Mikä on QASH?

QASH (lausutaan “käteinen”) on Quoine (lausutaan “kolikko”) -nestealustan natiivivaluutta. Quoine on globaali kryptovaluutta yritys etsimällä salausinvestoinneilla esiin nousseita likviditeettiongelmia.

Jos olet sijoittanut salausvaluuttaan jonkin aikaa, olet todennäköisesti kokenut nämä likviditeettiongelmat omakohtaisesti. Sijoittaminen mihinkään muutamien suosituimpien kolikoiden ulkopuolelle sisältää yleensä useita vaihtotilejä, siirtoja niiden välillä ja kolmitoimisia kauppoja fiatin, Bitcoin / Ethereumin ja haluamasi kolikon välillä. Nostaminen fiatiin on yhtä vaikeaa.

Koska suurin osa ihmisistä kohtelee kryptovaluutta sijoituksena, sen epälikviditeetti estää koko teollisuuden kasvua.

Tässä QASH-oppaassa puhumme:

Kuinka Quoine-neste toimii?

Quoine Liquid tuo likviditeettiä kryptovaluuttatilaan tarjoamalla keinon ostaa helposti kryptovaluutta kanssa ja lunastus että fiat.

Tällä hetkellä jokaisella kryptopörssillä on oma likviditeettitaso, joka eroaa tarjoamiensa kaupankäyntiparien välillä. Tämä luo yksittäisiä siiloja, joilla voi olla suuri likviditeetti yhdessä pörssissä, mutta ei toisessa. Liquid-alusta yhdistää nämä siilot yhdeksi yhdistetyksi pooliksi, jotta saat parhaan mahdollisen likviditeetin. Tätä varten Quoine Liquid sisältää kaksi päätuotetta:

  • Maailman kirja
  • Päävälittäjä

QUOINE nestemäinen taso

Quoinen nestemäinen ekosysteemi

Maailman kirja

Liquid World Book kokoaa tilaukset ja hinnat pörsseistä ympäri maailmaa yhdeksi tilauskirjaksi, jota voit käyttää. Tämä antaa kaikille kauppiaille sijainnistaan ​​riippumatta mahdollisuuden käyttää valitsemaansa fiat-valuuttaa ostaessaan tai myydessään salausta. Se poistaa erillisten pörssien likviditeettisäilöt ja antaa enemmän kaupankäyntivoimaa aiemmin alipalveluneille markkinoille.

Käyttämällä seosta Sisäinen tilauskirja ja Ulkoinen aggregaattitilauskirja, Neste käyttää valuuttamarkkinoita kaupankäyntiparien luomiseksi fiat-valuutoille, joita ei muuten ole voinut olla.

Maailmankirjassa käytetään kolmea ensisijaista toimintoa tarjoamaan Quoinen lupaamaan paremman likviditeetin:

  1. Vastaava moottori (ME)
  2. Valuutanvaihto-moottori (CCCE)
  3. Älykäs tilauksen reititys (SOR)

MINU on alan johtaja, jolla on kyky käsitellä useita miljoonia tapahtumia sekunnissa. Se sisältää natiivin tuen tärkeimmille merkkipareille ja on rakennettu siten, että se voidaan helposti skaalata ja lisätä uusia pariliitoksia niiden syntyessä.

CCCE antaa automatisoituja ja lähes välittömiä muuntoja valuuttojen välillä. Tämä on menetelmä käyttäjien välisten näennäisesti mahdottomien kauppojen takana. Esimerkiksi muuntaminen CCCE: n kautta antaa jonkun etsiä ETH / EUR-pari käydä kauppaa toisen henkilön kanssa etsimään BTC / SGD. Kun tämä muuttuu tehokkaammaksi, mahdollisten otteluiden määrän pitäisi kasvaa tarpeeksi täysin sujuvien markkinoiden luomiseksi.

QUOINE-kauppapari

Esimerkki nesteenvaihdosta

SOR-tekniikka valvoo kaikkia tärkeimpiä vaihtoa ja suorittaa ulkoisesti tilauksia, joita ei voida täyttää sisäisesti World Bookista.

Päävälittäjä

Quoine Liquid -alustan Prime Brokerage -puolisko antaa sinulle pääsyn edellisessä World Book -osiossa esitettyihin ominaisuuksiin.

