Mikä on Monaco Card (MCO)?

Monacon kortti on a Visa-merkkinen pankkikortti joka saadaan kryptovaluutta-rahoitteisesta pankkitilistä. Koska kyseessä on Visa-kortti, voit käyttää Monacon korttia samalla tavalla kuin mitä tahansa muuta korttia.

Kortti ja Monacon pankkitili ovat ilmainen salausvaluutan haltijoille. Tilin avaamiseksi sinun tarvitsee vain rekisteröityä, vahvistaa henkilöllisyytesi ja siirtää kaikki hyväksytyt salausvaluutat tilillesi. Tällä hetkellä Monaco on asiakkaiden käytettävissä Aasiassa. Heillä on myös odotuslista eurooppalaisille asiakkaille. Yhdysvaltain asiakkaat eivät voi tällä hetkellä käyttää Monacoa. Suunnitelmia on kuitenkin muuttaa.

monaco-korttisovellus

Monacon korttitilillä on ei vähimmäissaldoa eikä kuukausimaksuja. Ilmaisille pankkiautomaattien nostoille on kuitenkin 200 dollarin raja ja 2000 dollarin pankkien välisen valuutanvaihtoraja. Jos päätät sijoittaa ja pitää MCO-tunnuksen, voit päivittää rajoitetun painoksen kortille. Näillä korteilla on korkeammat pankkiautomaatti- ja pankkienväliset siirrot, ja ne näyttävät viileämmiltä kuin ilmainen kortti.

Päivittäisten maksujen ongelman ratkaisemisella voi olla valtava salausvaluutta. Monacon kortti ei kuitenkaan ole ainoa projekti, joka yrittää luoda salausturvattuja maksukortteja. Muut projektit, kuten TenX, työskentelevät saman asian parissa. Kaikilla näillä projekteilla on haasteita tällaisten korttien toteuttamisessa laajamittaisesti ja vaatimustenmukaisella tavalla. Monaco toivoo murtaavansa koodin, saamalla lopulta kryptovaluutat ja suositut maksutavat pelaamaan hienosti yhdessä.

Crypto-rahoittama Visa-kortti

Monacon idea on tehdä jokapäiväisestä käytöstä salauksen avulla helppoa. Jos useampi ihminen voi maksaa kryptovaluutalla kahviloissa ja ruokakaupoissa, on paljon houkuttelevampaa pitää kryptovaluutta. Tähän asti salauksen hyödyllisyys menoihin on kuitenkin ollut merkittävä esto hyväksymiselle.

screen1 monaco

Monacon ratkaisu yhdistää mobiilisovelluksen ja Visa-merkkituotteen Monaco-kortin. Aloittaaksesi talletat kryptovaluutan heidän Monacon tililleen. Sen jälkeen voit käyttää kryptovaluutta käyttämällä Monacon korttia. Monaco huolehtii vaihdosta ja muuntamisesta.

Lisäksi Monaco hoitaa vaihdon mahdollisimman alhaisin kustannuksin perimättä käyttäjältä käsittelymaksuja. Sellaisena Monacon liiketoimintamalli ei pyri ansaitsemaan rahaa asiakkailtaan. Sen sijaan Monaco ansaitsee rahansa kauppiailta, joiden kanssa asiakkaat tekevät ostoksia. Kauppiaan korttien käsittelymaksut ovat tyypillisesti 3-4% kaupasta. Tästä Monaco ottaa 1,5-2% jokaisesta tapahtumasta.

screen2 monaco

Monaco ansaitsee rahaa, kun asiakkaat käyttävät Monacon korttia, joten sillä on voimakas kannustin tehdä käyttäjäystävällinen ja erittäin yhteensopiva kokemus.

Odota hetki. Eikö tämä ole Satoshin vision vastaista?

