Mikä on Ark?

Ark on a hajautettu ekosysteemi suunniteltu lisäämään blockchain-tekniikan käyttäjien omaksumista. Ark Crew, itse nimetty kehitystiimi, on hahmotellut selkeästi valkoinen paperi että he aikovat tuoda lohkoketjun massoille rakentamalla “Nopean turvallisen ydintekniikan” ja “Käytännölliset palvelut oikeille ihmisille”.

Yksinkertaisesti sanottuna miehistö on luomassa hiekkalaatikkoekosysteemi, jossa yritykset ja muut käyttäjät voivat luoda oman lohkoketjun Ark-kloonista muutamalla napsautuksella. Jotta tämä ekosysteemi olisi mahdollisimman laajasti käytettävissä, he keskittyvät voimakkaasti hyvän käyttökokemuksen tarjoamiseen ja mahdollisimman monien muiden lohkoketjujen ja koodauskielien sisällyttämiseen..

Tässä oppaassa käsitellään:

Kuinka Ark toimii?

Miehistö on rakentamassa useita merkittäviä ominaisuuksia ekosysteemiin – kaikilla on yhtenäinen, perimmäinen tavoite tehdä blockchainista helpommin saataville maailma:

  • SmartBridges
  • Vaihtoehtoiset ohjelmointikielet
  • Push Button käyttöönotettavat lohkoketjut

SmartBridges sillata erilliset lohkoketjut yhteen Ark-ydinalustan läpi. Pohjimmiltaan Arkista tulee välittäjä eri ketjujen välillä, jolloin ne voivat kommunikoida keskenään ja laukaista tapahtumia ketjujen yli – mikä ei ole tällä hetkellä mahdollista.

SmartBridgesin ottaminen käyttöön ketjussa on yhtä helppoa kuin koodinpätkän lisääminen.

Vaihdot, kuten Coinbase ja Shapeshift, voivat hyötyä myös SmartBridgesista. Nämä alustat voivat käyttää koodatut kuuntelijat toimia välittäjänä SmartBridge-tapahtumille samalla, kun se perii normaalit transaktiomaksut.

ARK SmartBridges ja koodatut kuuntelijat

Ark SmartBridges ja koodatut kuuntelijat

Integraation avulla vaihtoehtoiset ohjelmointikielet, melkein minkä tahansa kehittäjän tulisi tuntea olonsa mukavaksi rakentaa Arkin päälle. Alusta sisältää tuen 18 eri ohjelmointikielelle

Voit käyttää työntää painikkeen käyttöönotettavat lohkoketjut haarautua Ark helposti ja luoda oma projekti. Nämä haarukat ovat ihanteellisia aloitteleville yrityksille, ja niissä on valmiiksi pakattu sarja. Vielä enemmän, ketjut, jotka otat käyttöön tämän ominaisuuden kautta automaattisesti SmartBridges-laitteet.

Delegoitu panos

Ark toimii käyttämällä Delegated Proof of Stake (DPoS) -konsensusalgoritmia. Toisin kuin Bitcoin, jossa kaivostyöläiset suojaavat verkkotapahtumia, edustajat suojaavat Ark-verkon. Mahdollisia edustajia on satoja, mutta merkkien haltijat äänestävät jatkuvasti 51: stä, jotka saavat olla aktiivisia, väärentäviä edustajia.

Tunnuksen haltijana voit äänestää vain yhtä edustajaa kerrallaan. ääni- / äänestyspalkkio on vain 1 ARK aikomuksella alentaa maksu pian 0,02: een. Niin. on hyödyllistä äänestää ainakin kerran tuamasi edustajan puolesta. Mitä enemmän ARK-tunnuksia sinulla on, sitä voimakkaampi äänesi on.

Maineikkailla edustajilla on kirjalliset ehdotukset jossa ne dokumentoivat toimintaansa. Monet suosituimmista ovat voittojen jakamista palkinnoista, joita he saavat, kun ne väärentävät uusia lohkoja. Jos äänestät voitonjakoa edustavan edustajan puolesta, saat tosiasiallisesti osinkoja ajan myötä.

Muut edustajat pyrkivät rahoittamaan kehityshankkeita, antamaan äänestäjille oman pääoman tai tarjoamaan palveluja sovelluksissa, jotka voivat muuten olla kannattamattomia. Äänelläsi valinta on täysin sinun.

Verkko käynnistettiin 125 miljoonaa ARK syntymän (ensimmäisessä) lohkossa. Edustajille myönnetään 2 ARK jokaisesta väärennetystä lohkosta, ja lohko väärennetään noin 8 sekunnin välein.

