Mikä on Decentraland?

Decentraland on Ethereum-moottori virtuaalitodellisuusalusta. Tässä virtuaalimaailmassa ostat tontteja, joista voit myöhemmin kulkea, rakentaa niitä ja ansaita rahaa. Toiminnallesi ei ole rajoituksia. Se on ensimmäinen digitaalinen alusta, jonka kaikki käyttäjät omistavat kokonaan.

Tässä Decentralandin aloittelijan oppaassa käsitellään seuraavia asioita:

Kuinka Decentraland toimii?

Samanlainen kuin Skyrim ja Fallout, kuten Decentraland, on kaikenkattava virtuaalimaailma. Sen sijaan, että pelaat kaksiulotteisella näytöllä, osallistut kolmiulotteiseen maailmaan. Se näyttää olevan looginen seuraava askel ennen täysimittaisten tekoälypohjaisten pelien luomista fyysisessä tilassa, à la Westworld.

Mikä on MAA?

Decentralandissa tilat, joiden kanssa olet vuorovaikutuksessa, ovat LAND, digitaalisesti vaihdettavissa olevat varat, jotka ostat pelistä. Kun omistat tontin LANDista, voit tehdä sen haluamallasi tavalla. Voit luoda pelejä, sovelluksia, uhkapelipalveluita tai jopa dynaamisia 3D-kohtauksia. Mutta miksi pysähtyä siihen? Vaikka se ei ole ensisijainen tarkoitus, voit myös luoda MAA-pohjaisia ​​palveluja koulutuksen, ammatillisen kehityksen, matkailun jne.

LAND: n lukumäärä on rajattu, ja jokainen LAND-tontti on 33 jalkaa 33 jalkaa, mutta sen korkeudelle ei ole rajoituksia. Äskettäin Decentraland luotu LAND Estates, ominaisuus, jonka avulla voit hallita maata helpommin liittämällä vierekkäiset tontit. Jos olet kiinnostunut ostamaan LANDia (tai haluat vain nähdä kartan), kannattaa tarkistaa LAND-tori.

Vastaavat ryhmät LAND: ssä käsittävät Piirit. Piirit ovat pohjimmiltaan yhteisöjä, jotka pyörivät yhteisen teeman ympärillä. Esimerkiksi voi olla piiri vain salauksen harrastajille, joilla on kryptovaluutta-sovelluksia ja -palveluita. Voit äänestää piirikysymyksistä Decentralandin äänestysosoitteen kautta, Agora. Tietyllä alueella omistamasi LAND-määrä korreloi äänesi painoon. Decentraland loi Agoran antamaan sinulle paremman hallinnan piiriesi tapahtumista ja antamaan palautetta alustasta yleensä.

Mikä on MANA?

MANA on Decentralandin salausvaluuttatunnus. Se on ERC20-merkki, jota käytät ostamaan tontteja LAND-alueelta sekä maksamaan maailman sisäisistä tavaroista ja palveluista.

Kun ostat LANDia, Decentraland polttaa MANA: n, jolla ostit sen. Decentraland-tiimi myi alun perin jokaisen LAND-tontin hintaan 1000 MANA. Nyt kun jälkimarkkinat ovat olemassa, LAND-hinnat vaihtelevat. Tällä hetkellä LANDin halvin tontti on 11 750 MANA, kun taas suosituimmilla alueilla hintalappuja on miljoonia. Eniten myyty tontti meni 2 000 000 MANA: lle eli 175 578 dollarille maaliskuussa 2018. Tämä oli melko vähän rahaa virtuaalitontille ja jätti myyjälle mukavan voiton.

Teknologiaarkkitehtuuri

Decentralandin protokollalla on kolme kerrosta:

  • Konsensuskerros: Seuraa maanomistusta ja maan sisältöä Ethereumin älykkään sopimuksen avulla.
  • Maan sisällön taso: Käyttää hajautettua jakelujärjestelmää sisällön renderoimiseksi virtuaalimaailmassa.
  • Reaaliaikainen kerros: Tarjoaa vertaisyhteyksiä käyttäjille vuorovaikutuksessa keskenään.

Tiimi rakentaa virtuaalitodellisuusalustaa A-Frame-tekniikalla. Voit rakentaa maailmaa luomalla ensin mallin SketchUpissa ja / tai Blenderissä ja tuomalla sen sitten alustalle..

