Mikä on Elastos?

Elastos on a blockchain-pohjainen Internet jossa sinulla on digitaalisten omaisuuksien täydellinen hallinta. Luojana tämä sisältää kirjat, elokuvat, pelit jne. Tai edes tavallisena käyttäjänä, tietosi.

https://files.coinmarketcap.com/static/widget/currency.js

Projektin tiimi uskoo, että Ethereumilla ja muilla DApp-alustoilla on mittavia rajoituksia. He väittävät, että he ovat erinomaisia ​​älykkäille sopimuksille, mutta ovat hitaita, joustamattomia ja hankalia koko sovelluksissa. Perustasolla Elastos on hajautettujen sovellusten (DApps) foorumi, joka ratkaisee nämä ongelmat.

Tässä oppaassa käsitellään kaikkea mitä sinun tarvitsee tietää projektista, mukaan lukien:

Kuinka Elastos toimii?

Sen lisäksi, että Elastos antaa sinulle digitaalisten omaisuuksien täyden omistusoikeuden, se varmistaa, että sinun ei tarvitse (tai et voi) käyttää Internetiä DApps: ää käytettäessä. Sen sijaan kaikki DApps: t toimivat älykkäässä verkossa. Tämä erottelu suojaa sinua haittaohjelmilta ja muilta digitaalisilta hyökkäyksiltä, ​​jotka altistavat sinut tietojen ja / tai sisällön varkauksille.

Lisäksi alusta on mobiiliystävällinen. Ja voit käyttää verkon DApps-sovelluksia melkein kaikissa käyttöjärjestelmissä (Android, iOS, PC jne.). Käytään läpi infrastruktuuri, jotta tämä tapahtuu.

Neljä pilaria

Elastos koostuu neljä pylvästä jotka mahdollistavat verkon erottamisen ja alustan joustavuuden. Nämä pilarit ovat Blockchain, Runtime, Carrier ja Software Development Kit (SDK).

Blockchain

Elastos Blockchain erottaa sovelluksen toiminnot pääketjun ja sivuketjujen välillä kullekin sovellukselle. Pääketju huolehtii perustapahtumista ja siirtomaksuista samalla kun kukin sivuketju toteuttaa DAppsin älykkäät sopimukset.

Sivuketjuilla on myös muutamia muita etuja. Asiakkaana voit mukauttaa konsensusmekanismin kullekin sivuketjulle ja jakaa myös sivuketjun merkkejä. Tämän lisäksi käyttäjät voivat siirtää nuo merkit sivuketjujen ja pääketjun yli.

Ajonaika

Tyypilliset DApp-alustat toteuttavat älykkäitä sopimuksia ja käyttävät niihin liittyviä sovelluksia suoraan lohkoketjussa. Tämä strategia on ongelmallinen, kun yrität käyttää DAppia mobiililaitteessa. Elastos puolestaan ​​käyttää DApps: ää ajonaikaisissa ympäristöissä ja käyttää silti lohkoketjua älykkäiden sopimusten mahdollistamiseen.

Elastos Runtime antaa sinulle joustavuuden ajaa DApps Elastos-käyttöjärjestelmän ulkopuolella. Verkko sisältää ajonaikaiset ympäristöt Androidille, iOS: lle, Windowsille ja Ubuntu Linuxille. Vaikka DApps toimii näillä käyttöjärjestelmillä, heillä ei ole pääsyä digitaalisiin omaisuuksiisi, mikä säilyttää sinun omistuksesi.

Elastos-infrastruktuuri

Elastos-arkkitehtuuri

Kuljettaja

Elastos Carrier on projektin hajautettu vertaisverkko-Internet-palvelu. Muiden hajautettujen Internet-projektien tavoin voit vuokrata laskentatehosi ja tallennustilasi muille käyttäjille.

Tämä pilari on verkon DApps: n perusta.

Ohjelmistokehityspaketti (SDK)

Elastos SDK yhdistää sovellukset älyverkkoon, mikä on erityisen hyödyllistä muille kuin Elastos-sovelluksille. SDK: n avulla nämä sovellukset voivat saada henkilöllisyytensä ja käyttää älyverkkoa ilman, että heidän on käytettävä Elastos-virtuaalikonetta.

