Mikä on Bytom?

Bytom on a blockchain-protokolla rahoitus- ja digitaalisen omaisuuden sovelluksiin. Bytom-protokollan avulla sekä yksityishenkilöt että yritykset voivat rekisteröidä ja vaihtaa paitsi digitaalisia omaisuuseriä (eli Bitcoinia) myös perinteisiä omaisuuseriä (eli arvopapereita, joukkovelkakirjoja tai jopa tiedustelutietoja).

Ongelma: Reaalimaailman varat ovat tunnistettavissa, kun siirrämme omistustietueita ja vaihdamme kirjanpitoja lohkoketjuun. Protokollatasolta ei kuitenkaan tällä hetkellä ole olemassa yhtenäistä tapaa kartoittaa näitä resursseja fyysisestä digitaalisesta maailmasta. Kartoituksen lisäksi näiden kahden omaisuuslomakkeen välillä on oltava jonkin verran yhteentoimivuutta, jotta voidaan luoda yksi yhtenäinen ekosysteemi. Kunnes näin tapahtuu, on vaikea kuvitella “tokenoitua” maailmaa. Tätä Bytom pyrkii ratkaisemaan.

Tässä Bytom-aloittelijan oppaassa käydään läpi:

Kuinka Bytom toimii?

Bytomin tehtävänä on “yhdistää atomi- [fyysinen] maailma ja tavuinen [digitaalinen] maailma, rakentaa hajautettu verkko, jossa erilaisia ​​tavu- ja atomivaroja voitaisiin rekisteröidä ja vaihtaa”.

Kolme Bytom-omaisuuden tyyppiä ovat:

  • Tulovarat: Näitä ovat järjestämättömät varat, paikallishallinnon investoinnit ja joukkorahoituskampanjat.
  • Oma pääoma: Tämä omaisuusluokka vaatii sijoittajan todentamisen siirtojen osalta ja sisältää muun muassa yksityisten yritysten pääoman sekä muun kuin julkisen sijoituksen osakkeet.
  • Arvopaperistetut varat: Tämän tyyppisellä omaisuuserällä on ennustettavissa oleva kassavirta. Esimerkkejä ovat velat ja autolainat.

Voit käydä kauppaa kaikilla näillä varoilla ketjussa Bytom-protokollan avulla. Ja tällä on paljon etuja. Varojen omistajuuden ja vaihdon kirjaaminen estoketjuun luo tehokkaamman ja turvallisemman järjestelmän kuin mitä tällä hetkellä on käytettävissä.

Se poistaa suuren osan turvosta, jonka välittäjät aiheuttavat omaisuudensiirroissa ja kirjanpidossa. Välittäjien poistaminen johtaa pienempiin kustannuksiin ja siirtoajoihin. Tällä poistolla on myös lisäetuna se, että voit hallita omaisuuttasi täysin. Sinun ei enää tarvitse luottaa kolmanteen osapuoleen pitämään tarkkoja tietoja, koska ne on tallennettu muuttumattomaan julkiseen kirjanpitoon. Ja koska omaisuusrekisterit jaetaan maailmanlaajuisesti solmuille, ei ole olemassa yhtä vikaantumispaikkaa, jossa pahantahtoinen toimija voi manipuloida tietoja.

Bytom-protokolla sisältää myös kyvyn ketjujen välisiin transaktioihin sivuketjujen kautta. Voit tehdä tämän kehittäjänä luomalla vain pienemmän version ketjusta ja suorittamalla API-kutsuja älykkäiden sopimusten avulla varmistaaksesi kyseisen pääketjun verkkotoiminnan. Tällöin puhelut antavat sinun siirtää varoja ketjujen välillä ja jopa jakaa osinkoja sivuketjun kautta.

Bytom-tunnus (BTM)

Bytom Tokenilla (BTM) on kolme pääkäyttöä Bytom-ekosysteemissä:

  1. Transaktiopalkkiot
  2. Osingot
  3. Omaisuuden liikkeeseen laskemat talletukset

Tällä hetkellä liikkeessä on 987 miljoonaa BTM: ää, joiden 2,1 miljardia jotka tulevat liikkeeseen kaivostoiminnan kautta. Tiimi jakoi 30 prosenttia tarjonnasta ICO-osallistujille ja loi poolin kaivospalkkioihin, joissa oli 33 prosenttia koko tarjonnasta. Loput rahakkeista on varattu, niitä käytetään liiketoiminnan kehittämiseen tai ne annettiin yksityisille sijoittajille.

Järjestelmäarkkitehtuuri

Bytom-arkkitehtuuri on jaettu kolmeen kerrokseen: Sovellus, Sopimus ja Ledger.

Bytom-järjestelmän arkkitehtuurikerrokset

Sovelluskerros on mitä olet tekemisissä loppukäyttäjänä. Tämä sisältää mobiili- ja verkkosovellukset, joiden kanssa työskentelet omaisuuden hallitsemiseksi. Tämän kerroksen vuorovaikutus laukaisee sopimuspyynnöt, arvasit sen, sopimuskerros.

Sopimuskerros sisältää kahden tyyppisiä sopimuksia. Ensimmäinen, Genesis-sopimus, antaa ja tarkastaa muita verkon älykkäitä sopimuksia. Vielä tärkeämpää on kuitenkin se, että kaikki Bytomia käyttävät resurssit noudattavat protokollan standardointisääntöjä.

