Mikä on Bancor?

Bancor on lohkoketjuprotokolla, jonka avulla käyttäjät voivat muuntaa suoraan eri rahakkeita suoraan niiden vaihtamisen sijaan kryptovaluuttamarkkinoilla.

Projekti tarjoaa verkoston, josta keskustelemme pian ja joka tuo likviditeettiä useimpiin rahakkeisiin, joista puuttuu johdonmukainen tarjonta / kysyntä vaihtoon. Kyseinen verkko perustuu älykkäisiin sopimuksiin ja uuteen salausvaluuttaluokkaan, jota tiimi kutsuu älykkäiksi merkkeiksi.

Mitä ongelmaa pankkiiri pyrkii ratkaisemaan?

Bancor haluaa tarjota tukea epälikviditeetti joka on tällä hetkellä olemassa kryptovaluuttamarkkinoilla. Likviditeetti ei ole niinkään kysymys huippukolikoista, kuten Bitcoin tai Ethereum, koska aina on ostajia ja myyjiä, jotka haluavat vaihtaa näitä kolikoita. Se on kuitenkin ehdottomasti ongelma tuhansille muille rahakkeille, jotka saattavat palvella laillisia hajautettuja tarkoituksia, mutta eivät ole herättäneet markkinoilla riittävästi huomiota ollakseen likvidejä.

Tunnuksen likviditeetti määräytyy sen johdonmukaisen ostajien ja myyjien läsnäolon vuoksi. Suuri likviditeetti on merkki, jonka voit helposti hankkia tai myydä milloin tahansa. Päinvastoin pätee rahakkeisiin, joiden likviditeetti on pieni.

Bancor-tiimi väittää, että koska suurinta osaa rahakkeista on vaikea vaihtaa, ne suljetaan arvokkaan internetin ulkopuolelle. Heidän protokollansa tarkoituksena on integroida nämä rahakkeet auttamalla niiden likviditeetin määrittämisessä.

Tiimi kuvittelee tulevaisuutta, johon liittyy miljoonia rahakkeita, jotka ovat erittäin tehokkaita paikallisesti, mutta kuitenkin vaihdettavissa maailmanlaajuisesti.

Bancor Future maailmanlaajuisesti

Älykkäät rahakkeet ja Bancor-protokolla

Bancorin protokolla käyttää älykkäitä sopimuksia älykkäiden merkkien luomiseen, jotka toimivat vaihtoehtoisena kaupankäyntimekanismina. Protokollan keskeinen piirre on, että se ei vaadi vaihto merkkejä toisen osapuolen kanssa, kuten kryptovaluutanvaihdon tapauksessa. Pikemminkin se käyttää älykkäitä merkkejä muuntaa ERC-20-tunnusten välillä sisäisesti. Nämä muunnokset tapahtuvat blockchain-protokollan kautta ja täysin krypto-valuutanvaihdon ulkopuolella.

Älykkäät rahakkeet käsittelevät merkkimuunnoksia sisäisesti pitämällä muiden ERC20-tunnusten varauksia älykkään sopimuksensa sisällä. Sitten he voivat muuntaa edestakaisin näiden varantojen välillä käyttäjien pyytäessä.

älykäs sopimusten muuntaminen

Voit ajatella älykkäitä merkkejä rahana, jolla on rahaa. Niillä on samanlaisia ​​varantoja kuin keskuspankilla on valuuttavarannoissa ja muunnoksissa niiden välillä.

