Gridcoin-alusta luo supertietokoneen kaltaisen ympäristön yhdistämällä jokaisen käyttäjän laskentatehon verkossa. Tutkijat käyttävät sitten tätä laskentatehoa jatkaakseen opintojaan. Nykyiset projektit kattavat tieteen kirjon ihmisen proteiinikehityksen kartoittamisesta koko Linnunradan galaksin kartoittamiseen.

Alusta palkitsee GRC-tunnisteissa olevat käyttäjät automaattisesti suorittimensa vapaaehtoisesta käytöstä. Gridcoin käyttää uusien ja innovatiivisten ominaisuuksien yhdistelmää tutkimusverkoston tuottamiseen, joka on paljon kustannustehokkaampi. Katsotaan hetki nähdäksemme, kuinka tämä kolikko on syntynyt.

Gridcoin tulee markkinoille

Gridcoin tuli markkinoille 16. lokakuuta 2013 avoimen lähdekoodin kautta GitHub lähettää. Kolikon tuntematon perustaja Rob Halförd on säilyttänyt läsnäolonsa projektissa heidän kauttaan Sähke kanava. Projektin johtava kehittäjä on Marco Nilsson. Hänellä on laaja tausta auto- ja teollisuusohjelmistoissa.

Tähän hankkeeseen osallistuu useita julkisia avustajia; joka on ollut avoimen lähdekoodin julkaisunsa jälkeen. Viime aikoina on ilmaistu huolta nostaminen ohjelmoijan vähimmäisvaatimukset vapaaehtoisille. Jotkut avustajat ovat valittaneet muiden projektiin osallistuvien pätevyydestä.

Järjestelmäpäivitykset

Gridcoin on käynyt läpi merkittäviä päivityksiä siitä lähtien, kun se tuli markkinoille. Nämä päivitykset sisältävät kovan haarukan, joka loi Gridcoin Classicin ja nykyisen Gridcoinin. Nämä päivitykset mahdollistivat Proof-of-Research -järjestelmän perustamisen, jonka avulla käyttäjät voivat lahjoittaa laskentatehoa BOINC-verkkoon aiempaa tehokkaammin. PoR-järjestelmä varmistaa, että koko tietokoneen teho menee suoraan tutkimukseen kaivostoiminnan sijaan.

Markkinatoiminta

5 vuotta sitten tapahtuneen tulonsa jälkeen Gridcoin on ottanut takapenkin liian monta uusinta saapumista altcoin-markkinoille. Altcoinien määrä markkinoilla räjähti vuoden 2017 puolivälissä, ja tuhannet uudet kryptovaluutat tulivat avaruuteen nopeasti peräkkäin. Kaikki tämä hype on helpottanut vanhojen salausprojektien, kuten Gridcoinin, menettämistä.

Gridcoinin lähestymistapa

Gridcoinilla on ainutlaatuinen strategia verrattuna useimpiin kryptovaluuttoihin. Joka voi keskittyä ensisijaisesti auttamaan sinua nopeuttamaan transaktioaikoja tai käynnistämään ICO: n. Gridcoin-käyttäjät palkitaan tietokonevirtansa lainaamisesta Gridcoin-verkolle yhdessä Berkeley Open Infrastructure for Network Computing (BOINC) -alustan kanssa.

Superblokat

Gridcoin käyttää superblock-protokollaa. Gridcoin pitää liiketapahtumien tietoja säännöllisinä lohkoina, mutta pitää yksilön laskennan osuuksiin liittyvät tiedot toisella kerroksella. Superblockit ovat hyödyllisiä vertaisarvioinnissa ja tieteellisessä lehdessä. Järjestelmä on suunniteltu tällä tavalla mahdollistamaan tulevaisuuden kehitys, mukaan lukien muiden jaettujen tietokoneverkkojen lisääminen ja integrointi.

Panoksen todiste

Gridcoinia on laskutettu ympäristöystävällisenä kryptovaluuttana sen alkuaikoista lähtien. Kehittäjät päättivät käyttää uutta vaihtoehtoa tuolloin – Proof-of-Stake (PoS) nähtyään Bitcoin-lohkoketjun vaatimat valtavat sähkövaatimukset. PoS-kolikot eivät vaadi kaivostoimintaa perinteisessä mielessä, vaan käyttäjät palkitaan kolikoidensa pitämisestä tai “pistämisestä” lompakkoonsa.

Monet pitävät PoS-kolikoita salaustilan tulevaisuutena. BTC-kaivostoiminta on jo vastuussa enemmän sähköä kuin koko Uusi-Seelanti viime vuonna. PoS-kolikot eivät vaadi minkään erityisen kaivoslaitteiston käyttöä. Siksi ne sopivat paremmin kryptomarkkinoiden hajautettuun luonteeseen. Lisäksi ne eivät vaadi suuria energiankulutuksia. Tämä tekee PoS-kolikoista, kuten Gridcoinista, ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon.

