Mikä on palvelujen Internet (IOS)?

Palvelujen Internet (IOS) on a blockchain-infrastruktuuri jonka tavoitteena on ratkaista ehkä suurin blockchain-ongelma tänään – skaalautuvuus. Alustan alkuperäinen tunnus on IOS-tunnus, lyhyesti sanottuna IOST.

Markkinaongelma: Nykyinen lohkoketjuarkkitehtuuri on näennäisesti osunut tasangolle, jossa lisäadoptio johtaa vain kohtuuttomiin maksuihin, hitaisiin tapahtumiin ja huonoon läpimenoon. Vaikka joitain toisen tason skaalausratkaisuja ollaan ottamassa käyttöön, niitä ei ole lainkaan testattu, eivätkä ne välttämättä saavuta skaalautuvuuden tasoa, jota Amazon-kaltainen yritystason yritys tarvitsisi.

https://files.coinmarketcap.com/static/widget/currency.js

IOS-tiimi uskoo, että nykyiset konsensusprotokollat ​​ja lohkoketjuarkkitehtuuri ovat näiden skaalautuvuuden estojen luontaisia ​​syitä. Tässä IOS-aloitusoppaassa tarkastelemme kaikkia lohkoketjun infrastruktuuriprojektin näkökohtia, mukaan lukien:

Kuinka palvelujen Internet (IOS) toimii?

Palvelujen Internet (IOS) hyödyntää viisi ensisijaista innovaatiota perinteiseen blockchain-arkkitehtuuriin ja konsensusalgoritmeihin. Katsotaanpa tarkemmin kutakin erikseen. Varoitus: Se tulee olemaan hieman tiheä.

1. Tehokas hajautettu sirppaus (EDS)

Ennen kuin pääset EDS: ään, sinulla on oltava käsitys siitä, miten sirpalointi toimii. Sharding jakaa verkon solmut ryhmiin, jotka sitten tarkistavat suhteellisen määrän tapahtumia. Ryhmittelyt mahdollistavat samanaikaisen todennuksen, mikä lisää verkon suorituskykyä.

Tämä herättää kuitenkin muutaman kysymyksen. Kuinka valitset, mitkä solmut ovat missä sirpaleissa? Kuinka voit pysyä vastustuskykyisenä haitallisille solmuille? Mikä on solmun johtajan vaaliprosessi? (Bitcoin tekee tämän kaivostoiminnan kautta.)

IOS käyttää vastausta näihin kysymyksiin Hajautettu satunnainen protokolla (DRP). Yksinkertaisesti sanottuna tämä protokolla toteuttaa asiakas-palvelin-viestinnän ei-vuorovaikutteisilla nollatietotodistuksilla (NIZK) ja julkisesti todennettavissa olevalla salaisella jakamisella (PVSS), jotta voidaan luoda unohtumaton, tasaisesti satunnainen arvo. Se ei ehkä ole ollut niin yksinkertaista … IOS valkoinen paperi täsmentää protokollan tarkemmin.

DRP toimii hyvin, jos verkossa ei ole haitallisia tai epäonnistuneita solmuja. Mutta tiedämme, ettei näin ole usein. Näiden solmujen aiheuttaman toiminnan estämiseksi IOS valitsee johtajat käyttämällä Algorandia ja Omniledgeria. Nämä mekanismit varmistavat, että johtosolmut suorittavat DRP-protokollaa, ja jos eivät, ne suljetaan sitten osallistumasta verkkoon.

2. TransEpoch

IOS vaihtaa solmuerät sisään ja ulos siirtyessään aikakausien välillä. Tehdäkseen se käyttää TransEpochia, solmusta sirpaan -siirtoprotokollaa, jonka avulla jäljellä olevat solmut voivat jatkaa toimintaansa samalla kun uusien solmujen käynnistyshihna ja lataushistoriatiedot.

TransEpoch-algoritmi pitää Bysantin vikatoleranssin (BFT) konsensuksen jokaisessa sirpaleessa. Tämä tarkoittaa lähinnä sitä, että haitalliset solmut eivät saisi pystyä ottamaan sirun haltuun siirtymisen aikana.

3. Atomix

Minkä tahansa sirpalejärjestelmän kanssa on todennäköistä, että sinun on tehtävä liiketoimia sirpaleiden yli. Tämä aiheuttaa ylimääräisen monimutkaisuuden, joka avaa verkon kaksinkertaiseen kulutukseen ja epätarkkuuksiin eri sirpaleiden tapahtumakirjan välillä.