Bancor-protokolla tukee kaikkia tunnuksia Ethereumin ERC-20-standardin mukaisesti. Jokainen luotu älykäs tunnus on ERC-20-yhteensopiva ja siten yhteensopiva kaikkien muiden ERC-20-tunnusten kanssa. Tiedämme jo, että Smart Token voidaan muuntaa välittömästi mihin tahansa siihen liitettyyn tokeniin (reserviin). Mutta se voidaan myös muuntaa mihin tahansa yhdistetyn tunnuksen yhdistettyihin tunnuksiin ja niin edelleen. Tämä luo linkitettyjen tunnusten verkon, joka tekee nopeat ja automatisoidut tulokset.

merkkiverkko

Bancor-verkkotunnus (BNT)

Bancor-protokollalla on oma äidivaluuttansa, BNT. BNT on kaikkien aikojen ensimmäinen Smart Token Bancor-verkossa, ja kaikki muut Smart Tokenit pitävät sitä vararahastona. Tämän yhteyden avulla BNT voi vähentää merkittävästi lopputunnuksen saamiseksi tarvittavien konversioiden määrää.

BNT Bancor -tunnus

Bancor’s Likviditeetti

Bancor tuo likviditeettiä rahakkeisiin poistamalla ostajien ja myyjien tarpeen sopia keskenään, jotta vaihto tapahtuisi (kuten salausvaluutanvaihdon tapauksessa). Sen sijaan voit tehdä tuloksia milloin tahansa suoraan verkon älykkäiden sopimusten avulla.

Bancor’s Protocol takaa maksuvalmiuden ohjelmoimalla vakavaraisuusaste (CRR) kaikkiin Smart Token -sopimuksiin. CRR estää tehokkaasti merkkejä tyhjentämästä varantojaan.

Kun rahakkeet työskentelevät eri älykkäiden sopimusten kautta, muuntohinnat lasketaan kokoelmalla kaavoja ja algoritmeja (jotka ovat saatavilla projektin valkoinen paperi). Nämä kaavat on suunniteltu erityisesti varmistamaan muuntokurssit välttäen ehtymistä.

Tunnusten muuntaminen Bancor-verkossa

Voit käyttää verkkoa ja muuntaa sen tuettujen tunnusten välillä Bancorin kautta verkkosovellus.

Käydään läpi, miltä symbolinen muunnos voi näyttää. Sano, että haluat muuntaa DragonChainin kaltaisen ERC-20-tunnuksen toiseksi, esimerkiksi EOS: ksi.

tunnuksen muuntaminen

Verkkosovelluksessa sinun tarvitsee vain valita nämä kaksi tunnusta ja napsauttaa “muunna” (olettaen, että olet liittänyt lompakon, joka tarjoaa sinulle jonkin DRGN-tunnuksen vaihdettavaksi). Kun napsautat “Muunna”, Bancor-protokolla käynnistää sarjan pyyntöjä erilaisille älykkäille sopimuksille. Ensimmäinen pyyntö muuntaa DRGN: n Smart Tokeniksi, joka pitää DRGN: ää varannossaan. Kyseinen älykäs token puretaan sitten toiselle älykkäälle tokenille, joka pitää EOS: n varassa. Kun muunnosketju on valmis, saat EOS: n.

Käsitteellinen tosielämän käyttötapaus

Oletetaan esimerkiksi, että molemmat Dutch Airlines ja American Airlines alkavat käyttää salausta ja niiden vastaavat lentokilometrimäärät mallinnetaan ERC-20-rahakkeiksi. Bancor-protokolla toimisi siten, että käyttäjä voisi vaihtaa hollantilaiset mailit American Airline -kanta-asiakaspisteisiin ilman, että joku haluaa harjoittaa juuri päinvastaista kauppaa sillä hetkellä.

pankkiirisovelluksen käyttötapaus

Bancor-tiimi

Bancor-tiimi koostuu säätiön perusneuvostosta ja niiden neuvottelukunnasta. Säätiöneuvostoon kuuluu neljä henkilöä, jotka sijaitsevat Sveitsissä sijaitsevasta Zugista.

pankkiirin ydinjoukkue

Bernard Lietaer on belgialainen rakennusinsinööri, ekonomisti, kirjailija ja professori. Lietaer on erikoistunut rahajärjestelmiin ja edistää ajatusta yhteisöistä, jotka luovat oman paikallisen valuutan.

