Mikä on Komodo-alusta?

Komodo-alusta on end-to-end blockchain -ratkaisu voit käynnistää oman itsenäisen lohkoketjun tai alkuperäisen kolikkotarjouksen (ICO).

Hanke laajenee kuitenkin paljon pidemmälle. Komodo on ekosysteemi, joka sisältää myös hajautetun vaihdon ja kryptovaluutan anonymisoijan liiketoimiesi yksityisyyden parantamiseksi.

https://files.coinmarketcap.com/static/widget/currency.js

Tässä Komodo Platform -oppaassa käsitellään:

Kuinka Komodo-alusta toimii?

Komodo-alusta on enemmän ekosysteemi kuin yksittäinen kolikko tai alusta. Projektissa oli alun perin neljä erillistä valkoista paperia, mutta yhteisö on sittemmin yhdistänyt ne yhdeksi megavalkoinen paperi. Ekosysteemin pääosat ovat:

 • BarterDEX
 • Jumblr
 • Viivästynyt työtodistus (dPoW)
 • Hajautetut Fiat-valuutat (DFC)
 • Hajautetut kolikoiden alkutarjoukset (dICO)

BarterDEX

BarterDEX on atomivaihtokäyttöinen hajautettu vaihto. Käyttämällä atomivaihtoja välityspalvelimien sijasta, mikä on muiden hajautettujen tietojenvaihdon ensisijainen menetelmä, Komodo alentaa vastapuoliriskiä.

Hajautetuilla pörsseillä on myös ongelmia matalan likviditeetin kanssa. Tämän estämiseksi BarterDEX: llä on Liquidity Provider -solmut (LP-solmut). LP-solmut auttavat vakauttamaan markkinahintaa ostamalla ja myymällä omaisuutta lukuisissa tilauskannoissa.

Komodo-yhteisö päivitti äskettäin BarterDEX: n tarjoamaan tukea SPV Electrum-pohjainen kolikot, Bitcoin-protokollaan perustuvat kolikot, Ethereum ja ERC20 -merkit.

BarterDEX- ja Komodo-tilastot

BarterDEX- ja Komodo-tilastot

Jumblr

Jumblr on avoimen lähdekoodin ja hajautetun kryptovaluutan anonymisoija. Sinulla on mahdollisuus käyttää sitä yksityisyyden parantamiseen Komodo-alustaa käytettäessä.

Varojen nimettömyysprosessi on melko yksinkertainen. Jumblr vie KMD-tunnukset yksityiseltä osoitteeltasi ja lähettää ne erän zk-SNARK-osoitteiden kautta. Nämä jäljittämättömät osoitteet poistavat kaikki valuuttapolut tunnuksistasi.

Sieltä Jumblr lähettää rahakkeet valitsemaasi uuteen osoitteeseen. Tunnuksesi ovat nyt täysin tuntemattomia. Siellä 0,3% maksu (maksettava KMD-rahakkeina) Jumblrin käyttämiseen.

Jumblr on myös kytketty BarterDEX: ään, joten voit lisätä nimettömyyden mihin tahansa myymälääsi. Tällä hetkellä sinun on suoritettava tämä toiminto manuaalisesti, mutta tiimi aikoo automatisoida nimettömyyden, kun Komodo-alusta saavuttaa uuden hyväksynnän.

Viivästynyt työtodistus (dPoW)

Komodo-alustalla käytetään a Viivästynyt työtodistus (dPoW) konsensusalgoritmi verkon ylläpitämiseksi. Mielenkiintoista on, että dPoW-konsensus rakennetaan alkuperäisen konsensusalgoritmin päälle ilman mitään rajoituksia sille, mitä kyseisen algoritmin on oltava. Se voi olla työn todiste, panos tai mikä tahansa muu käytettävissä oleva algoritmi.

Komodo-tiimi päätti liittää dPoW-järjestelmänsä Bitcoin PoW -algoritmi koska sillä on tällä hetkellä korkein hashrate. Mitä korkeampi hashrate, sitä enemmän suojausta verkolla yleensä on.

DPoW-menetelmä käyttää kahden tyyppisiä solmuja:

 • Notaarin solmut
 • Normaalit solmut

Sidosryhmät valitsevat samalla tavoin kuin delegoidun panoksen todistamisjärjestelmän notaarisolmut. Tarjolla on 64 notaarin paikkaa, mutta verkon suojaamiseen tarvitaan vain 13. Näiden solmujen tehtävä on notaari lohkot dPoW-ketjusta Bitcoin-lohkoketjuun.

