Mikä on Santiment?

Santiment on a kryptovaluutta-tietosyöte sijoittajille. Santiment-tiimin tavoitteena on tulla salausmarkkinoiden Bloombergiksi.

Nykyinen sijoitusympäristö on täynnä väärää tietoa, ja todennettavissa olevia resursseja on vähän ja kaukana. Koska teollisuus on suurelta osin sääntelemätöntä, sinun on yleensä käsiteltävä markkinoiden manipulointia väärennettyjen osto- / myyntitilausten, ilkikampanjoiden, sisäpiirikaupan ja uutissyklien kautta, jotka joko nostavat kolikon hintaa kestämättömälle tasolle tai murskaavat projektin FUD: n kautta ( Pelko, epävarmuus ja epäily). On vaikea löytää hyvämaineisia lähteitä, joista voi hankkia tietoja.

Santiment haluaa auttaa aloittelijoita ja asiantuntijasijoittajia tarjoamalla objektiivisen syötteen markkinatiedoista, mielipiteiden analysoinnista ja blockchain-toiminnasta. Kaikki tämä toivoo auttaa sinua tekemään tietoisempia sijoituspäätöksiä alalla, joka voi olla kypsä BS: lle.

Tässä Santiment-oppaassa käydään läpi:

Kuinka Santiment toimii?

Santiment-alustalla on muutama erilainen tietokeskukset saada objektiivista, luotettavaa tietoa. Blockchain-asiantuntijat ovat kuratoineet näiden keskittimien tiedot ja hankkineet vain tarkimmat tiedot.

Sisältövirrat

Santiment sisältövirrat sisältää säännöllisen, ajan tasalla olevan markkinointisisällön, joka on samanlainen kuin uutiskirje. Sisältö kattaa ICO-analyysit ja pääkolikot sekä maailmanlaajuiset säädökset ja markkinatutkimuksen. Sijoittajana sinun on valittava tilaamasi sisältö.

Koska tämäntyyppinen tieto voi helposti joutua subjektiivisuuden ansaan, Santiment paljastaa alan asiantuntijoiden keräämän analyysin sisällöntuottajille kyseenalaisin tarkoituksin.

Santiment-tietokanta (SANbase)

SANbase on joukkorahoitettu salausvaluutaprojektien tietokanta. Se sisältää asiaankuuluvia projektitietoja, kuten joukkueen historian ja kolikon takana olevan talouden. Alusta tarjoaa myös joukon työkaluja analyysisi helpottamiseksi.

Vaikka SANbase on väkijoukkoja, Santiment käyttää jälleen asiantuntijapaneelia varmistaakseen tietojen paikkansapitävyyden. Ajan myötä joukkue toivoo löytävänsä keinon hajauttaa näitä tietoja entisestään tinkimättä niiden laadusta.


Tietosyötteet

Santiment-palapelin viimeinen kappale on sen tietosyötteissä. Santiment yhdistää lukuisista lähteistä peräisin olevat markkinatiedot kolmeen tietolähteeseen:

  • Sentiment-tietosyötteet: Nämä data-syötteet mittaavat, miten yhteisö yleensä suhtautuu eri kolikoihin. Tämä on tärkein liikkeellepaneva voima “shill” – ja “FUD” -sykleissä, joita yleisesti nähdään projekteissa.
  • Blockchain-tietosyötteet: Nämä syötteet seuraavat aktiivisuutta eri lohkoketjuissa. Näiden avulla voit nähdä, mitkä kolikot näkevät eniten volyymiä, sekä seurata suurten sijoitusvalaiden liikettä.
  • Joukkolähetetyt tietosyötteet: Kaikki muut rehutyypit kuuluvat tähän luokkaan. Näiden syötteiden avulla käyttäjät voivat lähettää tietoja, joita ei ehkä ole aiemmin ollut saatavana yleisölle.

Santiment-arkkitehtuuri

Santiment Datafeed -arkkitehtuuri

Santiment Network -tunnus (SAN)

SAN-tunnuksia on yhteensä 83 337 000, ja liikkeessä on hieman yli 62 500 000. Suurin osa rahakkeista (72%) jaettiin ennakkomyyntiin ja crowdsale-avustajat ICO: n aikana. SAN on ERC20-tunnus.

SAN-tunnukset palvelevat kolmea toimintoa verkossa:

  • Maksu. Tietosyötteiden käyttäminen edellyttää SAN-maksua. Teet sen joko tilauspalvelun tai datahuutokaupan kautta.
  • Panos. SAN-haltijana voit myös panostaa kolikkosi päästäksesi joihinkin Santiment-palveluihin. Tämä kannustaa institutionaalisia kumppaneita panostamaan suuria määriä SAN-verkkoa ja antamaan pääsyn omaan käyttäjäkuntaansa, mikä lisää ekosysteemiä.
  • Palkinto. Jos luovutat tietoja verkkoon, saat SAN: n palkkiona. Tämä hallitsee väkijoukkoon syötettyjä syötteitä.

Santiment-joukkue & Edistyminen

Maksim Balashevich perusti Santimentin elokuussa 2016. Et ole tyypillinen blockchain-perustajasi, Balashevich vietti seitsemän vuotta meditaatiota, joogaa, etkä todennäköisesti olisi arvannut sitä, nykyaikaiset rahoitusjärjestelmät. Vaikka yhdelläkään tiimin jäsenellä ei ole muita merkittäviä blockchain-projekteja vyönsä alla, tekninen johtaja Valentin Mihov voitti hopeamitalin tietojenkäsittelyn kansainvälisessä olympialaisissa vuonna 2004.

