Kiina on ollut jatkuva innovaatioiden lähde blockchainissa.NEO: n kaltaiset projektit ja innovatiiviset aloitteet, kuten blockchainiin keskittynyt Xiong’An smart city. Achain (ACT) on jälleen yksi kiinalainen blockchain-projekti, joka tuottaa innovaatioita. Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Achain fork -tekniikasta, tämän projektin tehtävästä, teknisistä ominaisuuksista, ekosysteemistä ja muusta.

Projektin tehtävä

Achain perustettiin vuonna 2015 ja se on blockchain-projekti, joka on sitoutunut rakentamaan rajattoman blockchain-maailman. Ytimessä Achain pyrkii hyödyntämään teknisiä ratkaisuja monien nykyisten lohkoketjujen ongelmien ratkaisemiseksi. Sen lisäksi, että keskitytään tekijöihin, kuten tapahtumiin sekunnissa, projektissa pyritään myös parantamaan lohkoketjujen yhteentoimivuutta. Tämä yhteentoimivuus yhdistää sekä lohkoketjun että ei-lohkoketjumaailman tavalla, joka on pääsääntöinen pääkäyttäjille.

Mukaan projektin valkopaperi, Achain tarjoaa huippuluokan malleja, kuten virtuaalikone, älykäs hiekkalaatikko, arvonvaihtoprotokolla ja haaroitusmekanismi. Nämä ja muut tekijät tekevät Achainista kykenevän saavuttamaan tai jopa ylittämään 1000 TPS: n.

Konsensusalgoritmin tiedot

Achain käyttää solmujen yksimielisyyttä muokatulla DPoS: llä, jota kutsutaan tuloksen delegoiduksi panokseksi (RDPoS). Tällä yksimielisyysmekanismilla on useita mahdollisia etuja muihin verrattuna. Se pystyy saavuttamaan paremman energiatehokkuuden, ja sillä on myös useammin järjestettävät vaalit, mikä tekee huonojen toimijoiden karkottamisen paljon helpommaksi kuin perinteisillä algoritmeilla. Achainin RDPoS: n on tarkoitus olla parempi kuin DPoS yhdestä pääasiallisesta syystä: Vaikka DPoS sallii vain yhden validoijan luoda lohkon, RDPoS antaa kaikille 99 parhaimmalle validoijalle mahdollisuuden osallistua tapahtumien todentamiseen joissakin tapauksissa tarvittaessa.

graafinen, jossa on tilastotiedot tapahtumien lukumäärästä, käyttäjätileistä jne.

Ajantasaiset tilastot Achain (ACT) -tapahtumista löytyvät Selaimen sivusto.

Achain Fork: Teoria ja toteutus

Vaikka tässä projektissa on useita teknisiä innovaatioita, Achain-haarukka (eli haarukkaverkko) on epäilemättä odotetuin. Achainin avulla voit haarauttaa useita uusia lohkoketjuja helposti. Voit jopa haarautua jatkuvasti uudesta lohkoketjusta.

Miksi Achain-haarukkatekniikka on tärkeää? Kaikki haarukat lohkoketjut ovat samanarvoisia, mikä tarkoittaa, että ne eivät ole hierarkkisia teknisestä tai taloudellisesta näkökulmasta. Lisäksi projekti tarjoaa lohkoketju palveluna (BaaS) -ratkaisun, joka käyttää useita ohjelmointikieliä ja visualisoitua kehitystä vähentääkseen käyttöönoton vaikeuksia. Tämä tarkoittaa, että erilaisten ohjelmointitaustojen kehittäjät voivat mahdollisesti luoda Achain-haarukan.

Lokakuusta 2018 alkaen Achain-kehityksen ohjelmointikielen tuki sisältää Lua, Solidity, Java ja C #.

Dappien ja rinnakkaisketjujen ekosysteemi

Toinen asia, jota blockchainit kohtaavat tänään, on kuinka kasvattaa omia ekosysteemejään. Suurimmaksi osaksi Ethereum on selvästi johtava alusta (käyttäjän nykyisen käyttöönoton kannalta) ihmisille, jotka haluavat kehittää dapp-sovelluksia ja apuohjelmatunnuksia. Achain on kuitenkin jo kasvanut ekosysteeminsä melko hienosti vain viime vuosina.


Achain-ekosysteemi on jaettu kahteen pääluokkaan: dappit ja rinnakkaisketjut. Vaikka tällä hetkellä on vain yksi rinnakkainen ketju (SelfSell), käytettävissä on seitsemäntoista erilaista dappia, jotka ulottuvat kahdeksaan eri luokkaan. Näihin luokituksiin kuuluvat vaihto, viihde, rahoitus, maksut, verkko, markkinapaikka, palvelut ja protokolla. Verrattuna valtaosaan lohkoketjuista, Achain on edistynyt paljon ekosysteemin rakentamisessa.

Esimerkkejä Achain Dappsista

Heluss tavoitteena on häiritä vakuutusalaa. Ensinnäkin hanke keskittyy tarjoamaan tekniikoita, kuten tekoälypohjainen korvaushallinta ja älykkäät matkavakuutussopimukset. Kun yhteisö kasvaa, projektiryhmä aikoo myöhemmin ottaa käyttöön myös auto-, koti- ja lainavakuutusratkaisuja.