Eyal Hertzog on projektin tuotearkkitehti, ja hänet on merkitty perustamaan videoja jakava yritys Metacafe. Hertzog perusti myös Appcoinin, Bancorin kaltaisen projektin, joka käyttää käyttäjien luomia markkinapaikkoja ja yksityisiä valuuttoja.

Guy Benartzi toimii perustajana ja on tunnustettu peliyrityksen Mytopian perustamisesta. Benartzi perusti myös Tel Avivissa Israelissa sijaitsevan kehitystudion Particle Code.

Guido Schmitz-Krummacher on Bancor Protocol -säätiön johtaja, joka on mukana monissa kaupallisissa yrittäjyysyrityksissä Sveitsissä. Hänen osallistumisensa salaustilaan sisältää Bancorin ja Tezosin (XTZ) johtoryhmän joukkorahoitusverkostossa.

Tim Draper, tunnettu pääomasijoittaja ja Draper Associatesin perustaja, istuu neuvottelukunnassa yhdessä 9 muun henkilön kanssa.

pankkineuvonantajan neuvonantaja Kolikoiden tarjonta ja kestävyys

Älykkäät merkit voidaan luoda tai poistaa milloin tahansa lisäämällä tai poistamalla liikkeessä olevaa kokonaisvalmistetta. Siksi merkintätarjonta vaihtelee suhteessa Bancor-verkossa tapahtuviin muunnoksiin.

Kuten mainittiin, BNT on Bancorin natiivivaluutta ja ensimmäinen Bancor-protokollapohjainen Smart Token. BNT: llä on yhteensä 74 319 827 tarjontaa, mutta koska se on Smart Token, myös liikkeessä olevan BNT: n määrä vaihtelee.

BNT: n tapahtumia käsitellään erillisellä tasolla Ethereumin Casper Proof-of-Stake -protokollan ensisijaiseen kerrokseen.

Mistä voit ostaa ja tallentaa BNT: tä?

Voit hankkia BNT-tunnuksia suoraan Bancorin älykkään sopimuksen kautta muuntamalla minkä tahansa muun tuetun Bancor-verkkosovelluksen ERC-20-tunnuksen.

Muussa tapauksessa BNT löytyy seuraavista pörsseistä: Binance, Bittrex, Gate.io, HitBTC, OKEx, Liqui, Upbit, LATOKEN, COSS, AEX ja Tidex.

Voit myös tallentaa BNT: n suosituimpiin lompakkoihin, kuten MyEtherWallet, Parity ja imToken.

Lopulliset ajatukset

Bancor-pöytäkirja on viime kädessä olemassa likviditeetin lisäämiseksi kapealle rahakkeelle, jotta niillä voi olla paikka globaaleilla markkinoilla. Bancor helpottaa sellaisten rahakkeiden hankkimista tai realisointia, joilla on alhainen kaupankäyntimäärä, ja auttaa heitä määrittämään markkinahinnan.

Jos kryptovaluuttatila etenee kohti järjestelmää, johon kuuluu suuri määrä paikallisesti tehokkaita rahakkeita, Bancor voisi hyvinkin olla keskeinen hahmo näiden valuuttojen vaihdossa.

Tärkeimmät takeaways

  • Älykkäät rahakkeet ovat käyttäjien luomia resursseja, jotka on luotu älykkäillä sopimuksilla Bancor-verkossa.
  • Älykkäät merkit toimivat välineenä muuntaa eri ERC-20-tunnuksia
  • Bancor käännynnäisiä merkkejä älykkäiden sopimusten kautta pikemminkin vaihtaminen toisen osapuolen kanssa.
  • Smart Tokenin avulla tapahtuvan muuntamisen mekanismi otettiin käyttöön, jotta likviditeetti saataisiin aliedustettuihin rahakkeisiin.

pankkiiri

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me