Mikä on AST?

AST tai AirSwap Token on hajautetun AirSwap-vaihdon jäsenyyden tunnus. AirSwapin ihmiset kutsuvat hajautetun vaihdonsa (tai DEX: n) nykyistä iteraatiota AirSwapiksi Token Trader. Lopulta voit vaihtaa suosikki ERC20-rahakkeitasi ilmaiseksi heidän AirSwap DEX -laitteellaan. AirSwap Token tarjoaa oikeuden ilmoittaa aikomuksestasi käydä kauppaa yhdellä kryptovaluutalla (tai omaisuudella) toisen kanssa. Jos siellä on joku, joka suostuu ehtoihisi, kauppa voi edetä turvallisesti ilman, että sinun on otettava riski antaa omaisuudenhoitosi kolmannelle osapuolelle. Tapahtumat suoritetaan vertaisverkossa joko MetaMask- tai Ledger-lompakoilla.

Tunnuksen yhteenveto

Verkkosivusto

Symboli: AST

Erittely: ERC20

Verkko: Ethereum

Kiertävä tarjonta: 150 000 000 AST

Tarjonta yhteensä: 500 000 000 AST

Johdanto

Maksuton kaupankäynti on mahdollista Vaihda protokolla. Protokolla suorittaa tilaukset lohkoketjussa (tai ketjussa) Ethereumin älykkään sopimuksen kautta. Kaikki muu käsitellään riippumatta lohkoketjusta (tai ketjun ulkopuolisesta). Verkkokauppojen yhdistämisen ketjun ulkopuolella pitäisi tehdä hajautetusta AirSwap-vaihdosta nopeammin kuin muut hajautetut pörssit, kuten EtherDelta ja jopa Plasma-pohjainen OmiseGO hajautettu vaihto, jotka riippuvat lohkoketjusta tiedon levittämisessä ja tilausten täyttämisessä.

Kauppiaiden yhdistäminen ketjussa ei ole ihanteellista, koska verkon solmujen, kuten Ethereum-verkon, on päästävä yksimielisyyteen kunkin lohkon tapahtumista. Ethereum-verkossa on aika päästä yksimielisyyteen tyypillisesti 15 sekuntia. Verrattuna perinteisiin keskuksiin, jotka lähettävät tilaustietoja mikrosekunteina, tämä on yksinkertaisesti liian hidasta.

Sen lisäksi, että latenssi on levinnyt tilaustietojen levittämistä ketjussa, epäeettisten osapuolten kyky manipuloida julkista tietoa on myös mahdollista. Tätä ilmiötä kutsutaan eteenpäin. Etupainike ei ole ainutlaatuinen kryptovaluutanvaihdolle. Se on kuitenkin erityinen ongelma hajautetussa vaihdossa, joka julkaisee tilaustietoja lohkoketjussa.


Onneksi Swap-protokolla eliminoi kaivostyöläisten ja vaihto-operaattoreiden etukäteen ajamisen. Tämä tapahtuu, koska protokolla ei julkaise tilaustietoja julkisessa lohkoketjussa. Kaivostyöntekijöillä ei ole arkaluonteisia tietoja, joita he voisivat hyödyntää taloudellisen hyödyn saamiseksi.

Lisäksi protokolla jättää käyttämättä keskitettyä tilauskirjaa. Se pystyy tekemään tämän toteutuksen ansiosta:

  1. Indeksoija
  2. Oracle (valinnainen)

AirSwap-indeksointilaite on kuin hakukone. Se levittää vastapuolitietoja julkisesti. Elinkeinonharjoittajat voivat sitten välittää hintatiedot yksityisesti AirSwap Indexerin toimittamien vastapuolten kanssa. Jos elinkeinonharjoittaja ei tiedä, mitä hintaa käytetään neuvotteluissa vastapuolen kanssa, kauppias voi neuvotella AirSwap Oraclen kanssa.

AirSwap Oracle tarjoaa hinnoitteluehdotuksia. Käyttämällä AirSwap Oraclea AirSwap-hajautettu vaihto mahdollistaa hinnan löytäminen ilman suurten, onnistuneiden keskitettyjen pörssien likviditeettitasoja.

Kuinka AST toimii?

AirSwap Token on olennaisesti merkki ammattimaisille markkinatakaajille tai yksinkertaisesti AirSwap DEX: n valmistajille. Valmistajilla on kryptovaluutta, jonka he haluavat vaihtaa toiseen kryptovaluuttaan tietyllä kurssilla tiettynä ajanjaksona. Tätä kutsutaan likviditeetin tarjoamiseksi. Tämän vuoksi päättäjiä kutsutaan myös likviditeetin tarjoajiksi.

