Mikä on Ravencoin?

Ravencoin on blockchain, joka on omistettu nimenomaan luomiselle ja peer-to-peer omaisuuden siirto. Aivan kuten Monero on keskittynyt yksinomaan yksityisyyteen, Ravencoin on erikoistunut omaisuudensiirtoon – ei enempää, ei vähempää.

Vaikka voit vaihtaa omaisuutta muilla lohkoketjuilla, kuten Bitcoin ja Ethereum, se ei ole niiden tarkoitus. Ja erikoistumisen puute johtaa ongelmiin, jotka ovat ominaisia ​​varojen siirtämiselle. Ravencoinin avulla voit luoda ja vaihtaa minkä tahansa reaalimaailman (esim. Kultapalkit, maadoitukset) tai digitaalisia (esim. Pelitavarat, ohjelmistolisenssit) verkko-omaisuutta vain tätä silmällä pitäen..

Tässä Ravencoin Beginner’s Guide -oppaassa tutustumme kaikkeen mitä sinun tarvitsee tietää projektista, mukaan lukien:

Kuinka Ravencoin toimii?

Ravencoin on Bitcoinin haarukka ja käyttää siksi Bitcoinin UTXO-mallia. Mutta ennen kuin tutustumme enemmän arkkitehtuuriin, meidän on ensin tutkittava, miksi nykyisillä blockchain-resurssiratkaisuilla on rajoituksia.

Nykyiset rajoitukset

Kuten luultavasti jo tiedät, omaisuuden sijoittaminen blockchainiin ei ole mitään uutta. Vastapuoli, Bitcoinin lisäksi, on ollut vaihtoehto vuodesta 2014. Ja Ethereumin avulla on tarjolla paljon tunnussääntöjä – ERC20, ERC721 ja ERC223, muutamia mainitakseni.

Omaisuuden liittäminen näihin vanhempiin lohkoketjuihin parantaa turvallisuutta, mutta sillä on merkittäviä haittoja. Esimerkiksi vastapuolen kanssa varat yhdistetään tavallisiin Bitcoin-tapahtumiin. Omaisuuden vaihtamiseksi sinun on käytettävä tarpeeksi perusvaluutta (eli bitcoin), jotta siihen liittyvä tapahtuma voidaan suorittaa. Jos verkkomaksut ovat korkeat, vaihto on kallista.

Nämä verkot eivät myöskään suojaa varallisuuden siirroissa esiintyviltä yleisiltä ongelmilta. Ethereumia nyt tarkasteltaessa: Sinulla voi olla tietämättään tietyn tyyppinen tunnus, kuten ERC20. Jos lähetät tunnuksen väärään vaihtoon tai tiettyyn lompakkoon, kohde-etuus saattaa tuhoutua.

Ravencoin vs. Bitcoin | Eroavaisuudet

Vaikka Ravencoin on Bitcoin-haarukka, se toimii omalla blockchainillaan. Siellä on neljä pääeroa kahden verkon välillä:

  • Myöntämisaikataulu: Ravencoinin kaivospalkinto alkoi 5000 RVN: lla, kun taas Bitcoin alkoi 50 BTC: llä.
  • Estoaika: Yhdessä minuutissa Ravencoinin estoaika on kymmenesosa Bitcoinista.
  • Kolikoiden toimitus: RVN: n kokonaismäärä on 21 miljardia vs. BTC: n 21 miljoonaa.
  • Kaivosalgoritmi: Bitcoin toteuttaa SHA-256-hajautusalgoritmin, kun taas Ravencoin käyttää X16R. Tämä algoritmi estää ASIC-kaivoksen.

Toisin kuin suurin osa tällä hetkellä alalla olevista hankkeista, Ravencoinilla ei ollut ensimmäistä kolikoiden tarjoamista (ICO), se aloitettiin ilman esikaivosta eikä se pidä RVN: ää perustaja-altaassa.

