Mikä on anime-kolikko (ANI)?

Anime Coin tarjoaa käyttäjille alustan antaa ja allekirjoittaa, pitää hallussaan ja vaihtaa animeihin liittyviä digitaalisia esineitä blockchainissa.

Anime suunnittelee haarukkaa alkuperäisestä ANI-kolikosta ANIMiin, mikä tuo mukanaan muutamia perusominaisuuksia, joiden tarkoituksena on nopeuttaa salausanime-yhteisön kasvua, tukea uusia taiteilijoita ja kannustaa huippuluokan anime-keräilijöitä käyttämään, olemaan vuorovaikutuksessa ja sijoita digitaalisen taiteen yhteisöön.

Anime Coinin blockchain-sovellus taiteellisessa tilassa käsitellään anime-taiteen alkuperää (teoksen alkuperäketju), tekijänoikeuksia, omistusta, arvostamista ja arviointia sekä aitoutta.

animecoin-kotisivu

Verkkotaiteen myynti on kasvanut tasaisesti (3,75 miljardia dollaria vuonna 2016, 8,5 prosentin osuus kokonaismarkkinoista). Anime Coinin kaltaiset projektit pyrkivät yhdistämään kryptovaluuttayhteisön tietyn taideteollisuuden kanssa.

Ennen kuin sukelamme syvälle Anime Coiniin, käymme läpi blockchainin rooli kryptovaluutan taideteoksessa ja hajautetuissa keräilytuotteissa.

Lohkoketju ja taide

Lohkoketjun vaikutus taiteeseen ja keräilyesineisiin ymmärretään usein väärin kryptovaluuttamaailmassa, puhumattakaan väestöstä.

Blockchain tarjoaa ratkaisun moniin peruskysymyksiin, jotka vaivaavat taidekokoelma- ja luomisyhteisöjä nykyään: omistusoikeuden syntyminen, tekijänoikeudet, arvostus ja arviointi sekä taiteen aitous.

miten ostaa digitaalista taidetta

Blockchain tarjoaa taiteilijoille uuden median digitaalisen taiteen tuottamiseen ja myymiseen ilman komplikaatioita, kuten luomusten fyysisten elementtien turvallista varastointia ja suojaamista..

Lohkoketjun käyttö luo aitouden välineen, joka ei vaadi harppauksia luottamusta tai korkeasti palkattuja välittäjiä – vain matematiikkaa.

Tässä vaiheessa kannattaa puhua siitä, mikä “markkina-arvo” todella on. Yleisesti hyväksytty markkina-arvon määritelmä on lähinnä keskiarvo hinnasta, jonka kaksi (tai monet) ostajat ja myyjät ovat valmiita vaihtamaan tavaroita. Jos japanilainen miljardööri on valmis ostamaan Jean-Michel Basquiat -maalauksen 110,5 miljoonaa dollaria, se on maalauksen markkina-arvo tuolloin, aivan kuten 6-numeroisen CryptoKittyn, nimeltään Genesis, markkina-arvo oli myyntihetkellä 114 481,59 dollaria.


Syvemmälle lohkoketjuun ja taiteeseen alkaa näkyä kokonaisia ​​yhteisöjä, jotka on rakennettu kokonaan digitaalisten keräilyesineiden ja taideteosten ympärille. Aivan kuten edellä mainitut CryptoKitties, Anime Coin (ANIM) ja PepeCash kaltaiset projektit ovat luoneet yhteisöjä ihmisistä, jotka ovat kokoontuneet salausvaluutan taidegallerioiden, kryptovaluutan taideteosten ja jopa blockchain-taidefestivaalit.

Mikä on Anime Coin ANI ja ANIM?

ANIM-verkon käyttäjät voivat antaa nimettyjä kuvavaroja ANIM-lohkoketjussa maksamalla maksun ANIM: ssä. Käyttäjät voivat määrittää karkeasti neliön muotoisen .JPG- tai .PNG-kuvatiedoston, jonka koko on alle 10 megatavua. Omaisuuden rekisteröintikustannukset ovat suhteessa kuvan tavujen määrään.

Käyttäjät voivat määrittää kuvan sisältökohteen nimen, kuten Coin_Central_Goku4, sekä sisällön määrän, sanotaan 100.

ANIM-web-lompakko määrittää sisällön nimen ja metadatan määrän linkin avulla kuvatiedostoon. Kuvatiedostot tallennetaan luotettavalla ja hajautetulla tavalla, jotta estetään kuolleet linkit tai puuttuvat kuvat IPFS ja isäntänä isäntäkoneet.

Nämä varat pidetään ANIM-verkkolompakossa tai paperilompakossa. Esimerkkimme mukaan lompakossa olisi 100 kopiota Coin_Central_Goku4: stä.

