Mikä on Litecoin Cash (LCC)?

Litecoin Cash (LCC) on Litecoin-haarukka, jolla on korkeampi maksimitarjonta, se käyttää SHA256-kaivosalgoritmia ja jolla on paremmat vaikeudet säätää.

Haarukat, haarukat kaikkialla. Vuosi 2017 oli ennätyksellinen kryptovaluuttahaarukoille. Salaa oli todennäköisesti enemmän haarukoita vuonna 2017 kuin tavaratalon ruokailuvälineistä. Haarukan alkutarjous tai IFO‘S ovat uusia muotisanoja monien joukossa yhteisössä. Vaikuttaa siltä, ​​että Litecoin Cash -miehistö yrittää hyvin … yrittää ”rahoittaa” tätä vaihtoehtoista pääoman keräämismenetelmää.

Litecoin Cash on irtautuminen tai haarukka, kuten se tunnetaan yleisemmin, alkuperäisestä Litecoin-projektista.

Haarukka Meme

Haarukka se

Haarukka tapahtuu, kun kehittäjät, joilla on erilainen ideologia, ottavat tilannekuvan olemassa olevasta koodista vakiintuneesta kryptovaluutasta (tässä tapauksessa Litecoin). Sitten he jatkavat kehitystä eri näkemyksiinsä pohjalta viemään tämän vasta perustetun kryptovaluutan toiseen suuntaan.

Litecoin Cash jakaa näkemyksensä virallisessa lehdessä:

Laajan ja valmiiden kaivosvoiman joukko, huipputason vaikeussäätö verkon hajautusdynamiikkaan reagoimiseksi, kypsä ja oikeudenmukainen jakelu sekä moderni ominaisuuksien sarja, joka on viritetty jokapäiväiseen käyttöön nopeilla transaktioilla ja pienillä maksuilla olemme varmoja siitä, että ideiemme oikeutuksen tukee menestys laajemmilla markkinoilla.

Alustava haarukkatarjous on eräänlainen vaihtoehtoinen ICO. Sen sijaan, että lähetät varoja projektiin, sinun on vain pidettävä alkuperäistä kolikkoa tilannekuvan aikaan. Sitten saat uuden kolikon tietyllä valuuttakurssilla, jonka kehittäjät ovat asettaneet. Tällöin jokaisesta omistamastasi alkuperäisestä kryptovaluutasta (Litecoin) saat 10 uutta kryptovaluutta, Litecoin Cash.

Kuinka se toimii?

10 yhden vaihdon takana oli yksinkertaistaa matematiikkaa kolikkoa käsiteltäessä. Esimerkiksi. Bitcoinin tapauksessa sinun on usein työskenneltävä bitcoinin murto-osina transaktioita suoritettaessa. Tämä ei ole niin suuri ongelma keskuudessa olevalle salakirjoittajalle, mutta tavallinen ihminen tarvitsee valuutan, jonka kanssa on helppo työskennellä. Yrittää työskennellä bitcoinin (satoshis) murto-osina ei ole aina käytännöllistä.

Litecoin-käteinen (tunnetaan symbolilla LCC) toimii omalla blockchainillaan ja LCC yhdistää useiden vakiintuneiden kolikoiden ominaisuuksia:

  • Pienemmät transaktiomaksut, parempi vaikeus sopeutua ja louhittu SHA256: lla (verrattuna Litecoiniin)
  • Nopeampi, halvempi, enemmän kaistanleveyttä ja parempia vaikeuksia uudelleen kohdentamisessa (verrattuna Bitcoiniin)
  • Tukee Segwitiä ja sillä on paljon nopeammat estoajat (verrattuna Bitcoin Cashiin)

Tässä on vertailuruudukko, jossa esitetään nämä mahdolliset edut verrattuna vakiintuneisiin kolikoihin ja muihin haarukoihin:

