Mikä on BitTorrent (BTT)? | Maailman suurin hajautettu tiedostojen jakamisprotokolla

Mikä on BitTorrent?

BitTorrent on peer-to-peer tiedostojen jakamisprotokolla joka käynnisti äskettäin uuden kryptovaluutan, BTT. Verkon avulla voit ladata useita erityyppisiä tiedostoja nopeasti ja ilmaiseksi Internetistä. Tällä hetkellä yli 170 miljoonaa ihmistä käyttää protokollaa kuukaudessa.

Tässä oppaassa käydään läpi:

Kuinka BitTorrent toimii?

Havainnollistamiseksi on tärkeää erottaa BitTorrent, alkuperäinen peer-to-peer -protokolla, BTT: stä, kryptovaluutasta, jonka protokolla toteuttaa rahallisena kannustimena.

BitTorrent

BitTorrent on online-vertaisviestintäprotokolla tiedostoille ja muille tiedoille. Kuten lohkoketjussa, BitTorrent on hajautettu järjestelmä, jolla ei ole keskeistä kokonaisuutta. Näin se toimii.

Siemenet isäntätiedostot, joka tunnetaan myös nimellä torrentit. Kun isännöit, siemenet jakavat torrentit useaan osaan, jotta voit ladata ne tehokkaammin.

BitTorrent-verkko

BitTorrent toteuttaa vertaisverkkojen kylvö- ja latausohjelmista nopeaa ja halpaa tiedostojen jakamista varten. | Lähde: Wikipedia / Scott Martin

Kun lataat tiedoston BitTorrentiin, saat eri tiedostopaloja useista siemenistä. Latauksen aikana ja valmistumisen jälkeen voit valita myös tulla siemeneksi auttaaksesi verkkoa edelleen. Jos et siementele, ansaitset a-arvon iilimato. BitTorrent tarvitsee siemeniä järjestelmän selviytyäkseen, joten leeching on paheksuttua.


Tietyn tiedoston lataajien (siemenet) ja lataajien koko verkko on parvi.

BitTorrentin hajautetun arkkitehtuurin avulla voit ladata ja ladata suuria tiedostoja halvemmalla ja tehokkaammin ja vähentää Internet-ruuhkia.

BTT-tunnukset

BitTorrent oli olemassa kauan ennen BTT-tunnus. Vielä tänään voit käyttää ilmaista protokollaa ilman tunnusta. Hankkeen mukaan valkoinen paperi,

“BTT [toimii] yleiskäyttöön liittyvänä mekanismina, joka koskee BitTorrent-asiakkaiden ja palveluntarjoajien ja palveluntarjoajien likvidien markkinoiden välisten jaettujen resurssien käsittelyä.”

BTT: n ohella kehitystiimi esittelee BitTorrent Speedin. Koska alkuperäisessä protokollassa ei ole taloudellista kannustinta siemeniin, parvet kuolevat usein ennenaikaisesti. Tämän ongelman ratkaisemiseksi BitTorrent Speed ​​tarjoaa BTT-palkintoja käyttäjille, jotka jatkavat siementä tiedoston lataamisen jälkeen.

BTT-yhtälön toisella puolella voit ostaa etusijalle pääsyn siemeniin, tiedoston jatkuvan saatavuuden ja muiden resurssien käytön tunnuksillasi.

BTT-toteutuksen lopullinen tavoite on, että BitTorrentista tulee koko sisältöekosysteemi, mukaan lukien sisällön jakelu, hajautettu tallennus ja välityspalvelimet.

BTT-tarjonta on yhteensä 990 000 000 000, josta:

  • 20 prosenttia meni TRON-säätiölle
  • 19,9 prosenttia pysyy BitTorrent-ekosysteemissä
  • 19 prosenttia asuu BitTorrent-tiimissä ja säätiössä
  • 17 prosenttia myytiin yksityisessä, julkisessa ja siemenmyynnissä
  • 10,1 prosenttia on osa kuusivuotista Tron airdrop -ohjelmaa
  • 10 prosenttia on osa BitTorrent airdrop -ohjelmaa
  • 4 prosenttia on kumppanuusmerkkejä

BitTorrent-tiimi & Edistyminen

Bram Cohen loi BitTorrentin huhtikuussa 2001 ja julkaisi päivitetyn version vuonna 2013. Kesäkuussa 2018 Tronin perustaja Justin Sun osti BitTorrentin 120 miljoonalla dollarilla keinona laajentaa Tronin projekti-Atlasia. Cohen ei ole enää yrityksen kanssa, ja myös monet alkuperäiset työntekijät ovat lähteneet.