Käyttäjät voivat sitten luetella omaisuutensa hajautetussa ANIM-pörssissä. Oletetaan, että asetamme 100 Coin_Central_Goku4: n hinnaksi 40 000 ANIM, ja joku kauhaa niistä 60 hajautettuun ANIM-pörssiin. Meillä olisi jäljellä 40 Coin_Central_Goku4 lompakossa, jota voimme pitää tai myydä myöhemmin.

Kuvat on vahvistettava masternodeilla todistamaan, että kuva on kelvollinen, jotta se voidaan hyväksyä vaihtoon.

Kutakin ainutlaatuista kuvaa voidaan käyttää vain kerran yhdelle ANIM-resurssille, jonka a vakiokuva samankaltaisuusalgoritmi, joka vertaa jokaisen kuvan digitaalisia sormenjälkiä, joita käytetään ANIM-lohkoketjussa. Kuva-algoritmi vaatii paljon laskennallisia resursseja, ja sitä ohjaavat vain ANIM-masternodit.

Ainutlaatuisen “ainutlaatuisen”, nimeltään Waifu Asset, luomiseksi käyttäjien on suoritettava ANIM-masternodit

Anime-kolikoiden tiekartta

Vuonna 2018 Anime Coin -tiimi ilmoitti, että ANIM alkaa MEME-koodikannan haarukana. Sivuston mukaan 30% alkuperäisestä ANIM-kolikkojakelusta menee MEME-rahakkeiden omistajille haarukan tilannevedospäivänä, joka on tällä hetkellä asetettu 30. kesäkuuta 2018..

Loput 70% ANIM: stä menevät ANI-kolikon nykyisille omistajille haarukan tilannekuvan päivämääränä.

Joukkueen ehdotus pani merkille muutamia muita ehtoja:

  1. Zero pre-mine: ANIM-kehittäjät voivat aloittaa kaivostoiminnan vasta samaan aikaan kuin kaikki muutkin julkisesti ilmoitettavana päivänä.
  2. Nollakehitys- tai aarerahasto: Sivuston mukaan kehittäjäryhmä ja yhteisö rahoittavat ANIM: n kehittämistä ja edistämistä 100-prosenttisesti vapaaehtoiselta pohjalta..
  3. 100% alkuperäisestä jakelusta menee ANI: n (jaetaan ilman esikaivosta) omistajille ja MEME: n omistajille strategisena kumppanuutena MEME-koodipohjan käytössä.

Ehdotus vastaa myös muutamaan virkistävästi itse kuratoituun tylpään kysymykseen:

  • Miksi haarauttaa “kuollut kolikko” sen sijaan, että luodaan täysin uusi?

Anime Coin (ANI) on tällä hetkellä CoinMarketCapissa 1400: lla, ja päivittäinen määrä on yleensä alle 10000 dollaria. Jos ei ole kuollut, ANI-kolikko on tuskin edes nenäverenvuodon istuimissa.

ANI CMC

Tiimi väittää, että yksi heidän suurimmista syistään on, että tämä on todistettu ja oikeudenmukainen tapa jakaa alkuperäiset ANIM-kolikot. Lisäksi kuka tahansa voi ostaa ANI: ta ja MEMEä avoimilta markkinoilta ennen haarukan tilannekuvan päivämäärää ja vastaanottaa ANIMia.

Tämä jakelumuoto antaa myös suurimman kolikkolohkon (joka on noin 35% ANIM: stä) kryptovaluutta-maailmassa käyneiden anime-kryptovaluutta-faneiden ja kannattajien käsiin jossain määrin ANI: ssa.

Toinen suuri kolikkolohko (15% ANIM: n enimmäistarjonnasta) MEME-kolikkoprojektin kehittäjien ja omistajien käsiin toivoen MEME- ja ANIM-yhteisöjen etujen yhdenmukaistamisen edistävän ideoiden ristilannoitusta ja koodi molempien projektien välillä.

ANIM käyttää Equihash-algoritmia.

Kuinka ostaa anime-kolikkoa ANI tai ANIM?

Tällä hetkellä Anime-kolikkoa (ANI) voi ostaa vain Cryptopialta.

Anime-kolikoiden (ANIM) jakelu

ANIMin kolikoiden päästöaikataulu perustuu löyhästi Bitcoiniin, jossa on a enintään 21 miljoonan kolikon tarjonta.

ANIM käynnistää kolikoiden alustavan jakamisen, joka on 50% kolikoiden enimmäismäärästä.

Rahastoa tai kehitysrahastoa ei ole. 95% lohkopalkinnoista menee kaivostyöläisille.

ANI-jakelu

Anime-kolikon (ANIM) Masternoden suorittamisen edut

Joukkue asetti masternodin käynnistämiseen tarvittavan ANIM-määrän suhteellisen korkeaksi, jotta estettäisiin suuri masternode-lukumäärä, ja totesi, että verkon tehokkaan toiminnan ylläpitämiseksi tarvittavien masternodejen määrä on lähempänä 200 masternodia kuin 10000.