IOS: n toteuttama bysanttilaisen sirpaleen atomikomitea (Atomix) -protokollan pitäisi tehdä näistä ongelmista ei-kysymys. Näin se toimii:

 1. Solmu a sirpaleena A haluaa lähettää varoja solmuun b sirpaleena B.
 2. Jos solmut sisään A hyväksyä tapahtuman, he kirjautuvat sisään Kuten estoketju.
 3. Samanaikaisesti asiakas lukitsee a varoja transaktioviestiin ja lähetä se osoitteeseen B.
 4. A lähettää tapahtuman osoitteeseen B: n estoketju validointia varten.
 5. Jos solmut sisään B hyväksyä tapahtuma, b vastaanottaa varat.
 6. Jos solmut hylkäävät tapahtuman jossakin vaiheessa, varat palaavat takaisin a.

4. Uskottavuuden todistus (PoB)

Uskottavuuden todistus erottaa kaikki IOS-solmut kahteen liigaan: uskottava ja normaalia. Ensinnäkin uskottavan liigan solmut käsittelevät liiketoimia nopeasti. Sen jälkeen normaalit solmut validoivat tapahtumien näytteet ja tarjoavat todennettavuuden.

Todennäköisyys, että solmu valitaan uskottavaan liigaan, perustuu sen uskottavuuspisteisiin. Tämä pisteet koostuvat muun muassa tunnussaldosta, arvosteluista ja yhteisön osallistumisesta.

Normaalien solmujen tarkoituksena on varmistaa, että uskottavat solmut toimivat rehellisesti. Jos normaali solmu saa kiinni uskottavan solmun, joka toimii epärehellisesti, tämä uskottava solmu menettää kaikki tunnuksensa ja sen uskottavuuspiste palaa nollaan.

5. Mikrotilalohko (MSB)

Jokaisen solmun pitäminen verkkokaupassa koko lohkoketju on suuri turvallisuuden ja muuttumattomuuden kannalta. Kuitenkin, kun ketjuun liittyy enemmän tapahtumia, tästä prosessista tulee aikaa ja resursseja kuluttava. Sen sijaan IOS karkottaa blockchain-tallennuksen läpi Mikrotilalohkot (MSB).

Tämän strategian avulla kukin sirpale tallentaa vain edellisten lohkojen otsikot ja lohkoketjun tila on hajautettu useisiin sirpaleisiin. MSB-sukupolven protokollan takia solmujen on vain vahvistettava lohkoketjun viimeinen osa sen sijaan, että tarkastettaisiin koko asiaa.

IOS-tunnus (IOST) ja Servi

IOS-tunnus (IOST)

IOS-tunnus (IOST) on IOS-verkon vaihtoväline ja tekijä solmun uskottavuuspisteisiin. Lisäksi saat IOST: n tarkistamalla tapahtumia ja lisäämällä laskentatehoa palveluille, kuten älykkään sopimuksen toteuttamiselle.

Tiimi lyö koko IOST-tarjonnan (21 miljoonaa) yksityisen ICO-tapahtuman aikana. He jakoivat rahakkeet vastaavasti:

 • 40%: Token-myynti
 • 35%: IOS-säätiö
 • 12,5%: Yhteisö rakennus
 • 10%: Tiimi
 • 2,5%: Sijoittajat ja neuvojat

IOST-tunnus, jota IOST käyttää

Servi

Määrä Servi on toinen tärkein tekijä solmun uskottavuuspisteiden laskemisessa. Saat Servin, kun tarjoat palveluja yhteisölle, arvioit kolmannen osapuolen palveluita ja / tai autat muulla tavalla.

Et pysty vaihtamaan Serviä tai vaihtamaan sitä, ja Servi-saldosi nollautuu, kun vahvistat eston.

IOS-tiimi & edistystä

IOS tiimi koostuu yli 30 jäsenestä Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa. Ansioluetteloihin kuuluvat CoinLang-luoja, EtherCap CTO, Forbes 30 alle 30-vuotiaat, kansallinen tietojenkäsittelyolympialaisten kultamitalisti ja lukuisia muita rooleja. IOS: lla on myös neuvoa-antava toimikunta, joka sisältää nimiä kuten Yusen Dai (Jumei-perustaja), Ryan Bubinski (Codecademy-perustaja) ja Robert Neivert (500 Startups -yrityksen kumppani).

Vaikuttava määrä yrityksiä ja pääomasijoitusyhtiöitä on myös tehnyt yhteistyötä ja investoinut projektiin. Luettelossa ovat Huobi, FBG Capital ja Sequoia Capital.

