Mikä on eetos?

Ethos on yhdysvaltalainen yhtiö ja kryptovaluutta. Heidän tehtävänään on helpottaa kenenkään kryptovaluutan omistamista. Jotta kryptovaluutta saisi hyväksynnän yhteiskunnassa, sen on oltava yksinkertainen käyttää. Ethos ehdottaa helppokäyttöistä yleistä lompakkoa ja fiat-yhdyskäytävää, joka tekee salaustuotteiden ostamisesta, kaupasta ja hallinnasta helppoa.

https://files.coinmarketcap.com/static/widget/currency.js

Ethos tunnettiin aiemmin nimellä Bitquence sen debyyttinsä jälkeen vuonna 2017. He muuttivat myöhemmin nimen Ethosiksi marraskuussa. Uudella nimellä kiinnostus projektiin kasvoi tasaisesti ICO: n jälkeen. Sen suosio räjähti vuoden 2018 ensimmäisellä viikolla, kuten todistaa ETHOS-kolikon hinta.

Alustaa ja taustalla olevaa tekniikkaa kehitetään edelleen. Ensimmäinen versio universaalista lompakosta julkaistiin heinäkuussa 2018. Alustan perimmäisenä tavoitteena on olla täydellinen monen omaisuuden varallisuudenhallintaratkaisu. Perustajat ovat sinänsä keskittyneet käyttökokemukseen, ihmislähtöisiin ominaisuuksiin ja lakien noudattamiseen. Tässä artikkelissa tarkastellaan mitä Ethosilla on varastossa ja miksi projekti herättää tällaista jännitystä.

Ethos Universal Lompakko

Ethos-tarjouksen ydin ja syy, miksi he ovat saaneet niin paljon huomiota, on heidän yleinen lompakkonsa. Viimeisin versio universaalista lompakosta julkaistiin elokuussa 2018. Tämä uusi lompakko yhdistää ja skannaa satoja lohkoketjuja päivittääkseen käyttäjien saldot tärkeimmissä kryptovaluutoissa ja erilaisissa altcoineissa. Ethosilla on yli 150 täysin siirrettävää kolikkoa, ja se toivoo olevan ainoa tarvitsemasi lompakko, mikä poistaa tarpeen luoda uusi lompakko, kun ostat uuden kryptovaluutan..

eetosvertailu

Vertailukaavio

Ethos Universal Wallet lupaa tallentaa ja siirtää “minkä tahansa muodon arvon” ilmaiseksi. Sen arkkitehtuuri on suunniteltu avoimeksi yksilöille, instituutioille ja kehittäjille. Kehityspalvelujen avulla uuden kolikkotyypin lisääminen lompakkoon voi olla yhtä helppoa kuin päivittää ohjelmistoversio tai ladata mukautettu muunnos.

Yksi älyavain

Sen lisäksi, että Ethos yhdistää kaikki omaisuutesi yhteen lompakkoon, Ethos tarvitsee vain yhden avaimen varojesi hallintaan. Voit silti hallita lompakkoasi täysin. Ethos ei voi tehdä muutoksia kolikkotaseihisi. Tapahtumien hyväksyminen on kuitenkin paljon yksinkertaisempaa. Tarvitset vain yhden yksityisen avaimen kaikille kolikoillesi.

Smart Key -ratkaisu käyttää yhteyksiä nykyisin käytössä oleviin avainalgoritmeihin. Tästä eri yksittäisten avaintesi juuresta tulee älyavain. Mahdollisuudet, että joku muu saa saman älyavaimen kuin sinä, ovat pienet. Ethos väitteet ne voisivat luoda 10 miljardia ainutlaatuista älyavainta jokaiselle maaplaneetan atomille.

Premium-lompakko

Premium-lompakko osoitteet ovat yrityksille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat tunnistaa itsensä julkisesti blockchainissa. Etu tässä on asiakkaiden turvallisen henkilöllisyyden rauhoittaminen maksua pyytäessään. Tämä virallinen rekisteröinti antaa Ethosille mahdollisuuden toimia enemmän kuin PayPal. Tuotemerkit voisivat antaa asiakkaille yksinkertaisen sähköpostiosoitteen maksujen helpottamiseksi ja vähemmän virheitä kuin tavallisen lompakon osoitteen käyttäminen.

