Mikä on Karmacoin?

7. toukokuuta 2014 aloitettu Karmacoin kuoli projektina vuonna 2015. Karmacoin (KARMA) edusti Karmashares LLC, rekisteröity Wyomingin osavaltiossa. Karmashares ehdotti pitkän aikavälin arvon luomista sijoittajille kehittämällä erilaisia ​​tuotteita ja palveluja.

Lyhyesti sanottuna Karmashares aikoi toimia eräänä osuuskuntana. Jäsenet ostivat osakkeita, ja he saivat teoriassa voittoja neljännesvuosittain. Ainoastaan ​​Yhdysvaltojen muut kuin Yhdysvaltojen kansalaiset ja ulkomaalaiset ulkomaalaiset pätevät jäseneksi. Ja organisaatio ilmoitti käyttäjille, että jäseneksi vaihdetut kolikot eivät olleet ”investointi”. Karmashares tarjosi jäsenyyttä vain yksityisin perustein, ei julkisesti.

Edistääkseen “hyvän tekemisen” käsitettä Karmashares antoi jäsenille mahdollisuuden sijoittaa tulonsa Karma-rahastoon ja siinä esitettyihin syihin.

Kuinka Karmacoin toimii?

Karmashares-osuuskunta suunnitteli rahoittavansa useita voittoa tavoittelevia hankkeita, ja sitten he palkitsisivat osuuskunnan jäsenet voittojen kautta.

Varjojen jahtaaminen

Lill-niminen verkkohakukone oli yksi tällainen projekti. Jäsenet ansaitsivat palkintoja hakukoneella, ja mainonta tuottaisi tuloja.

Muita projekteja olivat Hireplex (video-työhaastattelusivusto), Wespond (videokysymysten verkkosivusto) ja FABRIK (online-vaatetus- ja asusteliike). Työnhakijat käyttävät Hireplexiä ilmaiseksi, mutta työnantajat maksavat maksun. Wespond aikoi sallia käyttäjien lähettää kysymyksiä ja vastauksia sosiaalisen median sivustolle. Järjestelmä antoi vastaajien veloittaa vastauksista. FABRIK aikoi myydä Karman merkkituotteita, kuten t-paitoja ja lippikset.

Ei ole todisteita siitä, että näistä hankkeista olisi tullut muuta kuin puhetta.

Ilmeisesti Karmashares törmäsi Yhdysvaltain turvallisuus- ja vaihtotoimikunnan (SEC) ja Wyomingin ulkoministerin verkkosivusto listaa Karmasharesin tilan “Ei-aktiivinen – hallinnollisesti hajonnut (vero)” 9. heinäkuuta 2015 alkaen, ja sivusto kuvaa yrityksen verotukseksi “Rikollinen”.

Karma kameleontti

Kanadalaisamerikkalainen Antoine Sorel Néron loi Karmasharesin ja väittää sen olevan ensimmäinen Initial Coin Offering (ICO). Ja tuolloin ilmaisu kolikoiden (Initial Public Offering for Coins, IPOCO) korvasi sen, mitä nyt kutsumme ICO: ksi. Herra Sorel menee myös nimellä Tony Sorel ja ”Kosmostin” monikirjalla..

karmacoin-kuva

Hänen online-elämäkerta tekee värikkäästä lukemisesta lievästi sanottuna. Hän mainitsee “laajan kokemuksen massiivisten IT-projektien johtamisesta suurelle kaupungille (1999)”, mutta ei koskaan tunnista kaupunkia. “Yrittäjä kahdeksasta iästä lähtien on työskennellyt myös maailman suurimmissa yrityksissä …”

Sitten 20-vuotiaana herra Néron asettui työskentelemään Financial Relations Board -nimiseen finanssiyritykseen, jossa “hän nousi nopeasti joukkoonsa ja nousi yhtiön historian nuorimmaksi johtajaksi”. LinkedIn osoittaa taloussuhdelautakunnan olevan alle 20 hengen yritys.

Hän väittää kunnia “sisällyttäminen Standard and Poor’s -yritys-, johtaja- ja johtajarekisteri nuorimpana jäsenenä ”. Haku rekisteristä ei paljasta mitään merkintää Antoine Sorel Néronista.

Lopuksi hän muutti Hongkongiin ja väittää aloittaneensa “useita miljoonan dollarin Internet-yrityksiä omalla rahoituksellaan”.

Goodomy, Karmasharesin kutu

Alkuvuodesta 2018 herra Néron perusti Goodomy käyttämällä monia samoja käsitteitä kuin Karmashares. Goodomy tarkoittaa “hyvää taloutta”, ja GOOD-tunnusta myydään tällä hetkellä noin 0,001924 dollaria hintaan 888 000 000 hyvää merkkiä..

karmacoin-kuva

Goodonomyn sosiaalinen estoketju väittää toimivan niin kutsutulla OTOL-alustalla, jonka he väittävät olevansa “maailman ensimmäinen” toimintamoottori “. Tällä alustalla he väittävät tarjoavansa Shopomy-sovelluksen, mobiilisovelluksen liiketoiminnan suorittamiseen ilman maksuja.

