Mikä on Pepe Cash?

Oletko koskaan ajatellut itsellesi: “Hitto, toivon, että voisin omistaa oman harvinaisen Pepeeni.”

Et todennäköisesti ole, mutta joku muu on. Ja että joku päätti käyttää blockchainia muuttaakseen Pepen hyödykkeeksi.

Ei vitsi, Bitcoinin lohkoketjussa on koko Pepe-taideteoksen ekosysteemi, ja jos hinta on oikea, ihmiset ovat valmiita maksamaan kalliisti joistakin näistä kappaleista. Kutsu sitä typeräksi, kutsu sitä tuhlaukseksi, mutta jos CryptoKitties on opettanut meille mitään, se arvo on todella katsojan silmissä. Pepelle tämä tarkoittaa, että yhden miehen meemi on toisen miehen mestariteos.

harvinaiset paprikat

Kuinka Pepe Trading toimii?

Pepe the Frog syntyi ensimmäisen kerran vuonna 2005 Boy’s Clubin online-sarjakuvasarjan jäsenenä Matt Furie. Syntymänsä jälkeen Pepe on valinnut verkkoyhteisöt, kuten 4chan, jotka ovat laajentaneet Pepe-metaa niin sanotusti, kuvittelemalla hahmoa lukemattomilla spin-offilla ja virkistyksillä. Vuosikymmenen ajan ja muutaman muutoksen ajan Pepestä on tullut yksi tunnetuimmista meemeistä Internetissä. Niin, ja Hillary Clintonin kampanja leimasi hänet valkoisen valta-arvon symboliksi vuoden 2016 vaaleissa, paljonkin Matt Furien kauhu.

Kaiken tämän sanomalla, Pepellä ei ole ollut mitään mielenkiintoista (ja kiistanalaista) nousua tähtitaivaan, joten on helppo ymmärtää, miksi hänellä on faniklubi, joka on halukas pudottamaan rahaa sertifioiduille meme-inspiroimille taideteoksille.

Ja se on taidetta. Ainakin niin itse julistaman Pepesphere-jäsenet kertovat sinulle. Pepesphere kertoo siitä, mitä kuvittelisit: abstraktista online-alueesta, jossa tokenoiduilla peppeillä käydään kauppaa. Tämän alueen sisällä – tarkemmin, rarepepewallet.com–Käyttäjät voivat ostaa ja myydä harvinaisia ​​peppejään Pepe Cashille, joka on Pepe-talouden kotimaan valuutta.

Jokainen Pepe tallennetaan Bitcoin-lohkoketjuun tapahtumien muodossa. Nämä taideteokset on rakennettu vastapuolelle, joten jokainen taideteos tallennetaan Bitcoinin pääkirjaan omana ainutlaatuisena voimavarana. Lisäksi jokaisella taideteoksella on rajattu määrä numeroita, koska taiteilijat voivat halutessaan luoda 1, 100 tai jopa 99 999 kopiota luomuksistaan. Jokainen kappale sisältyy sarjaan, ja jokainen sarja on huipentuma uusille lähetyksille Harvinainen Pepe-hakemisto. Tämän kirjoituksen aikaan on 36 sarjaa ja joukkue työskentelee 37. sarjan parantamiseksi.

Koska lohkoketju tallentaa viitteen kuhunkin kappaleeseen, tapahtumahajautukset toimivat jokaisen taideteoksen aitoustodistuksina. Sellaisena, kun ostat Pepen toiselta käyttäjältä tai hakemistosta, saat tämän Pepe-tunnuksen harvinaisessa pepe-lompakossasi varmentamaan, että omistat sen. Toki, voit yksinkertaisesti siirtyä Rare Pepe -hakemistoon ja kopioida taideteoksen itsellesi maksamatta, mutta aivan kuten Van Goghin Tähtisen yön jpeg-lataus, se ei vain ole sama kuin puhdas, uskollinen omistus.

Projektin verkkosivuston mukaan joka viikko puolet hakemiston tuotosta poltetaan, ja lainaan “Kekille onnea. (Tämä tekee PepeCashista deflaation). “


Lähettämällä Pepe-taidetta harvinaisten Pepe-hakemistoon

Ehkä haluat mieluummin osallistua kuin kuluttaa. Jos näin on, Pepesphere tarvitsee taideteoksia pitääkseen meemitalouden pinnalla, ja Rare Pepe -hakemistolla on jopa virallinen lähetysprosessi.