Intuitiivinen, ensin mobiilisuunnittelu

Koska Ethos haluaa olla ihmislähtöinen, intuitiivinen ratkaisu kaikille, käyttökokemus on avainasemassa. Alusta lähtien alusta on palkannut UX-suunnittelijoita rakentamaan intuitiivisen käyttökokemuksen alusta asti. Suunnittelun painottaminen on avainasemassa heidän liiketoimintasuunnitelmassaan. Se erottaa heidät myös monista kryptovaluutan startup-yrityksistä. Tyypilliset ICO: t keskittyvät voimakkaasti teknisiin ongelmiin, mutta joukkomäärän saaminen on yhtä tärkeä haaste salaustilalle. Intuitiivisen suunnittelun on mentävä pitkälle ongelman auttamiseen.

Ethos-älykäs lompakko

SmartWallet käyttää yhtä yksityistä avainta useiden lompakoiden hallintaan.

Ethos on myös suunniteltu olemaan ensimmäinen mobiililaitteille. Tämä sopii hyvin siihen, mitä tiedämme kuluttajien käyttäytymisestä. Ihmiset käyttävät puhelintaan yhä enemmän tietokoneiden yli. Kojelauta helpottaa kolikoiden hallintaa ja seurantaa tien päällä. Voit myös lähettää ETHOS-kolikon mihin tahansa puhelinnumeroon, sähköpostiosoitteeseen tai Ethos ID -tunnukseen.

Siirtää & Vaihto Ethosin likviditeettiverkoston kanssa

Hyvin suunnitellun lompakon lisäksi Ethos tarjoaa siirto- ja vaihtopalveluja. Tämä on olennainen osa pulmaa tulla täydelliseksi varainhoitoratkaisuksi. Ihannetapauksessa voit tasapainottaa krypto-valuuttasi omistuksesi Ethos-alustalta.

eetoksen keskeiset piirteet

Ydinominaisuudet

Tämä tarkoittaa kryptovaluuttojen vaihtoa välittömästi. Se tarkoittaa myös kykyä käydä kauppaa minkä tahansa kryptovaluuttaparin kanssa ETHOS kolikko likviditeettiverkostona. Voit tallettaa ja nostaa varoja ulkoisista lompakoista, ja Ethos tukee fiat-muuntamista lähitulevaisuudessa.

Fiat Gateway

Fiat-yhdyskäytävä on toinen tärkeä osa Ethos-liiketoimintamallia. Koska sen tavoitteena on olla ystävällinen uusille sijoittajille, se tarvitsee tavan muuntaa perinteiset valuutat salaukseksi. Alustan ensimmäiset versiot eivät tue fiat-muunnoksia. Fiat-yhdyskäytävän toteuttaminen on kuitenkin Ethosille ensisijainen tavoite, koska se on keskeinen toiminto alustan onnistumiselle. Suunnitelmat fiat-yhdyskäytävälle on määritelty eetoksessa valkoinen paperi.

Projektilla on äskettäin kumppanina Voyager Investin kanssa fiat-yhdyskäytäväpalvelun tarjoamiseksi.

Välitön hajauttaminen ja krypto-sijoitusrahastot

Perinteisessä sijoittamisessa on kriittistä, että hajautat omistuksesi ja tasapainotat salkkuasi omaisuuserien välillä. Tämä auttaa vähentämään yhden omaisuuden romahtamisen riskejä. Sama koskee kryptovaluutta. Suurin osa kryptovaluutta-sijoittajista ymmärtää intuitiivisesti, että heidän on investoitava useisiin projekteihin, koska kukaan voi mennä rikki milloin tahansa. On kuitenkin harvinaista, että sijoittajat tekevät sen virallisella, hyvin valvotulla tavalla.

Ethos toivoo ratkaisevan ongelman automatisoimalla sen. Ne tarjoavat välittömän monipuolistamispalvelun, joka jakaa omistuksesi monien eri valuuttojen välillä. Voit määrittää oman varojen allokoinnin (prosenttiosuutena salkusta) ja pyytää Ethosta tasapainottamaan salkkuasi puolestasi. Tai voit valita ennalta luotuista koreista käyttäjäyhteisöstä.

Koriin sijoittaminen yhdessä muiden sijoittajien kanssa on samanlainen kuin sijoitusrahasto. Tietyt markkinoihin sidotut korit voivat toimia salausyhteisön indeksirahastoina. Tällaisten hajautettujen omaisuuserien tarjoamisen pitäisi vaimentaa kryptovaluuttamarkkinoiden volatiliteettia ja kannustaa lisäämään investointeja.

