Mikä on Enjin-kolikko?

Enjin Coin on a virtuaalitavaroiden kryptovaluutta luonut Enjin. Enjin on “suurin online-peliympäristöalusta”, jolla on yli 250 000 peliyhteisöä ja 18,7 miljoonaa rekisteröitynyttä pelaajaa.

Enjin-tiimi suunnittelee kolikon kokonaan pelaamisen ympärille tavoitteenaan, että se on alan käyttökelpoisin kryptovaluutta. Projekti sisältää Enjin-kolikon sekä joukon ohjelmistokehityspaketteja (SDK), jotka kehittäjät voivat integroida peleihinsä ja yhteisöihinsä. Blockchainin tuominen pelaamiseen auttaa vähentämään korkeita maksuja ja petoksia, joita esiintyy virtuaalitavaroiden siirrossa.

Tässä Enjin Coin -oppaassa käsitellään:

Kuinka Enjin-kolikko toimii?

Enjin Coin on ERC20-tunnus, joka on rakennettu Ethereum-verkkoon. Tämän ansiosta projekti ei vain toimi kryptovaluuttana, vaan sillä on myös älykkäät sopimusominaisuudet. Se on myös yksi ensimmäisistä hankkeista, jotka testasivat Raiden Networkia, Ethereumin versiota Lightning Networkista.

Enjin Coin -alusta tarjoaa pesulan luettelo ominaisuuksista julkisen sovellusliittymän ja SDK: n kautta. Jotta asiat pysyisivät lyhyinä, keskustelemme tässä artikkelissa vain muutamista tärkeimmistä.

Virtuaalitavarat

Suurin arvo, jonka Enjin Coin tuo peliyhteisölle, on sen luominen ja virtuaalisten hyödykkeiden hallinta. Kunkin alustan kehittäjät voivat helposti luoda yhteisölleen ainutlaatuisen valuutan, jota Enjin Coin tukee päävaluuttana. Tämä antaa kolikoille kaikki lohkoketjun edut (nopeus, kustannukset, turvallisuus jne.) Samalla, kun ne pysyvät silti räätälöityinä niiden alustoille.

Koska kukin omaisuus on kirjattu yhteen Rekisteri älykäs sopimus, kaikki Enjin Älykkäät lompakot tunnistaa ne. Ja voit vaihtaa virtuaalitavaroita Enjin-kolikoille milloin tahansa. Tämä luo yhdistetyn pelien ja yhteisöjen ekosysteemin, jossa voit jopa siirtää omaisuutta alustojen välillä (lisätietoja tästä alla).

Valuuttojen lisäksi tämä toiminto koskee myös etuoikeusmerkkejä sekä ainutlaatuisia pelikohteita, kuten miekkoja tai hyökkäysmääritteitä.

Enjin-kolikoiden ekosysteemi

Enjin-kolikoiden ekosysteemi

Maksuyhdyskäytävä

Lisäksi Enjin Coin SDK sisältää hajautetun maksuyhdyskäytävän. Yhdyskäytävä on vankka, jonka avulla voit luoda räätälöityjä kärryjä, laskuja, hyvityksiä jne. Se tarjoaa myös widgetin Enjin Coin- ja / tai Customized Coin -maksujen hyväksymiseen verkkosivustollasi.

Maksuyhdyskäytävä perii Ethereumissa vain pienen maksun jokaisesta tapahtumasta – ei mitään muuta.

Hyödyntämällä Smart Walletin toimintoja, voit käyttäjänä määrittää automaattiset maksut peleihin ja verkkosivustoihin, jotka luetat Luotettu alusta. Tämä lisää nopeita ja luotettavampia maksuja tavallisiin tilauspalveluihin.

Enjin-salauslompakko

Enjin-salauslompakko

Älykäs lompakko

Enjin Smart Wallet on komponentti, joka yhdistää kaiken yhteen. Lompakko tukee jokaisen luotetun alustan virtuaalituotteita ja synkronoidaan Ethereum-osoitteeseesi.

Voit vaihtaa kolikoita ja esineitä peliympäristön ulkopuolella muille käyttäjille, joilla on älykäs lompakko. Lompakon kautta lähetät tapahtumia a Tapahtumapyyntö että toinen osapuoli voi joko hyväksyä tai kieltää. Tämän lisäksi voit myös asettaa sääntöjä ja kynnyksiä estämään ei-toivotut tapahtumat automaattisesti.

Efinity

Vuoden 2018 alussa Enjin Coin -tiimi ilmoitti suunnitelmista Efinity, kanavaverkkoratkaisu, joka auttaa Enjiniä skaalautumaan tehokkaammin. Efinity, kuten Bitcoinin Lightning Network, koostuu lukuisista pelikanavat jossa peli voi suorittaa lähes loputtoman määrän tapahtumia nopeasti ja melkein ilman kustannuksia.

Muut ominaisuudet

Näiden kolmen ominaisuuden lisäksi Enjin Coin sisältää myös virtuaalitavarakaupat, tilauspalvelut, kaupankäyntitalletukset ja tuotteiden, palvelinten, joukkueiden ja / tai pelien “top-listat”..

Enjin Coin (ENJ) -tarjonta

Enjin-kolikoita on yhteensä miljardi (ENJ), ja liikkeessä on tällä hetkellä hieman yli 760 miljoonaa kolikkoa. Tiimi jakoi 80 prosenttia ENJ: stä joukko-osallistujille ja jakoi jäljellä olevat rahakkeet keskenään, neuvonantajien ja kannustinohjelmien välillä.