Prime Brokerage -palvelun avulla sinulla on suora pääsy kaikkiin World Bookin pörsseihin ilman, että sinun on luotava tiliä kullekin yksittäiselle pörssille. Lisäksi Quoine on rakentanut kumppanuuksia pankkiverkoston kanssa viime vuosien ajan varmistaakseen fiat-varojen nopean siirron.

Prime Brokerage -sovelluksen avulla voit myös pidentää luottorajaa ja hyödyntää kauppaa olemassa olevilla saldoillasi.

ICO Market

Liquid-tiimi on perustamisensa jälkeen lisännyt ICO Marketin myös pörssiin. Uuden alueen avulla voit oppia alustan isännöimistä ICO: ista ja osallistua niihin. Tällä hetkellä ICO Market sisältää vain kaksi ICO: ta.

QASH-tunnus

QASH on ERC20-tunnus maksat palveluista Liquid-alustalla. Tämän lisäksi QASH: n haltijat voivat myös saada alennuksia, myynninedistämistuotteita ja ICO-sijoitusmahdollisuuksia kolikoilla, joita Quoine auttaa käynnistämään. Tiimi korostaa myös valtakirjassaan, että muut organisaatiot voivat käyttää sitä omiin tarkoituksiinsa samalla tavalla kuin jotkut rahoituslaitokset käyttävät Ripple XRP -merkkiä.

Joukkue lyö 1 000 000 000 QASH 350 000 000 (35%) jaettuna ICO-osallistujille. Jäljellä olevista rahakkeista:

  • 300 000 000 QASH (30%) kohdistetaan yhteisölle / ekosysteemille
  • 200 000 000 QASH (20%) kuuluu tiimille ja osakkeenomistajille
  • 150 000 000 QASH: ta (15%) omistaa strategiset kumppanit ja institutionaaliset ostajat

Q2 2019 mennessä Quoine luo oman lohkoketjun ja siirtää kaikki QASH-tunnukset uuteen lohkoketjuun. Tällä hetkellä he myös merkitsevät QASH: n Liquidille.

Quoine-tiimi & Edistyminen

Mike Kayamori (Toimitusjohtaja) ja Mario Gomez Lozada (Presidentti ja CTO) perustivat Quoinen vuonna 2014. Kayamori oli aiemmin SoftBank-konsernin varatoimitusjohtaja ja Gungho Aasian sijoitusjohtaja. Lozada oli Japanin Merrill Lynchin teknologiajohtaja 11 vuotta ennen kuin hän aloitti Credit Suisse Japanin tietohallintojohtajana.

Quoine on ensimmäinen kryptovaluuttayritys maailmassa, jolle Japanin rahoituspalveluvirasto (FSA) on myöntänyt virallisen lisenssin. Liquid-alusta on itse asiassa seurausta kahden edellisen alustan, Quoinexin ja Qryptoksen, yhdistämisestä. Kerran nämä kaksi kaupankäyntialustaa menestyivät yli 12 miljardia dollaria tapahtumia vuodessa.

Quoinen tiimi työskentelee parhaillaan luomaan oman blockchaininsa alfa-julkaisulla joskus pian. Lisäksi mobiilisovellus on parhaillaan käynnissä. He eivät kuitenkaan ole määrittäneet käynnistyspäivää kumpaakaan asiaa varten.

Kilpailu

Koska Quoine tulee muutamalle eri rahoitusalalle, yrityksellä on melko vähän kilpailijoita. Luottolimiittinä yritys kilpailee SALT: n kanssa. Vaihtopuolella on lukuisia muita yrityksiä, kuten vaihtoehtoisiin kolikoihin erikoistunut Binance tai Gemini ja Coinbase, jotka keskittyvät fiat-salaukseen. Jopa Robinhood on nyt kuvassa.

Bancor-protokolla on samanlainen projekti kuin Quoine ja QASH, koska se tuo likviditeettiä kaikille protokollaa käyttäville tunnuksille.

Quoine on ainutlaatuinen, koska se tarjoaa tämän toiminnallisuuden kaiken yhden alustan kautta. Juuret alkavat vuonna 2014, Quoine on myös yksi vanhimmista kilpailijoista.

Kaupankäynti

QASH: n alku on ollut epävakaata siitä lähtien, kun se aloitti kaupankäynnin marraskuussa 2017. ICO: n jälkeen kolikon hinta nousi nopeasti korkeimmalle tasolle, 1,48 dollariin (0,00013 BTC), ennen kuin se laski hitaasti noin 0,60 dollariin (~ 0,00004 BTC) joulukuun puoliväliin mennessä..

