Mikä on DENT?

DENT on virtuaalinen teleyritys (telco), maailmanlaajuinen markkinapaikka ja valuutta mobiilidatanvaihtoon (rakennettu Ethereumiin).

Oletko koskaan kuullut virtuaalisesta teleyrityksestä?

Ennen kuin aloitamme DENTin syventämisen, on tärkeää ymmärtää televiestinnän (telecom) maailma. Avaruus on myrskyisä, kun vanhat tulomallit ovat yhä globalisoituvammassa maailmassa. Maailmanlaajuinen matkailu ja tiedonkulutus ovat kasvussa ja televiestintä kamppailee selviytyäkseen. Tänä päivänä ei ole todellista maailmanlaajuista puhelinpalvelua, joka olisi verrattavissa Over-The-Top (OTT) -pelaajiin, kuten Google, Facebook ja WeChat. Vastauksena useimmat teleyritykset muodostivat erilaisia ​​globaaleja kumppanuuksia ja yhteisyrityksiä.

DENT tarjoaa puuttuvan maailmanlaajuisen alustan kuluttajille, jotka ovat lukittu yhteen alueelliseen operaattoriin, mikä lopulta rajoittaa heidän osto- ja käyttömahdollisuuksiaan. Vieläkin huolestuttavampaa asiakas tuhlaa mobiilidatan arvoa yli 4 miljardia dollaria kuukaudessa. Puhelinoperaattoreille DENT tarjoaa yhtenäisen datamarkkinapaikan vuorovaikutukseen maailmanlaajuisen käyttäjäkunnan kanssa. Tämä antaa teleyrityksille mahdollisuuden tulla osaksi häiriötä eikä itse häiritä.

Mobiilidatasta on tulossa ihmisen välttämätön tarve, kuten sähkö tai vesi, mutta monilla ei vielä ole pääsyä tähän verkkoinfrastruktuuriin.

Asiakkaan lukitus estää ihmisiä saamasta vapaasti kulkevaa nestetietosuunnitelmaa eri alueilla. Sen sijaan käyttäjiltä veloitetaan yli verkkovierailu tietosuunnitelmansa kattamalta pääalueelta. Nämä tietosuunnitelmat on suljettu palveluntarjoajilta, jotka paitsi veloittavat ylihinnoittelua kuluttajilta, myös lukitsevat heidät pitkäaikaisiin sopimuksiin, joissa on sakkoja sopimuksen purkamisesta.

Tämä vaikeutti mobiilidatateollisuuden kasvua … tähän asti.

DENT on ERC-20-pörssi, markkinapaikka ja kryptovaluutta mobiilidatan ostamiseen ja myyntiin. DENT, ERC-20-tunnusta, myydään jo markkinoilla, ja sitä käyttää yli 3,5 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti.

DENT ratkaisee ongelman: Yhteentoimivuuden lisääminen tietosuunnitelmien välillä

Mobiilidatan hyödyntäminen

DENTin tavoitteena on muuttaa käyttämätön 4,8 miljardin dollarin arvoinen data kuukaudessa kokonaan uudeksi taloudeksi.

Tuoreen mukaan Cisco-tutkimus, vuoden 2016 loppuun mennessä maailmanlaajuiset matkaviestinmarkkinat olivat kasvaneet 63 prosenttia 7,2 miljardiin gigatavuun.

A Parks Associates Tutkimus osoitti, että matkapuhelinoperaattoreiden datatulot olivat 386 miljardia dollaria vuonna 2015, mikä vastaa 32 miljardia dollaria kuukaudessa. Olettaen, että vain 15 prosenttia tiedoista on käyttämätöntä, se tuottaisi menetetyn arvon 4,8 miljardia dollaria. Läpinäkyvämmillä ja yhdentyneemmillä markkinoilla tämä arvo vapautuisi ja mobiilidatan kuluttajat voisivat ostaa, myydä ja myydä sitä maailmanlaajuisesti..

Kolme megatrendiä häiritsevät mobiiliteollisuutta

 1. Mobiilidatalaskutuksen eriyttäminen – Näemme sen palveluilla, kuten kaapeli (ja Netflix). Tämä tapahtuu myös mobiilidatapakettien kanssa, jotka on perinteisesti lukittu yhteen palveluntarjoajaan. DENT pyrkii luomaan paitsi globaalit markkinat ja vaihdon myös helpottamaan vertaisverkkojen tiedonsiirtoa.
 2. Kansainvälisten verkkovierailukustannusten poistaminen – DENT auttaa poistamaan verkkovierailukustannustekijät, kuten vanhan reititysarkkitehtuurin teleoperaattoreiden välillä, mikä voi olla kallista. Internet-kuljetusmekanismi ja blockchain-moottori vähentävät huomattavasti tämän palvelun tarjoamisen kustannuksia.
 3. Maksa mennäsi, reilun markkinan mobiilidata – DENT-tunnuksen avulla ei vain voida ostaa itse, vaan maailmanlaajuisten datamarkkinoiden hintojen löytäminen ja hyödyntäminen antaa sinulle parhaan mahdollisen hinnan alueesi operaattorilta. Näin voit ostaa juuri tarvitsemasi määrän, ei liikaa tai liian vähän.