Litecoin Cash avaimen vertailut

Litecoin Cash avaimen vertailut

2 Tärkeimmät erot, joihin haluaisimme viitata, ovat kaivosalgoritmi ja vaikeuksien säätö:

Tehdään teknistä

Litecoin Cash kaivosalgoritmi on siirtynyt Litecoinin Scrypt-järjestelmästä Bitcoinin SHA256: een. Litecoin Cash -tiimi väittää, että tämä luo eräänlaisen vanhan bitcoin-kaivoslaitteiston kierrätyksen, jota voidaan käyttää LCC-verkon suojaamiseen.

vaikeus säätää on asetus kaivostyöläisille suunnatussa todistuksessa työverkostosta. Laitteiston nopeuden kasvaessa vaikeus nousee. Tämä varmistaa verkon vakauden ajan myötä ja pitää estoajat tasaisella nopeudella. Historia Bitcoinin vaikeuksien säätämisestä löytyy tässä.

LCC on lainannut DarkGravity vaikeuksia sopeutumisessa, jonka Dash aloitti. Tämä väittää parantavan verkkoa, koska lohkoajat ovat paljon yhdenmukaisempia huolimatta kaivostehon suurista vaihteluista verkon kasvaessa.

Tietoja LCC: stä

Historia

Litecoin Cash haaroitettiin Litecoin-lohkoketjun lohkossa 1371111. Luojat väittävät, että yksi olemassa olevan kolikon haarautumisen tärkeimmistä eduista on uusien kolikoiden tasainen jakelu. Koska Litecoin on vakiintunut tuotemerkki kryptovaluutta-alueella, tekijöitä ei voida syyttää kolikoiden keräämisestä, koska uusia kolikoita jaetaan nykyisille Litecoin-haltijoille haarukan aikaan..

Avainedut

  • 10: 1 Vaatimussuhde: Jokaisesta haarukkalohkossasi olevasta 1 LTC: stä voit vaatia 10 LCC: tä.
  • SHA256 Kaivostoiminta: Haarukkalohkon jälkeen Litecoin Cash siirtyi SHA256-todisteisiin. Tämä mahdollistaa uuden käytön aiemmin vanhentuneille Bitcoin-kaivoslaitteistoille.
  • Verkon sietokyky: Kaivostoiminnan vaikeus lasketaan uudelleen jokainen lohko käyttäen Evan Duffieldin todistettua Dashin DarkGravity V3 -algoritmia. Tämä tarjoaa ennustettavammat lohkoajat ja suojaa verkkoa multipool-hyppyiltä.
  • Todelliseen maailmaan optimoitu: Kohdelohkoaika 2,5 minuuttia antaa nelinkertaisen bitcoin-tapahtuman kaistanleveyden, kun taas transaktiot ovat 90% halvempia kuin Litecoin.
  • Hidas käynnistys: Estääkseen hallitsevat varhaiset kaivostyöläiset saamasta epäoikeudenmukaista etua, lohkopalkkiot alkavat 0,25 LCC: stä ja kasvavat 250 LCC: ksi haarukan ensimmäisten 2000 lohkon yli. Haarukan ensimmäiset 24 lohkoa louhitaan pienimmällä vaikeudella. Tämän jälkeen DarkGravity säätää vaikeuksia havaitun lohkonmuodostusajan perusteella. 250 LCC-lohkopalkkio (vastaa 25 LTC: tä) puolitetaan samalla ketjukorkeudella kuin Litecoin.
  • Pieni Premine: Vastaava määrä alle 1% liikkuvasta rahan tarjonnasta (alle 0,65% koko rahan tarjonnasta) haarukan aikana maksettiin kehitysrahastolle.

Kiista

Kun haarukan uutiset julkistettiin, Litecoin-luoja Charlie Lee hylkäsi projektin nopeasti ja sanoi:

PSA: Litecoin-tiimi ja minä emme haaraa Litecoinia. Kaikki haarukat, joista kuulet, on huijaus, joka yrittää hämmentää sinua ajattelemaan, että se liittyy Litecoiniin. Älä pudota siihen ja älä ehdottomasti kirjoita yksityisiä avaimiasi tai siemeniä heidän verkkosivustolle tai asiakkaalle. Ole varovainen siellä! https://t.co/qXbiIxp5Al

– Charlie Lee [LTC⚡] (@SatoshiLite) 4. helmikuuta 2018

https://platform.twitter.com/widgets.js

Charlien kommentit liittyvät todennäköisesti viime vuonna (2017) tapahtuneeseen Bitcoin Cash -haarukkaan ja draamaan, jota seurasi sekä BTC: n että BCH-yhteisöjen välillä. Charlien näkemys on hieman ironinen, vaikka Litecoin itsessään on kova haarukka bitcoinia.

