Mikä on Po.et?

Po.et on Ethereum-pohjainen, yleiskirja, joka on suunniteltu seurata omistajuutta ja attribuutiota maailman digitaalisten luovien varojen.

Nykyisen välittömän tiedonvaihdon aikakaudella lisensointiprosesseista ja akkreditoinnista on tullut valtava tuska digitaalisen sisällön tekijöille. Yksinkertaisella napsautuksella kuka tahansa voi kopioida kuvan tai kappaleen ja lähettää sen uudelleen omaksi. Jos he etsivät asianmukaista lisensointia, se voi olla erittäin työvoimavaltainen tehtävä, joka vaatii useita sähköposteja ja asianajajia. Usein päädytään siihen, että tämä prosessi ei yksinkertaisesti ole sen arvoista, kun artikkeli, jonka kirjoittaminen kesti vain muutaman tunnin.

Po.et on pyrkinyt ratkaisemaan tämän ongelman luomalla ensimmäisen alustan, joka käyttää lohkoketjua digitaalisesti aikaleiman sisältöön ja toimii yhtenä lisenssitietolähteenä.

Tässä oppaassa käsitellään seuraavaa:

Kuinka se toimii?

Ainutlaatuinen sormenjälki

Todiste olemassaolosta

Po.et-alusta käyttää “Proof of Existence” -protokollaa.

Po.et käyttää “Todistusta olemassaolosta”, ensimmäinen ei-taloudellinen sovellus lohkoketjun. Kun lisäät jotain Po.et-markkinapaikkaan, se saa oman ainutlaatuisen “sormenjälkensä”. Kun sormenjälki on määritetty, sitä ei voi muuttaa. Lohkoketjun ansiosta “sormenjäljellä” ei ole yhtä vikaantumispaikkaa eikä sisältö tarvitse kolmatta osapuolta tai julkaisijaa pääsyn saamiseksi.

Digitaalinen markkinapaikka

Po.et tarjoaa muuttamattoman omistusoikeustodistuksen lisäksi myös alustan löydettäville tekijöille. Voit lisätä digitaalisen sisällön eri kauppapaikkoihin, jotta se on esillä ja asianmukaisesti lisensoitu. Kauppapaikat käyttävät Po.etin tunnusta, POE, kannustaa jäseniä ainutlaatuisesti lisäämään ja arvostelemaan asiaankuuluvaa sisältöä.

Jos haluat lisätä sisältöä markkinapaikkaan, sinun on ensin panostettava kolikot. Jos markkinapaikan jäsenet uskovat sisällön sopivan, he hyväksyvät sen. Muuten he hylkäävät sen ja takavarikoivat kolikot.


Po.et-alustan jäsenenä voit luoda oman markkinapaikan ja tehdä siitä niin leveän (esim. Valokuvaus, runot, meemit) tai erityisen valitsemasi (ts. Kuvia mursuista syntymäpäivähatuissa, kappaleita kivien kiipeämisestä) Colorado jne.). Sitten voit määrittää äänestysehdot, vaatimukset ja niiden POE: n määrän, jotka uusien osallistujien on vaadittava voidakseen liittyä. Mitä enemmän laadukasta sisältöä markkinoilla on, sitä arvokkaammasta markkinasta tulee. Näin ollen tämä kannustaa jäseniä hyväksymään vain laadukkaita, asiaankuuluvia huomautuksia ja hylkäämään sopimattomat.

Po.et-panostusprosessin tulisi kannustaa sinua lähettämään vain asiaankuuluvaa sisältöä, koska menetät kolikot, jos et. Joten älä lähetä kuvia “koirista aurinkohattuissa” “murskuille, joilla on syntymäpäivähatut” – yhteisö ei hyväksy sitä.

Lisäksi Po.et-sivustossa voit “haastaa” minkä tahansa lähetyksen, jos uskot sen sisältävän plagioitua sisältöä. Jäsenet voivat äänestää haasteen hyväksymiseksi tai hylkäämiseksi kullekin asiakirjalle määritettyjen yksilöllisten sormenjälkien avulla. Jos enemmistö jäsenistä hyväksyy haasteen, uusi sisältö poistetaan markkinoilta.

Avaa sovellusliittymä

Po.et kehittää myös julkaisijoille avointa sovellusliittymää nimeltä Frost, joka mahdollistaa integroinnin muihin alustoihin ja sovelluksiin. Frostin käyttö tarkoittaa, että kustantajat pääsevät helposti Po.et-toimintoihin muiden sovellusten kautta käsittelemättä joka kerta yksityisen avaimen infrastruktuuria.

Kilpailu ja eriyttäminen

On olemassa muita blockchain-projekteja, jotka kohdistuvat sisältöön ja tekijänoikeuksien käyttötapauksiin, mukaan lukien esimerkit, kuten Publica (kirjat), KodakOne tai Binded (kuvat) ja Animecoin (anime). Po.et: llä on kuitenkin pari keskeistä erottelijaa; tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden luoda markkinapaikkoja ja panostusmekanismia. Po.et: llä on myös laajempi kattavuus useissa sisältömuodoissa.

POE-tunnus

POE on Po.et-markkinapaikalla käytetty ERC20-valuutta. Käynnistyshetkellä se on kolme pääkäyttöä, kuten Po.et-tiimi kuvailee:

  1. Käynnistä Po.etin verkkovaikutukset ja luo siten sitoutuneiden sijoitettujen sidosryhmien ja kustantajien yhteisö
  2. Kerätä varoja Po.et-säätiön pitkäaikaiseen kehittämiseen ja
  3. Tarjoa mekanismi, jolla kannustetaan ja palkitaan varhaisessa vaiheessa omaksuneita ja positiivisia panoksia Po.et-verkostoon

Verkoston kypsyessä perustajat toivovat, että POE voi toimia taloudellisena kannustimena Po.etin tarpeelle edistää laadukasta, kuratoitua sisältöä heidän luotettavalla alustallaan..