Elastos-tunnus (ELA)

ELA on Elastos-verkon valuutta. Voit käyttää niitä mihin tahansa järjestelmän toimintaan, kuten sijoittamiseen digitaaliseen omaisuuteen, kaupankäyntiin tai palkkioiden maksamiseen – muutamia mainitakseni.

Tunnuksen talous ja jakelu tälle tunnukselle ovat monimutkaisia. Tiimi lyö 33 miljoonaa ELA: ta Genesis-lohkossa, ja sijoittajat lukitsivat suuren osan niistä korkopalkkioihin. Nämä palkkiot vaihtelevat 4-6 prosenttiin lukituksen kestosta riippuen. Tiimi on myös varannut puolet merkkituotteista palkitsemaan ihmisiä, jotka osallistuvat ekosysteemiin.

Lisäksi verkko luo ELA: n 4%: n vuotuisella inflaatioprosessilla yhdistetyn kaivoksen prosessina.

Yhdistetty kaivos

Yhdistetyssä louhinnassa sekä Bitcoin- että Elastos-lohkoketjut pääsevät lohkokonsensukseen samanaikaisesti. Ja Bitcoin toimii vanhempana ketjuna Elastosille. Tämän tyyppinen kaivostoiminta on hyödyllistä kaivostyöläisille, jotka voivat nyt toimittaa työn todistamisen molemmille ketjuille tarvitsematta käyttää ylimääräistä laskentatehoa.

Yhdistetty kaivostoiminta tuo myös merkittäviä etuja Elastokselle. Kun yhä useammat Bitcoin-kaivostyöläiset siirtyvät yhdistämiskaivokseen BTC ja ELA, hajautusvoima Elastoksen verkossa kasvaa, mikä tekee siitä vähemmän altis 51 prosentin hyökkäykselle. Hajautusvoiman kasvu on erityisen tärkeää uudemmissa hankkeissa, joissa ei ehkä ole vielä merkittävää määrää kaivostyöläisiä verkossa.

Tiimi & edistystä

Elastos aloitti perustaja Chen Rongin aivosydämen aina vuonna 2000, kun hän lähti Microsoft USA: sta palatakseen Kiinaan. Vaikka alustalla ei alun perin ollut blockchain-siteitä, Rong kuvitteli silti alustaa, jossa sen sovellukset ja palvelut eivät olleet yhteydessä suoraan Internetiin.

Vasta kesäkuussa 2017 Bitmainin toimitusjohtaja Jihan Wu tuli enkelisijoittajaksi, ja projekti alkoi todella muodostaa nykyisen blockchain-pohjaisen alustan..

Siitä lähtien yli 50 hengen tiimi on solminut lukuisia kumppanuuksia ja rakentanut osia Elastos Carrierista. He käynnistivät myös mainnetinsa joulukuussa 2017, mutta se ei ole vielä yleisön saatavilla.

Tiimi on tehnyt tiivistä yhteistyötä NEO: n ja Bitmain samoin muodostaen Kiinan G3: n. Tavoitteena on luoda yhdessä täysin hajautettu talous ja älykäs verkko yhdessä.

Tarkasteltaessa Elastosia tiukasti DApp-alustana, se kilpailee suoraan EOS: n ja Ethereumin kanssa. Elastos ja EOS sisältävät molemmat SDK: it perinteisten sovellusten integroimiseksi estoketjuun. Mutta EOS: lla ei ole omaa ajo-ympäristöä. Toista vertailua varten Ethereumilla on yksi ketju, jossa se toteuttaa kaikki älykkäät sopimukset, kun taas Elastosilla on edellä kuvattu pääketjun / sivuketjun rakenne.

Aelf on pienempi projekti, jolla on monia samoja ominaisuuksia kuin Elastosilla. Yrittäessään olla “Blockchainien Linux”, Aelf käyttää myös sivuketjuja kullekin DApp-alustalle. Se käyttää kuitenkin erilaista konsensusalgoritmia – Delegated Proof of Stake (DPoS).

