Mikä on Aurora?

Aurora on a älykäs sopimusalusta joka yhdistää kaksi erilaista konsensusmekanismia, delegoidun panoksen todistamisen (dPoS) ja Bysantin vikatoleranssin, toivoen “salamannopeat sopimukset, jotka yhdistävät muun muassa pelit, big data, tekoäly ja IoT”.

Aurora-tiimillä on mielessä muutama tavoite verkostolle, kun he jatkavat sen rakentamista. Ensinnäkin he haluavat, että sen soveltaminen laajenee digitaalisen omaisuuden luomisen ulkopuolelle. Tätä varten heidän on “keskityttävä täydellisen älykkään sopimuksen tekemiseen”, parannettava blockchain-tekniikan suorituskykyä ja ratkaistava kaikki mahdolliset blockchain-vaikeudet – toinen, kolmas ja neljäs tavoite. Aurora-ketjun lopullinen tavoite on yhteentoimivuus ja yksinkertainen integrointi olemassa oleviin sovelluksiin.

Tässä oppaassa eritellään:

Kuinka Aurora toimii?

Pohjimmiltaan Aurora on a älykäs sopimusalusta. Voit ohjelmoida hajautettuja sovelluksia (dApps) ja muita ohjelmia sen päälle.

Projekti on ainutlaatuinen siinä mielessä, että se toteuttaa kahden (osittain) suositun yksimielisyysmekanismin yhdistelmän: ensimmäinen, dPoS ja toinen, BFT.

Delegoitu panos (dPoS)

Lukuisat projektit käyttävät dPoS: ää, mukaan lukien EOS, BitShares, Lisk ja ARK. DPoS-järjestelmässä jokainen tunnuksen haltija äänestää solmuista, jotka luovat uusia lohkoja. Tämä mekanismi eroaa esimerkiksi työn todistuksesta, jossa kaivostyöläiset luovat uusia lohkoja.

Auroralla kaikki tunnuksen haltijat voivat äänestää välityspalvelinsolmut jotka paketoivat tapahtumat (ts. luovat lohkoja). Verkossa on jatkuvasti 101 välityspalvelinsolmua.

Tullakseen a välityspalvelinsolmun ehdokas, sinun on omistettava 5 miljoonaa AOA: ta, Auroran tunnus. Ainoa tapa tulla välityssolmuksi on pitää hallussaan yli 5 miljoonaa AOA: ta ja saada ikäisesi äänestämään.

Bysantin vikatoleranssi (BFT)

Auroran konsensuspelien toinen puoli on BFT. Hankkeessa käytetään tätä mekanismia haarukoiden välttämiseksi ja konsensusprosessin nopeuttamiseksi.

Kaksinkertaisen yksimielisyyden saavuttamiseksi Aurora-lohkoketju toimii a P2P Stereoverkko kerrostamaan verkko ja lähettämään tietoa eri yhteyspituuksien solmujen kesken.

Muita merkittäviä ominaisuuksia

Joitakin Auroran lisäominaisuuksia ovat:

  • Odottava vyöhyke – Sijoittamalla tarkistetut tapahtumat odottavaan vyöhykkeeseen Aurora voi erottaa erilaiset älykkäät sopimukset ja dApps: t niin, että paisuneet eivät tukkeudu koko verkkoon.
  • Päivitettävä lohkoketju – Aurora käyttää LLVM-kääntäjää blockchain-koodin sijoittamiseen älykkäiden sopimusten kanssa saumattomien päivitysten tarjoamiseksi ilman haarukointia.
  • Klusterien ryhmittely – Solmut voivat ottaa käyttöön ryhmittelytoiminnon muodostaakseen klustereita tapahtumien todentamista varten. Se vähentää käyttäjien tallennuskustannuksia.

AOA-tunnus

Aurora-verkko palkitsee kaikkia osallistujia, jotka parantavat järjestelmää AOA-tunnuksilla. Ansaitset AOA: ta etsimällä virheitä, mainostamalla projektia ja parantamalla koodipohjaa lukuisten muiden toimintojen joukossa. Aluksi Aurora-tiimi jakaa nämä palkkiot manuaalisesti, mutta heidän tavoitteena on kirjoittaa objektiiviset säännöt lopulta lohkoketjuun.

AOA-rahakkeita on yhteensä 10 miljardia.