ESIM- ja pehmeiden SIM-korttien ilmaantuminen

Toinen mielenkiintoinen trendi, erityisesti matkapuhelin- ja mobiilidatamaailmassa, on uuden SIM-tekniikan (Subscriber Identity Module) syntyminen. Uusi SIM-tekniikka mahdollistaa vapauden jäykistä analogisista fyysisistä korteista elektronisen ja pilvipohjaisen mallin hyväksi.

ESIM tarkoittaa, että SIM-siru on sisäänrakennettu alusta alkaen, kun taas pehmeällä SIM-kortilla ei ole lainkaan SIM-laitteistoa (toimitetaan käytännössä ilman kautta).

Sekä eSIM: t että pehmeät SIM-kortit mahdollistavat tilaajien vaihtaa operaattoria välittömästi ilman SIM-kortin vaihtoa. DENT on yksi avaruuden ensimmäisistä pelaajista, joka ei vain erota tietosuunnitelmaa operaattoreista, vaan poikkeaa myös perinteisten SIM-korttien käsitteestä, hyödyntämällä sen sijaan käyttäjille pilvipohjaisia ​​ja lohkoketjuun liittyviä ratkaisuja.

DENT Coin -sovelluksen kuvat

Nopea katsaus DENT-mobiilisovellukseen

DENT-määritykset

DENT on Ethash-kaivosalgoritmiin perustuva ERC-20-pohjainen tunniste, jonka kokonaissyöttö on 100 miljardia DENT-yksikköä.

Kuinka DENT toimii

DENT-tunnus on se, mikä ohjaa alustaa toimimalla mobiilidatan digitaalisena hyödykkeenä, joka tarjoaa välittömän pääsyn maailmanlaajuisiin teleoperaattoreihin. Koska DENT perustuu Ethereumiin ja ERC-20-standardiin, älykäs sopimustoiminto on kriittinen mekanismi DENT-käyttäjille ostaessaan, myymällä ja vaihtamalla tietojaan.

DENTin pääkomponentteja ovat:

 • Datamarkkinat – Käyttäjät voivat käyttää DENT-tunnuksia ostamaan ja myymään tietoja kansainvälisillä markkinoilla. Voit hankkia DENT-tunnuksia joukosta tai nyt kauppapaikoilta.
 • Tiedonvaihto – Vaikka DENT on listattu Binancen joukossa, DENT aikoo myös käynnistää oman pörssin. Oman natiivin DENT-tunnuksen saaminen tarjoaa huomattavaa likviditeettiä omien datamarkkinoidensa ja vertikaalisesti integroidun vaihdon hallintaan ja hallintaan.
 • Mobiilisovellus iOS: llä ja Androidilla – Mobiilisovellus toimii keskeisenä käyttöliittymänä mobiilidatapakettien ostamiseen, myyntiin, kauppaan tai lahjoittamiseen. DENT-tunnukset kannustavat mobiilisovellusten lataamista ja ostamista.
 • Yhteisö rakennus – Rakennusvaiheessa hankit DENT-tunnuksia osallistumaan yhteisöön vaatimaan tietojen vapauttamista ja muutoksia tapaan, jolla teleyritykset harjoittavat liiketoimintaa mobiilidatan kanssa.

DENT-tiimi

Tero Katajainen on DENT: n toimitusjohtaja ja perustaja. Hän tuo teknologian käynnistyksen taustan Forex-kaupankäyntijärjestelmiin ja matkapuhelinoperaattoreiden maksuihin. Katajainen oli myös yksi ensimmäisistä kehittäjistä, joka on koskaan ottanut käyttöön matkapuhelinoperaattorin suoramaksujärjestelmät kuluttajasovelluksiin.

Mikko Linnamäki on tuottavien startup-yritysten perustaja, Internet-edelläkävijä ja sarjayrittäjä, mukaan lukien suosituin IMAP-palvelin DOVECOT Oy, jolla on hämmästyttävä 72%: n maailmanmarkkinaosuus ja yli 2,5 miljardia käyttäjää. Mikon tausta tekniikassa ja perusarkkitehtuurissa soveltuu suuresti tähän projektiin.

