Mikä on Kyber Network?

Kyber Network on Ethereum-pohjainen protokolla joka sallii digitaalisen omaisuuden (esim. salaustunnukset) ja kryptovaluuttojen (esim. Ether, Bitcoin, ZCash) välittömän vaihdon ja muuntamisen korkealla likviditeetillä. Se on samanlainen kuin 0x-projekti, mutta suorittaa sen sijaan kaikki toiminnot lohkoketjussa.

Keskitetyt vaihdot ovat jatkuvasti tulipalossa tietoturva-aukkojensa ja hitaiden prosessiaikojensa vuoksi. Joissakin tapauksissa voi kestää päiviä varojen nostamiseen pörssistä. Suosituilla hajautetuilla pörsseillä on myös puutteita. Heillä ei usein ole riittävästi likviditeettiä aktiivisen kaupankäynnin tukemiseen, ja kaupan muuttamisesta aiheutuvat kustannukset voivat olla korkeat, kun tilauskanta pidetään ketjussa.

Kyber Network tarjoaa hajautettu, ketjunvaihto, mutta poistaa tilauskannan. Tämä antaa alustalle mahdollisuuden vaihtaa salaus turvallisesti välittömästi ja vähäisin kustannuksin.

Tässä Kyber Network -oppaassa käsitellään:

Kuinka Kyber-verkko toimii?

Kyber Network -verkkoa käytetään muun muassa keskuksen välityksellä rahakkeiden siirtämiseen henkilöstä toiseen. Tämä on hieno sekä p2p-siirroille että ICO: ille. Lähettämiesi merkkien ei tarvitse vastata tiettyä tunnusta, jonka vastaanottaja haluaa vastaanottaa. Kyber tekee vaihdon siirron aikana. Katsotaanpa nopea esimerkki:

Yksinkertainen Kyber-verkon siirto

Bob on velkaa Sallylle 0,01 ETH hotellihuoneen he jakavat lomalla. Valitettavasti Bobilla on vain TASAVALTA. Sally haluaa todella ETH: n, ei REP: n, joten he käyttävät Kyber-protokollaa tapahtuman ratkaisemiseksi.

Bob näkee Kyber Network -rajapinnassa, että siirtonopeus on 1 ETH = 16 REP.

Hän lähettää Kyberille pyynnön muuntaa 0,01 ETH: n arvoinen REP ja lähettää se Sallylle. Kyber-sopimus (mikä ohjaa merkkivaravarastoa) tarkistaa ensin, että Bob sisällytti sopimukseen tarpeeksi REP: tä muunnosta varten.

Hyväksynnän jälkeen sopimus lähettää 0,01 ETH: n Sallyn osoitteeseen. Kyber Networkin vakiosopimuslompakon avulla Sally näyttää siltä, ​​että varat tulisivat suoraan Bobin osoitteesta.

Viimeiseksi Bobin REP, johon lisätään pieni maksu, lisätään varavarastoon, josta ETH syntyi.

Kyber-verkoston roolit

Kyber Networkissa on muutama erilainen rooli, joista sinun tulisi olla tietoinen:

  • Käyttäjät lähettää ja vastaanottaa tunnuksia verkkoon / verkosta. Ne voivat olla yksityishenkilöitä, kauppiaita tai älykkäitä sopimustilejä.
  • Varayhteisöt tuo likviditeettiä alustalle. Ne voivat olla sisäisiä tai isännöi rekisteröity kolmas osapuoli. Ne luokitellaan julkisiksi tai yksityisiksi sen mukaan, osallistuuko yleisö varauksiinsa.
  • Varaa avustajat antaa varoja varayksiköille. Ne liittyvät vain julkisiin varantoyksikköihin ja jakavat varannosta saadut voitot.
  • Varapäällikkö ylläpitää varantoa, laskee valuuttakurssit ja syöttää kurssit verkkoon.
  • Kyber-verkko-operaattori lisää / poistaa varayhteisöt sekä hallitsee luetteloidut tunnukset. Alun perin Kyber-tiimi on tässä roolissa, mutta lopulta se siirtyy kunnolliseen hajautettuun hallintoon.

Kaikki nämä roolit ovat vuorovaikutuksessa älykkään Kyber Network -sopimuksen kanssa eri tavalla.