Kaupankäynti

ELA-kauppa alkoi vasta aiemmin tänä vuonna. Salausvaluutan hinta on pysynyt suhteellisen vakaana viimeisten neljän kuukauden aikana. Pian ICO: n jälkeen hintojen tyypillinen lyhytaikainen volatiliteetti nousi kaikkien aikojen korkeimpaan hintaan $ 91.56 (~ 0.00879 BTC) helmikuun lopussa. Korkopalkkioiden lukitusaika 22. helmikuuta aiheutti todennäköisesti tämän nousun. Katkaisun jälkeen merkittävä määrä kolikoita lähti kiertävästä tarjonnasta pakottaen hintaa nostamaan ylöspäin.

Tämän jälkeen hinta laski tasaisesti maaliskuuhun. ELA on kuitenkin noussut huhtikuusta nykypäivään tasaisesti nykyiselle 41,43 dollarin (~ 0,00555 BTC) tasolle.

baseUrl = “https://widgets.cryptocompare.com/”;

var scripts = document.getElementsByTagName (“komentosarja”);

var embedder = skriptit [skriptien pituus – 1];

(funktio () {

var sovelluksen_nimi = encodeURIC-komponentti (ikkuna.sijainti.isännän nimi);

if (sovelluksenNimi == ””) {appName = ”paikallinen”;}

var s = document.createElement (“komentosarja”);

s.type = “teksti / javascript”;

s.async = tosi;

var theUrl = baseUrl + ’serve / v3 / coin / chart? fsym = ELA&tsyms = USD, EUR, CNY, GBP ”;

s.src = theUrl + (theUrl.indexOf (“?”) >= 0? “&”:“? ”) +“ App = ”+ appName;

embedder.parentNode.appendChild (s);

}) ();

Kuten useimmilla kryptovaluutoilla, onnistuneilla kehitysvaiheilla ja kumppanuusilmoituksilla voi olla positiivinen hintavaikutus. Ole kuitenkin varovainen. Vaikka lukitusjaksot ovat 1–3 vuotta pitkiä, uudestaan ​​liikkeeseen laskevat rahakkeet aiheuttavat jonkin verran laskupainetta hintaan. 4 prosentin inflaatioaste tekee saman.

Mistä ostaa ELA

Tällä hetkellä ELA-ostovaihtoehtosi ovat rajalliset. Voit ostaa sen USDT: llä, BTC: llä tai ETH: lla Huobi. Mutta siitä on kyse.

Jos olet hämmentynyt näiden kolikoiden hankkimisesta, tutustu ensin Bitcoinin ostamista ja Ethereumin ostamista koskeviin oppaisiimme.

ELA: n säilytyspaikka

Elastos-tiimi on luonut virallinen lompakko että sinun tulisi pitää ELA-laitteesi paikallaan. Se on tällä hetkellä saatavana vain verkon kautta, mutta se reagoi mobiililaitteisiin, joten voit silti käyttää sitä puhelimellasi.

Johtopäätös

Elastos on hajautettu Internet- ja DApp-alusta, jonka avulla voit hallita digitaalisia resurssejasi. Tiimi kuvaa sitä todennäköisesti parhaiten:

Elastos = Luotettava kirjanpito + älykkäät sopimukset + kaupallistettavat DApps ja digitaaliset varat

elastos-kaava

Muiden verkkojen skaalautuvuuteen ja joustavuuteen liittyvien kysymysten parantamiseksi verkko on nimenomaisesti rakennettu DApp-suorituskykyä varten. Tämän saavuttamiseksi se käyttää lähinnä sivuketjuja ja ajonaikaisia ​​ympäristöjä mobiilioptimointiin.

Vielä on jonkin aikaa ennen kuin näemme koko Elastos-vision toteutuvan. Mutta kumppanuudet NEO: n ja Bitmainin kanssa näyttävät ennakoivan positiivisia uutisia ja paljon laajempia tulevaisuuden suunnitelmia.

Lisäresurssit

Viserrys

Sähke

Reddit

Github

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me