Kuinka maailman Wi-Fi toimii?

Maailman Wi-Fi on blockchain-projekti Tämä merkitsee pääsyä yksityisomistuksessa oleviin langattomiin reitittimiin. Tämän projektin taustalla oleva käsite on yksinkertainen. On monia yksityisiä Wi-Fi-verkkoja (mukaan lukien monet asuntoverkot), jotka eivät ole yleisön käytettävissä. Tämän vuoksi suurin osa käytettävissä olevasta kaistanleveydestä menee yleensä hukkaan.

Käyttämällä World Wi-Fi -alustaa omistajat voivat jakaa turvallisesti pääsyn reitittimiin ja ansaita kryptovaluutta vastineeksi. Ihmiset, jotka haluavat käyttää käytettävissä olevia reitittimiä, voivat muodostaa yhteyden Internetiin ilmaiseksi. Ainoa vaatimus on, että heidän on katsottava lyhyt mainosvideo selausistuntojensa alkaessa.

World Wi-Fi: n mukaan “Vieraskäyttäjä ei enää maksa Internetin käytöstä, reitittimen omistajat tuottavat tuloja jakamalla resurssejaan ja mainostajat tavoittavat kohdeyleisönsä.”Maailman Wifi-taloustiede

Varhainen markkinoiden menestys ja tulevaisuuden suunnitelmat

Maailman Wi-Fi-projektitiimillä on ollut paljon menestystä jo ennen tunnuksen myyntiilmoitusta. Joukkue on jo vakiintunut tässä tilassa. Vuonna 2016 he perustivat HotSpot-yrityksen nimeltä Radius Wi-Fi, ja vuonna 2017 tiimi esitteli Adrenta-mainostoimiston, joka keskittyi Wi-Fi-mainontaan.

Vuoden 2018 alussa Adrentalla on jo yli 14000 avointa verkkoa ja yli 100 franchising-kumppania. Nämä yritykset toimivat 80 kaupungissa ja kasvattivat Adrentan Wi-Fi-tukiasemien kokonaismäärää 784% vuonna 2017.

Tavoitteena on, että alustalla on 20 miljoonaa aktiivista reititintä, noin 5% maailman yksityisistä reitittimistä. Tiimi pyrkii myös saamaan miljardin mainoksen katselukertaa päivässä maaliskuuhun 2021 mennessä.

Maailman Wi-Fi-reitittimet

Tietoa henkilöstä WeToken (WT)

Maailman Wi-Fi on jo kerännyt 3,951 miljoonaa dollaria (8. maaliskuuta 2018), ylittäen 3,5 miljoonan dollarin pehmeän ylärajan. Kova korkki on asetettu 25 miljoonaan dollariin. Tunnusmyynti tapahtuu virallisesti 18. maaliskuuta – 18. huhtikuuta, ja 33% merkkeistä on ostettavissa myynnin aikana.

Tunnustyyppi on ERC223. Myös Singaporen ja Kiinan sijoittajat eivät saa osallistua merkkikauppaan.

WeToken (WT)

WeToken (WT) on apuohjelman kryptovaluutta, jota käytetään World Wi-Fi -projektissa. Vaihtokurssi merkkikaupan jälkeen on 1 WT = 30 mainoksen näyttökertaa maailman Wi-Fi-verkossa = 0,10 dollaria. Tunnusmyynnin aikana arvo on 1 WT = 10 mainoksen näyttökertaa maailman Wi-Fi-verkossa = 0,10 dollaria. Tämä antaa potentiaalisille sijoittajille, jotka haluavat osallistua merkkikauppaan, bonuksen, jonka arvo on kolme kertaa tunnuksen jälkeinen myyntihinta. Joukkue polttaa kaikki myymättömät WeTokenit. Toimitus on yhteensä 600 000 000 WT.

Maailman Wi-Fi-tiimi arvioi, että WT: n arvo nousee edelleen, kun yksityisiä langattomia reitittimiä käyttävien ja Internetiin haluavien ihmisten määrä kasvaa edelleen. Mainostajat puolestaan ​​ostavat lisää WeTokeneja voidakseen suorittaa mainoskampanjansa maailman Wi-Fi-verkossa.

Tärkeimmät tekniikan ominaisuudet

Maailman Wi-Fi-verkossa on muutamia keskeisiä ominaisuuksia, jotka auttavat mainostajia markkinoimaan paremmin yleisöään.

Ensinnäkin sillä on monikerroksinen rakenne, jonka avulla useat osapuolet voivat saada mainospalkkioita. Tämä auttaa kannustamaan Wi-Fi-verkkokumppaneita yhdistämään enemmän tukiasemia verkkoon.

On myös älykäs asetus, jonka avulla verkon mainostajat voivat pitää kohdennettuja tilastoja kaikkien liitettyjen tukiasemien mainoksista. Tämän ominaisuuden avulla mainostajilla on tarvittavat tiedot ymmärtääkseen mainostensa tehokkuus alustalla. Sen avulla he voivat myös tehdä älykkäämpiä liiketoimintapäätöksiä. Mainostajat voivat esimerkiksi muuttaa asetuksia, jotka liittyvät siihen, kenelle mainokset näytetään, ja hyväksytyn mainoksen vähimmäishintaan.