Seuraavalla, yleissopimuksella, on kaksi samanlaista tehtävää. Ensimmäinen toiminto helpottaa omaisuuden kauppaa protokollan käyttäjien välillä. Toinen perustaa ja tarkistaa osingonjaot. Uuden omaisuuden käyttöönottamiseksi yleissopimuksella sinun on ensin lähetettävä se Genesis-sopimukseen hyväksyttäväksi.

Viimeiseksi Bytom-protokollan perusta on Ledger-kerros. Täällä Bytom muodostaa yhteyden lohkoketjuun. Tämä lohkoketju on luvaton, julkinen ja käyttää ProF-of-Work (PoW) -konsensusalgoritmia. Toisin kuin joissakin muissa PoW-projekteissa, voit käyttää ASICia kaivamaan verkossa, ja joukkue jopa kannustaa sitä omassa valkoinen paperi.

Bytom-tiimi & edistystä

Bytomin pääkonttori sijaitsee Kiinassa tiimi sisältää joitain raskaita hittereitä blockchain-tilasta. Perustaja Chang Jia lähti sci-fi-kirjoitusten maailmasta luomaan 8btc: n, joka on yksi Kiinan suurimmista Bitcoin- ja blockchain-uutissivustoista.

Toinen perustajakumppani, Duan Xinxing, on OKCoin, yksi maailman suurimmista digitaalisen omaisuuden pörsseistä.

Projekti alkoi tammikuussa 2017, ja tiimi on edennyt tasaisesti siitä lähtien. He julkaisivat ensimmäisen testiverkon saman vuoden syyskuussa ja julkaisivat ensimmäisen version mainnetista tämän vuoden huhtikuun lopussa. Projekti on myös virallisesti läpäissyt Howey-testin, mikä tarkoittaa, että SEC ei luokittele tunnusta turvallisuudeksi.

Bytomin etenemissuunnitelma

Ei ole monia muita projekteja, jotka yrittävät saavuttaa samat tavoitteet kuin Bytom. Ravencoin on toinen hanke (vaikkakin paljon pienempi tällä hetkellä), joka haluaa parantaa omaisuudensiirtoja. Toisin kuin Bytom, Ravencoin on ASIC-vastustuskykyinen. Voit myös tarkastella projekteja, jotka merkitsevät pelivaroja, kuten WAX ja Enjin Coin, kilpailijoina. Vaikka aloitetaan peliteollisuudesta, projektiryhmät aikovat laajentua myös muihin omaisuuseriin.

Kaupankäynti

Bytomilla on ollut myrskyisä kauppareitti koko historiansa ajan. Lukuun ottamatta lyhyttä piikkiä heti sen jälkeen, kun kolikko aloitti kaupankäynnin elokuussa, hinta pysyi suhteellisen tasaisena noin 0,08 dollarissa (~ 0,000013 BTC) suurimman osan vuodesta 2017. Hinta nousi hieman, kun projekti läpäisi Howey -testin lokakuussa 2017, kasvua ei tapahtunut merkittävästi vasta joulukuun puolivälissä, kun se kasvoi muiden markkinoiden kanssa.

Bytom-hinta laski edelleen kokonaismarkkinoiden jatkuessa tammikuussa 2018 voimakkaasti, mutta on sittemmin toipunut hienosti. Huhtikuun loppupuolella BTM-hinta nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle, 1,13 dollariin (~ 0,000124 BTC). Se on nyt ~ $ 0.71 (~ 0.000081 BTC).

Kuten useimpien muiden projektien kohdalla, myös kumppanuusilmoitusten ja uuden käyttöönoton pitäisi nostaa hintaa edelleen.

Mistä ostaa BTM

Kryptovaluutalle, jonka markkina-arvo on yhtä suuri kuin BTM, saatat yllättyä huomatessasi, että sitä ei ole listattu monissa suurissa pörsseissä.

BTM ostetaan yleisimmin RightBTC, Dubai-pohjainen vaihto BTC: n kanssa. Voit myös vaihtaa USDT: n, BTC: n tai ETH: n BTM: ksi Huobi ja Bibox.

Katso täydellinen luettelo BTM: n pörsseistä ja kaupankäyntipareista KolikkoMarketCap.

BTM: n säilytyspaikka

Sinun tulisi tallentaa BTM Bytomiin virallinen lompakko. Se on saatavana Windows-, Mac- ja Linux-käyttöjärjestelmissä. Tiimi on myös luonut ohjekirja lompakon käyttöönotossa ja käytössä.

Tämän kirjoituksen jälkeen Bytom muuntaa ERC20 BTM -merkkejä Bytom-lohkoketjun tavallisiksi BTM-tunnuksiksi. Jos ostat BTM: n nyt, muista ottaa yhteyttä vaihtoon selvittääksesi, mitkä rahakkeet saat. Lähetä vain tavalliset BTM-rahakkeet viralliseen lompakkoon.

Johtopäätös

Bytom luo yhteentoimivuusprotokollaa fyysisen ja digitaalisen omaisuuden siirron ja hallinnan mahdollistamiseksi. Tiimiä johtavat varhaisimmat blockchain-evankelistat, ja he ovat saavuttaneet tärkeimmät virstanpylväät perustamisensa jälkeen vuonna 2017.

Onnistumisen yhteydessä voimme nähdä uuden aikakauden tokenisoidusta maailmasta, jossa digitaaliset varat edustavat kaikkea yrityksen osakkeesta tonttiin. Vaikka tulevaisuus on vielä varhaisessa vaiheessa, näyttää se lupaavalta Bytom-tiimin tähän mennessä suorittaman työn perusteella.

Muita Bytom-resursseja

Viserrys

Sähke

Reddit

Github

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me