Ensimmäinen Ravencoin-pankkiautomaatti

Ensimmäinen Ravencoin-pankkiautomaatti

Omaisuuden luominen & Siirtoprosessi

Sisältötunnuksen luomiseksi sinun on poltettava osa RVN: stä ja annettava tunnuksen nimi. Tämän nimen on oltava yksilöllinen. Sen jälkeen määrität rahakkeiden lukumäärän, kuinka monen desimaalin tarkkuudella heillä on ja voitko antaa enemmän tulevaisuudessa.

Tällaiset yksinkertaiset rahakkeet ovat alustan paljaat luut. Tämän säätiön päällä on muutama erilainen tunnustyyppi, jonka Ravencoin tarjoaa:

Palkinnot

Voit jakaa RVN-palkintoja tunnuksesi haltijoille. Näiden palkkioiden käyttötapaukset vaihtelevat asiakasuskollisuuspisteistä yrityksen osinkoihin.

Ainutlaatuiset rahakkeet

Ainutlaatuisia tunnuksia ei voida kopioida, ja ne auttavat todistamaan aitous. Vaikka tämä tunnustyyppi tehtiin suosituksi Cryptokittiesin kanssa, niiden arvo laajenee digitaalisten keräilyesineiden ulkopuolelle.

Ainutlaatuiset tunnukset ovat hyödyllisiä kaikissa tapauksissa, joissa tarvitset todistuksen omistajuudesta. Ohjelmistolisenssit, kuvataidekokoelma ja auton rekisteröinti ovat vain joitain esimerkkejä varoista, jotka käyttäisivät näitä tunnuksia.

Muut kuin omaisuusmerkit

Ravencoin sisältää erikoistuneita rahakkeita tarjoamaan myös muita kuin omaisuuden toimintoja.

Aktiiviset viestintäkanavat ovat välttämättömiä monille tunnuspohjaisille järjestelmille. Näiden kanavien helpottamiseksi Ravencoin kerää erikoistuneet viestintämerkit hallussasi olevien varojen päälle. Koska viestintämerkit on linkitetty omaisuuteen, vain omaisuuden haltijat vastaanottavat viestit.

Ravencoin toteuttaa saman äänestysmenetelmän. Aloittaaksesi äänestyksen ilmoitat merkkien haltijoille viestijärjestelmän kautta. Ja viestin mukana välität VOTE-tunnuksen. Tunnuksen haltijat lunastavat sitten ÄÄNESTYKSEN… No, äänestä.

Ravencoin-tiimi & Edistyminen

Ravencoinilla ei ole vakiintunutta tiimiä. Se on avoimen lähdekoodin projekti, jota vetävät ydinkehittäjät: RavoncoinDev, Tron ja Chatturga (ristiriitojen käyttäjänimet). Bitcoin-säätiön hallituksen jäsen Bruce Fenton neuvoo tiimiä.

Ydinkehittäjät julkaisivat Ravencoinin 3. tammikuuta 2018, yhdeksäntenä vuosipäivänä Bitcoinin lanseerauksesta. Ja Fenton aloitti laukaisun twiittillä, jossa ilmoitettiin kaivoksen alkamisesta.

Binaarit ovat paikallaan https://t.co/AOV68LtRNU voit alkaa kaivaa Ravencoinia https://t.co/caznogtS6N

– Bruce Fenton (@brucefenton) 3. tammikuuta 2018

Hanke sai jonkin verran mainetta, kun Overstockin toimitusjohtaja Patrick Byrne ilmoitti, että hänen yrityksensä oli tehnyt usean miljoonan dollarin investointi joukkueeseen. Siitä lähtien tiimi on rakentanut omaisuuden tuen ja palkitsemisominaisuuksien ydintoimintoja.

Kilpailijat

Varojen merkitseminen on ollut suosittua jo jonkin aikaa, ja useat projektit tarjoavat samanlaisia ​​toimintoja kuin Ravencoin. Kuten aiemmin mainittiin, Ethereumin ja Wavesin kaltaiset alustat antavat sinulle mahdollisuuden luoda tunnuksia. Tokenization ei kuitenkaan ole näiden alustojen keskipiste.

Vastapuoli on yksi suosituimmista tunnussovelluksista, mutta se on kytketty Bitcoin-verkkoon. Tämä yhteys voi olla joko vahvuus tai heikkous riippuen siitä, kenen kanssa puhut.