Lähetykset ovat yleensä avoimia ja suljettuja, joten jos joukkue ei hyväksy uusia lähetyksiä, kun haluat pudottaa uutta OC: tä, älä huoli – ole vain kärsivällinen. Jos ne ovat kuitenkin auki, tarvitset 200 PEPECASHia ja alkuperäisen luomuksen, ja sinun on noudatettava näitä ohjeita Rare Pepe Directory -hakemiston mukaan verkkosivusto:

Säännöt:

1) Pepen on oltava 400 x 560. Ne voivat näyttää kauppakorteilta, mutta sitä ei vaadita.

2) Kortit voivat olla animoituja gif-tiedostoja, mutta niiden koko on enintään 1,5 Mt. Käytä pakkausta.

2) Liikkeeseenlaskun on oltava LUKITTU, jotta Pepeäsi ei voida täyttää.

3) Pepe ei saa olla jaollinen. <- Varmista!!

4) Varmista, että taideteoksellasi on ainakin jotain tekemistä Pepen kanssa.

5) Ei NSFW-sisältöä. Yritetään pitää se kevyesti. (Pepellä on paljon huonoa lehdistöä). Jos olet epävarma, lähetä viesti @ nola1978 sähkeelle ennen omaisuuden luomista.

6) Kun teet tunnusta, siinä on oltava vähintään 100 osaketta ja enintään 100 000 osaketta.

7) Ei verkkosivustoja .. QR-koodit.

8) Vain yksi lähetys päivässä / taiteilija. Haluatko olla vaihtelevia.

9) Odota 24–48 tuntia, ennen kuin häirität asiantuntijoitamme lähettämisessäsi.

Tiimi

Ole rehellinen itsellesi, luulitko todella, että tällä projektilla on avoin tiimi? No, se ei todellakaan ole, mutta nimettömät jäsenet pitävät aktiivista Sähke.

Mistä ostaa Pepe Cash

Ei ole yllättävää, että Pepe Cash ei käy kauppaa suurissa pörsseissä. Aktiivisimmat markkinat ovat japanilainen pörssi Zaif, josta voit ostaa sen JPY: lle tai BTC: lle. Vaihtoehtoisesti voit myös ostaa Pepe Cashin Tux Exchangesta BTC: lle tai vastapuolen DEX: n kautta XCP: lle..

baseUrl = “https://widgets.cryptocompare.com/”;

var scripts = document.getElementsByTagName (“komentosarja”);

var embedder = skriptit [skriptien pituus – 1];

(funktio () {

var sovelluksen_nimi = encodeURIC-komponentti (ikkuna.sijainti.isännän nimi);

if (sovelluksenNimi == ””) {appName = ”paikallinen”;}

var s = document.createElement (“komentosarja”);

s.type = “teksti / javascript”;

s.async = tosi;

var theUrl = baseUrl + ’serve / v3 / coin / chart? fsym = PEPECASH&tsyms = USD, EUR, CNY, GBP, BTC ”;

s.src = theUrl + (theUrl.indexOf (“?”) >= 0? “&”:“? ”) +“ App = ”+ appName;

embedder.parentNode.appendChild (s);

}) ();

Kun sinulla on Pepe Cash, voit käyttää sitä aloittaa kaupankäynnin harvoilla Pepeillä rarepepewallet.com tai rarepepedirectory.com.

Missä säilyttää Pepe Cash ja harvinaiset pepit

Rare Pepe -lompakossa (sama URL kuin yllä) on kaikki tallennustarpeesi katettu, sekä Pepe Cashille että Pepe-taideteoksillesi. Orbs-kirja sisältää myös mobiilisovelluksen tallennusvaihtoehtona.

Lopulliset ajatukset

Ei aivan kilpailija, mutta vastaavaa tarkoitusta palveleva Pepe Cash jatkaa Dogecoinin tehtävää tuoda meme-tason varoja kryptovaluutta-alueeseen. Lisäksi Pepe Cash näyttää meille pituudet, jotka ihmiset aikovat kuratoida ja ansaita markkinarakoja käyttämällä blockchain-tekniikkaa.

Se osoittaa myös, että ihmiset ovat halukkaita käyttämään tätä tekniikkaa todentamaan ja ostamaan / myymään digitaalitaidetta. Kyllä, harvinaiset Pepe-levyt eivät välttämättä ole samalla taiteellisella kaliiperilla kuin alkuperäinen Monet tai Miro, mutta jos Harvinaiset Pepe -hakemistoon on rekisteröity noin 1500+ harvinaista Pepea, riittää sanoa, että aktiivinen alakulttuuri näkee enemmän kuin tarpeeksi arvoa luomiseen , kuratoida ja levittää näitä kulttuuri-ikonografian esineitä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me