Mikä on Holochain?

Holochain on a puitteet hajautetuille sovelluksille. Voit ajatella sitä yleisemmäksi lohkoketjuksi. Sen sijaan, että Holochain olisi datakeskeinen, kuten perinteiset lohkoketjut, Holochain käyttää agenttikeskeistä lähestymistapaa. Tämä arkkitehtuuri avaa verkon laajalle joukolle hajautettuja tietorakenteita, jotka voit rakentaa sen päälle. Voit jopa luoda Bitcoin-kloonin Holochainilla, jos haluat.

Yksinkertaisesti, Holochain-tiimin tavoitteena on tarjota skaalautuvampi ja muokattavampi ratkaisu kuin perinteiset lohkoketjut. Tässä oppaassa käsittelemme:

Kuinka Holochain toimii?

Holochain toteuttaa ainutlaatuisesti agenttikeskeisen arkkitehtuurin. Tämän tyyppisessä rakenteessa kukin agentti (AKA-solmu) käyttää omaa lohkoketjuaan, joka muodostaa yhteyden julkiseen Holochainiin ainutlaatuisen, salausavaimen kautta..

Se voi tuntua hienovaraiselta, mutta tämä mekanismi eroaa huomattavasti perinteisten lohkoketjujen datakeskeisestä suunnittelusta. Lohkoketjussa kaikkien solmujen on päästävä yksimielisyyteen ja pidettävä kirjaa koko lohkoketjusta, mikä voi aiheuttaa vakavia suorituskykyongelmia. Holochainissa agentit ylläpitävät vain omaa lohkoketjuaan ja salausavaimen, joka yhdistää heidät julkiseen ketjuun.

Jos olet perehtynyt Gitiin, Holochain on kohtuullisen samanlainen ja käyttää samoja Distributed Hash Table (DHT) -ideoita.

Holochainin usein kysytyt kysymykset kuvaavat verkon tietojen tallennusta parhaiten,

“Mihin englannin kieli on tallennettu? Jokainen puhuja kantaa sitä. Ihmisillä on eri osaamisalueita tai altistuminen erilaisille slangille tai erikoistuneille sanastoille. Kenelläkään ei ole täydellistä kopiota, eikä kenenkään versio ole täsmälleen sama kuin kukaan muu. Jos katoaisit puolet englanninkielisistä, se ei heikentäisi kieltä paljon. “

HOT-tunnus & Holo Polttoaine

Holochain-mainnet-verkko ei ole vielä poissa, joten joukkue järjesti hankkeen rahoittamiseksi ensimmäisen kolikkotarjouksen (ICO), jossa oli ERC20-tunnuksen paikkamerkki. Voit ostaa ja vaihtaa HOT nyt, mutta sinun on vaihdettava se Holo-polttoaineeksi, kun verkko on käynnissä.

Holo-polttoaine on Holochainin kotivaluutta. Pääasiassa Holochain-sovellukset (hApps) maksavat Holochain-isännille Holo-polttoainetta palveluistaan. Voit kuitenkin käyttää sitä myös yksinkertaisena vertaisvaluuttana.


Joukkue yrittää pitää Holo-polttoaineen arvon vakaana liittämällä sen verkon isäntien laskentakapasiteettiin.

Holochain-tiimi & Edistyminen

Perustajat Arthur Brock ja Eric Harris aloittivat Holochainin joulukuussa 2016. Brockilla on yli vuosikymmenen kokemus järjestelmäarkkitehtuurista, kun taas Harriksella on B.S. Yalen tietojenkäsittelytieteissä ja rikas yrittäjyyden historia.

Jopa vuoden 2016 loppupuolella alkamispäivällä Holochainilla on vielä jonkin aikaa ennen täydellistä julkaisua. Joukkue aloitti testiverkossaan suljetun alfan maaliskuussa 2019 loppuvuosi 2019, he aikovat avata alfan, käynnistää täyden testiverkon, joka sisältää Holo-polttoainetta, ja julkaista Holochain-beeta mainnetissä. Viivästyneestä alfa-julkaisusta päätellen beeta-mainnet voi tapahtua vasta vuonna 2020.