ANIM-masternode maksaa 1 BTC: n arvoisen ANIM: n suorittamisen, ja se antaa omistajille tietyt oikeudet, kuten kyvyn antaa ainutlaatuisia, jakamattomia lohkoketjuja (nimeltään Waifu Assets). Waifu-varojen vaaditaan olevan alkuperäisiä ja yksilöllisiä tietylle anime-hahmolle.

ANIM antaa masternodin omistajille 5% lohkopalkkiosta, huomattavasti pienempi määrä kuin muut masternode-kolikot, jotka antavat 40-50% masternode-operaattoreille.

Ehdotuksessa esitetään kuitenkin muutamia etuja, jotka tekevät ANIM-masternode-operaattorista tulon houkuttelevaksi ja mahdollisesti tuottoisaksi asemaksi.

Mitä ovat Waifu-omaisuus?

Masternodit voivat antaa liikkeeseen Waifu Assets, ainutlaatuisia ANIM-resursseja, jotka on sidottu tiettyyn anime-merkkiin. Jokainen ANIM-masternode voi tehdä uuden Waifu-omaisuuden 4 kertaa vuodessa.

Waifu-omaisuus voidaan listata pörssissä automaattisesti luomisen jälkeen. Myös muiden masternodien on äänestettävä siitä, sallitaanko pyydetty Waifu. Vain yksi Waifu-omaisuus on sallittu kutakin ainutlaatuista anime-merkkiä kohden. Tämä raja auttaa luomaan todellisen niukkuuden alustalla, jossa Waifus nähdään erittäin harvinaisena (ja arvokkaana).

Kaikkien ehdotettujen waifusten on määritettävä haluamasi merkki ANIM-web-lompakon avulla toimittamalla URL-osoite tälle merkille osoitteesta animecharacterdatabase.com.

Tämä synnyttää huomattavan määrän kysyntää ANIMille, koska masternodin tekeminen maksaa paljon ANIMia, kryptovaluutta-harrastajat ja hahmostaan ​​pakkomielteiset anime-fanit kiirehtivät keräämään ANIMia aloittamaan masternodejaan.

Anime Coin aikoo myös luoda veron tuleville “ANIM-valaille”, jotka hallitsevat suuria määriä Waifusta jakamalla 25% kaikista Waifu-myyntituloista ANIM-hajautetussa pörssissä säätiön rahastolle, hajautetulle voittoa tavoittelemattomalle rahastolle nimeltä ”Säätiö” tarjoaa nuorille taiteilijoille ilmaisen ANIM: n. ANIM-yhteisö äänestää siitä, kenen pitäisi saada nämä kolikot, ja joku, jolla on yli 100 ANIM-kolikkoa yhdessä osoitteessa, voi äänestää.

Lopulliset ajatukset

Vaikka Anime Coin on ollut olemassa lähes neljä vuotta ANI: na, näyttää siltä, ​​että ANIM-haarukka antaa projektille ja yhteisölle uuden elämän.

Waifu-omaisuuden integrointi auttaa luomaan osan huippuluokan niukkuudesta, kun taas tulevat artistit pystyvät edelleen luomaan omat digitaaliset omaisuutensa myyntiin.

Ehdotuksen lopuksi todetaan, että jos ANIM pystyy saavuttamaan yli 100 miljoonan dollarin markkina-arvon, se voisi myös toimia teknisesti “täysin hyvänä yleisenä kryptovaluuttana” – joka on rakennettu mahdollisesti erittäin aktiiviselle ja uskolliselle yhteisölle, viitaten siihen, että melkein tabuinen Mt. Gox aloitti Magic the Gathering -sivustona.

Jos ajatus animeihin perustuvasta kryptovaluutta-tunnuksesta näyttää absurdilta, perspektiivin päivittäminen tietyllä etäisyydellä ja laajempi markkina-arvon käsite voi auttaa.

Honus Wagner

Honus Wagnerin, “kaikkien aikojen suurimman lyhytpysähdyksen”, vuoden 1909 kortti myytiin lähes 4 miljoonalla dollarilla..

Pikachu Illustrator

Pikachu Illustrator -kortti, jota pidetään laajalti Pokemon-korttikauppiaiden lopullisena Pokemon-korttina, myytiin yli 66000 dollaria.

Goku

Kymmenet tuhannet ihmiset ovat intohimoisesti kauppakorttien “omistamisesta” ja ovat valmiita käyttämään tuhansia tai miljoonia dollareita kuvitettuihin pahvipapereihin.

Taidekokoelma on vuosisatoja vanha ja yksi maailman kalleimmista harrastuksista, mutta keskittyy kuitenkin yhden ihmisen teoksen ilmentymiseen kankaalle (tai mihin tahansa muuhun lähteeseen modernin taiteen sekoittaminen yhdessä).

On syytä tutkia, mitä todellisia eroja on korttien, taidekokoelmien ja digitaalisten omistusten välillä alustoilla, kuten Anime Coin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me