Mikä on pastelliverkosto?

Pastelliverkosto (lyhyesti Pastel) on a blockchain-käyttöinen alusta taiteilijoille ja keräilijöille digitaalisen taiteen julkaisemiseksi ja ostamiseksi. Alusta muuttaa digitaaliset teokset muuttumattomiksi digitaalisiksi hyödykkeiksi, jotta voit käydä niitä vapaasti kaupassa ilman välittäjän tarvetta.

Digitaalisen omaisuuden merkitsemisellä on muutamia etuja. Kaupankäyntimaksujen alentamisen lisäksi se antaa heille todistetun aitouden, luotettavan alkuperän ja sensuurittoman julkaisutavan. Opitaan, kuinka Pastel käyttää blockchainia näiden etujen toteuttamiseksi.

Tässä pastellioppaassa tarkastellaan:

Toimittajan huomautus: CoinCentralilla on vakiintunut suhde ja strateginen kumppanuus Pastel-tiimin kanssa. Tämän artikkelin koko sisältö on objektiivista ja muuta kuin myynninedistämistä.

Kuinka pastelliverkko toimii?

Mielenkiintoista on, että Pastel saa arkkitehtuurin inspiraation useista erilaisista kryptovaluutta-projekteista.

Tiimi rakensi verkon ZCashin, Bitcoinin haaran päälle. Siksi se käyttää EquiHash-hajautusalgoritmia, tuottaa uusia lohkoja kahden ja puolen minuutin välein ja toteuttaa Zk-SNARK-merkintöjä yksityisiin ketjussa tapahtuviin tapahtumiin. Toisin kuin ZCash, Pastelilla ei kuitenkaan ole perustajan palkintoa toiminnan rahoittamisesta.

Sen sijaan he ovat ottaneet käyttöön Dashin innoittaman Masternode-järjestelmän, joka äänestää palkinnoista.

Pastellin masternodit

Vaikka Pastel-verkossa on edelleen kaivostyöläisiä, jotka tuottavat uusia lohkoja, masternodit ovat järjestelmän ydin. He tarkastavat ja tallentavat taidekuvia sekä helpottavat käyttäjien välistä kauppaa. Vastineeksi he saavat PSL-tunnisteita. Masternodes saa myös PSL-palkkion jokaisesta uudesta lohkosta.

Pastel-verkosto toteuttaa sijoitus- ja mainejärjestelmän varmistaakseen, että haitallinen Masternode tai Masternode-sarja ei vaaranna estoketjua. Liittymättä liikaa yksityiskohtiin Pastell-verkko toteuttaa XOR-etäisyysmittarin varmistaakseen, että Masternodesin välillä ei ole virheitä. Xash-etäisyysmittaus popularisoitiin ensin Dashin avulla, ja se reagoi tehokkaasti Masternodes-järjestykseen siinä järjestyksessä, jonka pitäisi saada seuraava lohkopalkinto.

Pastelliverkkoprosessi

Pastelliverkosto sisältää useita ominaisuuksia, joiden tulisi hyödyttää digitaalisen taiteen alkuperää ja kauppaa. Tärkeintä on taideteosten rekisteröinti Pastel-lohkoketjuun. Prosessi menee noin tältä:

  1. Taiteilijana luot pastellitunnuksen, joka tunnistaa sinut yksilöllisesti.
  2. Tällä henkilöllisyystodistuksella lähetät kuvatiedostot digitaalista taidettasi varten Pastel-alustalla.
  3. Allekirjoitat tämän tiedoston pastellitunnuksesi yksityisellä avaimella. Allekirjoitus varmistaa, että toinen osapuoli, kuten yksi Masternodeista, ei voi muuttaa teoksiasi.
  4. Pastelliverkko käyttää XOR-etäisyysluokitusjärjestelmää sen määrittämiseksi, mitkä Masternodes saavat taideteoksesi.
  5. Masternodit tarkistavat taideteoksen virheettömän sisällön tai plagioinnin suhteen. Vastineeksi tästä palvelusta maksat heille a rekisteröintimaksu.
  6. Kun kolme masternodia hyväksyy rekisteröinnin, korkeimman tason masternode kirjoittaa lippusi pastellilohkoketjuun.
  7. Lopuksi taidelippu aktivoituu verkossa, kun siihen liittyvät tapahtumat on vahvistettu.