On tärkeää mainita, että monet salakirjoittajat pitävät Visa-kortin käyttöä myyntitapahtumana. Heidän mukaansa Satoshi halusi salauksen korvata Visan, ei työskennellä sen kanssa. Tämä on suurelta osin filosofinen keskustelu. Toisaalta Visalla on vakiintunut järjestelmä ja markkina-asema tällä hetkellä. On järkevää tehdä yhteistyötä heidän kanssaan. Toisaalta luottaminen keskitettyyn laitokseen, kuten Visa, heikentää salauksen suurta vetovoimaa. Viime kädessä sinun on päätettävä, mihin asia kuuluu. Yksi asia on varma, että tähän hankkeeseen liittyy lisää hankkeita.

Rajat ylittävä, ei maksuja

Koska Monacon kortteja tukee kryptovaluutta, niillä ei ole rajaongelmia, kuten fiat-valuuttoja. Tämän seurauksena voit käyttää Monacon korttiasi missä tahansa. Kortti palauttaa oletusarvoisesti paikallisen valuutan, kun teet ostoksen.

Alhaisia ​​maksuja ja valuuttakursseja sovelletaan myös muissa maissa. Tapahtumat tapahtuvat tarkalla valuuttakurssilla, jonka Monaco saa institutionaalisena kauppiaana. Sen sijaan, kun käytät maksukorttisi rajojen yli useimpien pankkien kanssa, ne lisäävät prosenttiosuuden valuuttakurssiin tai sisältävät maksutapahtuman.

Monacolla on yhteydet kahdeksan kymmenen parhaan kansainvälisen valuutanvaihtopankin kanssa valuutan muuntamisen helpottamiseksi.

Joten voimme nähdä, että Monacolla on ainakin kaksi ihanteellista käyttötapaa erityyppisille asiakkaille. Ensimmäinen on kryptovaluutan haltija / sijoittaja, joka haluaa käyttää salauksensa helposti tarvitsematta muuntaa sitä takaisin fiatiksi. Toinen käyttötapaus on tarkoitettu kansainväliselle matkailijalle, joka tarvitsee helposti tehdä ostoksia eri valuutoissa.

Vaihtorahat

Monacon kortilla on myös 2% käteispalautusohjelma kortinhaltijoille. Nämä rahanpalautuspalkinnot ovat MCO-rahakkeita. Sellaisena käteispalautusten todellinen arvo vaihtelee MCO-tunnuksen arvon kanssa. Cashback-saldosi voi kasvaa tai kutistua riippuen siitä, kuinka hyvin Monacolla menestyy yrityksenä.

Tietysti MCO käy kauppaa monissa suurissa pörsseissä, ja voit vaihtaa sen toiseen valuutaan heti, kun olet saanut rahasi takaisin palkkiot.

Säätö & Vaatimustenmukaisuus

Säännökset ja vaatimusten noudattaminen ovat olleet valtava ongelma kilpailijoille, jotka yrittävät ottaa käyttöön samanlaisia ​​kryptovaluutan tukemia maksutapoja. Monacon kortti ajattelee pitkään ja kovasti parhaista tavoista käyttää yhteensopivaa Visa-korttia. Lisäksi he ovat tehneet yhteistyötä vakiintuneiden alan johtajien kanssa korttien ja vaatimustenmukaisuuspalvelujen tarjoamiseksi.

Gemalto on yritys, joka tuottaa fyysisiä kortteja. He ovat kansainvälinen kortinvalmistaja, jolla on vakiintunut historia Visa-korttien tuotannossa.

Thomson Reuters World-Check tarjoaa KYC / AML-vahvistuksen. Jumio huolehtii henkilöllisyystodistuksesta ja muista henkilöllisyyspalveluista.

Lopuksi tason 1 PCI DSS -yhteensopiva Visa / Mastercard-prosessori hoitaa kaiken Monacon korttien tapahtumien käsittelyn.