Kun käyttäjät luovat mukautettuja resursseja, vastaava ENJ-arvo poistetaan ekosysteemistä, mikä vähentää kiertävää tarjontaa. Tämän puolestaan ​​pitäisi lisätä yksittäisten ENJ-tunnusten arvoa.

Enjin Coin -tiimi & Edistyminen

Enjin Coinin takana oleva Enjin on suurin online-peliyhteisöjen luomisalusta. Vuonna 2009 aloitettu yritys saa 60 miljoonaa näyttökertaa kuukaudessa ja myy miljoonia Yhdysvaltain dollareita kuukausittain yhteisöliikkeissään. Tiimi ottaa käyttöön Enjin Coinin koko Enjin CMS -alustalla – yli 250 000 pelisivustolla.

Projektin neuvonantajina ovat Anthony Diiorio (Ethereumin perustaja) ja Pat LaBine (edellinen tuottaja ja Biowaren tekninen johtaja). Enjin on myös solminut kumppanuuksia Unityn, PC Gamerin ja NRG eSportsin kanssa.

Joukkueella oli menestyvä ICO vuoden 2017 lopulla, jossa he nostivat ~ 35 miljoonaa dollaria yksityisen ja julkisen kierroksen välillä. Vaikka kyseessä on edelleen suhteellisen nuori projekti, tiimi käytti vuoden 2017 viimeisen neljänneksen rakentamalla Platform API: n, Mobile Smart Walletin ja Java SDK: n yhdessä Minecraft-laajennuksen luomisen kanssa. He olivat kiireisiä myös vuonna 2018 ja loivat erilaisia ​​alustalaajennuksia, Efinitiyä, lukuisia muita SDK: ita ja EnjinX blockchain exploreria.

Yksikään projekti ei ole vielä dominoinut näitä markkinoita. Enjin Coinin suurimmat kilpailijat ovat GameCredits ja WAX, mutta niiden välillä on merkittäviä eroja. Enjin CMO Elija Rolovicin mukaan Enjin Coin on “Ethereum of Gaming” kun kilpailijat vain yksinkertaisesti “merkitsevät keskitettyjä pelejä / markkinapaikkoja”.

Enjin-tiimi ei ole vielä julkaissut vuoden 2019 etenemissuunnitelmaa.

Kaupankäynti

Enjin Coinilla on ollut melko ennakoitavissa oleva kaupankäynti marraskuusta 2017 lähtien. Se seurasi markkinoita suurella nousulla joulukuussa ja tammikuun alussa 2018, ennen kuin se laski koko vuoden 2018 nykyiseen hintaansa noin ~ 0,038 dollaria (~ 0,0000096 BTC). ENJ: n hinnassa näkyi muutama lähentyvä piikki tammikuun puolivälissä ja loppupuolella sekä helmikuussa ja huhtikuussa, mutta nämä eivät näytä liittyvän erityisesti uutisiin. Voimme todennäköisesti liittää nämä liikkeet markkinoiden yleiseen kehitykseen.

Nousevammilla markkinoilla kumppanuusilmoitukset ja tuotejulkaisut voivat johtaa hinnan nousuun. Ja tietysti, enemmän ihmisiä, jotka käyttävät Enjin Coinia online-peleissä, pitäisi vaikuttaa positiivisesti myös hintaan.

Mistä ostaa ENJ

Voit ostaa ENJ: n BTC: llä ja ETH: llä Binancesta. Sitä myydään myös Liquillä ja Kucoinilla, mutta paljon vähemmän.

Jos sinulla ei ole Bitcoinia tai Ethereumia, sinun on ensin ostettava joitain Yhdysvaltain dollareilla sellaiselta alustalta kuin GDAX (nyt Coinbase Pro).

Mihin ENJ: tä säilyttää

Koska kyseessä on ERC20-tunnus, sinulla on paljon vaihtoehtoja ENJ: n tallentamiseen. Suosittu online-vaihtoehto on MyEtherWallet, kun taas Ledger Nano S on vankka valinta laitteistolompakolle.

Ihannetapauksessa sinun pitäisi kuitenkin käyttää virallinen Enjin Wallet. Se on saatavana Android- ja iOS-mobiililaitteille. Paitsi ENJ, voit myös tallentaa BTC-, ETH-, LTC- ja kaikki ERC20-, ERC721- ja ERC1155-tunnukset lompakkoon. Tiimi jatkaa tuen lisäämistä myös muille altcoineille.

Johtopäätös

Enjin Coin lisää blockchainin edut yli 17 miljardin dollarin virtuaalitavaramarkkinoille. Ryhmä pyrkii estämään petoksia pelialalla ja tarjoamaan todellisen omistuksen virtuaalitavaroiden haltijoille. Pelijätti Enjinin luoma ja tukema projekti on vankka tukipohja.

Enjinillä on kuitenkin vielä paljon todistettavaa. On mahdotonta ennustaa, kuinka menestyvä se tulee olemaan, mutta jos sen nykyiset saavutukset ja joukkue ovat indikaattoreita, Enjin Coinilla voi olla valoisa tulevaisuus.

Toimittajan huomautus: Steven Buchko päivitti tämän artikkelin 1.7.2019 vastaamaan projektin viimeaikaisia ​​muutoksia. Alex Moskov päivitti tämän artikkelin 5.5.2020 linkkien päivittämiseksi.

Muita Enjin-kolikkoresursseja

Verkkosivusto

Sähke

Reddit

Viserrys

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me