Mikä on ICON?

Sen verkkosivujen mukaan, projekti ICON haluaa “Hyperconnect the World” rakentamalla yhden maailman suurimmista hajautetuista verkoista.

Tätä varten tiimi rakentaa massiivisen alustan, jonka avulla eri lohkoketjut voivat olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa älykkäiden sopimusten kautta. Kehittäjät, jotka ovat ICON Republicin tuotemerkkejä, ovat yhteydessä toisiinsa käyttämällä projektisilmukkatekniikkaa. Loppupelin tarkoituksena on tarjota foorumi, jossa rahoitus-, turvallisuus-, vakuutus-, terveydenhuolto-, koulutus- ja kauppa-alan ja sen ulkopuoliset pelaajat voivat elää rinnakkain ja käydä kauppaa yhdessä verkossa.

ICONsmart

Tämän hankkeen tavoitteena on olla yksi suurimmista hajautetuista verkoista maailmassa.

ICON on ollut kehityksessä kahden vuoden ajan. Sen perusti Dayli Financial Group, korealainen Fintech-yritys, jonka arvo on 4 miljardia dollaria ja joka omistaa myös suositun korealaisen pörssin Coinone..

https://files.coinmarketcap.com/static/widget/currency.js

Mennään sen paksuuteen, eikö niin?

Kuinka ICON toimii

ICON yhdistää loopchain-alustansa avulla lohkoketjuyhteisöjen ekosysteemin ICON-tasavallan kautta. Kuten nimestä voi päätellä, tasavalta toimii muuten itsenäisten blockchain-elinten federaation hallintopäällikkönä. Voit kuvata ICON-tasavaltaa kuten Yhdysvaltoja jokaisen ICON-yhteisön edustamalla osavaltiota.

Yhteisöt ovat yhteydessä tasavaltaan yleisesti sellaisten yhteisön edustajien (C-Reps) kautta, jotka muodostavat yhteyden Nexukseen, silmukkaketjuun perustuvaan lohkoketjuun, joka tukee ICON-tasavaltaa. C-edustajat toimivat portaaleina yhteisöille vuorovaikutuksessa Nexuksen ja laajemmin muiden yhteisöjen kanssa ICON-tasavallan kautta. ICONia käyttävät lohkoketjut voivat vaihtaa valuuttoja alustan hajautetun vaihdon (DEX) avulla.

ICONnexus

Havainnollistettu esimerkki valkoisesta kirjasta, joka osoittaa, kuinka yhteisöt muodostavat yhteyden verkon sisällä C-edustajiensa kautta

ICON-yhteisöt

Yksinkertaisesti sanottuna ICON-yhteisö on yksittäinen lohkoketju tai protokolla, jolla on oma hallintojärjestelmänsä. Yhteisösolmut (C-solmut) käsittävät kunkin yhteisön infrastruktuurin. C-solmut ovat vastuussa oman yhteisönsa blockchainin hallinnasta ja ylläpidosta. Jokainen yhteisö toimii omien sääntöjensä ja oman yksimielisyysalgoritminsa mukaan, mikä tarkoittaa, että projekti itse ei voi valvoa sitä, miten sen yhteisön jäsenet hoitavat ohjelmiaan ICON-tasavallan ulkopuolella.

Citizen-solmut ovat yhdyskäytäviä keskimääräiselle henkilölle yhteyden muodostamiseksi ICON-verkkoon. Näiden solmujen avulla voit luoda tapahtumia ja käyttää DAPP: itä. Mutta heillä ei ole hallitsevaa voimaa kotimaassaan blockchain-yhteisössä eikä ICON-tasavallassa yleensä.

C-edustajat toimivat valittuina virkamiehinä yhteisöissään. Kukin yhteisö valitsee oman edustajansa, ja kukin C-edustaja on vastuussa asioiden, kuten tapahtumien todentamisen ja muiden asioiden, hallinnoinnista ICON-tasavallassa. Kuten DPoS-järjestelmän edustajat (katso Ark), C-edustajat saavat korvauksen työstään ICX: n, äidinkielen valuutan, muodossa..

Yhdistä

Katkelma valkoisesta paperista, joka näyttää verkon eri yhteydet

ICON-tasavalta

Silmukan tukema ICON Republic on keskittymä, joka mahtuu alustalle rinnakkain olemassa oleviin yksittäisiin yhteisöihin.

Vaikka erilliset yhteisöt voivat seurata omia yksimielisyysmekanismeja, ICON-tasavalta käyttää Loop Fault Tolerance (LFT) -konsensusalgoritmia. LFT toimii kuten DPoS, jossa C-edustajat toimivat omien yhteisöjensä edustajina ICONin suuremmassa hallituksessa. Edustajina C-Rep-solmut ovat vastuussa äänestyksestä ICON Republicin valuutan liikkeeseenlasku- ja palkitsemispolitiikasta, DEX-tapahtumien ristiriitojen ratkaisemisesta ja verkon eheyden ylläpitämisestä. Jälleen ICON-tasavalta toimii yksinomaan viestintäkanavana ICON-yhteisöille, ja sen muodostavalla C-Reps-ryhmällä ei ole kontrollia yksittäisten lohkoketjuyhteisöjen suhteen.