WAX: n ja Enjin Coinin kaltaiset projektit tarjoavat tokenoituja digitaalisia resursseja, mutta ne kohdistuvat verkkopeliteollisuuteen, kun taas Polymath on samassa veneessä ja kohdistaa arvopapereihin.

Ravencoinin vastaavin projekti on Bytom. Molemmilla joukkueilla on linjassa tehtäviä ja alustat tukevat melkein samanlaisia ​​toimintoja loppukäyttäjälle. Heillä on kuitenkin eroja. Bytomilla oli ICO ja se sallii ASIC-kaivoksen verkossa. Itse asiassa sen valkoinen kirja rohkaisee sitä.

Kaupankäynti

Koska Ravencoin on suhteellisen uusi projekti, ei ole paljon analysoitavaa kaupankäyntitietoa.

RVN-hinta on noussut kahdesti historiansa aikana. Ensimmäinen piikki tapahtui maaliskuun lopussa ja saavutti kaikkien aikojen korkeimman tason ~ 0,07 dollaria (~ 0,000009 BTC), kun taas toinen oli toukokuun alussa. Molemmat kertaa kasvu oli lyhytaikaista, kun hinta laski hitaasti takaisin piikkiä edeltävälle tasolle. On epäselvää, mikä olisi voinut aiheuttaa hintakuopan näinä aikoina.

Hinta on ollut kohtuullisen vakaa noin 0,022 dollarissa (~ 0,000003 BTC) koko kesäkuun puolivälissä.

Ravencoin-mainnetin vapauttamisen ja aktiivisuuden lisääntymisen alustalla pitäisi auttaa hintaa. Kaikilla foorumia käyttävien merkittävien yritysten tai rahoituslaitosten uutisilla pitäisi myös olla positiivinen vaikutus.

Mistä ostaa RVN

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa hankkia RVN: ää: kaivostoiminta ja ostaa pörssissä.

Jos olet kiinnostunut kaivostoiminnasta, sinun tulee liittyä yhteen kaivosaltaista, jotka Ravencoin-tiimi on listannut Bitcointalk-foorumi. Heillä on myös laaja kaivosopas Wiki.

Valitettavasti hankkeen olemassaolon lyhyt aika tarkoittaa, että sitä tukevaa vaihtoa on rajallinen määrä. Paras veto on ostaa se Bitcoinilla Salaussilta tai Nano päällä Nanex.

Jos olet Kiinassa, sinulla on myös mahdollisuus ostaa RVN CNY: llä QBTC: ltä.

Mihin RVN: tä säilyttää

Sinulla on muutama vaihtoehto, mihin RVN voidaan tallentaa.

Kehitystiimi tarjoaa työpöydän lompakko sekä Android-lompakko. IOS-lompakko on tällä hetkellä käynnissä. Tiimi työskentelee myös Jaxxin, Coinomin ja Ethoksen kanssa, joten ne ovat todennäköisesti vaihtoehtoja pian.

Lisäksi voit käyttää TaskuRaven online-lompakko tai jopa paperinen lompakkogeneraattori saatavilla Github.

Johtopäätös

Vaikka useimmat blockchain-projektit yrittävät luvata maailmalle, Ravencoin tarjoaa vain yhden asian: merkityn omaisuuden siirron. Ja tämä yksittäinen keskittyminen ei ole huono asia. Kun projektit yrittävät ratkaista joukon ongelmia kerralla, ne luovat usein joukon puolivalmiita ratkaisuja. Ravencoin välttää sitä.

Nuorena projektina, jolla on näennäisesti loputon kilpailu, on vaikea ennustaa kuinka menestyvä Ravencoin tulee olemaan. Aktiivinen yhteisö ja tuki yhdestä verkkokaupan arvostetuimmista nimistä ovat kuitenkin positiivisia indikaattoreita. Kaikentyyppisten omaisuuserien merkitsemisessä on selkeä suuntaus. Emme kuitenkaan ole vielä nähneet, johtaako Ravencoin muutosta.

Muita Ravencoin-resursseja

Github

Erimielisyydet

Viserrys

Wiki

Bitcointalk

Reddit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me