Mikä on IAMA-kolikko?

IAMA-kolikko (tai olen kolikko) on kokoelma molempia fyysinen ja digitaalinen taideteos kirjoittanut Kevin Abosch. Abosch loi 100 fyysistä taideteosta ja sitoi ne Ethereumin lohkoketjuun ”virtuaalitaidella”. Hän käyttää tässä olevaa “virtuaalitaidetta” kuvaamaan projektin ERC20-tunnusta, IAMA: ta. IAMA-virtuaalitaidetta on olemassa ja vain koskaan tulee olemaan 10 miljoonaa kappaletta.

IAMA-tunnuksen haltijana voit tehdä tunnuksillasi haluamallasi tavalla. Voit myydä ne, pitää ne tai jopa hajottaa – ne ovat jaettavissa 18 desimaalia. Abosch tekee selväksi, että “kaikilla IAMA-kolikoiden murtoluvuilla on sama luonnollinen taiteellinen arvo kuin yhdellä [kokonaisella] IAMA-kolikolla.”

Abosch on leimattu jokaiseen fyysiseen taideteokseen sopimuksen osoite Ethereum-verkossa olevan IAMA: n luomista varten. Hän ei kuitenkaan leimautunut paloja musteella. Hän kirjaimellisesti pani verensä (johon saattoi sisältyä hiki ja kaksi kyyneliä) postimerkkeihin.

Ajan myötä fyysiset teokset tulevat IAMA-kolikoiden haltijoiden saataville.

kevin abosch piirtää verta

Mitä se kaikki tarkoittaa?

IAMA Coin -hankkeessa Abosch vertaa ihmisiä a vasta lyöty kolikko. Olemme korvaamattomia, “silti meille annetaan jatkuvasti arvo.” Aboschista tuntuu, että elämä on usein supistettu sarjaksi liiketoimia henkilökohtaisen hyödyn saamiseksi.

Hän yhdistää fyysisen digitaaliseen tavalla, jossa kukaan ei voi olla olemassa ilman toista. Ilman IAMA-tunnuksia fyysisellä taideteoksella ei ole arvoa. Ja ilman fyysistä kuvamateriaalia merkit ovat merkityksettömiä – virtuaalisia ja konkreettisia yhdessä yhdessä symbioottisessa suhteessa.

Sitomalla verensä blockchainiin hän haluaa näyttää maailmalle, että hän on kuin kolikko.

Mistä voin ostaa IAMA: ta?

Valitettavasti et voi vielä ostaa IAMA-tunnuksia. Abosch asettaa virtuaalisen taideteoksen ensin olemassa olevien keräilijöiden saataville ja sen jälkeen suurelle yleisölle. Hän ei kuitenkaan ole ilmoittanut päivämäärää, milloin tämä tapahtuu. Kuitenkin tarkastelemalla lompakko näyttää siltä, ​​että hän on jo tehnyt joitain tapahtumia muutaman keräilijän kanssa.

Missä voin tallentaa IAMA: ta?

Voit tallentaa IAMA-laitteesi mihin tahansa ERC20-yhteensopivaan lompakkoon. MyEtherWallet on suosittu online-valinta, kun taas Trezor on vankka laitteistolompakko-vaihtoehto.


Kuka on Kevin Abosch?

peruna # 345

Kevin Abosch on suosittu irlantilainen taiteilija ja valokuvaaja. Hän on työskennellyt sellaisten merkittävien ihmisten kanssa kuin Johnny Depp, Yoko Ono ja Malala Yousafzai. Hänen arvokkain teoksensa on kuitenkin valokuva perunasta. Peruna # 345 myyty hintaan miljoona euroa eurooppalaiselle liikemiehelle – yksi kalleimmista koskaan ostetuista valokuvista.

Jopa ilman perunapalkkapäivää Aboschilla on ollut melko tuottoisa ura. Hänen ikoniset, mustalla taustalla olevat muotokuvansa alkavat 150 000 dollarista ja voivat olla jopa yli puoli miljoonaa dollaria.

Abosch ei kuitenkaan aina ollut taiteilija. Ensin hän aloitti uransa biologina intohimolla oppimaan uusia tekniikoita. Hänen ensimmäinen valokuvakeikkansa oli hänen työskennellessään CBS Recordsilla. Yritys tarvitsi jonkun kuvattamaan bändin, ja Abosch heitti hatunsa renkaaseen. Yritettyään maksaa 5000 dollaria palkkaa, hän neuvotteli työstä 2500 dollariin. Kun tämä lähtötaso asetettiin, hän jatkoi uusien työpaikkojen ottamista, ja loput ovat historiaa.

Muut tekniset projektit

Myöskään IAMA Coin ei ole Aboschin ensimmäinen digitaaliteos. Hän myös perusti Kwikdesk, verkkosivusto, jonka avulla voit vaihtaa tietoja nimettömästi. Alustan käyttämiseen ei tarvita sähköpostia tai salasanaa, eikä se seuraa evästeitä tai IP-osoitteita. Lisäksi lähettämäsi tiedot tuhoutuvat valitsemallasi päivänä – milloin tahansa 24 tunnin ja 10 päivän välillä lähettämisen jälkeen..

Lisäksi Abosch loi matkapuhelimeesi OneOnen, jäljittämättömän viestisovelluksen. Kwikdeskin tavoin sovellusta ei tarvitse luoda. Avaat vain yhden seitsemästä kanavastasi, kutsut toisen osallistujan ja aloitat keskustelun. 24 tunnin kuluttua sovellus poistaa viestit. Jokaisella osallistujalla on myös mahdollisuus poistaa viestit molempien käyttäjien puhelimista milloin tahansa.

Valitettavasti kuitenkin, joukkue sulki OneOnen vuonna 2016 johtuen “hallitusten ylitsepääsemättömästä painostuksesta, jotka eivät ole samaa mieltä siitä, että yksityisyys on ihmisoikeus”.

Ikään kuin Abosch ei olisi ollut jo tarpeeksi kiireinen, hän teki äskettäin kumppanuuden Andy Tianin (Gifton luoja) kanssa lahjoittaakseen miljoonan dollarin Ethereumia CoderDojolle heidän kauttaan. Forever Rose -projekti. CoderDojo on vapaaehtoisten johtamien tietokoneohjelmointiklubien verkosto lapsille. Klubit ovat täysin ilmaisia, jotta kehitystyö olisi kaikkien saatavilla.

Kwikdeskin, OneOnen ja Forever Rosen kaltaisilla projekteilla vyönsä alla ei ole yllätys, että Abosch keskittyy nyt lohkoketjuun.

Artin hieno viiva

IAMA Coin -hanke herättää kysymyksen: “Mihin vedämme viivan sille, mitä pidämme taiteena?” Suurin osa ihmisistä ei pidä blockchainia “taiteena”, mutta tietokoneohjelmointia on usein kuvattu sekä kauniiksi että / tai rumaksi. Löydämme vastauksen tutustumalla IAMA Coinin usein kysyttyjen kysymysten luettelon kysymyksiin:

IAMA Coinin UKK-kysymys kauneudesta

Vaikka kysymys keskittyy kauneuteen, se voi helposti siirtyä taiteeseen. Kun tekniikka ja perinteinen taide yhdistyvät edelleen, näiden kahden välinen raja on yhä hämärtyneempi. Loppujen lopuksi se on todella oman ajatteluprosessi. Jos pilvenpiirtäjät ja kodit, joita aiemmin pidettiin vain toiminnallisina rakenteina, tunnetaan nyt laajalti taideteoksina, miksi lohkoketju ei voi olla liian?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me