ICONin DEX

ICON harjoittaa omaa hajautettua vaihtoaan. Tämä DEX asettaa valuuttavarannot jokaiselle blockchain-yhteisölle, jotta yhteisöt voivat vaihtaa arvoa reaaliajassa ICON-tasavallan kautta. Tällä tavoin DEX täydentää C-Rep-portaaleja luomalla toisen yhdyskäytävän yhteisöille liittymään tasavaltaan.

Sen sijaan, että keskitytään hallintoon, kuten C-Repsillä, DEX: n painopiste on arvon ja valuutansiirrossa. Pörssi mahdollistaa kaupankäynnin ja kaupankäynnin ICON-tasavaltaan liitettyjen blockchainien välillä. Ja DEX: n varanto asettaa valuuttakurssit näille liiketoimille A.I. analyysimalli. Lisäksi alkuperäistä ICX-kolikkoa käytetään välityksen valuuttana tässä vaihdossa.

PÄIVITTÄÄ: Marraskuussa 2018 DEX ei ole vielä julkaistu. Tällä hetkellä ei ole saatavilla tietoa siitä, milloin tämä voi tapahtua. Vastaavasti ei ole mitään viitteitä siitä, että sitä ei ole vielä suunniteltu julkaisemaan jonakin tulevana ajankohtana.

Lisäominaisuuksia

  • A.I. ja IISS: ICON toteuttaa tekoälyä varantoarvojen ja valuuttakurssien hallintaan, mutta se käyttää myös A.I. laskea verkon kannustinpisteytysjärjestelmä (IISS). DAVinCI-taloudellisen ratkaisun A.I. perusteella IISS on vastuussa solmun ICX-palkkion määrittämisestä sen osuuksista verkkoon. Mukaan valkoinen paperi, IISS laskee palkkiot seuraavien tekijöiden perusteella: “solmun 1) jäädytetty ICX, 2) C-Rep-tila, 3) ICX-vaihdon määrä, 4) koko yhteisön ICX-vaihdon määrä, jos sillä on yksi, 5) ICX-määrä vaihdettu DEX, jos sillä on sellainen ja niin edelleen. ” Jos ja kun DEX julkaistaan, yhteisön jäsenet voivat käydä kauppaa DEX-varauksen mukaisilla valuutoilla tarvitsematta käyttää julkisia pörssejä, kuten Bittrex, Binance tai Bitfinex.
  • DAPP: t: Kuten Ethereumin kohdalla, kuka tahansa voi käyttää ICONia rakentamaan hajautettuja sovelluksia (DAPP) Nexus Public Channel -kanavan kautta. Nämä sovellukset luetellaan sitten ICON: n DAPP-kaupassa, ja kuka tahansa, jolla on Citizen Node, voi ladata ja käyttää näitä sovelluksia.

Kaupankäynnin historia

ICO päättyi lokakuussa 2017, ja pörssit alkoivat listata sen saman kuukauden lopussa. Se on ollut käytössä jo yli vuoden ja kuuluu jatkuvasti 50 parhaan kolikon joukkoon Kolikkomarkkinat.

ICX-kolikoiden arvo nousi tammikuussa 2017, kun mainnet meni eloon, ja saavutti kaikkien aikojen korkean arvonsa, yli 12 dollaria. Salausmarkkinoiden jäähtymisen jälkeen se on yleensä noudattanut samanlaista mallia kuin muut kryptovaluutat. ICX: n arvo osui kuitenkin toiseen piikkiin toukokuussa, samaan aikaan uutiset romahtivat ICON-kumppanuudesta Line Plus, Japanin suosituin viestintäsovellus.

baseUrl = “https://widgets.cryptocompare.com/”;

var scripts = document.getElementsByTagName (“komentosarja”);

var embedder = skriptit [skriptien pituus – 1];

(funktio () {

var sovelluksen_nimi = encodeURIC-komponentti (ikkuna.sijainti.isännän nimi);

if (sovelluksenNimi == ””) {appName = ”paikallinen”;}

var s = document.createElement (“komentosarja”);

s.type = “teksti / javascript”;

s.async = tosi;

var theUrl = baseUrl + ’serve / v3 / coin / chart? fsym = ICX&tsyms = USD, EUR, CNY, GBP ”;

s.src = theUrl + (theUrl.indexOf (“?”) >= 0? “&”:“? ”) +“ App = ”+ appName;

embedder.parentNode.appendChild (s);

}) ();

Siitä lähtien ICON on näennäisesti tasoittunut, ja sen kaupankäynti on alle 0,50 dollaria marraskuuhun 2018 edeltäneiden kahden kuukauden aikana. Yhtiö lopetti rahanvaihtonsa lokakuussa, jolloin voit vaihtaa heidän alkuperäiset ERC20 ICX -merkinsä mainnetissä oleviin..

