Mikä on KUUMA?

HOT on Hydro-protokollan merkki. Sillä ei ole mitään tekemistä lämmön tai tulen kanssa. Anteeksi etymologi sinussa, kun ajattelet, että protokollalla on jotain tekemistä myös veden kanssa. Hydro-protokolla on suunniteltu parantamaan uusien hajautettujen pörssien likviditeettiä.

Likviditeetti on erittäin toivottava ominaisuus uudelle pörssille, koska se on yksi osoitus markkinoiden aktiivisuudesta ja siten siitä, kuinka suotuisaa on ostaa tai myydä kryptovaluutta tietyllä ajankohdalla. Kun uusia pörssejä aloitetaan, markkinoiden aktiivisuus on vähäistä, ellei ryhdytä toimenpiteisiin likviditeetin parantamiseksi. HOT tarjoaa ratkaisun tähän klassikkoon kana tai muna ongelma.

Tunnuksen yhteenveto

Verkkosivusto

Symboli: KUUMA

Erittely: ERC20

Verkko: Ethereum

Tarjonta yhteensä: 1 560 000 000 KUUMA

Kiertävä tarjonta: 230,169,301 HOT

Mitä se tekee?

HOT parantaa likviditeettiä tarjoamalla kannustimia ammattimaisille markkinatakaajille. Ammattimaisilla markkinatakaajilla, joita kutsutaan myös likviditeetin tarjoajiksi, on kaupankäynnin kohteena varastoja kryptovaluutoista. Takaajat poistavat kyseisen likviditeetin, kun he käyvät kauppaa likviditeetin tarjoajan kanssa. Likviditeettipalvelujen tarjoajat voivat ansaita rahaa ostamalla tietty kryptovaluutta tietyllä hinnalla ja myymällä sitä myöhemmin korkeammalla hinnalla. Nämä likviditeetin tarjoajat voivat nyt myös saada HOT-määräisiä palkkioita likviditeetin tarjoamisesta uudelle pörssille. Siellä on kuitenkin saalis. Jotta likviditeetin tarjoajan olisi voitava saada jaksoittaista HOT-jakelua, hänen on oltava HOT.

Tausta

Markkinatakaajat pitävät yleensä suuria määriä tiettyä kryptovaluutta, jolle he haluavat tarjota likviditeettiä. Sitten he määrittelevät hinnan, jonka he ovat valmiita maksamaan kryptovaluutasta. Tämä hinta on tarjoushinta. Ne vahvistavat myös hinnan, josta he ovat halukkaita jakamaan sen. Sitä kutsutaan kysyntähinnaksi. Perinteisesti ne hyötyvät kysyntä- ja tarjoushintojen välisestä erosta. Tätä voittoa kutsutaan hajautukseksi.

Token Economics

Kun markkinatakaaja haluaa saada jaksoittaisen HOT-jakelun levityksen lisäksi, Hydro-protokolla vaatii ensin markkinatakaajaa pitämään HOT. Mukaan valkoinen paperi, mitä korkeampi likviditeetin tarjoaja pitää varannossa, sitä suurempi on säännöllinen HOT-maksu. Lisäksi mitä enemmän kauppatapahtumista markkinatakaaja on vastuussa, sitä enemmän he saavat jaksoittaisessa HOT-jakelussa.

Markkinatakaajia kannustetaan varaamaan paljon HOT-palveluja, jos he ennakoivat olevansa merkittävä tekijä tapahtumien kokonaismäärässä tietyllä ajanjaksolla.

Yksittäiset elinkeinonharjoittajat voivat myös hyötyä pitämisestä HOT-tilasta. Yksittäisille kauppiaille se toimii aivan kuten vaihtotunnus, kuten Binance-tunnus. Ainoa ero on se, että HOT-haltijat valitsevat pörssin saadakseen tunnuksen omistajuuden edut ja jokainen pörssi voi määrittää, mitä palkkioita tarjotaan.

Kuinka Hydro Protocol toimii?

Hydro-protokolla on osa a protokollapino. Se toimii hajautetun keskuksen verkkokerroksessa. On hajautettu sovellus tai dApp, joka istuu sen päällä ja tarjoaa käyttöliittymä. 0x-protokolla on sen alapuolella ja tarjoaa tilauksen ratkaisun estoketjuun.