LCC-projekti on toisaalta todennut haastatteluissa, että alkuperäisen kolikon nimen uudelleenkäyttö haarukoituna kolikkona on yksinkertaisesti teollisuuden kokous. Loppujen lopuksi avoimen lähdekoodin kohta on suunniteltu olemassa olevan koodin kopioimiseksi ja muuttamiseksi alkuperäisen suunnittelun kokeilemiseksi ja parantamiseksi.

Vaikuttaa siltä, ​​että kovahaarukkaiset kolikot rakastavat alkuperäisen kolikon nimen käyttämistä keinona luoda uskottavuutta tuotemerkilleen.

Tapaa tiimi

Ydinryhmä

Valitettavasti emme löytäneet paljon tietoa ydin- tai liitännäisryhmästä LinkedInin kautta. Lisätaustatietojen tarjoaminen yleisölle LinkedInin kaltaisen alustan kautta lisäisi uskottavuutta LCC-projektille. Toistaiseksi annamme tietoja heidän verkkosivustonsa ulkopuolella.

Iain Craig (Tanner) on projektin pääkehittäjä, jolla on 20 vuoden kaupallinen kokemus. Tanner on ollut aktiivinen salaustilanteessa vuodesta 2013 lähtien kehittämällä useita altcoineja ja useita blockchain-pohjaisia ​​palveluita.

Yksisarvinen, jonka näet alla, tunnetaan vain nimellä Roger. Suhdetoiminnan kaverina Roger on esiintynyt useissa youtube-videoissa osoittaakseen huolenaiheita yhteisölle. Roger on kokenut projektipäällikkö suurelle online-valuutanvaihtofoorumille. Hän on ollut mukana kryptovaluutassa yli 5 vuotta.

Litecoin Cash

Litecoin Cash -ydinryhmä

Litecoin Cash

Litecoin Cash -ydinryhmä

LCC: n miehistö on toimittanut useita videoita ja chat-haastatteluja salausyhteisölle sosiaalisen median kautta. Suosittelemme, että lukija tekee haun näistä saadakseen lisätietoja tiimistä. Tämän pitäisi ainakin vastata joihinkin LCC-verkon potentiaalisten käyttäjien ja sijoittajien kysymyksiin.

Kumppanit

Litecoin Cash

Litecoin Cash -kumppanit

Kolikkotarjonta & Kestävyys

Litecoin-käteisen kokonaismäärä on rajoitettu 840 miljoonaan kolikkoon 10: n 1: n vaihdon seurauksena haarukka-aikaan. Kiertävä tarjonta on noin 576 miljoonaa kolikkoa 69% koko tarjonnasta.

LCC väittää, että ne louhivat alun perin alle prosentin kokonaissaannista. Joitakin IFO: n kolikoiden esikäsittely on välttämätöntä henkilöstö- ja kehityskustannusten maksamiseksi.

Litecoin Cash

Litecoin Cash -kolikkotoimitus

Yksi kriittisen valuutan avaruudessa tällä hetkellä olevista perusongelmista on kehitys- ja markkinointitiimeille osoitettujen varojen käytön seuraaminen. Kukaan ei tiedä, ryöttääkö joukkue kaikki kolikot markkinoilta vastineeksi arvokkaammasta kolikosta, kuten Bitcoin. Kunnes vahvoja hallintajärjestelmiä ei ole kehitetty kryptovaluutoille yleisesti, on melko vaikea selvittää Litecoin Cash -verkoston pitkän aikavälin kestävyys.