Ilman notaareja tapahtumia ei voida julkaista alkuperäisessä konsensusketjussa, mutta normaalit solmut voi silti lukea ja vahvistaa ne dPoW-ketjussa.

dPoW

Delayed Proof-of-Work (dPoW) -arkkitehtuuri

Bitcoiniin liitetty dPoW-verkko on edullinen, koska se antaa kaikille sitä käyttäville ketjuille (riippumatta siitä kuinka heikko) vankan Bitcoin-verkon turvallisuuden. Vielä parempi, näiden kolmansien osapuolten ketjujen ei tarvitse maksaa notaareihin liittyviä Bitcoin-transaktiomaksuja. Heidän on maksettava vain maksut alkuperäiselle dPoW-lohkoketjulle.

Hajautetut Fiat-valuutat (DFC)

Suurin osa alkuperäisistä Komodo-alustan valkoisista kirjoista oli hajautettujen Fiat-valuuttojen (DFC) luominen. DFC: t ovat kryptovaluuttoja, jotka ovat sidottu paikalliseen, fiat-valuuttaan. DFC-tekniikka hyödyntäisi atomisia ketjunvaihtoja BarterDEX: stä ja dPoW-konsensusalgoritmista, joka esitettiin aiemmin.

Alustavien suunnitelmien mukaan he käyttivät ensisijaisesti Euroopan keskuspankkia päästäkseen yksimielisyyteen eri valuuttojen hinnasta. Järjestelmä käyttää BTC-USD: n, KMD-BTC: n ja BTC-CNY: n hintapisteitä minkä tahansa valuutan muuntokurssin määrittämiseksi KMD: ksi.

Komodo Fiat vaihtoa

Komodo-tiimin suunnitelmat hajautetuista Fiat-valuutoista (DFC) ovat näennäisesti taaksepäin.

Notaarisolmut tallentaisivat DFC-hinnat Komodo-lohkoketjuun dPoW-algoritmilla, joka lisäisi turvallisuutta verkkoon.

Tätä menetelmää käytettäessä alustalla olisi vain oltava likvidejä BTC-KMD-markkinoita vaihdon suorittamiseksi. Tämä tarkoittaa, että konversiosi ovat automaattisia ja suurimmaksi osaksi taattuja.

Vaikka DFC: t olivat merkittävä etenemissuunnitelma, kun tämä opas julkaistiin, näyttää siltä, ​​että tämä ominaisuus on nyt takana.

Hajautetut kolikoiden alkutarjoukset (dICO)

Komodo-tiimi on myös laajentanut toimintaansa hajautetut ICO (dICO) -palvelut. Vain kahden Komodo-komennon avulla voit käynnistää oman lohkoketjun ja rahoittaa ICO: ta. Uusi kolikkosi elää omaisuusketjussa erillään Komodo-pääketjusta. Aivan kuten Komodo-lohkoketju notarisoi Bitcoinin, varallisuusketjusi notaroi Komodo-lohkoketjun.

DICO: n etuja ovat:

 • Kyky jakaa alkuperäiset kolikkosi lukuisien solmujen kesken estääkseen valaat ryömimästä niitä
 • Suora yhteys Komodon ekosysteemiin, mukaan lukien BarterDEX
 • Keskuspoistopisteiden poistaminen, jotka voivat olla turvareikiä
 • Osallistujan nimettömyys Jumblr: n kautta

Komodo-tiimi aloitti tarjoamalla muita dICO-palveluja, joissa saat myös pääsyn Komodon markkinointikanaviin, taustalla olevaan tekniikkaan ja konsultteihin. He kuitenkin järjestäisivät vain yhden dICO: n kerrallaan, joten kumppanuudet olivat erittäin valikoivia. Ensimmäinen ICO oli mukana Monaize, verkkopankkialusta.

Siitä lähtien he ovat avanneet dICO-ohjelmiston kaikille kiinnostuneille. Tämän kirjoituksen aikaan seitsemän projektia on hyödyntänyt Komodo-alustaa dICO: lle.