IOS-tunnus IOST-sijoittajat ja kumppanit

Painopisteenä skaalautuvuus ja yritystason käyttö, IOS kilpailee hajautettujen sovellusten (DApp) alustojen kanssa, joilla on sama kohdistus. IOS: n suurin kilpailija on tietysti Ethereum. EOS ja NEO ovat kuitenkin ilmoittaneet, että he aikovat myös ratkaista muita blockchain-hankkeita vaivanneet skaalauskysymykset.

ICON, Lisk ja VeChain pyrkivät myös tarjoamaan blockchain-ratkaisuja yritysasiakkaille. Loppujen lopuksi on paljon (ja todennäköisesti paljon) DApp-alustoja, joiden kanssa IOS kilpailee.

Kaupankäynti

IOST-hinta näki yhden terävän piikin pian ICO: n jälkeen, mutta sillä ei ole ollut paljon volatiliteettia siitä lähtien – harvinaisuus kryptovaluuttatilassa. On epäselvää, mikä on saattanut aiheuttaa alkuperäisen piikin kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle ~ 0,13 dollaria (~ 0,00001 BTC), mutta se olisi voinut olla vain sijoittajaa, joka vain selvisi projektista.

Tammikuun pumpun päättymisen jälkeen IOST-hinta laski välittömästi lähes ICO-hintatasolle. Se jatkoi laskuaan hitaasti suurimman osan maaliskuussa ennen kuin kääntyi ympäri. Maaliskuun lopusta alkaen hinta nousi tasaisesti ja on nyt ~ 0,05 dollaria (0,000006 BTC).

baseUrl = “https://widgets.cryptocompare.com/”;

var scripts = document.getElementsByTagName (“komentosarja”);

var embedder = skriptit [skriptien pituus – 1];

(funktio () {

var sovelluksen_nimi = encodeURIC-komponentti (ikkuna.sijainti.isännän nimi);

if (sovelluksenNimi == ””) {appName = ”paikallinen”;}

var s = document.createElement (“komentosarja”);

s.type = “teksti / javascript”;

s.async = tosi;

var theUrl = baseUrl + ’serve / v3 / coin / chart? fsym = IOST&tsyms = USD, EUR, CNY, GBP ”;

s.src = theUrl + (theUrl.indexOf (“?”) >= 0? “&”:“? ”) +“ App = ”+ appName;

embedder.parentNode.appendChild (s);

}) ();

Tällä projektilla on pitkä etenemissuunnitelma, joten on vaikea sanoa, mikä voi vaikuttaa hintaan. Markkinatilanne on todennäköisesti suurin vaikuttava tekijä. Kumppanuusilmoitukset voivat johtaa myös positiivisiin hintatoimiin.

Mistä ostaa IOST

Voit ostaa IOST: n Huobista, Binancesta tai OKExistä BTC: n tai ETH: n avulla. Kolikolla on kuitenkin suurin kaupankäyntivolyymi kaupankäyntiparina Bitcoinin kanssa kaikilla kolmella pörssillä.

Jos sinulla ei ole mitään kryptovaluutta, voit ensin noutaa jonkin Bitcoinin pörssistä, kuten Gemini tai GDAX.

Mihin IOST-tuotetta säilytetään

Koska IOST on tällä hetkellä Ethereum-verkossa, voit tallentaa sen mihin tahansa lompakkoon ERC20-tuella. MyEtherWallet on loistava online-valinta, kun taas Ledger Nano S on kiinteä laitteistolompakko, jota voit käyttää.

Kun joukkue lanseeraa mainnetin, sinun kannattaa tallentaa kolikkosi heidän toimittamaansa viralliseen lompakkoon. Tämä julkaisu on kuitenkin suunniteltu vasta vuoden 2019 kolmannella vuosineljänneksellä, joten joukkue ei ole vielä julkaissut kyseistä lompakkoa.

Johtopäätös

IOS yrittää rakentaa skaalautuvampaa blockchain-infrastruktuuria. Helposti yksi avaruuden monimutkaisemmista hankkeista, kuluu vähintään vuosi, ennen kuin voimme mitata sen onnistumista.

Jos joukkue pystyy saavuttamaan itselleen asettamansa kunnianhimoiset tavoitteet, saatamme nähdä kokonaan uuden blockchain-infrastruktuurin valloittavan tilan. Kuitenkin, kun kehittäjien määrä työskentelee paljon kauempana olevien projektien skaalausratkaisujen parissa, voi olla liian myöhäistä.

Muita IOS-resursseja

Viserrys

Sähke

Reddit

Keskitaso

Github

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me