Kun historia toistaa itseään, ei ole todisteita siitä, että OTOL ja Shopomy olisivat muuna kuin puheena. Ja Goodomialla on viisi seuraajaa LinkedInissä.

Karmacoin-koodi

Karmashares loi yhden GitHub-arkisto ohjelmiston lähdekoodille. Ainoa tähän projektiin liittyvä ohjelmoija on nimeltään Leo Ribeiro Fort Lauderdalesta, Floridasta. Siellä löydetty projekti koostuu pääosin yhdestä 135 rivin C ++ -tiedostosta, välilyönti mukaan lukien. Tämän kontekstissa tämä tarkoittaa suunnilleen ohjelmoivan opiskelijan kotitehtävän kokoa. Vertailun vuoksi Bitcoin-projekti sisältää satoja tiedostoja, ja siihen liittyy ehkä noin sata tuhatta koodiriviä.

Karmacoin-tiimi tarjoaa myös toinen GitHub-arkisto projektille. Tämä projekti sisältää myös vain yhden ohjelmoijan, mutta siinä ei ilmoiteta ohjelmoijan nimeä. Tämä tarjoaa paljon laajemman koodikokoelman. Viimeisin päivitys tähän koodiin tapahtui helmikuussa 2014. Tämä koodi näyttää olevan kloonattu sekä Bitcoin- että Litecoin-projektista.

Kuten Litecoin, Karmacoin-projektin oli tarkoitus olla kevyt versio Bitcoinista.

Peilien sali

Instant Karma saa sinut ja Karmacoinin erottaminen mistä tahansa vastaavasti nimetyistä kryptovaluutoista osoittautuu haasteeksi. ERC-20-tunnusta kutsutaan Karmatoken (KTN) käyttää paljon samaa retoriikkaa kuin Karmashares. Nimeltään tuote Karma Koin tarjoaa virtuaalisen valuutan maksukortilla verkkopelien maksamiseen. Toinen tuote nimeltä Karma (KRM) tarjoaa hajautetun, rajat ylittävän vertaislainaekosysteemin.

Karmacoinin toimitus ja kestävyys

Karmacoin-hankkeen tarkoituksena oli palkita varhaiset kaivostyöläiset edullisemmin kuin myöhemmät kaivostyöläiset, epäilemättä kannustamaan varhaista adoptiota. He aikoivat kaivaa enintään 92 miljardia kolikkoa. Kaivosprosessi sisälsi X11-protokollan. Ensimmäisen kerran Dash esitteli X11-protokollan väittää parantavan tietoturvaa.

Kaupankäynnin historia

CoinMarketCap listaa tällä hetkellä Karmacoinin noin 0,001074 dollaria, joten jokaisella 10 omistamallasi Karmacoinilla sinulla on yksi sentti. CoinMarketCap sijoittaa kysymysmerkit kolikon markkina-arvoon ja kiertotarjontaan. Näin ollen ne ovat edelleen mysteeri. Mutta kaupankäynti on olemassa. Joku näyttää purkavan kolikoitaan parhaalla mahdollisella tavalla.

karmacoin-kuva

Mistä voit ostaa Karmacoinia?

Mistä voit mennä ostamaan kuolleen unelman menneistä päivistä?

Yllättäen löydät pörssejä, jotka edelleen luetteloivat Karmacoinia.

Yksi menee nimellä YObit.net.

Samoin pörssi soitti Iso näyttää jatkavan kaupankäyntiään Karmacoinissa vastineeksi EOS: sta.

Lopuksi, OTCBTC käy kauppaa myös Karmacoinilla EOS: n puolesta.

Missä voit säilyttää Karmacoinia?

Karmacode Team Lähdekoodivarasto sisältää ohjelmiston lompakkoa varten, joka rakennetaan osana projektia.

Napsauttamalla CoinMarketCapin tarjoamaa hyperlinkkiä pääset Atomic-lompakko. Karmacoinia ei kuitenkaan näy Atomic-lompakon omaisuusluettelo yhtenä tuetuista kryptovaluutoista. On mahdollista, että Atomic Wallet toimii oletuskohteena CoinMarketCap-lompakkolinkeille, tai on myös mahdollista, että Atomic Wallet tuki aiemmin Karmacoinia.

Karmashares-paperissa on hyperlinkit Windows-lompakolle, Mac-lompakolle ja Linux-lompakolle. Mutta jos napsautat näitä linkkejä, sinut ohjataan animoituun pornografiseen pelisivustoon. No, organisaation on tuotettava tuloja jotenkin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me