Salauksen sijoittaminen sosiaaliseksi

Tavoitteenaan olla ihmislähtöinen lompakko ja omaisuudenhoitaja, Ethos tarjoaa alustalle myös sosiaalisen näkökulman. Käyttäjät voivat osallistua foorumeihin, vastata kysymyksiin, saada neuvoja ja palkita siitä, että he jakavat oivalluksia yhteisön kanssa. Tämän avulla käyttäjät voivat seurata suosikki-asiantuntijoitaan saadakseen sijoitusneuvoja. He voivat myös kysyä väkijoukkoa sijoituspäätöksistä.

Avustajana voit ansaita palkintoja ja luottamuspisteitä muiden auttamisesta. Kerää tarpeeksi hyviä arvioita ja arvosteluja, niin sinusta tulee Ethos-asiantuntija, jolla on kyky kuratoida koreja ja tarjota neuvoja.

eetoksen lisäominaisuudet

Lisäominaisuuksia

Suunniteltu sääntelyn noudattamista varten

Ethos, joka laskuttaa itseään omaisuudenhoitoalustana, tarkoittaa, että he ymmärtävät, että suurin osa kryptovaluutoista on vaihdettavissa olevia arvopapereita. Mukaan useimmat asiantuntijat, se on vain ajan kysymys, kunnes kryptovaluuttamarkkinat säätyvät.

Ethos rakentaa alustaan ​​noudattamista silmällä pitäen. Ne ovat Yhdysvalloissa, joten keskitytään Pohjois-Amerikan arvopaperilakiin. Fiat-yhdyskäytävässä on sisäänrakennettu KYC ja AML toimenpiteet. Peruslompakon käyttäminen ei kuitenkaan silti vaadi henkilöllisyyden vahvistamista.

Voit myös viedä tilitapahtumasi helposti veroraportoinnin helpottamiseksi.

Tiimi on myös korostanut, että ETHOS-kolikon on tarkoitus olla toimiva merkki. Tämä on toivoa välttämällä arvopaperisääntelyä. Heidän mukaansa UKK:

“ETHOS ei ole arvopaperi tai Tokenized Security, koska se ei täytä Yhdysvalloissa, Kanadassa, Singaporessa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai missään muussa OECD: n lainkäyttöalueessa sovellettavaa vakuuden laillista määritelmää. Yhdysvalloissa tätä kutsutaan yleisemmin ”Howey-testiksi”.

Ethos-tunnus & Tekninen säätiö

Tiimi on suunnitellut Ethos Tokenin (ETHOS) toimivaksi tunnukseksi, joka ruokkii alustaa. Voit käyttää ominaisuuksia ja maksaa palkkioita Ethos kolikolla. Se auttaa myös maksuvalmiudessa ja toimii välinäytönä omaisuusparille, joilla käydään kauppaa matalalla taajuudella. Lopuksi kehittäjät käyttävät ETHOSia maksamaan API-puheluista kehittäessään alustan ympärille.

ETHOS-tunnus toimii Ethereumilla, samoin kuin monet alustan tarjoamat lohkoketjuun perustuvat palvelut. Ethos ei kuitenkaan ole vain blockchain-yritys. Monet sen palveluista tarjotaan palvelimille isännöityinä vakioverkkoliittyminä. Se tekee siitä skaalautuvamman, hallittavamman ja kaupallisemman. Muista, että tämä on yksityinen yritys, joka toimii salauksen valuutanvaihtona ja lompakkona. He eivät hajauta kaikkea.

Kaupankäynnin historia

Tunnus julkaistiin heinäkuussa 2017. Ennen nimimuutosta alkuperäinen tunnus tunnettiin nimellä Bitquence (BQX). Myynti jakoi 30 prosenttia rahakkeista yleisölle. Toinen 30 prosenttia meni Ethosille kehittämistä varten. Loput 40 prosenttia varataan likviditeetin tarjoamiseksi alustan käynnistymisen jälkeen.

baseUrl = “https://widgets.cryptocompare.com/”;

var scripts = document.getElementsByTagName (“komentosarja”);

var embedder = skriptit [skriptien pituus – 1];

(funktio () {

var sovelluksen_nimi = encodeURIC-komponentti (ikkuna.sijainti.isännän nimi);

if (sovelluksenNimi == ””) {appName = ”paikallinen”;}

var s = document.createElement (“komentosarja”);

s.type = “teksti / javascript”;

s.async = tosi;

var theUrl = baseUrl + ’serve / v3 / coin / chart? fsym = ETHOS&tsyms = USD, EUR, CNY, GBP ”;

s.src = theUrl + (theUrl.indexOf (“?”) >= 0? “&”:“? ”) +“ App = ”+ appName;

embedder.parentNode.appendChild (s);