Toinen tärkeä ominaisuus on CPA / CPM-malli, joka antaa mainostajille kaksi tarjoustyyppiä: Hinta per maili (CPM) ja Toimintakohtainen hinta (CPA). Tuhannen näyttökerran hinta perustuu siihen, kuinka paljon mainostaja maksaa mainoksen katselusta. CPA perustuu siihen, kuinka paljon mainostaja maksaa langattomaan verkkoon kytkeytyvän asiakkaan suorittamasta toiminnasta (eli napsautuksesta mainossivustolle).

Blockchain-tekniikka

Tässä projektissa toteutettavasta blockchain-tekniikasta ei ole vielä niin paljon yksityiskohtia. Valkoisesta paperista on kuitenkin otettava huomioon muutama asia.

Maailman Wi-Fi-tiimi toteuttaa todennäköisesti Graphenen, avoimen lähdekoodin blockchain-tekniikan. Graphene käyttää Delegated Proof of Stake (DPoS), joka on PoS-muunnelma, joka käyttää kolmannen osapuolen solmuja uusien lohkojen luomiseen. Grafeenin sanotaan olevan 10 kertaa tehokkaampi kuin muut lohkojen etenemistekniikat. Grafeenia tällä hetkellä käyttäviin hankkeisiin kuuluu EOS, BitShares, ja Steem.

Maailman Wi-Fi käyttää DPoS: ää estääkseen tietojen tuottamisen. Se pystyy myös varmistamaan, että reitittimen omistajat palkitaan asianmukaisesti jokaisesta mainoksen näkymästä. Reitittimen vuorovaikutus ja P2P Discovery toimivat riippumatta siitä, mikä tietokannan tallennusjärjestelmä tai estoketjun tyyppi on käytössä.

Maailman Wi-Fi tarjoaa palkinto-ohjelman edustajille. Edustajat voivat tallentaa tärkeitä tietoja kaikista verkon käyttäjistä ja kopioida ne tietokantana. Tallennetut tiedot sisältävät käyttäjätietoja, kuten reitittimien geokoordinaatit, käyttäjien lukumäärän, iän ja kiinnostuksen kohteet. Edustajat säilyttävät myös tietoja mainoskampanjoista, kuten sijoitetun pääoman tuottoprosentti ja tulosprosentit.

Maailman Wi-Fi Blockchain -kaavio

Skaalautuvuus

Asiakirjassa todetaan, että tällä projektilla ei pitäisi olla ongelmaa skaalautuvuuden kanssa. Toiminnot käsitellään projektikeskuksissa (hajautettu verkko käytettävissä maailman Wi-Fi-kumppaneille). Tapahtumat vahvistetaan useiden solmujen avulla, mikä mahdollistaa nopeamman käsittelyn.

Järjestelmä on jo suunniteltu käsittelemään kymmeniä tapahtumia sekunnissa. Koska mainostajat ostavat ja myyvät yleensä ensisijaisesti WeTokensia, ei tarvitse olla yhtä paljon skaalautuvuutta kuin Ethereumin tai Bitcoinin kaltaiset projektit vaativat.

Yksi tapahtuma on yhtä kuin yksi mainoskampanja. Maailman Wi-Fi pystyy ylläpitämään skaalautuvuutta ja tietokannan estoketjun nopeutta, koska korkean kuormituksen syöttö- ja tulostustoiminnot eivät toimi suoraan lohkoketjukomponentin kanssa.

Maailman Wi-Fin etenemissuunnitelma

Kuten alla olevasta kuvasta näkyy, tällä projektilla on kunnianhimoiset suunnitelmat tulla alustaksi globaalille, hajautetulle ja ilmaiselle Wi-Fi-yhteydelle.

Maailman Wi-Fi-etenemissuunnitelma

Mistä ostaa WeToken

Ennakkomyynnin ja merkkikaupan aikana WeTokenia voi ostaa vain projektin verkkosivusto. BTC: tä tai ETH: ta voidaan käyttää WT: n ostamiseen. Lisätietoja löytyy maailman Wi-Fi-yhteydestä Keskisuuri sivu.

Lopulliset ajatukset

Ajatus tokenoidun, globaalin langattoman Internet-infrastruktuurin luomisesta on käsite, joka vaikuttaa erittäin lupaavalta ja jolla voi olla hyötyä miljoonille ihmisille ympäri maailmaa. Se, että World Wi-Fi -yhtiön perustajat ovat jo todistaneet, että he voivat suorittaa suorituksensa näillä markkinoilla Radius Wi-Fi: n ja Adrentan avulla, on hyvä merkki.

On mielenkiintoista nähdä, kuinka maailman Wi-Fi skaalaa liiketoimintamallinsa ja tuo ilmaisen Wi-Fi-yhteyden uusiin paikkoihin ympäri maailmaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me