Santiment tiimi piti ICO: n, jossa he saavuttivat heidän 45000 ETH päämäärä. Tiimi uskoo virkistävästi projektin läpinäkyvyyteen, jopa omistamalla koko sivun verkkosivuillaan.

Santiment-tiekartta

Santiment 2018 -suunnitelma

Santiment on jo rakentanut alfa-mobiilisovelluksen, joka sisältää historialliset hintatiedot ja joitain mielipiteiden analyyseja. He ovat myös käynnistäneet SANbase-sovelluksen, jonka voit tarkistaa tässä. Se on samanlainen kuin CoinMarketCap, mutta sisältää hyödyllisiä lisätietoja kustakin projektista, kuten rahaston menot ja kehittäjien toiminnan. Kuluneen vuoden aikana he ovat laajentaneet SANbasea sosiaalisen median trendien seurantaan, tutkimustyökaluihin, sovellusliittymiin ja foorumiin, josta voit jakaa havainnot. Seuraava etenemissuunnitelman piirre on kauppasignaalit.

Tiimi tekee yhteistyötä Iconomin, Brave New Coinin ja Blockchain Research Labin kanssa projektinsa elävöittämiseksi..

Kilpailu

Muutama muu projekti käsittelee samaa ongelmaa kuin Santiment, mutta erilaisilla ratkaisuilla. Signaaliverkko luottaa koneoppimiseen yhdessä väkijoukkotiedon kanssa kauppiaiden auttamiseksi. Cindicator on ennusteiden pelaaminen väkijoukon viisauden tuottamiseksi. Ja, Enigma Catalyst pyrkii parantamaan määrällistä kauppaa.

Kaupankäynti

ICO: n jälkeen Santiment-hinta pysyi suhteellisen tasaisena noin 0,20 dollarissa. Marraskuusta 2017 lähtien SAN-rahakkeiden arvo alkoi kuitenkin kasvaa voimakkaasti saavuttaen kaikkien aikojen korkeimman tason, joka oli lähes 8,00 dollaria (~ 0,0005 BTC). Tämä seurasi useimpien altcoiinien nousua tuona aikana.

Sen myötä myös SAN-hinta laski dramaattisesti tammikuun puolivälissä 2018 suurimman osan markkinoista. Siitä lähtien se on edelleen laskenut vain kahdella merkittävällä hinnan hyppyllä matkan varrella helmikuussa 2018 ja huhtikuussa 2018. Hinta näyttää tällä hetkellä olevan noin 0,43 dollaria (~ 0,000069 BTC).

Nyt kun SANbase on saatavilla, SAN-tunnuksen käyttöönotolla ja käytöllä on eniten vaikutusta hintaan. Mielenkiintoista on, että markkinoiden yleinen ilmapiiri (laskeva tai nouseva) vaikuttaa todennäköisesti SAN: iin kuin muihin kryptovaluuttoihin. Karhumarkkinoilla SAN-hinta on luonnollisen laskupaineen alla ja vähemmän ihmisiä todennäköisesti käyttää SANbasea markkinoiden aiheuttaman vähentyneen kiinnostuksen vuoksi kaupankäyntiin. Härkämarkkinoilla päinvastoin.

Tästä huolimatta ei olisi yllättävää nähdä hintahyppy jokaisen ominaisuusjulkaisun kanssa. Muilla kumppanuusilmoituksilla pitäisi myös olla positiivinen vaikutus hintaan.

Mistä ostaa SAN

SAN-tunnuksilla käydään tällä hetkellä kauppaa eniten LATokenissa, mutta haluat ehkä tarkistaa Ethfinex sen sijaan. Ethfinex on hajautettu hybridi-pörssi, jota ylläpitää Bitfinex ja joka on yhteydessä siihen. Voit vaihtaa BTC: tä, ETH: ta tai USD: tä SAN: lle pörssissä.

Voit myös vaihtaa BTC: n, ETH: n tai USDT: n SAN: ksi Liqui ja OKEx.

Mihin SAN säilyttää

ERC20-tunnuksena sinulla on useita lompakkovaihtoehtoja varojesi tallentamiseen. Parhaan turvallisuuden takaamiseksi käytä laitteistolompakkoa, kuten Ledger Nano S. MyEtherWallet on loistava, ilmainen vaihtoehto myös sinulle. Kaikkien ERC20-tuettujen lompakoiden pitäisi riittää.

Johtopäätös

Santiment on all-in-one-syötteen lähde objektiivisille krypto-valuuttatiedoille. Se sisältää puolueettomia uutisia, projekti-analyyseja ja venelastin muuta tietoa. Vielä alkuvaiheessa, voit tarkistaa SANbase itsellesi tässä.

Alalla on tällä hetkellä väärää tietoa ja epäeettistä mainontaa, joten Santiment-tiimi on ryhtynyt toimiin oikeaan suuntaan tiedottaakseen paremmin kauppiaille kaikilla kokemustasoilla.

Toimittajan huomautus: Steven Buchko päivitti tämän artikkelin 11.01.2018 vastaamaan projektin viimeaikaisia ​​muutoksia.

Muita Santiment-resursseja

Verkkosivusto

Erimielisyydet

Sähke

Reddit

Viserrys

Keskitaso

Github

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me