Neuvojia ovat:

 • Tohtori Rainer Deutschmann on neuvonantaja, joka auttoi käynnistämään 4G-matkapuhelinoperaattorin Reliance Jion, joka häiritsi Intian perinteistä teleteollisuutta. Se saavutti äskettäin 160 miljoonaa käyttäjää. Hän auttaa pitkän aikavälin kasvu- ja markkinaosuusstrategiassa.
 • Ransu Salovaara on TokenMarketin toimitusjohtaja ja erikoistunut kryptovaluuttoihin, digitaalisiin varoihin ja blockchain-tekniikkaan pörssien ympärillä. Aiemmin hän lanseerasi Gibraltarin ja Frankfurtin pörsseissä listatun Euroopan ensimmäisen Bitcoin-tukeman pörssivälitteisen instrumentin, BitcoinETI: n..
 • Mikko Ohtamaa on TokenMarketin teknologiajohtaja ja varhainen blockchain- ja Bitcoin-asiantuntija. Hän on perehtynyt myös Python- ja JavaScript-kehitykseen sekä avoimen lähdekoodin puolestapuhujana.

Näiden neuvonantajien asiantuntemus ajaa paitsi korkean tason kasvustrategioita ja paikannusta myös luo vankkaa ja laillista vaihtoa kauppavaroihin.

”DENT-palvelun avulla puhelimet hankkivat ajoneuvon, jonka avulla he voivat erota toisistaan ​​ja olla lähellä kuluttajaa. DENT tarjoaa kustannustehokkaan jakelukanavan ja antaa mahdollisuuden kokeilla uusia hinnoittelumalleja datamyynnin makean pisteen määrittämiseksi. Kustannustehokkuus johtuu blockchain-pohjaisen luonteenomaisesta arkkitehtuurista ja hyödyntämällä yhtä keskusalustaa, joka skaalautuu kaikille markkinaosapuolille. “DENT Whitepaper

DENT-tunnuksen myyntirakenne

DENT-tunnuksen myyntirakenne

Kriitikot ja haasteet

Joukkueelle annetaan suuri prosenttiosuus merkkejä, mukaan lukien myymättömät rahakkeet, jotka julkaistaan ​​25 prosentin välein neljännesvuosittain. Tämä osoittaa, että sisällöntuottajat ja todennäköisimmin osallistuvat puhelimet ovat keskittyneet voimakkaasti ja ansaitsevat maksuja jokaisesta tapahtumasta.

Lisäksi monet puhelimista voittavat komeasti arvostuksen, kuten silloin, kun DENT näki marraskuussa 2000 +%: n kasvun ennen kaatumista takaisin.

Lopuksi, vaikka tämä merkki ohjaa ihmisiä käyttämään erilaisia ​​irrotettuja datapalveluja eri operaattoreiden välillä, on mahdollisesti huolestuttavaa, että voi olla oligarkian kaltainen huippuomistajien syndikaatti. Näitä haltijoita voivat olla DENT, vaihto-kumppanit ja puhelimet. Tämä haltijoiden keskittäminen herättää huolta siitä, onko tämä hanke hieman epätasapainossa kaupallisten etujen ja valaiden hyväksi.

Tämä huolenaihe on edelleen perusteltu DENT-vaihdon vertikaalisella integroinnilla rahakkeisiin. Ajan myötä DENT-tiimi ja telcot hallitsevat markkinoita kokonaan.

Tästä huolimatta DENT vauhdittaa merkittävää kasvua ja kehitystä tähän mennessä.

Saavutukset / etenemissuunnitelma

 • Binance-luettelo – DENT on varmistanut paikan yhdellä maailman parhaista pörsseistä, mikä tuo merkittäviä lisäsijoittajia, kauppiaita ja likviditeettiä.
 • Live-sovellus Androidille ja iPhonelle – DENTillä on jo molemmat alustat valmiina sallimaan DENT-tunnusten ja niihin liittyvien tietosuunnitelmien tallentaminen, ostaminen ja kauppa maailmanlaajuisilta puhelinpalveluilta.
 • 3,5+ miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti – DENT-alustan kasvu on ollut ilmiömäistä yli yhden vuoden ajan. DENT on ollut olemassa
 • Mainonta-aloitteet ja kannustimet sisällön kulutukseen – Nike-tyyppinen yritys voisi tarjota 100 Mt tietoa (DENT-tunnusten muodossa) käyttäjälle yhden heidän mainosvideoidensa katsomisesta. DENT: lle maksetaan maksu tämän sisällön julkaisemisesta, ja se jakaa osan mainostuloista käyttäjien kanssa. Tämä voi olla tehokas tapa ansaita vangittu yleisö heti.
 • ETHScanr-sovellus – Tämän sovelluksen avulla voit hallita, seurata ja asettaa ilmoituksia mille tahansa Ethereum-osoitteelle. Tämän suojatun nimettömän sovelluksen avulla voit saada reaaliaikaisia ​​tietoja todellisesta token-myynnistä, seurata osoitteita ja seurata muita salaussijoittajia.
 • Sosiaaliset vaikutukset investoimalla kehittyville markkinoille Gigatavua Afrikkaa varten – Yhdistyneiden Kansakuntien (YK) kestävän kehityksen tavoite 9 kehottaa rakentamaan joustavaa infrastruktuuria, edistämään osallistavaa ja kestävää teollistumista ja edistämään innovointia. DENT aikoo lahjoittaa käyttämätöntä mobiilidataa sitä tarvitseville erityisesti maaseudulla. Heidän Gigabytes for Africa -kampanjansa on tarjota pääsy.