ARK-inflaatio

ARK-inflaatio

Olettaen, että kahdeksan sekunnin estoaika ei muutu, ARK: n suunniteltu inflaatio on ensimmäisenä vuonna 6,31%, toisena vuonna 5,93% ja laskee edelleen 4,02%: iin kymmenenteen vuoteen. Tämä on paljon vähemmän dramaattinen pudotus kuin sekä Lisk että Ethereum.

Kahdeksan sekunnin estoaika asettaa Ark nopeammalle kriittisten valuuttojen tapahtumille. Vertailun vuoksi Bitcoinilla on 10 minuutin estoajat, Litecoinin 2,5 minuuttia ja Ethereumin liiketoimet yleensä 14 sekuntia.

Aikaisemmin Ark-verkko pystyi käsittelemään 50 tapahtumaa lohkoa kohti (TPB). Core v2 -julkaisu kuitenkin nosti TPB: n 150: een, joten tällä hetkellä verkko pystyy käsittelemään 18,75 tapahtumaa sekunnissa.

Palkkiot

Lähettääksesi ARK: n sinun oli alun perin maksettava transaktiomaksu 0,1 ARK. Core v2: n julkaisemisen yhteydessä verkko käyttää a dynaaminen maksujärjestelmä. Rekisteröityä edustajaksi sinun on maksettava 25 ARK, ja kuten aiemmin mainittiin, äänestäminen edustajalle maksaa tällä hetkellä 1 ARK.

Kaikki palkkiot maksetaan väärentäjälle, joka käsittelee kyseiset palkkiot sisältävän lohkon.

Historia

Ark käynnistettiin lokakuussa 2016, ja 27 jäsentä levisi ympäri maailmaa. Tiimin jäsenten kanssa kaikkialla Kaliforniasta Bulgariaan – joukkue on todella hajautettu. Se koostuu tällä hetkellä 23 ydinjäsenestä.

Miehistö on ollut yksi salausyhteisön aktiivisimmista kehitystiimeistä. Vuoden 2016 alusta lähtien he ovat saavuttaneet melko paljon. He julkaisivat Ark-testiverkon joulukuussa 2016, pääverkon ensimmäisen version maaliskuussa 2017 ja toisen pääverkon version marraskuussa 2018.. Ydin v2 asuu täysin erilaisella koodipohjalla ja sisältää ominaisuuksia, kuten dynaamiset maksut, lisääntyneet tapahtumat sekunnissa (ja tapahtumat lohkoa kohden) ja laajennusjärjestelmän joukon muita asioita.

tiekartta vielä on vielä paljon jäljellä. Seuraava horisontissa: maksulaajennus, painonappilohkoketjut ja Ark-virtuaalikone (älykkäille sopimuksille).

Kilpailu

Ark-infrastruktuuri perustuu voimakkaasti kolmen vanhemman projektin malliin: Bitshares, Crypti ja Lisk. Itse asiassa jotkut Ark-kehittäjistä olivat aiemmin kehittäjiä joissakin näistä projekteista. Francois-Xavier (FX) Thoorens, CTO oli Liskin ydinkehittäjä vuonna 2016.

Ensisijainen samankaltaisuus, joka Arkilla on näiden aiempien projektien kanssa, on DPoS-konsensusalgoritmi.

Koska Ark on keskittynyt tarkasti yhteentoimivuuteen, projekti kilpailee ICONin ja Wanchainin kaltaisten kanssa. Tiimin lähestymistapa SmartBridgesin käyttöön on kuitenkin huomattavasti erilainen kuin näiden kahden muun lähestymistapa.

Kaupankäynti

Useimpien kryptovaluuttojen hintaa ohjaavat tuotekehityksen virstanpylväät, strategisten kumppanuuksien ilmoitukset ja yleinen markkinatilanne. ARK ei ole erilainen.

ARK on kokenut muutamia merkittäviä hinnankorotuksia vuoden 2016 alhaisimman hinnan jälkeen. Ensimmäinen hintapiikki tapahtui huhtikuussa 2017, jolloin kehitystiimi julkaisi kirjaston tarjoamaan Java-tuki korilla. Java on yksi suosituimmista ohjelmointikielistä, ja lisätty tuki todennäköisesti ilahdutti lukuisia Java-kehittäjiä, jotka aiemmin suljettiin alustan käytöstä. Hintojen nousu on myös ollut pienempää jokaisen vuonna 2017 lisätyn kielen kanssa.

ARK-tunnuksen hinnan suurin nousu (BTC: ssä) tapahtui samanaikaisesti kahden siihen liittyvän tapahtuman kanssa. Syyskuussa 2017 Crew julkaisi työpöydän lompakon päivityksen, joka korjasi monet käyttäjien havaitsemat virheet. Tämä päivitys sisälsi myös kumppanuuden Ledgerin kanssa – yksi suosituimmista ja luotettavimmista laitteistolompakoista.