Hintaa, jonka valmistaja tarjoaa maksaa omaisuuserästä, kutsutaan tarjoushinnaksi. Hintaa, jonka valmistaja haluaa myydä saman omaisuuden, kutsutaan kysyntähinnaksi. Perinteisesti likviditeetin tarjoajilla on hallussaan suuria määriä tiettyä omaisuuserää, ja ne ansaitsevat rahansa hajautuksella tai kysyntä- ja tarjoushintojen välisellä erolla.

Kuka tahansa voi olla likviditeetin tarjoaja hajautetussa AirSwap-pörssissä. Sinun tarvitsee vain ilmoittaa aikomuksestasi tarjota likviditeettiä. Jotta voit ilmoittaa aikomuksestasi käydä kauppaa, sinulla on oltava 100 AST. Tämä määrä AST: tä sidotaan tai lukitaan seitsemäksi päiväksi.

Tämä määrä ja lukituksen kesto määräytyy AirSwap Tokeniin sisäänrakennetulla hallintamekanismilla. AST: n haltijat voivat yhdessä päättää kynnyksestä ja lukitusajasta milloin tahansa. Toistaiseksi 100 AST: n lukitseminen oikeuttaa valmistajan ilmoittamaan 10 kaupasta.

Likviditeetin ottajat tai ottajat hyväksyvät valmistajan kysyntä- tai tarjoushinnan. He käyvät kauppaa ilmaiseksi AirSwap-hajautetussa pörssissä. Vaikka heillä ei olisikaan AST: tä, ostajat eivät maksa mitään löytääkseen valmistajia AirSwap Indexerin kautta, saavat hintatietoja AirSwap Oracle -palvelusta ja / tai maksavat tilauksen Ethereum smart-sopimuksen kautta..

Kuka keksi AST: n?

Michael Oved ja Don Mosites perustivat AirSwapin Hongkongissa vuonna 2017. He tapasivat ensimmäisen kerran opiskelijoina Carnegie Mellonin yliopistossa. He erosivat valmistuttuaan, mutta kryptovaluutat toivat heidät takaisin. Deepa Sathaye oli joukkueen ensimmäinen insinööri.

Airswap-tiimi

AirSwap-tiimi

AirSwap käynnistettiin useiden strategisten kumppaneiden kanssa. Joseph Lubin, Bill Tai, Brock Pierce, ja Michael Novogratz ovat joitain korkean profiilin henkilöitä, jotka antavat tukea projektin takana.

Aluksi hiljainen likviditeettikumppani tarjosi markkinat AST-ETH -kaupalle. Likviditeetin tarjoajien määrä on kuitenkin kasvanut tasaisesti. Michael Oved 1. maaliskuuta 2018 ilmoitti kolme uutta likviditeettikumppania tulevaa AirSwap Token Marketplacea varten. Markkinatekijät ovat yhteydessä AirSwap Token Marketplaceen yksityisen sovellusliittymän kautta. Marketplace perustuu AirSwap Token Traderiin, jotta se voi käydä kauppaa 24 uudella kryptovaluutalla.

Airswap-likviditeettikumppanit

AirSwap-likviditeettikumppanit

Mistä voi ostaa AST: tä?

Mukaan CoinLib.io, AST on saatavana Binancessa, Huobissa, Liqui, OKEx, Tutkan rele, Gatecoin, IDEX, EtherDelta ja HaarukkaDelta. Se on varmasti saatavilla osoitteessa AirSwap.

AST-vaihtotoiminta

AST-vaihtotoiminta

Missä voit tallentaa AST: tä?

AST tukee MetaMask ja Pariteetti lompakot. Lisäksi, MyEtherWallet tukee sitä, joten voit tallentaa sen myös Ledger Nano S ja Ledger Blue laitteistolompakot.

Johtopäätös

AirSwap Token on arvokkain markkinatakaajille hajautetussa AirSwap-pörssissä. Jos foorumi kasvaa, AST: n kysyntä kasvaa, kun likviditeetin tarjoajat aktivoituvat hajautetussa AirSwap-pörssissä. Valmistajien on lukittava AST, sitä aktiivisemmiksi he tulevat. Koska AST: n tarjonta on kiinteää, AST: n hinta nousee varmasti vaihdon onnistumisen myötä. AirSwap-tiimi, jolla on 350 miljoonaa AST: tä, palkitaan tästä arvostuksesta.

Tämä arvostusmahdollisuus vetoaa myös keinottelijoihin. Verkkovaikutusten voiman, tulevan AirSwap Token Marketplacen, AirSwap-kumppaniverkoston ja sen tosiasian ansiosta, että AirSwap DEX kilpailee transaktiomaksuilta rasittamattomien kilpailijoiden kanssa, AST: llä on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa suuresti siihen, miten kaikki ostavat ja myyvät salausvaluuttoja.

“>

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me