Komodo Platform -tiimi & Edistyminen

Kuten useiden yksityisyyden suojaan keskittyvien projektien suuntaus, suurin osa tiimin jäsenistä oli päättänyt pysyä tuntemattomana alussa. Useat tiimin jäsenet ovat kuitenkin sittemmin paljastaneet henkilöllisyytensä. Yli 30 hengen tiimiä johtaa kehittäjä, joka toimii salanimellä JL777. JL777 on aiemmin työskennellyt NXT-projektissa ja on erittäin kiitollinen blockchain-yhteisössä kehitystaidoistaan.

Komodo-tiimi

Komodo-joukkue on muuttunut hieman viimeisen vuoden aikana, mutta suurin osa kasvoista pysyy samana.

Vuonna 2014 JL777 perusti SuperNETin, hajautetun kryptovaluutan kehitystiimien yhteisön. yhteisön tavoite on “luoda yhtenäinen teknologia-alusta, joka keskittyy aiemmin keskitettyjen verkkopalvelujen hajautetun toimittamisen luomiseen”.

Komodo-alusta on osa SuperNET-sateenvarjoa.

Projekti on Zcashin haarukka (edellinen Bitcoinin haarukka), mutta kuten edellä on kuvattu, on laajentunut paljon pidemmälle. Tärkein ominaisuus, jonka Komodo ottaa Zcashilta, on zk-SNARK -tietotekniikka käytetty Jumblr.

Komodon kehitystiimi on tehnyt hyvää työtä saavuttaakseen kohteita vuoden 2018 etenemissuunnitelmassaan. Kuten alla voit nähdä, ne näyttävät olevan oikealla tiellä.

Komodo-alustan vuoden 2018 tiekartta

Komodo-alustan vuoden 2018 tiekartta

Kilpailu

Komodo kohtelee kilpailua kaikista näkökulmista. Tietosuojakolikkona se kilpailee Moneron, Dashin ja tietysti Zcashin kanssa.

ICO: iden osalta Ethereum on suurin kilpailija. Muut kolikot, kuten Waves ja NEO, ovat myös tässä ruuhkaisessa tilassa. JL777: n edellinen projekti, NXT, on erikoistunut myös ICO-julkaisuihin. Komodo on ainutlaatuinen, koska se tarjoaa ensimmäisenä hajautettuja ICO: ita.

Lopuksi hajautetut pörssit (DEX) ovat myös yhä kilpailukykyisempiä. EtherDelta ja BitShares ovat kaksi suurta toimijaa tällä sektorilla, kun taas Wavesilla on myös DEX.

KMD-kauppa

Kiinnostuksen kohde

KMD-tunnuksen haltijana saat jopa 5% korko joka kuukausi omistamissasi rahakkeissa. Toisin kuin tavallinen panosnäyttöjärjestelmä, lompakkoasi ei tarvitse pitää verkossa, jotta saat kiinnostuksen. Jos haluat lunastaa kiinnostuksesi ja nollata kuukausittaisen enimmäismäärän, sinun tarvitsee vain siirtää tunnuksesi toiseen lompakon osoitteeseen. Huomaa, että sinun on pidettävä KMD: täsi lompakossa saadaksesi kiinnostusta. Et saa korkoa, jos kolikkosi ovat pörssissä.

Korkopalkkiot katoavat, kun koko 200 miljoonan KMD: n tarjonta on louhittu. Tiimi arvioi, että tämä tapahtuu joskus vuonna 2031.

Kaupankäynti

Komodo Platform ICO tapahtui vuoden 2016 lopussa, ja joukkue nosti hieman alle 2 miljoonaa dollaria. ICO: n kautta jaettiin sijoittajille 90 miljoonaa KMD-rahaketta, ja tiimi piti vielä 10 miljoonaa tulevaa kehitystä ja markkinointia varten.