Viimeksi liikkeessä oli äkillinen 18 prosentin kasvu ICX-rahakkeissa, mikä johti yhteisön huutoon pumppauksesta. Kuvake käsitteli asiaa toteamalla, että rahakkeet julkaistiin osana suunniteltua ansaintajaksoa.

Mistä ostaa ICX

ICON-lompakko

Kuinka lompakko toimii

Binance hallitsee ICON: n kauppamarkkinoita, ja sen osuus on hieman yli 60% sen 24 / h volyymista. ICONia voi ostaa myös OKExistä ja Huobista.

ICX: n säilytyspaikka

Vuoden 2018 tunnustenvaihdon jälkeen ICX: ää ei ole enää mahdollista tallentaa ERC20-lompakkoon. ICON-tiimi on nyt julkaissut oman verkko-, ohjelmisto- ja Android-lompakonsa. Ledger Nano S: n kaltaiset kirjanpitolompakot tukevat myös ICX: tä.

ICON-tiimi ja etenemissuunnitelma

ICONin tiimissä on runsaasti yksilöitä eri puolilta yritystä, A.I., suunnittelu-, lohkoketju- ja markkinointiteollisuutta. Sen neuvonantajina ovat kanadalainen yritysjohtaja Don Tapscott, joka on rakentanut uransa teknologisten innovaatioiden ja käyttöönoton edistämiselle, ja Jason Best, Forbesin kymmenen parhaan joukkorahoituksen järjestäjä..

Yhtiön viimeisin palkkaus on Ricky Dodds institutionaalisten markkinoiden ja avustajien suhteiden johtajana. Hänellä on kokemusta sijoituspankkitoiminnasta ja osaketutkimusmarkkinoista.

Projektiryhmä ei ole julkaissut virallista tiekartta kesästä 2018 lähtien, kritiikki Reddit-yhteisön jäseniltä. varsinkin kun otetaan huomioon, että joidenkin mielestä merkkivaihto oli hidasta tammikuun mainnetin laukaisun jälkeen. Joukkue antoi viimeksi a blogipostaus käsittelemällä sitä, että heidän on oltava kommunikoivampia. Virallista etenemissuunnitelmaa ei kuitenkaan ole vielä saatavilla.

Kilpailu

On olemassa useita muita hankkeita, jotka keskittyvät ratkaisun löytämiseen lohkoketjujen yhteentoimivuuteen, vaikka ICON on tällä hetkellä niitä kaikkia edellä luokittelun suhteen. Lähimmät kilpailijat ovat tällä hetkellä AION ja Wanchain, joista ARK ei ole kaukana.

Kaksi samanlaista projektia, jotka eivät ole vielä käynnistäneet pääverkkojaan, ovat Polkadot ja Cosmos. On edelleen epäselvää, osoittaako jompikumpi näistä hankkeista vakavaksi kilpailijaksi.

Lopulliset ajatukset

Jos tämä projekti voi toimia yhtä hyvin todellisessa maailmassa kuin paperilla, tämä verkko voi hyvinkin olla luurankoavain, joka avaa lohkoketjujen yhteentoimivuuden ja yhdistää nämä palvelut nykyisiin teollisuudenaloihin. Projektin valkopaperi kertoo, kuinka ICON sopisi vakiintuneisiin toimialoihin, kuten terveydenhuolto, koulutus, liike-elämä, vakuutus, pääomamarkkinat jne..

Yksilöt ja yhteisöt eivät voineet käyttää ICONia vain tiedonsiirtoon ja rahansiirtoihin, mutta he voivat myös käyttää blockchain I.D. alustalla henkilöllisyyden todentamista ja parannettuja turvatoimia varten.

Siitä huolimatta edistyminen tänä vuonna on ollut joko hidasta tai se on rajoitettu moniin verkkopalvelun taustapäivityksiin, jotka eivät ole tuottaneet välittömästi ilmeisiä vaikutuksia yleiseen hyväksymistapaukseen. Vaikka projekti on edelleen yksi mielenkiintoisimmista avaruudessa, ja arvo pysyy yllä muihin alteihin verrattuna, on nähtävissä, saavutetaanko kaikki alkuperäiset tavoitteensa.

Toimittajan huomautus: Sarah Rothrie päivitti tämän artikkelin 15. marraskuuta 2018 vastaamaan projektin viimeaikaisia ​​muutoksia.

Lisäresurssit

Verkkosivusto

Keskitaso

Viserrys

Github

Reddit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me