BlitzPredict on vedonlyöntiympäristö, joka yhdistää kertoimet useilta markkinoilta tarjotakseen asiakkaille parhaat kertoimet vedonlyönnissä. Kuten useimmat muut markkinat, vedonlyöntiympäristöt kärsivät useista ongelmista keskitetyn valvonnan takia. Viivästykset maksuissa, vedonlyöntiriidat ja / tai alustan virheiden riski. BlitzPredict aikoo ravistaa teollisuutta käyttämällä blockchain-tekniikkaa.

Tässä oppaassa tarkastelemme lyhyesti muun muassa projektin toimintaa, merkkikaupan historiaa ja kolikon osto- ja säilytyspaikkoja. Siirry alla olevaan osioon, jos haluat.

Kuinka se toimii?

BlitzPredict toivoo maksimoivansa vedonlyöntimarkkinoiden tehokkuuden. Monilla vedonlyöntiympäristöillä voi kestää jopa viikko maksujen suorittamiseen, mikä johtaa sitottuun pääomaan, jota voidaan käyttää muualla. Projekti yrittää erottua kilpailijoistaan ​​yhdistämällä viimeisimmät vedonlyöntikertoimet. Toisin sanoen, miksi tehdä kovaa työtä löytääksesi kannattavimman panoksen useilla alustoilla, kun se voidaan tehdä yhdessä paikassa?

Blitzpredict-ominaisuudet

He toivovat myös ratkaisevan yksityistetylle urheiluanalytiikalle ominaisen ongelman. Nykyisen mallin syndikaatit ja vedonlyöjät pidättävät yleensä vedonlyöntitietonsa, mikä vaikeuttaa kilpailua. Blockchainin avulla urheiluasiantuntijat ja yhteisön avustajat voivat saada salakirjoituksen, jotta he voivat jakaa urheilumalleja ja tietoja laajemman yhteisön kanssa.

Alusta integroituu Bancor-protokollaan likviditeetin parantamiseksi. Teoriassa tämä tarkoittaa, että käyttäjien ei tarvitse ensin mennä pörssiin ostamaan tai myymään natiivimerkkinsä (XBP). Sen sijaan käyttäjät voivat vaihtaa tunnuksensa heti lennossa.

Lisäksi vedonlyöjät voivat nyt älykkäiden sopimusten avulla luoda omat skenaariot, jotka automatisoivat vedot. Tiimi on ottanut käyttöön ominaisuuden nimeltä BlitzPay mikä on likviditeettireservi, jolla varmistetaan, että vedot maksetaan heti tapahtumien päätyttyä. Asiakirjojen mukaan kolmannet osapuolet voivat tarkistaa nämä varaukset ja tarkastaa ne julkisesti, vaikka ei ole selvää, miten tämä toteutetaan. BlitzPredictin on varmistettava, että maksut suoritetaan sujuvasti, kuten luvattiin, jotta projektin elinkelpoisuus säilyisi pitkällä aikavälillä.

Tunnusluvut

ICO keräsi 4,4 miljoonaa dollaria 7,3 miljoonan dollarin tavoitteesta 12. maaliskuuta 2018 mennessä. Ainoastaan ​​60% kovasta korkosta saavutettiin, ja vaikka se ei olekaan ihanteellinen, se on silti hyvä muutos, kun otetaan huomioon nykyiset markkinaolosuhteet. XBP: tä käytetään ekosysteemin valuuttana ja se on Ethereum ERC-20 -merkki. Tunnusjako on seuraava:

BlitzPredict-tunnussyöttö

BlitzPredict Token Supply & Jakaminen

1 miljardi (1 000 000 000) rahaketta luotiin Genesis-korttelissa ja nykyinen kiertävä tarjonta on noin 350 miljoonaa kolikkoa.

Tietoja BlitzPredict-projektista

Tiimi

Vähän mainitaan projektin historiasta ja tiimistä verkkosivuillaan ja valtakirjassa. Onneksi verkkosivuston tiimitiedot tarjoavat enemmän profiilitietoja LinkedInin ja Twitterin kautta. Tämän pitäisi ainakin lisätä uskottavuutta projektiin. Liian tyydyttyneillä ICO-markkinoilla on melko tärkeää varmistaa joukkueen asiantuntemus, koska blockchain-kehittäjät ovat tällä hetkellä pulaa.