Kilpailu

Holochain-tiimi tekee erinomaisen työn vertaillessaan projektien ja kilpailijoidensa välisiä eroja Github-sivu.

Koska Holochain on kehys dappille, luettelo sen kilpailijoista on melkein loputon. Tietenkin Ethereum on tunnetuin kilpailija. Keskitymme sen sijaan muihin hankkeisiin, jotka rakentavat puitteita, jotka eroavat perinteisistä lohkoketjuista.

Hashgraph on projekti, joka on samanlainen kuin Holochain. Se toteuttaa DHT; se on kuitenkin edelleen datakeskeinen ja käyttää koodia, joka ei ole avointa lähdekoodia.

Projektit, kuten IOTA, Byteball ja Nano, toteuttavat kaikki lohkoketjun korvikkeen, Directed Acyclic Graph (DAG), mutta keskittyvät tapahtumiin. Holochain keskittyy hajautettuihin sovelluksiin.

HOT-kauppa

Siitä lähtien, kun se tuli kaupankäynnin kohteeksi toukokuussa 2018, HOT-hinta on pysynyt suhteellisen tasaisena kryptovaluutan osalta. Tämä liikkumisen puute on vaikuttava, kun otetaan huomioon, että suurin osa kolikoista oli laskussa vuonna 2018.

Kolikossa oli pari pientä hintakuoppaa vuonna 2018, mutta merkittävä härkätaistelu ei tapahtunut vasta tammikuussa 2019. Kyseisen kuukauden aikana hinta nousi 0,000493 dollarista (0,00000013 BTC) korkeimpaan 0,001527 dollariin (0,00000043). Se on 210 prosentin nousu alle kuukaudessa.

Sijoittajien innostus avaavan HOT to Holo -polttoainemerkkien vaihdon ja lupaavan vuoden 2019 etenemissuunnitelman ilmoittaminen näyttää olevan katalysaattori hinnan vaikuttavalle tammikuulle.

Koska vuodelle 2019 on asetettu useita virstanpylväitä, on välttämätöntä pysyä tiimin mahdollisen kehityksen mukana. Voimme nähdä vertailukelpoisia voittoja jokaisen uuden Holochain-iteraation käynnistämisen kanssa.

Mistä ostaa HOT

Paras veto HOT: n hankkimiseksi on Binance. Voit vaihtaa Bitcoinin, Ethereumin, Binance-kolikon tai Tetherin joihinkin vaihtoalustalla.

Jos et ole varma, miten pääset alkuun, tutustu oppaaseemme kuinka ostaa Bitcoin.

Missä säilyttää HOT

Tällä hetkellä HOT on ERC20-tunnus, joten sinun on tallennettava se ERC20-yhteensopivaan lompakkoon. Suosittu online-vaihtoehto on MyEtherWallet.

Turvallisuuden lisäämiseksi sinun tulisi etsiä laitteistolompakkoa, kuten Trezor tai Ledger Nano S.

Kun Holochain-tiimi lanseeraa mainnetin, sinä täytyy vaihtaa HOT-merkkisi Holo-polttoaineelle. Pidä silmällä tiimin ilmoituksia siitä, milloin se tapahtuu ja mitä toimia on tehtävä.

Lopulliset ajatukset

Holochain käyttää kunnianhimoista lähestymistapaa määrittelemään uudelleen näkemyksemme hajautetuista järjestelmistä. Agenttikeskeisen verkon rakentaminen datakeskeisen verkon sijasta ei ole helppo tehtävä. Joukkue on kuitenkin edistynyt tasaisesti ja siitä on nopeasti tullut monien salausyhteisön jäsenten uusi suosikki.

Vuoden 2019 odotetulla etenemissuunnitelmalla ei ole epäilystäkään, että tämä vuosi on kriittinen alustan menestykselle. Jos Holochain onnistuu uudessa arkkitehtonisessa lähestymistavassa, se voi vain muuttua Ethereum-tappajaksi, jonka fanikunta uskoo tulevan.

Lisäresurssit

Verkkosivusto

Valkoinen paperi

Github

Viserrys

Reddit

Keskitaso

Sähke

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me