Hydro-protokollapino

Hydro Protocol -pino (lähde: HOT white paper)

Se toimii pitämällä tietokantaa päättäjien tarjoamasta ja ottajien poistamasta likviditeetistä. Näitä tietoja käytetään jaksottaisten HOT-jakaumien määrittämiseen.

Lisäksi protokollavalvonnalla, jolla vaihdolla on käyttöoikeudet tilauksen täyttämiseen. Hallinnoimalla lupaluetteloa protokolla sallii yhteistyössä toimivien pörssien jakaa likviditeettiä. Kun pörssit päättävät yhdistää likviditeettinsä, sitä kutsutaan likviditeettipooliksi.

Maksuvalmiuspooliin pääsemiseksi uudet hajautetut pörssit voivat pitää myös HOT-arvoa. Tätä kutsutaan panokseksi. Kun merkinnät on kiinnitetty, rahakkeet palautetaan pörssiin vasta sen jälkeen, kun uudet pörssit itse ovat tuottaneet tietyn määrän likviditeettiä ajan myötä.

Tämä likviditeetin yhdistäminen on mahdollista myös ilman Hydro-protokollaa 0x-protokollan avoimen tilausmallin kautta. Etu- ja tilaustörmäyksiä tapahtuu kuitenkin ilman Hydro-protokollan tarjoamaa ylimääräistä hallintaa. Teknisesti etukäteen ajaminen on edelleen mahdollista likviditeettipoolissa. Tällaisesta käyttäytymisestä voidaan kuitenkin rangaista HOT-hallintamekanismin avulla.

Tätä hallintomekanismia käytetään myös maksuvalmiuspooliin kuulumisen hallintaan. Sitä käytetään maksukynnysten määrittämiseen maksuvalmiuspoolien jäsenyyteen.

Lopuksi Hydro Protocol hoitaa transaktiomaksujen jakamisen. DDEX on toimiva esimerkki hajautetusta keskuksesta, joka käyttää verkkokerroksessa Hydro-protokollaa. DDEX-transaktiomaksu on 0,1%. Hydro Protocol vastaa 0,1%: n transaktiomaksun jakamisesta.

Kuka on HOTin takana?

Tian Li, Kevin West, David Qin, Bowen Wang, Scott Winges ja Shanchuan Yin ovat joukkue Hydro-protokollan takana.

DDEX-tiimi

Joukkue on saanut tukea Draper Dragon, Konsensuspääoma, ja viimeksi Alexis Ohanian, Reddit-kuuluisuudesta, klo Alustettu pääoma. Lisätietoja tiimistä, Ohanianin kaltaisista neuvonantajista ja vesiprotokollasta: https://thehydrofoundation.com/.

KUUMAT strategiset kumppanit

KUUMAT strategiset kumppanit

Mistä voi ostaa HOT?

Mukaan CoinLib.io, HOT on käytettävissä vain OKEx. Se on kuitenkin saatavana myös osoitteessa DDEX.

Missä voi säilyttää HOT?

HOT tukee MetaMask selaimen laajennus ja Pariteetti. Sitä tukee myös MyEtherWallet, joten voit tallentaa sen myös Ledger Nano S ja Ledger Blue laitteistolompakot.

Tulee kuuma olemaan kuuma merkki?

Hydro-protokolla ehdottaa uutta ratkaisua pörssin likviditeetin käynnistämiseen ja sillä on vahva tuki. Kuka tahansa voi pitää HOT. Itse asiassa tunnuksella on jotain tarjottavaa kaikille ekosysteemissä. Pörssejä, kauppiaita ja likviditeetin tarjoajia kannustetaan pitämään HOT.

On kuitenkin tunnusmerkki. Valitettavasti merkki käy kauppaa jälkimarkkinoilla. Sen vuoksi sen arvo määräytyy aina keinottelun avulla eikä pörssien, ammattimaisten markkinatakaajien ja yksittäisten kauppiaiden tosiasiallisesti tuottaman likviditeetin perusteella..

Kun otetaan huomioon kriittisten valuuttojen hintojen viimeaikainen laskupaine, HOT on toistaiseksi selvästi viileä. Ei ole kannustinta pitää HOT-tilausta milloin tahansa, kun hinnat ovat laskussa.

https://files.coinmarketcap.com/static/widget/currency.js

Lisäresurssit

Verkkosivusto

Sähke

Keskitaso

Viserrys

Facebook

Reddit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me