Tiimi

Alkuperäisen ICO: nsa jälkeen Monacon joukkue on kasvanut täysimittaiseksi toiminnaksi. He ovat saaneet maineen erittäin reagoivana sosiaalisessa mediassa ja foorumeilla, joissa he puhuvat avoimesti kohtaamistaan ​​haasteista. Tiimi on erityisen aktiivinen Bitcointalkissa.

monacon toimitusjohtaja

Kris Marszalek on Monacon toimitusjohtaja. Hän on ollut yrittäjä Kaakkois-Aasiassa monien vuosien ajan viemällä useita yrityksiä nollasta 100 miljoonaan dollariin. Erityisesti hän oli Ensogon toimitusjohtaja, kun se oli sen nopeassa kasvuvaiheessa. Jotkut sijoittajat tunsivat tästä hermostuneisuutta, koska Ensogo romahti pian sen jälkeen, kun Marszalek lähti yrityksestä. Ei kuitenkaan ole todisteita siitä, että hän olisi ollut mukana Ensogon kuolemassa.

monaco CFO monaco cto

Loput johtoryhmästä koostuu vakiintuneista johtajista. Monacolla on vanhempi, kokeneempi joukkue kuin monissa salausprojekteissa, joita olet ehkä nähnyt. He esittävät myös korkeaa ammattitaitoa viestinnässä ja kuvissa, joita he esittävät itsestään.

Tiekartta

Monacon korttia ei ole vielä täysin käynnistetty ja toimitettu asiakkaille. Lisäksi kortit ovat saatavilla vain tietyissä maissa. Käyttöönottostrategia keskittyy ensin Aasiaan, sitten Eurooppaan ja sitten Yhdysvaltoihin.

monaco-kortin tiekartta

Monaco on jo julkaissut mobiilisovelluksensa, ja se on saatavana App Storesta ja Google Playsta.

Odotettavissa olevat kortit lähetetään, ilmoitetaan lisää kumppanuuksia ja lisätään sovelluksen toimintoja tulevana vuonna.

Monacon kolikko (MCO)

MCO-tunnus käynnistettiin kesäkuussa 2017 julkisella merkkikaupalla, joka tuotti yli 26 miljoonaa dollaria Monacolle.

MCO auttaa likviditeettiä Monacon verkossa; se on myös käteispalautusten valuutta. Lisäksi voit pitää MCO: ta avataksesi arvokkaampia Monacon kortteja, joilla on erilaiset tapahtuma- ja nostorajat.

MCO saavutti yli 20 dollarin korkean tason pian käynnistämisen jälkeen. Sen hinta on laskenut siitä lähtien.

Kuinka ostaa Monacon kolikkoa (MCO)

Monaco Coin (MCO) on saatavana monissa suurissa pörsseissä, mutta et voi ostaa sitä suoraan fiatilla. Sinun on ensin muunnettava ETH: ksi tai BTC: ksi.

Tuettuja vaihtoja ovat Binance, Bit-Z, Huobi, Bittrex ja Liqui.

Monacon kolikon (MCO) säilytyspaikat

MCO on Ethereum-lohkoketjussa oleva ERC-20-merkki. Sellaisena voit tallentaa sen mihin tahansa Ethereum-yhteensopivaan lompakkoon.

MyEtherWallet on todennäköisesti yksinkertaisin ja helpoin käyttää. Lisää turvallisuutta harkitsemalla Ledger Nano S- tai Trezor-laitteistolompakkoa.

Johtopäätös

Monacon kortti on houkutteleva vaihtoehto kaikille, jotka haluavat tehdä päivittäisiä ostoksia kryptovaluutalla. Se on järkevää myös rajat ylittäville matkailijoille. Voimme kuitenkin odottaa, että käyttöönotto kestää kauan ja osuu paljon kolhuja matkan varrella. Rahoitusala on erittäin säänneltyä, ja kryptovaluuttatakaiset maksut ovat monimutkainen asia, vaikka Monacon ratkaisu näyttäisi tekevän siitä yksinkertaisen ja käyttäjäystävällisen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me