”Infrastruktuuri ja taloudellinen kehitys perustuvat myös tieto- ja viestintätekniikkaan. Matkapuhelinpalvelut ovat levinneet nopeasti ympäri maailmaa, jolloin aiemmin liittymättömien alueiden ihmiset voivat liittyä globaaliin tietoyhteiskuntaan. Vuoteen 2015 mennessä mobiililaajakaistaverkkojen kattamilla alueilla asuvan väestön osuus maailmanlaajuisesti oli 69 prosenttia. Maaseudulla osuus oli vain 29 prosenttia. ”Pääsihteerin raportti, Edistyminen kohti kestävän kehityksen tavoitteita, E / 2016/75

Mistä ostaa DENT

Vaihto eniten volyymiä on Binance. Seuraava luettelossa on Kucoin. IDEX: ssä (hajautettu ERC-20-pörssi, DEX) on myös paljon vähemmän äänenvoimakkuutta.

Mihin Säilytä DENT

Koska DENT on ERC-20-merkki, voit käyttää tavallisia ETH-tuettuja tarjouksia, kuten My Ether Wallet, Exodus ja Edge. Jos haluat laitteistolompakon, voit käyttää Ledger Nano S -laitetta.

Lopulliset ajatukset

DENT pyrkii yhdistämään kaksi kriittistä käsitettä: (1) Mobiilidatan muuttaminen vaihdoksi ja (2) maailmanlaajuisen hyödykemarkkinoiden luominen dataa varten, joka voi kulkea kaikkien teleoperaattoreiden yli. Lisäksi DENT tarjoaa palveluja virtuaalisena puhelinpalveluna, joka käyttää ääni-internetprotokollaa (VOIP) ja omaa DENT-keskustaan..

Kuluttajat käsittelevät vanhan maailman jäykkiä ostorajoituksia, jotka aiheuttavat tietojen liiallisen tai alikäytön, mikä tarkoittaa, että asiakkaat jättävät käteistä pöydälle (yli 4 miljardin dollarin virralla). Se, mikä normaalisti olisi hukkaan tullut, voidaan nyt tunnistaa, ostaa, myydä, lahjoittaa ja siirtää rajojen yli, operaattorit ja viime kädessä käyttäjät.

Yrityksen omistautuminen 1 prosentin lahjoittamiseen kehitysmaille on merkki hyvästä tahdosta auttaa maailmaa pääsemään uusille markkinoille.

Tiimin tähänastiset saavutukset ovat olleet vaikuttavia, ja heillä on jo yli 3,5 miljoonaa käyttäjää.

Kriittisemmällä puolella kysymys ydinryhmän omistuksesta suurimmalle osalle rahakkeista koskee. Vaikka DENT on luvannut hyödyntää näitä rahakkeita esimerkiksi “käyttäjien kannustimille”, tämä sama jako sisältää “telohankinnan”, joten on epäselvää, kuinka suuri osa tunnuksista itse palaa käyttäjille.

Koska tiimi on myös luomassa vaihtoa mobiilidatalle, heillä on ajan myötä hallinto paitsi suurimmasta osasta itse myös tunnusten vaihtoa. Viime kädessä rahakkeet ovat DENT-tiimin ja heidän lopullisten päätöksensä valvonnassa.

Alusta ja käyttötapaukset näyttävät kuitenkin tuottavan paljon lisäarvoa sekä kuluttajille että telcoille, ja niillä on toimiva tuote, jolla on kasvava maailmanlaajuinen käyttäjäkunta. Toistaiseksi DENT on osoittautunut parhaaksi kryptovaluutta-projektiksi, jolla on todellisia käyttötapauksia, sovelluksia ja käyttöönottoa. Pidä silmällä tätä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me