Mikä on Basic Attention Token?

Basic Attention Token (BAT) on Ethereum-pohjainen digitaalisen mainonnan tunnus.

tehtävä BAT-ryhmän tehtävänä on korjata nykyisen digitaalisen mainostilan rikkoutunut tila, jossa käyttäjiä seurataan tietämättään, kustantajilla on vaikeuksia sisällön kaupallistamisessa ja mainostajat ovat jatkuvasti petosten uhreja.

Digitaalisen mainonnan tulot ovat nopeasti monopolisoitu kahden ison lapsen joukossa: Facebook ja Google. Pelkästään nämä kaksi yritystä saavat 73% kaikista online-mainosdollareista. Basic Attention Tokenin takana oleva tiimi haluaa muuttaa sitä.

BAT sulkee välittäjät mainosprosessista. Käyttäjille maksetaan huomiota mainosten katseluun, ja julkaisijat saavat suurimman osan mainostuloista suoraan. Lisäksi mainostajat saavat paremman sijoitetun pääoman tuottoprosentin ja tarkemman datan analysoitavaksi BAT: n avulla.

Tässä Basic Attention Token -oppaassa käsitellään:

Kuinka perushuomiotunnus toimii?

Tällä hetkellä ainoa selain, joka pystyy käyttämään Basic Attention Tokenia, on Rohkea selain – BAT-kehitystiimin luoma selain. Heidän alkuperäinen tiekartta vuodelle 2018 ilmoitti, että BAT-järjestelmä integroitiin muihin selaimiin ja sovelluksiin vuoden loppuun mennessä. Näyttää kuitenkin siltä, ​​että he ovat työntäneet sen takaisin etusijalle.

Älykkäiden sopimusten avulla mainostajat lähettävät käyttäjille mainoksia, joissa on tunnusmaksu lukitussa tilassa. Kun käyttäjä tarkastelee mainosta, hän saa osan kyseisestä tunnusmaksusta. Brave-selain vastaanottaa myös osan merkkimaksusta. Loput maksusta menee mainosta isännöivälle kustantajalle.

Kuinka BAT toimii

Basic Attention Token -ekosysteemin sidosryhmät

Käyttäjänä voit käyttää parhaan käytettävissä olevan tekniikan selaimessa useisiin asioihin, kuten premium-artikkeleihin ja tuotteisiin, lahjoituksiin sisällöntuottajille tai korkean resoluution valokuviin ja datapalveluihin. BAT-ekosysteemi voi jopa laajentua käyttämällä mikromaksuja kommentteihin ja ylös / alas äänestämiseen foorumeilla.

Tällainen järjestelmä on hyödyllinen kaikille digitaalisessa mainostilassa.

  1. Käyttäjät voivat taas surffata verkossa yksityisesti samalla kun ansaitsevat huomionsa.
  2. Kustantajat voivat saada takaisin suuren osan tuloista, jotka botit ja välittäjät ovat aiemmin menettäneet.
  3. Mainostajat saavat parempia tietoja kampanjoista, jotta he voivat kohdistaa viestinsä tehokkaammin.

Mikä on rohkea selain?

Rohkea selain on avoimen lähdekoodin verkkoselain, jonka on luonut BAT-tiimi. Keskittyessä yksityisyyteen ja nopeuteen selain estää häiritsevät mainokset ja seurannat automaattisesti. Jopa perinteisten selainten johtavat mainosblokkerit antavat joidenkin mainosten ja seurantojen valvoa käyttäytymistäsi. Rohkea estää ne kaikki.

Se päivittää myös kaikki mahdolliset sivustot käyttämään HTTPS-protokollaa, mikä lisää ylimääräisen suojaustason, kun selaat.

Rohkea selaimen kotisivu

Rohkea selaimen kotisivu

Brave-selain seuraa taustakirjajärjestelmää anonyymisti seuraamaan nimettömiä sivustoja ja sisältöä, joihin vietät suurimman osan ajastasi, jotta se voi maksaa kustantajille vastaavasti.

Vaikka selain mittaa jatkuvasti huomiotasi, nämä tiedot ovat täysin tuntematon, ja sinun yksityiset tiedot eivät koskaan poistu laitteeltasi.

Brave-selain seuraa myös huomiota, jonka olet kiinnittänyt mainokseen.

Sinun Huomioarvo kullekin mainokselle lasketaan mainoksen näkyvän lisäajan ja näkyvien mainospikselien määrän perusteella suhteessa asiaankuuluvaan sisältöön.