Aurora-tiimi & Edistyminen

Toimitusjohtaja Aqua Zhao ja globaalien markkinoiden johtaja Bo Zhang perustivat Auroran loppuvuodesta 2017. Zhang on myös LinkedIn-sivunsa mukaan Achainin liiketoiminnan kehitysjohtaja. Tiimi ei tarjoa liikaa muita tietoja itsestään.

Auroran johtoryhmä

Auroran johtoryhmä | Lähde: Auroran verkkosivusto

Valitettavasti Auroran tiekartta on melko harvinainen. Myönteisemmässä mielessä joukkue julkaisee kuitenkin yrityksen päivityksen joka viikko. Tällä hetkellä he työskentelevät päivitettävän lohkoketjun parissa päivitettävillä älykkäillä sopimuksilla sekä tutkivat moniketjuista kehitystä.

Kilpailu

Aurora on älykäs sopimusalusta, joka on keskittynyt teollisuuden käyttöön, joten sillä on runsaasti kilpailua. Ethereum on tietysti tunnetuin kilpailija. NEO käyttää samanlaista konsensusmekanismia, delegoitua bysanttilaista vikatoleranssia (dBFT). VeChain keskittyy teollisuuden käyttöönottoon.

Auroran tiekartta

Hankkeen tiekartta ei anna paljon yksityiskohtia. | Lähde: Auroran verkkosivusto

Kaupankäynti

AOA-kaupankäynnin kaavio on varsin näky. Vuoden 2018 puolivälissä tapahtuneen kovan kaupankäynnin jälkeen AOA-hinta laski tasaisesti kaikkien aikojen alimmalle puolen prosentin matalalle tasolle, ennen kuin se sai jälleen vauhtia tämän vuoden maaliskuussa. Tuolloin hinta kaksinkertaistui viikossa. On epäselvää, mikä oli tämän vaikuttavan harppauksen takana.

Viime viikolla AOA-hinta on pudonnut välillä 0,024-0,060 dollaria uskomattoman vaihtelevalla kaupankäyntimäärällä. Emme ole teknisiä analyytikkoja, mutta Auroran nykyisen kaltaiset kaaviot ovat yleensä punainen lippu pumppu-ja-dump-järjestelmille.

On vaikea ennustaa, kuinka AOA toimii tulevaisuudessa. Kun yhdistelmässä on niin monia muita älykkäitä sopimusalustoja, se on vaikea saavuttaa kapealla tavalla nyt. Tästä huolimatta kehityksen virstanpylväiden saavuttaminen ja suurten kumppanuuksien muodostaminen voivat lisätä sijoittajien luottamusta lyhyellä aikavälillä.

Mistä ostaa AOA

Suurin osa AOA-kaupankäynnistä tapahtuu BiteBTC: llä ja CoinEggillä. Sinun pitäisi kuitenkin todennäköisesti tarkistaa KuCoin sen sijaan. KuCoinilla AOA on saatavana ETH: ksi ja BTC: ksi.

Jos et ole varma mistä aloittaa, tutustu oppaasemme kuinka ostaa bitcoin.

Mihin AOA: ta säilytetään

Auroralla on kaksi erilaista virallista lompakkovaihtoehtoa. AOA-mainnet-lompakko on saatavana Mac- ja Windows-käyttöjärjestelmissä.

Jos etsit mobiilivaihtoehtoa, Aurora tarjoaa AOA lite -lompakon. Näyttää siltä, ​​että lompakko asuu minkä tahansa sovelluskaupan ulkopuolella, joten ole varovainen, jos päätät ladata sen Aurora-verkkosivustolta.

Kcash ja Math Wallet tukevat myös AOA: ta.

Lopulliset ajatukset

Tällä projektilla on vielä paljon todistettavaa. Kilpailussa parhaan älykkään sopimusalustan saavuttamiseksi tämä projekti on kaukana useimmista kilpailijoista.

Sen viivästynyt aloitus voi kuitenkin muuttua eduksi. Tiimillä on mahdollisuus oppia edistyneempien projektien virheistä eikä toivottavasti tehdä niitä itse.

Vaikka Aurora-verkko on vielä alkuvaiheessa, sen ainutlaatuisen yksimielisyysmekanismin pitäisi olla riittävä syy ainakin pitää sitä silmällä. Pelkästään tänä vuonna sen hinta on noussut jo yli 400 prosenttia.

Lisäresurssit

Verkkosivusto

Viserrys

Github

Reddit

Sähke

Keskitaso

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me