Kaupan jälkeen BitTorrent järjesti ensimmäisen vaihto-tarjouksen (IEO) Binancen Launchpad-ohjelman kautta, keräten 7,2 miljoonaa dollaria.

Kahden hajautetun yrityksen fuusio on vielä kehitteillä. BitTorrent Speed ​​ei ole vielä saatavilla, mutta tiimi ilmoittaa käynnistävänsä sen joskus tämän vuosineljänneksen aikana. Lisäksi BitTorrent Live, a videoiden suoratoistopalvelu, hyväksyy ilmoittautumiset tulevalle beetalle. Tiimi ei kuitenkaan ole ilmoittanut tämän tuotteen julkaisupäivää.

Kilpailu

Tronin ja BitTorrentin välillä on yli 100 miljoonaa käyttäjää, joten tämä projekti johtaa vertaisverkko-tiedostojen jakojärjestelmiä.

Toinen suosittu blockchain-pohjainen tiedostojen jakamisalusta on Tulipalo. Upfiring salaa kuitenkin kaikki tiedostot, joita kylväjät isännöivät, kun taas BitTorrent ei. Koska tiedostojen jakamisessa on lähes loputon määrä käyttötapauksia, molemmilla pitäisi olla tilaa menestyä.

Kaupankäynti

BitTorrent on ollut yksi parhaiten suoriutuvista kryptovaluutoista vuonna 2019. BTT aloitti IEO-hinnalla 0,00012 dollaria, ja jonkin verran alkavaa epävakaata kauppaa käytettäessä hinta laski noin 0,0008 dollariin..

Hinta alkoi nousta toukokuun puolivälissä ja nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle, joka oli 0,0018 dollaria toukokuun lopussa. Uutisia ei näytä korreloivan tämän nousun kanssa, joten voimme liittää sen hintaan tuolloin markkinoiden seuraamiseen. BTT-hinta on tällä hetkellä noin 0,00134 dollaria – jo kymmenen kertaa korkeampi kuin hinta ICO: n aikana.

Jos sijoitat, pidä silmällä tulevia Speed ​​and Live -julkaisuja. Molemmat näistä tuotteista voisivat antaa hyvän nousun hintaan.

Mistä ostaa BTT

Vaihtovaihtoehtosi BTT: n ostamiseksi ovat käytännössä rajattomat. UpBitillä on tällä hetkellä korkein BTT-kaupankäyntimäärän pari KRW: n kanssa.

Koska sinulla ei todennäköisesti ole KRW: tä, sinun kannattaa etsiä Binancea BTT-kaupankäynnistäsi. Se on saatavana vastineeksi BTC: lle, BNB: lle ja erilaisille alustan alustoille.

Jos olet uusi kryptovaluuttainvestointi, tutustu oppaasemme, kuinka ostaa bitcoin aloittaaksesi.

Mihin BTT: tä säilyttää

BTT on TRC-10-merkki, joka käyttää Tron-verkkoa, joten voit tallentaa sen mihin tahansa lompakkoon, joka tukee TRX: ää. Tronilla on koko joukko yhteisön luomia lompakoita, joita tiimi mainostaa projektissa virallinen nettisivu.

Lopulliset ajatukset

KIN: n lisäksi (mikä todennäköisesti loppu kauheasti), BitTorrent on yksi laajimmista yrityksistä tunnistaa jo onnistunut verkko. Pinnalla on järkevää lisätä tunnus, jolla kannustetaan kylväjiä järjestelmään. Emme kuitenkaan tiedä varmasti, ennen kuin Speed ​​ja muut lisäykset, kuten Live, tulevat markkinoille. Siihen asti se on vain yksi altcoin-spekulointiruletin peli.

Lisäresurssit

Verkkosivusto

Valkoinen paperi

Viserrys

Sähke

Blogi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map