Koneoppimisen käyttäminen Attention-arvossa eri mainoksille antaa Brave-selaimelle mahdollisuuden näyttää mainoksia, jotka ovat olennaisimpia sen mukaan, mitä haluat nähdä – voitto sekä käyttäjille että mainostajille. Tiimi väittää, että heidän koneoppimisstrategiansa luo sisältöä, joka on oleellisempaa kuin minkä tahansa kolmannen osapuolen seurantajärjestelmän tuottama.

Rohkea pääkirja

Brave-selain käyttää kirjaa verkkotoimintojesi seuraamiseen.

Yli 150 kustantajaa ovat jo tehneet yhteistyötä BAT: n kanssa liittyäkseen Rohkeita maksuja, mikromaksupalvelu Brave-selaimessa. Joitakin merkittävimpiä julkaisijoita ovat Wikihow, Archive.org ja Smashing Magazine. Odota uusia kumppanuusilmoituksia alustan kasvaessa.

Basic Attention Token -tiimi & Edistyminen

BAT-foorumi on virallisesti ilmoitettu maaliskuussa 2017, ja se on suhteellisen nuori. Projektin myynti onnistui toukokuussa, mikä nosti 35 miljoonaa dollaria alle 30 sekunnissa. Siitä lähtien kehitystiimi on saavuttanut lukuisia etenemissuunnitelman virstanpylväitä. He käynnistivät Brave-selaimen, integroivat BAT-lompakon selaimeen, lisäsivät tukea Twitchille / YouTubelle ja alkoivat kokeilla opt-in-mainoksia, joissa ansaitset palkintoja katsellessasi niitä..

Brave-selaimella on nyt reilusti yli kolme miljoonaa aktiivista käyttäjää kuukaudessa. Ja siellä on yli 18 000 rohkeaa vahvistettua julkaisijaa.

BAT-tiimi koostuu joistakin raskasta lyöjistä – yksi merkittävimmistä olennoista Brendan Eich, perustaja ja pää visionääri. Eich loi Javascriptin (kyllä, sen Javascriptin) ja perusti Mozilla-projektin, joka johti Firefoxiin. Jos joku haluaa johtaa uutta selainpohjaista mainontayritystä, se on tämä kaveri.

Kuka omistaa huomiosi? Kuka omistaa Web-selauskokemuksesi? Kuka saa palkan? Jos et sinä, niin olet “tuote”.

Aika saada rahaa.@Urhea

– BrendanEich (@BrendanEich) 8. huhtikuuta 2016

Projektissa on merkittävä neuvottelukunta, jossa on hahmot, kuten Zooko perustaja ja toimitusjohtaja Zooko Wilcox ja Coinbasen tuotepäällikkö Ankur Nandwani.

BAT on tehnyt yhteistyötä Upholdin kanssa lompakkopalvelujen tarjoamiseksi. Ja kustantajan puolella työskentelee Dow Jones Media Groupin kanssa. Lisäksi Brave Publisher -alusta hyödyntää Civicin henkilöllisyyspalvelua.

Kilpailijat

BAT on yksi kourallisista kryptovaluuttahankkeista, jotka keskittyvät digitaaliseen mainontaan. Ainoa toinen yritys on AdEx, joka myös luo hajautettua mainosvaihtoa. Ensisijainen ero näiden kahden välillä on se AdEx keskittyy mainontaan (erityisesti videoissa) kun Basic Attention Token laajenee mainonnan ulkopuolelle sisällyttää premium-sisältöä, kustantajien tukea, mikrolahjoituksia jne.

Perushuomiotunnuksen tarjonta

Tämän kirjoituksen aikaan on 1 miljardi BAT-rahaketta liikkeessä. Lisäksi 200 miljoonaa tunnusta on lukittu pooliin tuotekehitystä varten, ja 300 miljoonaa tunnusta ovat osa käyttäjien kasvupooli (UGP).

Monet suositut kryptovaluutat käyttävät jonkinlaista kaivostoimintaa (työn todistusta) tai panosta (panoksen todistamista) uusien kolikoiden vapauttamiseksi ekosysteemiin. Basic Attention Token on tässä suhteessa erilainen. Kun käyttäjien kasvu on tyhjä, enää merkkejä ei tule liikkeeseen.