QASH: lla oli siitä lähtien kaksi merkittävää hintakuoppaa – yksi joulukuun puolivälissä pohjan jälkeen ja toinen tammikuun alussa. Nämä kaksi piikkiä eivät vaikuta aiheuttaneen mitään uutisia tai erityisiä tapahtumia, joten voimme todennäköisesti liittää ne sonnimarkkinoiden tilaan tuolloin.

QASH on pudonnut koko loppuvuoden 2018, mutta äskettäin alkoi näyttää elämän merkkejä. Kolikko nousi noin 0,20 dollarin (~ 0,000035 BTC) kerroksestaan ​​marraskuun puolivälissä ja on tällä hetkellä hieman yli 0,22 dollaria (~ 0,000055 BTC). Vaikka tämä on vain 10 prosentin voitto USD: ssä, se on lähes 60 prosentin nousu BTC: ssä.

Koska QASH on apuohjelmatunniste, Liquid-lisäkäyttäjien ja alustan kasvun pitäisi ihannetapauksessa johtaa hintojen nousuun edelleen. Pidä silmällä tulevia etenemissuunnitelman virstanpylväitä, kuten Liquid blockchain -julkaisu.

Mistä ostaa QASH

Vaikka voit ostaa QASH: n suoraan Nestemäinen, sitä myydään paljon suuremmalla volyymilla Huobilla. Ennen kuin vaihdat QASH: iin Huobilla, sinun on ensin ostettava Bitcoin tai Ethereum ja siirrettävä se. Tarkista Gemini tai GDAX saadaksesi jommankumman.

Liquidissä voit käyttää QASH: n pääasiassa JPY: llä tai USD: llä.

KolikkoMarketCap sisältää täydellisen luettelon vaihdoista, joissa QASH on käytettävissä.

QASH: n säilytyspaikka

Tällä hetkellä QASH on ERC20-tunnus, joten voit tallentaa sen mihin tahansa lompakkoon ERC20-tunnuksen tuella. MyEtherWallet on suosituin verkkotallennusvaihtoehto ja tukeva lompakko, jota voit käyttää.

Jos olet kiinnostunut turvallisuudesta (ja kuka ei ole), sinun kannattaa harkita laitteistolompakon ostamista. Ledger Nano S: n kaltaiset vaihtoehdot ovat kalliimpia kuin ilmaiset kollegansa, mutta tarjoavat sinulle lisäsuojaa ja mielenrauhaa.

Muista kuitenkin, että Quoinen tiimillä on suunnitelmia siirtää QASH omalle blockchainilleen. Kun näin tapahtuu, lompakko, jota käytät varojesi tallentamiseen, ei ehkä enää tue tunnusta. Ota huomioon QASH-ilmoitukset ja ohjeet siitä, mitä tehdä, kun tämä kytkin tapahtuu.

Johtopäätös

Quoine pyrkii tuomaan likviditeettiä kryptovaluuttainvestointeihin World Book-, Liquid-alustan ja QASH-tunnuksensa kautta. Yhdistämällä pörssien tilauskannat ympäri maailmaa Quoine Liquid -alusta varmistaa, että sijoittajilla on helppo aika muuntaa fiat mihin tahansa kryptovaluuttaan ja päinvastoin.

Tiimillä näyttää olevan kokemusta ja liikekumppanuuksia menestyä, mutta tämä on kunnianhimoinen projekti. Kun virallinen blockchain-lanseeraus on vielä kehitteillä, seuraavat pari vuotta ovat yritys- tai merkkijakso.

Jos joukkue jatkaa virstanpylväidensä suorittamista samalla nopeudella kuin heillä on, Quoine muuttaa helposti kryptovaluuttateollisuuden parempaan suuntaan. Lisääntynyt likviditeetti on hyvä valuutoille, hyvä sijoittajille ja hämmästyttävä koko blockchain-teollisuudelle.

Toimittajan huomautus: Steven Buchko päivitti tämän artikkelin 12.04.2018 vastaamaan projektin viimeaikaisia ​​muutoksia.

Muita QASH-resursseja

Verkkosivusto

Sähke

Viserrys

Facebook

Reddit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me