Kaivostoiminnan kestävyys

Kuten aiemmin mainitsimme, Litecoin Cash haluaa hyödyntää vanhentuneita bitcoin-kaivoslaitteiden markkinoita. Bitcoin-kaivostyöläiset kilpailevat edelleen erittäin korkealla tasolla tuomalla säännöllisesti parempia laitteistoja.

Tämä asettaa joitain vakavia kysymyksiä Bitcoinin ympäristövaikutuksista. Molemmat, sähkön kannalta, mutta myös laitteiston jätteiden näkökulmasta. Jos LCC pystyy käyttämään tätä vanhaa laitteistoa tuottavasti, se voi olla valtava plus heidän verkolleen pitkällä aikavälillä.

Kaupankäynnin historia

Litecoin Cash aloitti kaupankäynnin 20. helmikuuta 2018 5 dollaria merkki. Hinta on kuitenkin laskenut sen jälkeen, ja kaupankäynnin arvo oli noin 0,04 dollaria julkaisuhetkellä.

2017 oli kuumeisen spekulaation vuosi, ja vuoden 2018 karhumarkkinat eivät ole tähän mennessä auttaneet kokonaishintaa. Siitä huolimatta, jos LCC haluaa nähdä kolikonsa käyttöönoton, meidän on todennäköisesti nähdävä uusi sijoittajien ostoharjoittelu herättääkseen luottamusta heidän visioonsa.

Mistä voit ostaa Litecoin-käteistä?

Voit ostaa Litecoin Cashia seuraavista pörsseistä:

Jotkut muut pörssit myös käyvät kauppaa tällä kolikolla, mutta LCC: n kokonaismäärä on melko pieni, ja luultavasti haluat pitää kiinni pörssistä, jossa on helpompi päästä sisään ja pois asemasta.

Sivustonsa mukaan LCC-tiimi on hakenut myös Binance-listaa, jonka onnistumisen pitäisi lisätä Litecoin Cash -kaupan volyymia. He tutkivat myös kolikon lisäämistä hajautettuihin pörsseihin, kuten Komodo BarterDEX.

Missä sitä voi säilyttää?

Kehitystiimi on toimittanut molemmat a kevyt ja täysi lompakko kolikoidesi säilyttämiseen. Kevyt Electrum-lompakko ei vaadi koko lohkoketjun suorittamista, mutta vain Windows- ja Mac-tietokoneille tarkoitettu versio on tällä hetkellä saatavana. Coinomi tarjoaa käytännöllisemmän mobiililompakon liikkeellä oleville.

Omistetut Litecoin Cash -käyttäjät voivat myös haluta ladata koko lohkoketjun ja tallentaa sen paikallisesti. Linkit kaikkiin yllä oleviin lompakkoihin löytyvät Githubista virallisen kautta verkkosivusto.

Laitteiden lompakoiden osalta tiekartta hahmottaa tavoitteen molemmille Ledgerille & Trezor vuoden 2018 kesä- / heinäkuun aikakehyksen ympärillä.

Johtopäätös

Litecoin Cashin arvolupaus on varmasti mielenkiintoinen. Yksi kryptovaluutan tärkeimmistä eduista on se, että uusia ideoita voidaan rakentaa vakiintuneiden takana. Kun lisää haarukoita tulee markkinoille, heidän on innovoitava saadakseen todellisia etuja mahdollisille kolikoiden haltijoille.

Lainaamalla tekniikkaa useilta kryptoilta, LCC pyrkii luomaan Frankenstein-tyylisen salauksen, johon on korjattu kaikki parhaat ominaisuudet. Tämä voi osoittautua hyväksi strategiaksi, mutta kryteillä, kuten Litecoinilla ja Bitcoinilla, on jo yksi suuri bonus, ensiluokkainen etu.

Mitä myöhemmin käynnistät projektisi kryptosfäärissä, sitä vaikeammaksi (yleensä) siitä tulee rakentamaan mielekäs yhteisö sen ympärille. Aika näyttää, voiko tämä haarukka vakiintua pitkällä aikavälillä. Jos haluat lisätietoja ja päivityksiä Litecoin Cashista, voit olla yhteydessä seuraaviin kanaviin:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me