Kyber-verkon roolit

Kyber-verkoston roolit

Dynaaminen varanto-allas

Kyber Network ylläpitää likviditeettiä dynaaminen varantoallas. Tämä allas sisältää kaikki järjestelmän varakokonaisuudet. Usean yksikön pitäminen poolissa estää monopolisoinnin ja pitää valuuttakurssit kilpailukykyisinä. Kun käyttäjä pyytää vaihtoa, älykäs sopimus tekee vaihdon Reserve Entiteetin kautta käyttäjälle parhaalla valuuttakurssilla.

Sallimalla ulkoiset varayhteisöt Kyber Network estää keskittämisen ja avaa oven pienimuotoisille tunnisteille. Ulkoiset varat voivat olla hyviä ottamalla riski tallentaa vähemmän suosittuja rahakkeita, joita Kyberin varannot eivät luetella.

Kyber Networkilla on vain vähän suojakeinoja varhaisjoukkojen huonoiden toimijoiden estämiseksi. Verkko merkitsee minkä tahansa valuuttakurssin erityistä hyväksyntää varten, joka on huomattavasti normaalin ulkopuolella. Julkisen varannon varojen suojaamiseksi Kyber asettaa kaikki niitä käyttävät pörssit saataville a läpinäkyvä varainhoitomalli.

Varantopäälliköt ansaitsevat voittoa varoilleen asettamiensa spreadien avulla. He hyötyvät myös lisääntyneestä volyymista hyödyntämällä koko Kyber-verkostoa sekä Kyberin toimittamaa kojelautaa varantojensa hallintaan.

Kyber Network Crystal (KNC)

KNC on ERC20-tunnus että varapäälliköiden on ostettava toimiakseen varantoa verkossa. Aina kun vaihto tapahtuu, verkko perii pienen KNC-maksun varaukseen.

Palkkioita käytetään osittain toimintakustannuksiin ja kolmansien osapuolten palkitsemiseksi, jotka tuovat kaupan määrää verkkoon. Sen jälkeen kun suhteellinen määrä KNC: tä on käytetty näihin kahteen asiaan, jäljellä olevat merkit ovat palanut (otettu pois kierrosta).

KNC-käyttö

KNC-käyttö

Yhtiö lyö yhteensä 226 000 000 KNC: tä ICO: n aikana ja jakoi hieman yli 60 prosenttia julkisille osallistujille. Tällä hetkellä liikkeessä on noin 134 000 000 KNC: tä. Tämä määrä vaihtelee seuraavien kahden vuoden aikana, kun perustajien ja neuvonantajien merkkitoimitusliivit tulevat markkinoille.

Lopulta palaminen aiheuttaa kiertävän syötön vähenemisen merkin tekemisestä deflaatio. Yhdessä kysynnän kasvun tämän pitäisi ihannetapauksessa aiheuttaa hinnan nousu. Salausvaluuttamarkkinat ovat kuitenkin monimutkaisia, eikä ole mitään takeita siitä, että tämä kasvu tapahtuu.

Kyber Network -tiimi & Edistyminen

Kyber-tiimi on vaikuttava. Loi Luu, Yaron Velner, ja Victor Tran ovat projektin perustajia. Luu aiemmin luonut Oyente, ensimmäisen avoimen lähdekoodin tietoturva-analysaattorin Ethereum-sopimuksiin, ja perustanut hajautetun kaivosaltaaprojektin SmartPoolin. Velner on ollut aktiivinen Ethereumin vikapalkkio-ohjelmassa ja Tran on myös SmartPoolin pääkehittäjä.

kyber-verkkotiimi

Kyber-verkoston perustajat

Joukkueella on monipuolinen neuvottelukunta, jonka merkittävin jäsen on Vitalik Buterin, Ethereum-taistelu.

Elokuussa 2017 Kyber lanseerasi onnistuneesti testnet-beetansa ja julkaisi pääverkon vuoden 2018 ensimmäisellä neljänneksellä. Koko loppuvuoden 2018 aikana tiimi lisäsi tukea ERC20-ERC20-muunnoksille (KyberVaihda) ja loi sarjan kehittäjän sovellusliittymät. Seuraava merkittävä virstanpylväs Kyber Networkille on Gormos, Plasmaa hyödyntävä skaalausratkaisu, joka tukee KNC-panostusta..