Pastelliverkon taideluokat

Pastelliverkon taideluokat

Animecoin (ANI) – Pastel Coin (PSL) -tunnusvaihto

Pastelliverkostolla on epätavallinen taustakerta. Projekti on äskettäinen Animecoinin (ANI) haarukka, nyt lakannut projekti, jolla on samanlainen digitaalisen taiteen painopiste paitsi tietysti paljon enemmän animeja.

Haarukan jälkeen vain aktiiviset ANI-haltijat voivat osallistua merkkivaihto. Siksi, jos pidät ANIasi lompakossa, sinun on lähetettävä yksi ANI käyttämättömään PSL-lompakko-osoitteeseen viimeistään keskiyöllä UTC 1. huhtikuuta 2019. Pastel ottaa hetken kuvan kustakin osallistuvasta haltijan lompakon osoite ja jaa suhteellinen määrä PSL: ää. Pastel-tiimi ilmoittaa lompakon osoitteen joskus ennen vaihtamista.

Pastellirahojen jakelu

Tunnusvaihdon aikana Pastel-kolikkotiimi jakaa puolet 21 miljardin PSL-tarjonta aiemmille ANI-haltijoille. Loput rahakkeet noudattavat samanlaista päästöaikataulua kuin Bitcoin / ZCash.

Pastelli kolikon tokenomiikka

Pastelli kolikon tokenomiikka

Aluksi lohkopalkkio on 12 500 PSL lohkoa kohti ja puolittuu neljän vuoden välein, kunnes kaikki 21 miljardia PSL on liikkeessä.

Pastelliverkosto-tiimi

Toimitusjohtaja ja perustaja Jeff Emmanuel johtaa Pastel-kolikkoa tiimi. Nykytaiteen harrastajana, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus sijoitusanalyytikkona useissa hedge-yrityksissä, hänellä on kaksi kolmesta taitokokonaisuudesta, jotka odotat näkevän projektissa kuten Pastel.

Pastelli kolikkoryhmä

Pastelli kolikkoryhmä

Pastelliverkon CTO, nimeltään Airk42, täyttää tekniikan aukon. Airk42 on työskennellyt yritysohjelmistojen parissa yli 25 vuoden ajan erikoistunut tietoturvaan ja salaukseen. Hän osallistui myös Bitcoin Private -haarukkaan.

Mistä ostaa PSL

Pastellirahaa ei ole vielä saatavilla, mutta jos haluat osallistua, voit silti ostaa ANI: n ennen vaihtamista. Voit tehdä tämän siirtymällä Cryptopiaan ja vaihtamalla joko Bitcoin, Litecoin tai Dogecoin Animecoiniksi. Varmista, että pysyt ajan tasalla Pastel-ilmoituksista saadaksesi selville, milloin voit osallistua merkkivaihtoon.

PSL: n säilytyspaikka

Emme yleensä suosittele kolikoiden säilyttämistä pörssissä. Tulevan haarukan ja hyvämaineisen lompakon puuttuessa voi kuitenkin olla parasta pitää ANI Cryptopialla, kunnes merkki vaihdetaan. Sieltä etsit pastellikolikkotiimin ilmoitusta virallisesta lompakosta.

Lopulliset ajatukset

Digitaalinen taide ja lohkoketju sopivat yhteen kuten Satoshi ja Bitcoin. Vaikka lukuisat blockchain-projektit työskentelevät taiteen alkuperän kanssa (Pepe Cash, Codex Protocol, Maecenas), Pastel-kolikko on ainutlaatuinen Masternode-ohjelmien toteuttamisessa yrittäessään luoda täysin hajautettu järjestelmä.

Projekti on vielä nuori ja paljon todistettavaa. Mutta jos joukkue pystyy saamaan tuotteen nopeasti ja tehokkaasti markkinoille, pastellikolikosta voi tulla uusi standardi harvinaiselle, digitaaliselle taiteelle.

Muita pastelliresursseja

Verkkosivusto

Valkoinen paperi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me