}) ();

ETHOS on seurannut salausmarkkinoiden tyypillisiä suuntauksia viimeisen vuoden aikana, huippuaan 7. tammikuuta 2018, 10,41 dollaria. Tunnuksen arvon heikkeneminen jatkoi koko kevään ajan ja saavutti huippunsa vielä pari kertaa, kerran maaliskuussa ja kerran toukokuussa. Lopuksi, se saavutti viimeisen korkeimman puhettavansa, samaan aikaan yleisen lompakon julkaisun kanssa, 3. heinäkuuta, 2,61 dollarilla, lähes neljäsosa korkeimmasta arvostaan. Tänään kolikon hinta on noin 0,30 dollaria, mikä ei ole yllättävää kehitystä nykyisillä markkinoilla.

Mistä ostaa ETHOS

Voit ostaa ETHOS-ohjelmia Binancessa, Bithumbissa, CoinExchangessa ja HitBTC: ssä.

Ethos kallioperä

Maksuprosessori, Raita, on saanut laajaa käyttöä ja suosiota avoimen lähdekoodin maksujen käsittelykoodistaan. Ethos pyrkii tekemään saman krypto-valuuttamarkkinoilla. Ne tarjoavat likviditeettiä, isännöivät lompakoita ja toimivat vaihdon kautta Kallioperän sovellusliittymä.

Kehittäjät voivat myös soittaa estoketjutietoihin ja vahvistaa henkilöllisyyden API: n kautta. Tavoitteena on luoda vankka rahoitusjärjestelmä lohkoketjuun. Kallioperä integroituu saumattomasti rahoituslaitoksiin. Tiimi väittää, että tämä luo “uuden rodun FinTech” -sovelluksia pankeille ja kuluttajille. Viimeksi yhtiö ilmoitti yhteistyöstä Voyager kehittää edelleen Bedrock-sovellusliittymän ominaisuuksia.

Tiimi

eetoksen perustaja

Perustaja ja toimitusjohtaja Shingo Lavine

19-vuotias Brownin yliopiston opiskelija Shingo Lavine johtaa toimitusjohtajana. Hän kirjoitti alkuperäisen valkoisen kirjan universaalille lompakolle ja likviditeetin tarjoajalle. Toimitusjohtajan nuoruudesta huolimatta Lavine on koonnut monipuolisen, kokeneen tiimin. Suuri osa tiimistä tulee rahoitusalalta, mukaan lukien suuret pankit, lainanantajat ja M&Yritys. Heillä on myös tiimin jäsenet, jotka vastaavat vaatimustenmukaisuudesta, ja useita suunnittelijoita, jotka työskentelevät koodin ja salauksen asiantuntijoiden rinnalla kehitettäessä alustaa.

Tiekartta

Minne Ethos aikoo mennä täältä, kun 2018 lanseerattiin yleinen lompakko ja Bedrock API? Annetaan Lavinen kertoa meille itselleen blogikirjoituksesta 20. marraskuuta 2018:

Tulevaisuuden painopiste on fiat-yhdyskäytävän tulevaisuudessa, lisäämällä Universal Walletin ja Bedrockin symbolista tukea ja kehittämällä uusia lohkoketjuarkkitehtuureja laajoihin sovelluksiin.

Yhtiö ilmoitti viimeisimmästä kehityksestään marraskuussa. Ethoksen käyttöönotto Tila, ohjelma, joka lisää tunnukseen lisätoimintoja, mukaan lukien lisääntynyt äänivalta, esitellyt kommentit ja vaikutusalustaan.

Johtopäätös

Ethoksen idea on mielenkiintoinen ja jännittävä. Sillä on potentiaalia avata kryptovaluutta kokonaan uudelle yksityissijoittajien segmentille. Uuden lompakon lanseeraamisen myötä Ethos ottaa askeleita oikeaan suuntaan ja tarjoaa arvokkaan lompakon vaihtoehdon niille, joilla on useita kolikoita. Seuraamme, pystyvätkö he todella rakentamaan “taloudellisen tulevaisuuden, joka on avoin, turvallinen ja oikeudenmukainen kaikille”.

Toimittajan huomautus: Rachel Lantz päivitti tämän artikkelin 21. marraskuuta 2018 vastaamaan projektin viimeaikaisia ​​muutoksia.

Lisäresurssit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me