USD-hinta nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle, hieman yli 9 dollaria (~ 0,000659 BTC) tammikuussa 2018, ennen kuin se putosi muiden markkinoiden kanssa. Hinta on viettänyt loppuvuoden 2018 vapaapudotukseen. Jopa Core v2: n julkaisemisella ei ole juurikaan vaikutusta hintaan. Tällä hetkellä voit noutaa ARK: n alle dollarilla.

Salausvaluuttamarkkinoiden (eli Bitcoinin) on todennäköisesti käännyttävä ennen kuin ARK näkee positiivisia liikkeitä. Sinun tulisi kuitenkin pitää korvasi maassa mahdollisille kehitys- tai kumppanuusilmoituksille. Vaikka nämä virstanpylväät eivät ole yhtä tehokkaita karhumarkkinoilla, ne saattavat tuottaa pienen kolhun.

Mistä ostaa ARK

ARK on ensisijaisesti saatavana Bittrexillä ja Binancella kaupankäyntiparina Bitcoinin (BTC) kanssa. On muitakin pörssejä, jotka tukevat sitä, mutta niiden kauppavolyymit ovat huomattavasti pienempiä kuin nämä kaksi alustaa.

ARK: n ostamiseksi sinun tulee ensin ostaa Bitcoin sellaiselta alustalta kuin Gemini. Siirrä sitten Bitcoinisi Bittrexiin tai Binanceen. Sieltä voit ostaa ARK: n.

Tutustu viralliseen verkkosivustoon nähdäksesi a täydellinen luettelo vaihdoista missä kolikko on listattu.

Mihin ARK: ta säilyttää

Helpoin paikka tallentaa ARK on yksi projektin sivustossa olevista lompakoista. Sinulla on viisi vaihtoehtoa:

  1. Työpöydän lompakko
  2. Paperilompakko
  3. Web Lite -lompakko
  4. Android-lompakko
  5. iOS-lompakko

Riippumatta siitä, minkä lompakon valitset, suosittelemme sinua äänestää edustajan puolesta. Se maksaa vain 1 ARK (alle 1 dollari tämän kirjoituksen aikaan). Voit käyttää äänesi tukemaan edustajaa, joka maksaa osinkoja lohkopalkinnoistaan, tai sellaista, joka työskentelee hienossa projektissa, jota haluat tukea.

Ledger-lompakot tukevat myös ARK: ta. Tämän tuen avulla voit tallentaa tunnuksesi turvallisemmin offline-tilaan ja silti käyttää työpöydän lompakkoa.

Edustaa äänestystä

Kun olet asettanut lompakon, sinun pitäisi äänestää edustajan puolesta. Valittavana on monia, ja ne kaikki ehdottavat erilaisia ​​ideoita / maksuja yhteisölle. Käydään läpi työpöydän lompakon prosessi.

Ensin sinun on siirrettävä joitain kolikoita lompakkoon. Lähetä pörssistä ostamasi ARK lompakossasi ilmoitettuun julkiseen osoitteeseen.

ARK-puhe

Lähetä varoja lompakkoon julkisella osoitteellasi.

Kun lompakossa on vähintään 1 ARK, siirry Äänet-välilehdelle. Napsauta seuraavaksi Lisää edustaja. Lisää edustaja -ponnahdusikkunassa voit valita yhden 51 parhaasta väärennetystä edustajasta tai antaa toisen, josta haluat äänestää.

ARK Lisää edustaja

Valitse edustaja.

Kun olet valinnut edustajan, sen pitäisi näkyä edustajasi luettelossa. Varmista, että valitset edustajan vieressä olevan valintaruudun ja napsautat Äänestys.

ARK: n edustajaluettelo

Vahvista äänesi.

Viimeinen asia mitä sinun tarvitsee tehdä, on kirjoittaa salasanasi ja vahvistaa äänesi. Se siitä. Voit vapaasti poistaa äänesi tai äänestää toisen edustajan puolesta milloin haluat. Sinun on silti maksettava yksi ARK-maksu joka kerta.

Johtopäätös

Ark pyrkii jatkuvasti edistämään yhteentoimivuutta ja käytettävyyttä blockchain-teollisuudessa. Miehistö ymmärtää, että monimutkaisen idean, kuten blockchain-tekniikan, tuominen yleisöön on aloitettava esimerkillisestä suunnittelusta.

Jos he jatkavat kaiken rohkealla etenemissuunnitelmallaan, ei ole epäilystäkään siitä, että tämä ekosysteemi voi olla yksi blockchain-tekniikan käyttöönoton vaikuttavimmista katalysaattoreista.

Toimittajan huomautus: Steven Buchko päivitti tämän artikkelin 12.06.18 vastaamaan projektin viimeaikaisia ​​muutoksia.

Lisäresurssit

Verkkosivusto

Löysä

Viserrys

Facebook

Reddit

Github

Erimielisyydet

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me