BOINC

BOINC on korkean suorituskyvyn tietokoneiden jakamisalusta, joka perustettiin 10. huhtikuuta 2002. Vasta blockchain-tekniikan myötä järjestelmä sai valmiudet sallia avoin jäsenyys ja kannustaa vapaaehtoistyötä. BOINC-järjestelmää käyttävät tutkijat ympäri maailmaa, jotka etsivät kustannustehokkaampaa tapaa käsitellä valtavia tieteellisiä laskelmia. BOINCia on käytetty laajasti matematiikan, klimatologian, molekyylibiologian, astrofysiikan, ympäristötieteen ja muilla aloilla.

Tutkimuksen todistus / BOINC-todistus

Termin Proof-of-Research otti käyttöön Gridcoinin kehittäjä Rod Halford helmikuussa 2014 a kryptovaluutta puhua lähettää. Tutkimustodistus toimii paljon eri tavalla kuin PoW- tai PoS-järjestelmät. Käyttäjiä palkitaan rekisteröitymisestä hankkeisiin, joissa käytetään tällä hetkellä Gridcoin-alustaa. Käyttäjien on ensin rekisteröitävä ja ladattava BOINC-ohjelmisto, jotta he voivat ansaita Gridcoinia heidän panoksistaan. Kun olet rekisteröitynyt, sinun on tarkasteltava BOINCia sallittujen luettelo Valitse projekti, jossa haluat avustaa.

PoR-järjestelmä yhdistää edellisen lohkon hash-koodin BOINC-alustalta lähetetyn hash-koodin kanssa, mikä vahvistaa osallistumistasosi. Käyttäjien on toimitettava nämä molemmat tuotteet ennen kuin heille myönnetään GRC-tunnukset. Tarjoamalla hybridikaivosprosessin Gridcoin pystyy ylläpitämään ympäristöjalanjälkeä, joka on paljon pienempi kuin PoW-kolikot.

Gridcoin-tutkimus

Gridcoin-verkko tarjoaa tutkijoille mahdollisuuden puuttua ikivanhoihin ongelmiin blockchain-tekniikan tarkkuudella. Se on ainutlaatuinen markkinoilla tässä lähestymistavassa. Gridcoin ja BOINC ovat jo hoitaneet huomattavan määrän tutkimusta.

Ongelmia Gridcoinin kanssa

Gridcoin ei ole läheskään täydellinen kuin kaikki kryptot. Äskettäinen Steemit kysely paljasti foorumin sisällä olevat huolenaiheet, joihin on puututtava ennen kuin Gridcoin näkee laajentumisensa. Tässä raportissa paljastetut ongelmat keskittyvät pääasiassa lompakon toimintahäiriöihin. Käyttäjät ovat valittaneet usein lompakon kaatumisista, viivästyksistä palkinnoissa ja monimutkaisesta asennusprosessista, joka voi estää uusia käyttäjiä.

Huomattava määrä ihmisiä ilmaisi myös huolensa suunnan puutteesta Gridcoin-yhteisössä, mukaan lukien epätasainen asia, johon projektit keskittyvät. Kilpailu jakamistallennusalalla kasvaa muun muassa Storj ja Sia joilla on jo huomattava markkinaosuus.

GRC-tunnus

GRC-tunnusta käytetään maksamaan osallistujille heidän maksuosuuksistaan. GRC on noussut 7,24% kirjoitushetkellä ja 48724 dollaria 24 tunnin kaupankäyntimäärässä. GRC: n markkina-arvo on yhteensä 14 587 666 dollaria ja markkina-arvo 0,03 dollaria. Tämä on pudonnut kaikkien aikojen korkeimmasta 0,18 dollarista 7. tammikuuta 2017.

Useat pörssit tarjoavat GRC-tunnuksia, mukaan lukien Bittrex ja Poloniex. Nämä pörssit vastaavat yli 95 prosentista GRC: n kaupankäyntimääristä Coingecko.

Kaavio, joka näyttää GRC-tunnuksen määrän markkinoiden mukaan

Kaavio, joka näyttää GRC-tunnuksen määrän markkina-alueittain

GRC Lompakot

GRC-käyttäjillä on a joukko harkitsemaan lompakon vaihtoehtoja. Tarvitset GRC ydinlompakko jos haluat PoS: n tämän salauksen. Coinomi tarjoaa myös kolmannen osapuolen matkapuhelinvaihtoehdon. Voit myös tallentaa GRC: täsi pörsseihin tarvittaessa, vaikka tätä viimeistä vaihtoehtoa ei suositella pitkäksi aikaa.

Blockchain parhaimmillaan

Tosiasia on, että monet ihmiset eivät keskustele Gridcoin-voitoistaan. Joillekin tämän kolikon tutkimusnäkökulma voi olla tarpeeksi, jotta voit harkita tämän altcoinin tukemista eteenpäin. Blockchain-tekniikka laajentaa näköalojamme. Alustat, kuten Gridcoin, käyttävät tätä tekniikkaa tarjotakseen tutkijoille ja tutkijoille keinon pitää kokeilukustannuksensa alhaisina.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me