Kyber-verkoston tiekartta

Kyber-verkoston tiekartta

Projektilla on laaja luettelo kumppaneista. Luettelossa on Request Network, Wax, Toshi, Gifto, ICON, Wanchain ja MyEtherWallet..

Kilpailu

0x-projekti on Kyber Networkin suurin kilpailija. Molemmat joukkueet yrittävät päästä hajautettuihin pörssimarkkinoihin. Ensisijainen ero näiden kahden välillä on se, että Kyber suorittaa koko vaihtoprosessin ketjussa, kun taas 0x pitää tilauskannan ja vastaavan ketjun ulkopuolella.

Salausvaihtona foorumi kilpailee myös ShapeShiftin ja Changellyn kanssa.

Kaupankäynti

Syyskuun 2017 ICO: n jälkeen KNC asettui kaupankäyntihintaan, joka oli noin 1,00 dollaria (laskee BTC-arvossa) joulukuuhun asti. Tunnus on seurannut useimpien muiden altcoiinien trendiä – hinta on noussut joulukuuhun ja laskenut voimakkaasti tammikuun alkuun 2018 mennessä.

KNC-hinta laski koko vuoden 2018 lukuun ottamatta yhtä poikkeusta huhtikuun aikana. Hinta nousi 6.-28. Huhtikuuta yli 200 prosenttia. Tämä ajo tapahtui a blogipostaus hahmotellaan suunnitelmat tuoda Bitcoin Ethereumin lohkoketjuun. Sittemmin hinta on kuitenkin laskenut tasaisesti, ja se lepää tällä hetkellä noin 0,15 dollarin (~ 0,000045 BTC) lattialla.

Kyber-verkostoa käyttävien kumppaneiden määrän myötä hinta voi nousta, kun he alkavat käyttää verkkoa täysimääräisesti. Kehitystiimi on jatkuvasti saavuttanut asettamansa virstanpylväät, joten huomioi kaikki näkyvät tiedotteet.

Kuten aiemmin mainittiin, kiinteän tarjonnan ja merkkien polttamisen pitäisi aiheuttaa luonnollista nousupainetta myös hintaan.

Mistä ostaa KNC

KNC: tä käydään yleisimmin Binancella kaupankäynnin parina Bitcoinin kanssa. Ethereumia voi käyttää myös KNC: n kauppaan, mutta äänenvoimakkuus on huomattavasti pienempi.

Katso täydellinen luettelo KNC: n ostamista koskevista pörsseistä osoitteesta KolikkoMarketCap.

Missä KNC: tä säilytetään

Koska kyseessä on ERC20-tunnus, voit tallentaa KNC: n mihin tahansa lompakkoon ERC20-tuella. MyEtherWallet on suosituin online-vaihtoehto. MetaMask toimii myös.

Monet sijoittajat haluavat käyttää laitteistolompakkoa lisäturvaan. Et voi mennä pieleen joko Trezorin tai Ledger Nano S: n kanssa – molemmat tukevat KNC: tä.

Johtopäätös

Kyber Network on mielenkiintoinen protokolla, joka tuo nopeutta, turvallisuutta ja likviditeettiä kryptovaluutanvaihtoprosessiin. Hanke yhdistää ainutlaatuisesti varavaraston ketjunvaihtoihin keskitetyn ja hajautetun järjestelmän parhaan hyödyntämiseksi.

KNC-hinta ei ole heijastanut sitä, mutta Kyber-tiimi on tuottanut tuloksia KyberSwap- ja KyberDeveloper-julkaisuilla sekä kumppanuuksilla useiden arvostettujen blockchain-yritysten kanssa. Ladatun tiekartan avulla 2019 voisi olla vuosi, jolloin Kyber Network hallitsee hajautettua vaihtotilaa.

Toimittajan huomautus: Steven Buchko päivitti tämän artikkelin 12.05.18 vastaamaan projektin viimeaikaisia ​​muutoksia.

Muita Kyber-verkkoresursseja

Verkkosivusto

Viserrys

Github

Reddit

Sähke

Keskitaso

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me