Mikä on GameCredits (GAME)?

GameCredits (GAME) on kryptovaluuttaprojekti, josta haluaa tulla online-pelialan kertamaksuratkaisu. Projektin verkkosivustolla joukkueen tehtävänä on ”tulla maailmanlaajuisesti 2,6 miljardin pelaajan universaaliksi valuutaksi, antaa sekä suurille että pienille pelikehittäjille mahdollisuus kasvattaa 100 miljardin dollarin peliteollisuutta edelleen ja nopeuttaa hajautettujen kryptovaluuttojen laajaa käyttöönottoa. parempana vaihtoehtona valtion antamille fiateille. “

GameCredits-mallissa kehittäjät ja pelaajat ovat etusijalla myyjiin, jakelijoihin ja muihin välittäjiin nähden. Joukkue toivoo, että tulemalla universaaliksi pelivaluutaksi GAME vapauttaa pelimaiseman epätasaisesta voitonjaosta. He haluavat myös tasoittaa kilpailukykyisen e-urheilumaiseman MobileGon, GameCreditsiin sidotun apuohjelmatunnuksen kanssa. Heidän toivonsa mukaan MobileGo edistää e-urheilukulttuuria, jossa tulot ohjaavat pelaajien osallistuminen, ei suuret sponsorit, ja kannustaa laajempaan kilpailuun osallistumiseen maailman pelipopulaatioiden keskuudessa.

GameCredits

GameCredits-ekosysteemi

Ytimessä GameCredits-ekosysteemi keskittyy tuomaan pelaajille mukavampi pelikokemus ja tuottamaan oikeudenmukaisempi tulomalli kehittäjille. Pelaajille valuutan tarkoituksena on tarjota:

 • Helppo maksujen integrointi
 • Korkeat talletusrajat
 • Usean valuutan talletusvaihtoehto (GAME ja muut kryptovaluutat)
 • Siirrettävä valuutta useilla peleillä ja alustoilla
 • Blockchain-turvallisuus pelin sisäisiin ostoksiin
 • Sisältävät e-urheilutapahtumat nopeaan otteluun ja nopeaan maksamiseen

Pohjimmiltaan pelaajilla on kattava maksutapa kaikille suosikkipeleilleen, joka kannustaa esteettömyyteen ja turvallisuuteen. GameCredits voi tarjota kehittäjille myös runsaasti etuja, kuten:

 • Nopeampi maksujen käsittelyaika
 • Käyttäjäkannan skaalautuvuus
 • Edistynyt petostentorjunta ja estoketjujen suojaus
 • Suurempi palkkio pelimyynnistä (90%: n voitto verrattuna 70%: iin Google Playssa ja Applessa)
 • Ristikampanja muiden pelien kanssa

Kehittäjille GameCreditin pääpaino on oikeudenmukainen, nopea maksu. Toisin kuin Applen ja Google Playn asettamat teollisuusstandardit, GameCredits ottaa vain 10%: n maksun kaikista markkinoilla myydyistä peleistä, GPlay.

GPlayn puhuessa GameCreditsillä on kourallinen tuotteita ja iteraatioita, jotka auttavat projektia ja sen tiimiä toteuttamaan visionsa täysin. Nämä tuotteet muodostavat GameCreditin monipuolisen ekosysteemin selkärangan, ja ne sisältävät:

GNation: “Joka kolmas ihminen on pelaaja”, GameCreditsin verkkosivustolla todetaan, ja GNation pyrkii yhdistämään nämä pelaajat ympäri maailmaa yhdeksi yhteisöksi. Siten GNation toimii rajattomana pelivaltiona, joka yhdistää kehittäjiä ja pelaajia kaikilta elämänaloilta.

GPlay: GameCreditsin sovelluskaupan vastaavuus ja pelimarkkinat, GPlay-myymälä antaa pelaajille mahdollisuuden ostaa saatavilla olevia pelejä GAME-kolikoilla. Se jakaa myös kehittäjille 90% maksun alustalla myytävistä peleistä.

GameGG: Tämä projekti on edelleen kesken, mutta pohjimmiltaan siitä tulee online-kilpailukykyinen e-urheilualusta. Sen avulla kuka tahansa harrastaja tai ammattilainen voi pelata ja pelata muita alustan pelaajia vastaan ​​joko rahapanoksilla tai ilman.

GWallet: Salausvaluutta-lompakko, jota pelaajat voivat käyttää pelinsä tallentamiseen, pelin sisäisten ostosten maksamiseen tai online-urheilutapahtumien käyttämiseen.

GExchange: Vielä kehitteillä olevassa GExchangessa on salaus- ja fiat-parit GAME-kolikoille.

GShare: GNationin hyväntekeväisyyslaajennus, jonka joukkue toivoo laajentavan GameCreditin vaikutusta salaus- ja pelialueiden ulkopuolelle.

MobileGo

GameCreditsin ”läheinen serkku”, MobileGo (MGO) on ekosysteemin tokenoitu ratkaisu mobiilipeleihin. MobileGo tarkoittaa älypuhelimiin, tabletteihin ja mobiilipeleihin mitä GameCredits on koko videopelimaisemaan: yritys yhdistää pelaajat ja kehittäjät yhden valuutan ja alustan alle. Mielenkiintoista on, että tunnusten jakaminen on jaettu Ethereum- ja Waves-lohkoketjujen välillä, koska MGO rakennettiin toimimaan kummassakin verkossa.