Loput 100 miljoonaa rahaketta käytetään palkitsemaan kaivostyöläisiä dPoW-järjestelmässä.

baseUrl = “https://widgets.cryptocompare.com/”;

var scripts = document.getElementsByTagName (“komentosarja”);

var embedder = skriptit [skriptien pituus – 1];

(funktio () {

var sovelluksen_nimi = encodeURIC-komponentti (ikkuna.sijainti.isännän nimi);

if (sovelluksenNimi == ””) {appName = ”paikallinen”;}

var s = document.createElement (“komentosarja”);

s.type = “teksti / javascript”;

s.async = tosi;

var theUrl = baseUrl + ’serve / v3 / coin / chart? fsym = KMD&tsyms = USD, EUR, CNY, GBP ”;

s.src = theUrl + (theUrl.indexOf (“?”) >= 0? “&”:“? ”) +“ App = ”+ appName;

embedder.parentNode.appendChild (s);

}) ();

KMD-hinta on noussut huomattavasti kolme kertaa kolikon historiassa. Ensimmäinen lisäys tapahtui kesäkuussa 2017, ja se osui kaikkien aikojen ensimmäisen Komodo-esityksen kanssa. Tämä esitys oli osa SuperNET-tapaamista Amsterdamissa, jossa tiimi kertoi alustan kokonaiskuvasta.

Seuraava hinnankorotus oli syyskuun alussa 2017. Tulevaisuuden ilmoituksen ympärillä tapahtunut markkinointihyppy näytti tukevan tätä nousua. Ilmoituksen jälkeen, että Komodo tekee yhteistyötä Monaizen kanssa ensimmäistä hajautettua ICO: ta (dICO) varten, hinta laski ja vakiintui noin 2,00 dollariin (~ 0,0005 BTC)..

Joulukuussa 2017 KMD koki kolmannen merkittävän hintahyppynsä useimpien muiden vaihtoehtoisten kolikoiden jälkeen. Tuona aikana se nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle 12,89 dollaria (~ 0,000763 BTC). Siitä lähtien hinta on laskenut ja näennäisesti pohjaan noin 1,20 dollariin (~ 0,000187 BTC).

Pelin tässä vaiheessa Komodon ekosysteemi tarvitsee enemmän käyttöä hinnan nostamiseksi. Tämä käyttö voi tapahtua useamman dICO: n, BarterDEX-toiminnan tai jopa omaisuusketjun toiminnallisuuden muodossa, mikä johtaisi edelleen käyttöönottoon.

Mistä ostaa KMD

Voit vaihtaa Bitcoinia KMD: n kanssa joko Bittrexillä tai Binancella. Jos haluat käydä kauppaa näillä alustoilla, sinulla on ensin oltava Bitcoin kauppaa varten. Voit ostaa Bitcoinia Gemini-palvelusta ja siirtää sitten varosi saadaksesi KMD: n.

Mihin KMD: tä säilyttää

Sinulla on lukuisia vaihtoehtoja KMD: n tallentamiseen. Kaksi suositellut vaihtoehdot tarjoaa suoraan Komodo-tiimi

Komodo-tiimin tarjoamista lompakoista Agama-työpöydän lompakko on paras panoksesi. Se on saatavana Windows-, Mac- ja Linux-käyttöjärjestelmissä.

Turvallisuuden lisäämiseksi voit tallentaa KMD: n Komodon toimittamalla paperilompakko. Paperilompakko pitää varat offline-tilassa ja haitallisten hakkereiden ulottumattomissa.

Vaikka Komodo-tiimi ei tarjoa sitä, toinen loistava lompakkovaihtoehto on Ledger Nano S. Tämä on laitteistolompakko, johon voi tallentaa useita eri kolikoita. Vaikka Ledger on kalliimpi kuin muut lompakot, se on yksi turvallisimmista käytettävissä olevista tallennusvälineistä.

Johtopäätös

Komodo-alusta on laajamittainen projekti, joka sisältää hajautetut ICO: t, ainutlaatuisen konsensusalgoritmin ja jopa hajautetun vaihdon. Luulisi, että niin suurella laajuudella hankkeen onnistuminen olisi vaikeaa. Joukkue on kuitenkin jatkuvasti saavuttanut etenemissuunnitelman virstanpylväät ja näyttää olevan yksi vakavimmista projekteista avaruudessa.

Jos he voivat jatkaa kaiken tavoitteensa toteuttamista, on helppo nähdä, että Komodosta tulee iso nimi, all-in-one blockchain -ratkaisu, jonka ihmiset eri toimialoilla pitävät arvokkaina.

Toimittajan huomautus: Steven Buchko päivitti tämän artikkelin 10.2.2018 vastaamaan projektin viimeaikaisia ​​muutoksia.

Muita Komodo-alustan resursseja

Viserrys

Reddit

Keskitaso

Sähke

Löysä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me