tuottajaehdokkaan nimi
  • Yrityksen pääkonttorin sijainti
  • Odotettu palvelinten sijainti
  • Palvelinten tyyppi (pilvi, paljas metalli jne.)
  • Nykyinen työntekijäluettelo ja kuvia vähintään 67 prosentista henkilöstöstä
  • Vähintään 67%: lla henkilöstöstä asiaankuuluva taustapätevyys

EOS-tunnusten haltijat välittävät näistä tiedoista. He eivät halua viettää tunteja yrittäessään löytää sen.

Tekniset eritelmät ja resurssimenot

Tässä osiossa sinun tulisi arvioida, mitkä käyttökustannuksesi edustajana ovat. Selvitä, minkä tyyppistä laitteistoa käytät ja mitä teet sen ylläpitämiseksi.

Laitteiston skaalaussuunnitelma

Kun EOS-verkko kasvaa, sinulla on oltava suunnitelma tämän käsittelemiseksi edustajana.

Yhteisön edun mukainen projekti

EOS: n kannattajat suhtautuvat ehdottomasti siihen, että edustajat käyttävät osan lohkopalkinnoistaan ​​yhteisöprojekteihin. Kun ansaitset 500–5000 dollaria päivässä (nykyisin hinnoin), sinulla on varaa antaa vähän takaisin.

Luettelo sähke- ja testnet-solmujen nimistä

Sähke-tietojesi luettelo antaa yhteisön jäsenille yhteyden, jos heillä on kysyttävää tai kommentteja. Testausverkossa olevien solmunimien antaminen mahdollistaa yhteisön testnetiin osallistumisen ja testaamisen.

Estä tuottajaehdokkaiden tiekartta

Tiekartta on syvällisempi asiakirja, jossa hahmotellaan edelleen joitain edellisiä kohtia. Se sisältää “Arvot, yhteisöprojektin aikajana, talous, läpinäkyvyys tai mikä tahansa muu aihe, jota ehdokas pitää tärkeänä.”

Sijoitus osinkoihin

Lopuksi sinun on dokumentoitava, aiotko jakaa EOS-inflaatiopalkkioita merkkien haltijoille, ja jos olet, miten teet niin.

Tulee sen arvoiseksi EOS-edustajaksi?

Se on sinusta kiinni. Pelkän vähimmäisvaatimuksen tekeminen EOS-edustajaksi tulemiseen edellyttää vain, että suoritat muutaman komennon CLI: stä. Verkon kanssa skaalautuvien laitteiden hankkiminen, yhteisön luottamuksen rakentaminen ja riittävän äänten saaminen tulojen turvaamiseksi ovat kuitenkin haastavia.

Nykyisillä lohkotuottajilla on vähintään 60 miljoonaa ääntä. Palkitsevalla edustajalla, jolla on vähiten ääniä, on edelleen lähes 16 miljoonaa.

Tässä vaiheessa se tulee olemaan ylämäkeen taistelu sinulle. Mutta edustajien on pakko tulla ja mennä lähivuosina. Joten ei ole koskaan liian myöhäistä aloittaa kokeilemista.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me