MobileGo

Pelaajat voivat luoda MobileGo-profiilin, ja pelillisen luottopisteen tavoin käyttäjillä on sosiaalinen asema verkkoyhteyksien (olivatpa ne positiivisia tai negatiivisia), pelihistorian ja viittausten perusteella. Rekisteröityneille käyttäjille myönnetään MobileGo-tunnuksia maine-kynnysten saavuttamisesta, kuten kokemuspisteiden ansaitsemisesta ja tasaamisesta. Näitä rahakkeita voidaan sitten käyttää kannustinohjelmiin, kuten pelisisällön alennuksiin, VIP-passeihin turnauksiin ja muuhun.

Alustan käyttäjät voivat myös isännöidä hajautettuja peliturnauksia MobileGon kautta. Toisin kuin ammattilaisurheiluturnauksissa, nämä tapahtumat ovat kaikkien taitotason pelaajien käytettävissä kaikille GameCredits-sovelluskaupassa rekisteröidyille mobiilipeleille. Tämä murtaa esteet, jotka ammattimainen e-urheilu on asettanut amatööripelaajille, mikä antaa kaikille mahdollisuuden ansaita MGO: ta globaalissa, hajautetussa turnausympäristössä.

MobileGossa on myös markkinapaikka pelin sisäisille virtuaalituotteille ja -tuotteille. Marketplacen avulla käyttäjät voivat vaihtaa pelien välisiä tuotteita MGO: lle suoraan alustalla.

GameCredits-tiimi ja tiekartta

GameCredits harjoittaa joukkoa kokeneita pelaajia – vilpittömästi pelaavia nörttejä, jotka ovat olleet alalla jo vuosia.

Projektin toimitusjohtaja Sergey Sholomilla on tohtori. matemaattisessa mallinnuksessa ja perusti Datcroft Games Ltd: n vuonna 2004. Hän on vastuussa myös Pixel Warsin, yhden ensimmäisten GameCreditsin GPlay-kaupassa lueteltujen pelien, luomisesta..

Toinen tohtori, tuotejohtaja Maxim Sholom tuo tiimiin yli 12 vuoden pelikokemuksen. Hän on auttanut tuottamaan niin onnistuneita pelejä kuin Get the Gun ja valvoo GameCredits Mobile Storen kehitystä.

GameCredits-tiimi

Tällä hetkellä ainoa käytettävissä oleva etenemissuunnitelma on projektin julkaisupaperissa. Suurin osa virstanpylväistä on sujunut, mutta on osoitettu, että joukkue aikoo keskittyä hajautetun ottelun ja hajautettujen turnausten integrointiin vuoden 2018 ensimmäisellä neljänneksellä.

GameCredits-kaupankäynnin historia

Tämän kirjoituksen aikaan koko markkinat ovat hieman huonommat kulumiselle, eikä GameCredits ole poikkeus. GAME on pudonnut 1,35 dollariin kaikkien aikojen korkeimmasta 6,61 dollarista, ja tällä hetkellä se on 110 KolikkoMarketCap.

baseUrl = “https://widgets.cryptocompare.com/”; var scripts = document.getElementsByTagName (“komentosarja”); var embedder = skriptit [skriptien pituus – 1]; (function () {var appName = encodeURIComponent (window.location.hostname); if (appName == ””) {appName = ”local”;} var s = document.createElement (“script”); s.type = “ text / javascript ”; s.async = true; var theUrl = baseUrl + ‘serve / v3 / coin / chart? fsym = PELI&tsyms = USD, EUR, CNY, GBP ”; s.src = theUrl + (theUrl.indexOf (“?”) >= 0? “&”:“? ”) +“ App = ”+ appName; embedder.parentNode.appendChild (s); }) ();

Mistä ostaa pelikrediittejä

PELIN suosituin markkina-alue on BitBay, jossa 33,80% 24 / h: n tilavuudestaan ​​on peräisin fiat-pareista Puolan zlotyn kanssa. Määräjärjestyksessä seuraavaksi aktiivisimmat markkinat ovat Bittrex, Poloniex ja Bit-Z, jotka kaikki tarjoavat BTC / GAME-pareja. Mielenkiintoista on, että pelille ei ole ETH-markkinoita.

Missä säilyttää GameCredits

Projektin virallinen lompakko, GWallet, tarjoaa täyden tuen GameCreditsille. Lisäksi voit ostaa PELIN suoraan lompakon omistaman yhdyskäytävän kautta USD: llä, EUR: lla, GBP: lla tai BTC: llä.

Johtopäätös

Salakirjoittajat ovat usein mainostaneet blockchainin potentiaalia vähentää teollisuuden tehottomuutta useilla aloilla. GameCredits haluaa tuoda nämä ratkaisut pelialalle.

Ja ymmärrettävästi niin. Cryptocurrency -maksuvaihtoehto, kuten GameCredits, voisi tarjota pelaajille helpommat talletus- ja ostovaihtoehdot, ja blockchain-verkko antaisi heidän varoilleen suuremman turvallisuuden. Kehittäjille GameCredits mahdollistaisi nopeammat maksuajat ja tasaisemman jaon pelituotoista.

GameCredits tarjoaa nämä ratkaisut, joten ainoa temppu on nyt käyttöönotto. En voi kertoa, hyväksyykö maailmanlaajuinen pelimaailma GAMEn universaalina valuuttana, mutta en olisi yllättynyt, jos kryptovaluutoista tulisi jossakin muodossa alan vakiomuotoinen maksutapa tulevina vuosina.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me