Blitzpredict-tiimi

Projektin perustaa Brett Richey, jolla näyttää olevan merkittävä ammattimainen pokerikokemus. Ei ole yllättävää, että projekti perustuu myös Las Vegasiin, Nevadaan. Hän on myös luonut BlitzPick-sovelluksen, jonka avulla fantasiaurheilijat voivat luoda omat kokoonpanonsa baseballia varten. David Carley on projektin teknologiajohtaja ja blockchain-kehittäjä, jolla on laaja mukautettu sovelluskehityskokemus.

Tiekartta

Alusta näyttää olevan reaaliaikainen ja hyväksyvä XBP vedonlyöntiin. Tämä sisältää likviditeettipoolin ja välitön rahanvaihto Bancorin kautta, joka on mainittu aiemmin. Yksi huolenaihe on automatisoidun vedonlyönnin laillinen toimivalta. Todelliset lohkoketjut on suunniteltu estämään sensuuriresistenssi, mikä herättää kysymyksen, onko viranomaisilla valta sulkea kaikki toiminnot noudattamatta jättämisen vuoksi.

BlitzPredict-etenemissuunnitelma

BlitzPredict-etenemissuunnitelma

Siirtymällä vuoden 2019 ensimmäiseen neljännekseen BlitzPredict haluaa koneoppimista ja rakentaa yhteisöanalyysiprojekteja. Tämä on keskeinen osa heidän arvolauselmansa. Mahdolliset sijoittajat haluavat kiinnittää huomiota vuoden 2019 alkupuoliskolla selvittääkseen, voivatko he houkutella projektin onnistumiseen tarvittavan yhteisön.

Kaupankäynnin historia

XBP-tunnus on toiminut melko huonosti sen jälkeen, kun se otettiin listalle noin tämän vuoden huhtikuussa (2018). Se nousi korkeimmalle tasolle noin 0,10 dollaria toukokuussa ja käy tällä hetkellä kauppaa noin 0,0006 dollaria. Monet projektit vuotavat varoja Bitcoin- ja / tai dollari-ehdoin listalle ottamisen jälkeen.

Vuoden 2018 salaustalvesta johtuen on vielä nähtävissä, voiko BlitzPredict, kuten monet muutkin, jatkaa toimintaansa tällaisissa markkinaolosuhteissa. Kuten alla näkyy, volyymit ovat pudonneet melko huomattavasti elokuun jälkeen.

Volyymit ovat laskeneet elokuun jälkeen

Volyymit ovat laskeneet elokuun jälkeen

Mistä voit ostaa ja tallentaa XBP: tä?

Valitettavasti XBP kärsii edelleen matalasta likviditeetistä, ja sitä löytyy vain useista pörsseistä. IDEX, Bancor Network ja Cryptopia tarjoavat kaikki vaihtoehdot rahakkeiden ostamiseen ja myymiseen, jos löydät vastapuolen. Kuten kaikkien Ethereum-rahakkeiden kohdalla, voit tallentaa XBP: n Ethereum-lompakkoon MyEtherWallet-sovelluksen avulla. Tämä on luultavasti paras tapa hallita ERC-20-tunnuksiasi tässä vaiheessa.

Johtopäätös

BlitzPredict on korkean riskin projekti, joka kilpailee melko ahtaassa tilassa. Sekä Gnosis että Augur olivat ensimmäiset markkinoilla ja oletettavasti niillä on valtava etu saatujen kokemusten suhteen. Siitä huolimatta BlitzPredict on suunnattu erityisesti urheiluun ja tuo myös uusia ideoita markkinoille. Heidän on kuitenkin tehtävä kovasti töitä varmistaakseen, että he ottavat johtoaseman omalla kapeallaan.

Asiantuntijoiden ja yhteisön kannustaminen yhteistyöhön ja analyysinsä tuonti vedonlyöntiareenaan on sinänsä melko suuri uhkapeli (anteeksi sanaleikki). On epäselvää, ovatko kannustimet todella houkutella uusia omaksujia. Suuri osa ICO-projekteista markkinoi omia rahakkeitaan arvon haltijoina, mutta kryptovaluuttamarkkinat ovat edelleen epäkypsiä ja monet näistä kolikoista epäonnistuvat. Adoptiot haluavat silti pitää mieluummin jotain Bitcoinia ja Ethereumia, joiden he kokevat pitävän enemmän arvoa. Onko BlitzPredictin ehdotus kannattavaa? Vain aika näyttää.

Lisäresurssit

Seuraa projektia ja tiimiä seuraavilla kanavilla:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me