Decentraland-tiimi & Edistyminen

Decentraland-tiimiä johtavat Ari Meilich (projektijohtaja) ja Esteban Ordano (tekninen johtaja). Ordano työskenteli aiemmin Bitpayssa ohjelmistosuunnittelijana ja perusti Smart Contract Solutions, Inc: n. Molemmat perustajat ovat myös työskennelleet yhdessä Stremiumin ja Bitcoren luomisessa..

hajautettujen maiden perustajat

Decentraland on ollut olemassa kauemmin kuin luulet. Joukkue saavutti ensimmäisen kehitystavoitteensa, kivikauden, kesäkuussa 2015. Tämä oli yksinkertainen, pikseliruudukko, joka jakoi pikseleitä käyttäjille työn todistamisalgoritmin avulla. Viimeksi he pitivät Terraform-tapahtuman, jossa he myivät LANDia uudessa 3D-maailmassa.

Tiimi on myös tehnyt yhteistyötä piiri0x, Aragonia ja imToken tarjota joitakin palveluitaan.

Decentraland on melko ainutlaatuinen blockchain-maailmassa, eikä sillä ole suuria, suoria kilpailijoita. Korkea uskollisuus ja Sansar molemmat tarjoavat tilaa luoda ja myydä virtuaalitodellisuuskokemuksia, mutta ne eivät ole blockchain-pohjaisia. MARK.SPACE näyttää olevan samanlainen projekti; Se on kuitenkin kaukana Decentralandista sekä kehityksessä että maineessa.

Kaupankäynti

MANA-hinta oli suhteellisen pysähtynyt joulukuun / tammikuun alun räjähdykseen asti. Sittemmin kolikko on toiminut suhteellisen hyvin verrattuna muihin altcoin-markkinoihin, säilyttäen noin 75% sen Bitcoin-arvosta seuraavassa laskusuhdanteessa.

MANA nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolleen tammikuussa 2018 ja oli 0,26 dollaria, ja saavutti vielä kaksi huippua touko- ja heinäkuussa, vastaavasti 0,18 dollaria ja 0,14 dollaria. Heinäkuusta 2018 lähtien MANA on jatkanut laskuaan, mikä heijastaa salausmarkkinoiden trendejä.

Koska MANA: n ainoa käyttö tällä hetkellä on LANDin ostaminen, on vaikea ennustaa, mikä vaikuttaa hintaan. LAND-kysynnän kasvu voi johtaa vain ostamasi MANA-määrän kasvuun – ei itse MANA-arvon nousuun. MANA-hinnan pitäisi kuitenkin nousta, kun pystyt ostamaan enemmän asioita sen kanssa.

Mistä ostaa MANA

Voit ostaa MANA: n useimmissa tärkeimmissä pörsseissä joko Bitcoinin tai Ethereumin kanssa. Binancella ja OKExillä on pörssien suurin kaupankäyntimäärä.

Jos et omista kumpaakaan näistä kahdesta kolikosta, ja olet hämmentynyt siitä, mistä aloittaa, tutustu Bitcoin-osto-oppaaseen tai Ethereumin osto-oppaaseen.

Mihin MANAa säilytetään

MANA on ERC20-merkki, joten voit valita lukemattomista lompakkovaihtoehdoista. Suosittelemme käyttämään laitteistolompakkoa, kuten Trezor tai Ledger Nano S. Nämä pitävät varat offline-tilassa ja ovat vähemmän alttiita haittaohjelmille.

MyEtherWallet on toinen suosittu vaihtoehto, jos et halua käyttää rahaa laitteiston lompakkoon.

Johtopäätös

Decentraland on virtuaalitodellisuusalusta, josta voit ostaa maata. Hyödyntämällä pelaajien ja yrittäjien mielikuvitusta kaikkialla, voit tehdä ostamasi maalla mitä haluat.

Tämä on ainutlaatuinen projekti pitkälti testaamattomilla markkinoilla. Vaihtoehtoisen elämän pelien suosio on hyvä merkki, mutta on vaikea sanoa, siirtyykö tämä 3D- ja lohkoketjutilaan. Kuitenkin, jos Decentraland saa hyväksynnän, jonka kannattajat toivovat sen tekevän, voimme vain nähdä kokonaan uuden yritysten ekosysteemin ja kokemukset kukoistavat silmiemme edessä.

Toimittajan huomautus: Rachel Lantz päivitti tämän artikkelin 25. lokakuuta 2o18 vastaamaan projektin viimeaikaisia ​​muutoksia.

Muut hajautetun alueen resurssit

Erimielisyydet

Keskitaso

Viserrys

RakettiChat

Github

Reddit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me