Tiimi käyttää UGP: tä kannustamaan ihmisiä osallistumaan BAT-ekosysteemiin. Kesäkuusta 2018 lähtien he alkoivat palkita Brave-selaimen varhaisia ​​käyttäjiä kanssa 500 000 dollaria BAT-palkinnoista – ainoa vaatimus on, että sinun on käytettävä nämä palkkiot Brave-alustalla. Jos et käytä parasta käytettävissä olevaa tekniikkaa 90 päivän kuluessa, ne palautetaan UGP: hen jakelua varten.

Kaupankäynti

BAT saavutti ensimmäisen huippunsa ~ 0,327 dollaria (~ .00012950 BTC) pian ICO: n jälkeen kesäkuussa 2017. Tunnus koki sitten saman kohtalon kuin useimmat salausmarkkinat, ja hinta laski elokuuhun 2017 asti. Elokuusta vuoden alkuun Vuonna 2018 kolikon hinta tunsi härkämarkkinoiden vaikutukset ja nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle, hieman yli 0,864 dollaria (0,000058 BTC).

BAT-hinta tunsi seuraavien karumarkkinoiden vaikutuksen. Se ei kuitenkaan ole laskenut yhtä paljon kuin sen salausveljet. Vuoden 2018 syksyn alusta lähtien kolikko on kokenut kolme rallia: yhden huhtikuussa, toisen heinäkuussa ja viimeksi nykyisen marraskuun rallin. Marraskuun 2018 hintojen nousun on aiheuttanut suoraan Coinbase’s ilmoitus luetella Basic Attention Token vaihdettavana omaisuutena.

Kun Brave-selain käynnistetään jo kirjoissa, BAT: n käyttöönotto on tärkein katalysaattori positiiviselle hintaliikkeelle eteenpäin. Tämä hyväksyntä voi tapahtua lisääntyneen rohkean käytön muodossa, muilla BAT: ta toteuttavilla selaimilla tai useammilla julkaisijoilla ja mainostajilla, jotka käyttävät järjestelmää.

Mistä ostaa parasta käytettävissä olevaa tekniikkaa

Voit ostaa BAT: n kaupankäyntiparina Bitcoinin (BTC) kanssa Bittrexiltä ja Binancelta. Se on myös vaihdettavissa Ethereumin (ETH) kanssa näillä alustoilla, mutta huomattavasti pienemmällä äänenvoimakkuudella.

Marraskuusta 2018 alkaen voit myös ostaa BAT: n USD: lle Coinbase Prosta (aiemmin GDAX). On turvallista olettaa, että se on pian saatavilla myös Coinbasessa.

Saat myös parasta käytettävissä olevaa tekniikkaa käyttämällä Brave-selainta. Selaimen varhaisena käyttöönottajana saat palkinnon, joka on enintään 5 BAT kuukaudessa. Kun tiimi julkaisee täysin opt-in-mainokset, saat myös parasta käytettävissä olevaa tekniikkaa mainosten katseluun.

Täydellinen luettelo vaihdoista, joista voit ostaa parasta käytettävissä olevaa tekniikkaa, on osoitteessa KolikkoMarketCap.

BAT: n säilytyspaikka

Koska kyseessä on ERC20-tunnus, voit tallentaa BAT: n mihin tahansa ERC20-yhteensopivaan lompakkoon. MyEtherWallet on loistava vaihtoehto.

Jos haluat tallentaa rahasi laitteistolompakkoon (jota suosittelemme), niin Ledger Nano S- tai Trezor-laitteistolompakot toimivat hyvin..

Ennenkaikkea, voit tallentaa BAT: n Brave-selaimen lompakkoon.

Johtopäätös

Basic Attention Token on yksi harvoista kryptoista, jossa on rockstar-tiimi, yksinkertainen käyttötapa ja toimiva tuote. Vieläkin vaikuttavampaa, että koko projektin johtaja on jo tuottanut yhden suositun selaimen, Firefoxin, ja sillä on suhteet BAT: n käyttöönottoon muihin jo olemassa oleviin selaimiin..

Koska sisällön merkitys kasvaa edelleen verkossa, BAT voi vain muokata tapaa, jolla palveluntarjoajat, mainostajat ja käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa toistensa kanssa.

Toimittajan huomautus: Steven Buchko päivitti tämän artikkelin 11.7.2018 vastaamaan projektin viimeaikaisia ​​muutoksia.

Muita perustietokokonaisuuden resursseja

Verkkosivusto

Viserrys

Keskitaso

Reddit

Sähke

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me