Akoin on musiikkitaiteilija Akonin kesäkuussa 2018 lanseeraama kryptovaluutta, joka aikoo toimia perustana radikaaliselle uudelle kaupungille, jota kehitetään Afrikassa. Tämän kaupungin mallinnetaan olevan 100-prosenttinen salauspohjainen, ja sitä rakennetaan jo 2000 hehtaarin tontille, jonka Senegalin presidentti Macky Sall lahjoitti Akonille..

Miksi Akoin luotiin?

Akoinia ehdotettiin auttamaan nuorten yrittäjyyden edistämisessä Afrikassa “salaamalla voimaa” väestölle.

Akonin pyrkimys afrikkalaiseen digitaalivaluuttaan on vastaus moniin kysymyksiin, jotka tällä hetkellä tukahduttavat alueen monien ihmisten taloudellisen vaurauden.

Joitakin näistä asioista ovat:

  • pankkipalvelujen puute Afrikan väestölle
  • Fiat-valuutan epävakaus ja inflaatio
  • – hallittu korruptio (joillakin alueilla), joka estää pääsyn peruspalveluihin, kuten puhdasta vettä, sähköä jne
  • rajoitettu pääsy maailmanmarkkinoille

Pankkipalvelujen puute ja epävakaan valuutan ongelma on ratkaistava Akoinin luomalla itsenäisellä rahoitusjärjestelmällä. Lisätukea saa uusi kaupunki Senegalista, joka eristää salausyhteisön, jotta se voi edetä riippumatta ympäröivien hallitusten mahdollisista väärinkäytöksistä.

Kuinka Akoin toimii?

Akoin kryptovaluuttana on perustan laajemmalle ekosysteemille, johon liittyy tosielämän alustoja, jotka tuovat välittömät käyttötapaukset digitaaliseen valuuttaan.

Akonin salauspohjainen kaupunki pyrkii luomaan infrastruktuurin, jossa Akoin voi menestyä. Täällä yritykset houkuttelevat kokonaan uuden joukon kuluttajia, joita kannustetaan ostamaan, pitämään ja käyttämään Akoin-salausvaluutta.

akoin ekosysteemi

Tunnus itsessään on sidottu vakaaseen omaisuuteen, kuten mobiiliminuutteihin, wifi-verkkoon ja aurinkoenergiaan, jotta varmistetaan myös tunnuksen hinnan vakaus. Akoinin symbolisen taloustieteen sanotaan antavan kolikolle matalan volatiliteetin, jotta myyjät voivat hyväksyä sen johdonmukaisesti ja ongelmitta. Akoin-ekosysteemi on yhteensopiva vain sellaisten tuotemerkkien kanssa, joilla on tiettyjä ominaisuuksia, kuten salauksen vakaus ja lohkoketjuun perustuva läpinäkyvyys.

Akoin-alusta koostuu digitaalisesta lompakosta ja sponsoroiduista DApps-palveluista, jotka auttavat päivittäisissä palveluissa, kuten luottojen luomisessa tai sisällön jakamisessa.

akoin-alustaAkonin ponnistelut

Vakautuessaan musiikkiteollisuuteen Akon alkoi käyttää vaikutusvaltaansa parantaakseen elintasoa Afrikan maissa. Salausvaluutta on hänen viimeisin pyrkimyksensä, mutta hitti laulaja tunnetaan myös työstään tuoda sähköä eri puolille Saharan eteläpuolista Afrikkaa. Hänen kauttaan Valaistus Afrikka Akon on pystynyt auttamaan tuomaan voimaa yli 28 miljoonaa ihmistä 18 eri maassa mantereella.

akon valaistus afrikka

Lopulliset ajatukset

Akoinin vetovoima ei välttämättä ole sen teknisiä ominaisuuksia, vaan pikemminkin se, että se on suurin askel kohti digitaalisen valuutan toteuttamista Afrikassa. Akoin on suunniteltu saavuttamaan joitain samoja keskeisiä tavoitteita kuin Bitcoin, nimittäin taloudellisen itsemääräämisoikeuden tuominen yksityishenkilöille. Tunnuksen kapealla on kuitenkin se, että se on kryptovaluutta, joka on upotettu tulevan Senegalin salausyhteisön kaikkiin osa-alueisiin.

Yksi Akoinin painopisteistä on yrittäjyyden edistäminen Afrikassa. Digitaalisen valuutan käyttöönotto voi olla erittäin tehokas askel kohti mantereen yhteyden muodostumista maailmantalouteen. Akon ja hänen tiiminsä toivovat, että heidän blockchain-projektinsa houkuttelee kauppaa ja luo liiketoimintamahdollisuuksia Afrikassa.

Senegalin kaupungissa on asetettu olevan minkä tahansa muun perinteisen kaupungin ominaisuudet; asuinrakennukset, vähittäiskaupat, koulut jne. Yhteisön ennakointi on johtanut kaupungin lempinimeen: “tosielämän Wakanda” (Black Panther -elokuvassa esitetyn hyvin toimivan kuvitteellisen kaupungin jälkeen).

wakanda senegalin salausyhteisö

On selvää, että Akonilla on suuria pyrkimyksiä Wakandaan ja kryptovaluuttaan koko Afrikassa. Projekti heijastaa tätä pyrkimystä ja näyttää siltä, ​​että se on levinnyt melko monille aloille – rahoituksesta terveydenhoitoon / koulutukseen viihdesisältöön. Puhumattakaan siitä, että Akoin aloittaa aivan uuden kaupungin. Aloite on mahtava, mutta meidän on vain katsottava, miten projekti toteutuu ajan myötä ja mitkä Akoin-komponentit toimivat parhaiten.

Tunnuksen ICO: n sanotaan tulevan pian, mutta päivämäärää ei ole vielä määritelty.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me