GymChain on apain Achain-ekosysteemissä, jossa voit käyttää tekoälyohjattuja, puettavia älylaitteita kerätä terveyttä ja kuntoa koskevia tietoja ja ladata hajautettuun lohkoketjuun. Tämän ratkaisun avulla voit muodostaa räätälöityjä liikuntasuunnitelmia, jotka perustuvat data-analyyseihin.

WeatherBlock on projekti, joka käyttää lohkoketjua ja IoT-antureita keinona parantaa rakeisen tason tietoja ja sijaintiin perustuvaa sääennustetta.

Achain-ekosysteemin osallistujien logot

Achain-ekosysteemiin kuuluu tällä hetkellä seitsemäntoista dappia ja yksi rinnakkainen ketju.

Saavuta hinta-analyysi ja vaihto

Aivan kuten muutkin kryptot, Achainin hinta on vaihdellut huomattavasti ajan myötä. Varhaisimmat saatavilla olevat tiedot elokuussa 2017 osoittavat, että hinta oli noin 0,20 – 0,23 dollaria. Toisin kuin muut kryptovaluutat, Achainin hinta laski syyskuussa 2017 merkittävästi alle 0,04 dollarin hintoihin. Achainin hinta nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle 1,34 dollariin tammikuussa 2018. Elokuusta lähtien hinnat ovat nousseet hieman yli ja alle 0,03 dollarin

Achainilla (ACT) on useita merkittäviä pörssilistoja, erityisesti suosittujen Aasian pörssien, kuten Huobi, OKEx ja KuCoin, kanssa. Vaihtokaupan määrän suhteen CoinEgg näyttää olevan suosituin, jota seuraavat Bitforex ja Huobi. Kaupankäyntiparit vaihtelevat pörssien välillä. Joitakin esimerkkejä ovat salausvaluutat, kuten BTC, ETH ja USDT, sekä fiat-valuutat, kuten USD, TRY ja IDR.

graafinen kuva Achain-pörssitiedotteista

Achain on saatavana useissa suosituissa salauspörsseissä.

Tiimi ja yhteistyökumppanit

Sen projektin verkkosivusto, Vain toimitusjohtaja Tony Cui on lueteltu. Cui on muutama merkittävä saavutus, mukaan lukien Zhongguancun Alliancen Future Star -palkinnon voittaminen ja kuuluminen kuuluisan riskipääomalehden CYZONE 30–30-vuotiaiden joukkoon. LinkedInissä 51 henkilöä on listattu Achainin työntekijöiksi. Suurin osa joukkueesta sijaitsee Pekingissä.

Achainilla on myös muutama avainalan kumppani. Se on jopa järjestänyt “Blockchain-tekniikan avoimen kurssin” Tsinghuan yliopiston kanssa, joka on laajalti tunnustettu yhdeksi maailman johtavista yliopistoista.

graafinen kuva Achainin kumppaneista

Achainilla on muutama iso nimi kumppaneita.

ACT: n säilyttäminen

Koska Achainilla on oma estoketju, jotkut suosituimmista cryptocurrency-lompakon vaihtoehdoista eivät tällä hetkellä tue ACT: tä. Erilaisten verkkokeskustelujen mukaan valittavana on vielä pari hyvää vaihtoehtoa. Voit esimerkiksi luoda oman ACT-verkkolompakon Achain-selaimen sivustolla. Lisäksi, Kcash on suosittu valinta, joka tukee ACT: tä sekä satoja muita kryptovaluuttoja yhdeksässä suosituimmassa julkisessa lohkoketjussa.

Tiekartta

Achain-kehityksen etenemissuunnitelma on melko yksityiskohtainen. Suurin osa luetelluista tavoitteista on kuitenkin pikemminkin kehityskeskeisiä kuin markkinointi tai muotoilu. Silti on tärkeää huomata, että keskittymistä protokollan yhteentoimivuuteen ja sellaisen tekniikan rakentamiseen, joka on helpommin saatavana yleisen käyttöönoton kannalta, voidaan myös pitää markkinointikeskeisenä osana tätä projektia.

On olemassa kolme päävaihetta, joiden suunnitellut valmistumisajat on lueteltu. Näitä ovat Singularity (valmis Q1), Galaxy (jatkuva) ja Cosmos (täydellinen Q4: n lopussa). Yksi asia on huomata, että näiden vaiheiden päivämäärät eivät ole yhdenmukaiset kotisivun ja julkaisun välillä. Tämä voi johtua yksinkertaisesti tilanteesta, jossa vaiheiden nimet pysyvät samoina, kun taas uusien tavoitteiden ja aikajanan päivämäärät muuttuvat edelleen. Tammikuussa 2019 projekti päivittää verkkosivuston vastaamaan uuden vuoden etenemissuunnitelman tavoitteita.

graafinen esitys Achainin kehityssuunnitelmasta projektin julkaisusta

Hanki kehityssuunnitelma projektin valkoisesta paperista

Johtopäätös

Kun tarkastellaan blockchain-projektien nykyistä maisemaa, Achain tarjoaa varmasti mahdollisuuden kaivattuihin teknisiin innovaatioihin. Mahdollisuus luoda helposti Achain-haarukka sekä protokollan ainutlaatuinen RDPoS-konsensusalgoritmi tekevät tästä lupaavan projektin. On mielenkiintoista nähdä, kuinka Achain hyödyntää saavutuksiaan ja kuinka projektiryhmä jatkaa pitkän aikavälin strategian kehittämistä protokollan teknisten valmiuksien parantamiseksi ja osallistumisen lisäämiseksi sen ekosysteemiin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me