Joukkue lyö yhteensä 3 141 592 653 (pi: n numeroa!) POE: tä ICO: n aikana elokuussa 2017. Myöhemmin joukkue myi 50% yhteisölle merkkikauppatapahtuman kautta keräten yhteensä 10 miljoonaa dollaria. Sitten jäljellä olevat tunnusten allokoinnit olivat seuraa:

  • 8% Perustajaryhmä
  • 10% Enkeli Sijoittajat
  • 10% Integraatiokumppanit
  • 22% Säätiö
  • 50% Token-myynti

Po.et ICO -merkkien myynnin allokointi

POE-tunnuksen jakaminen

Po.et-tiimi

Po.et on osa BTC Mediaa, kustantamis- ja markkinointiyritys, joka keskittyy lohkoketjuun. BTC Median perustaja Tyler Evans oli turhautunut lisenssisisältöön liittyvään työvoimavaltaiseen prosessiin ja katsoi sen suurimmaksi osaksi “sillä, ettei lisenssitiedoilla ole yhtä totuuden lähdettä”.

Po.et-tiimiin kuuluu 16 pääjäsentä, mukaan lukien toimitusjohtaja Jarrod Dicker, joka on entinen innovaatio- ja kaupallisen strategian presidentti The Washington Postissa.

Tiekartta

Po.et: n kehitys on erotettu vaiheet.

Rosetta-aikakausi

Rosetta Era alkoi kesäkuussa 2017. Erityisesti tänä aikana Po.et julkaisi ICO: n ja keräsi 10 miljoonaa dollaria merkkikaupasta. Käyttämällä näitä varoja ja niiden alkukierrosta Po.et pystyi käynnistämään julkisen testiverkonsa ja integroimaan ensimmäiset julkaisijansa alustalle. WordPress-käyttäjät pystyivät virallisesti ottamaan aikaleiman ja pitämään päivitetyn lokin kaikista kirjoitetuista töistään.

Gutenbergin aikakausi

Po.et on virallisesti tullut ”Guttenberg Era” -jaksoon, joka on jaettu kahteen erilliseen vaiheeseen. Etenemissuunnitelmansa mukaan Po.et työskentelee parhaillaan ensimmäisen vaiheen parissa, joka sisältää heidän pääverkkonsa näkökohtia, kuten työnkulun automatisoinnin ja yksityiset tietoturvatarkastukset..

Toinen vaihe sisältää muun muassa verkkopalvelun hajauttamisen, käyttäjien sisällyttämisen ja yleisen turvallisuuden tarkistukset. Toisessa vaiheessa julkaistaan ​​myös Frost open API -sovelluksen lähdekoodi, jotta ulkopuoliset kehittäjät voivat alkaa työskennellä integraatioiden parissa.

Po.et ei ole vielä antanut päivämäärää mainnetin julkaisulle, vaikka blogi tarjoaa yksityiskohtaiset kuukausittaiset edistymispäivitykset, jotta voit seurata mukana.

Kaupankäynti

Elokuussa 2017 julkaistu POE on edelleen suhteellisen uusi tunnus. Vaikka se kärsi suurista iskuista salausmarkkinoiden yleisessä vetäytymisessä vuoden 2018 alussa, joukkue on edelleen keskittynyt tuotteisiinsa ja tiekarttaansa.

POE: n arvo näki lyhyen vaelluksen huhtikuun lopulla, mikä liittyy todennäköisesti siihen, että Po.et julkaisi WordPress-laajennuksensa tuolloin. Hinta laski jälleen kesäkuun loppuun mennessä ja on siitä lähtien ollut melko vakaa.

Ottaen huomioon, että seuraava iso virstanpylväs on mainnetin lanseeraus, voi olla, että hinta nousee uudelleen, kun joukkue ilmoittaa päivämäärän tai kun mainnet itse käynnistyy.

Mistä ostaa POE

Po.et POE -merkkejä voi tänään ostaa useista suosituista pörsseistä, kuten Binance, Bittrex, OKex ja EtherDelta.

Mihin POE: tä säilytetään

Koska POE on ERC20-tunnus, sinun on tallennettava se lompakkoon, jossa on ERC20-tuki. Suositeltava vaihtoehto on laitteiston lompakko, kuten Ledger Nano S.

Jos et halua maksaa käteistä laitteistolompakolle, voit käyttää Exodus-lompakkoa ilmaiseksi.

Johtopäätös

Po.et on jaettu, yleinen pääkirja, joka on suunniteltu seuraamaan maailman digitaalisten luovien varojen omistajuutta ja omistajuutta. Vaikka projekti on vielä hyvin nuori, he ovat jo tehneet roiskeita blockchain-ekosysteemiin. Positiivisten avainvuokrausten sarjan ja hyvin harkitun ja toistaiseksi hyvin toteutetun etenemissuunnitelman seurauksena tämä joukkue näyttää olevan valmis viemään Po.et: n kauas. Jos joukkue onnistuu, he pyrkivät tuomaan media- ja julkaisuteollisuuden huomisen Internetin arvoon.

Lisäresurssit

Etsi Po.et osoitteesta:

Viserrys

Reddit

Sähke

Github

Toimittajan huomautus: Sarah Rothrie päivitti tämän artikkelin 1. marraskuuta 2018 vastaamaan projektin viimeaikaisia ​​muutoksia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me