Mikä on Skycoin?

Skycoin on täydellinen ekosysteemi, joka perustuu innovatiiviseen seuraavan sukupolven blockchain-tekniikkaan. Skycoin on kehittynyt jatkuvasti melkein seitsemän vuoden ajan, ja Bitcoinin ja Ethereumin varhaiset kehittäjät tekivät ensimmäisen sitoutumisen vuodelta 2013.

Näyttökuva Skycoinin Githubista sitoutui ensimmäisen kerran 25. joulukuuta 2013

Skycoinin virallisen Githubin ensimmäinen sitoutuminen alkoi 25. joulukuuta 2013

Heillä on oma Obelisk-niminen konsensusalgoritmi, jonka Ethereumin varhainen kehittäjä on kirjoittanut ja julkaissut akateemisesti. Obeliski on ei-energiaintensiivinen konsensusalgoritmi, joka perustuu käsitteeseen nimeltä ‘luottamuksen dynamiikan verkko’, joka on täysin erilainen kuin PoW, PoS ja niiden johdannaiset..

Skycoinin päätavoitteena on edistää kryptovaluutan todellista käyttöä eikä spekulointia. Skycoinin lippulaivahakemuksen Skywirella on kunnianhimoinen tavoite hajauttaa internetiä laitteistotasolla, ja se on aloittamassa testnetin huhtikuussa. Tämä on kuitenkin vain yksi Skycoin-ekosysteemin monista puolista. Skywire tarjoaa hajautetun kaistanleveyden lisäksi myös tallennuksen ja laskennan täydentäen uuden Internetin kannalta välttämättömien hyödykkeiden pyhän kolminaisuuden..

Skycoinilla on myös oma ICO-alusta nimeltä Fiber, oma deterministinen ohjelmointikielensä CX, joka on johdettu Golangista, yksityinen hajautettu Messenger-järjestelmä nimeltä Sky-Messenger ja hajautettu sosiaalisen median foorumi, BBS.

Tässä on toinen tapa ajatella Skycoinia: Ensimmäisen periaatteen mukainen avoimen lähdekoodin, yhteisöomistuksessa oleva, laitteistopohjainen vertaisverkko, joka hyödyntää blockchainin kannustinjärjestelmää.

Toisin kuin useimmat näkemäsi ICO: t, he eivät pyydä rahaa lupauksella kehittää jotain tulevaisuudessa. Tämä on projekti, jota on kehitetty seitsemän vuotta, ja heidän ensimmäisen lippulaivahankkeensa testnet on käynnistämässä.

Skycoin (SKY)

Skycoin (SKY), kolmannen sukupolven kryptovaluutta, on koko ekosysteemin polttoaine. Se tukee 300 TPS: ää, ilmaisia ​​tapahtumia, joiden transaktioaika on alle 2 sekuntia, vastustuskykyinen 51%: n hyökkäyksille, ylläpidetään kestävästi ilman energiaintensiivistä kaivostoimintaa, sillä on oletusarvoinen yksityinen tapahtuma CoinJoin-protokollan kanssa ja maksaa osinkoja eri valuutassa tunnetaan kolikoina (ajatella NEO / GAS). Tämä on kaikki mahdollista sen innovatiivisen Obelisk-nimisen konsensusalgoritmin ansiosta.

Skywire

Lippulaivahanke, Skywire, hajauttaa Internetiä kannustetulla solmuverkolla. Tulevaisuudessa asentamalla silmäkokoinen antenniverkko voit lopettaa takaiskuroinnin pois olemassa olevasta infrastruktuurista. Skywire perustuu kuuluisaan avoimen lähdekoodin verkkoprojektiin cjdns ja avoimen virtauksen protokolla (tunnetaan myös nimellä ohjelmistopohjainen verkko). Sanotaan, että Skywiren nopeus on huomattavasti nopeampaa kuin mikään olemassa oleva VPN ja nykyinen internet itse kanavaliitäntäkyvyn ja julkisiin / yksityisiin avaimiin perustuvan DNS: n kanssa.

Tämä on jo osoitettu avoimen lähdekoodin verkkoprotokollayhteisön vuoden 2011 alusta kehittämällä ei-lohkoketjulla kannustetulla cjdns-protokollalla (“salattu IPv6-verkko, joka käyttää julkisen avaimen salausta osoitteen jakamiseen ja hajautettu hash-taulukko reititykseen”)..

Kuvakaappaus cjdns 'Githubin suosituksista

Suosittelut otetaan cjdns ’Githubilta.

Kolikoiden aukioloajat

Pitämällä 1 Skycoinia Skycoin-lompakossa tuottaa yhden kolikkotunnin joka tunti. Kolikkotunnit ovat valuutta, jota käytät kauppaaessasi kaistanleveyttä ja muita palveluita SKY-ekosysteemissä. Tämä tekee Skycoinista tosiasiallisesti kryptovaluutan, jota tukee kaistanleveys.

Jos haluat käyttää Skywirea, sinun on ensin tullut verkon solmu. Solmut, jotka välittävät liikennettä suoraan salattua liikennettä tietämättä, mihin salatut paketit lopulta menevät. Tunnet vain yhden solmun ennen solmua ja sen jälkeen. Samaan aikaan salatut paketit estävät sinua tarkastelemasta tietoja. Samaan aikaan sinulle maksetaan kolikkotunneina pakettien edelleenlähetyksestä. Tiedoston voi avata ja tarkastella pyynnön tekijän yksityisellä avaimella vasta, kun se saavuttaa julkisen kohdeavaimen.

Voit ajatella sitä peer to peer torrent-verkostona, jossa tiedot on salattu ja vain ijat voivat nähdä ne. Sillä välin kylvöille tai pikemminkin kylvökoneiden toisiinsa kytkeytyville solmuille maksetaan kaikki kylvettävällä kaistanleveydellä. Emme enää saa ihmisiä, jotka vain iilimatka eivätkä koskaan siementä (myönnä, olemme kaikki tehneet sen). Nyt kaikkia kannustetaan olemaan se yksinäinen jalo kylvökone, joka on vuosien ajan kylvänyt Roller Coaster Tycoonin murtunutta versiota.

6 vuotta ennen tämän Piilaakson jakson julkaisua Skycoin on jo ollut kehityksessä.

Kuitu

On monia syitä, miksi joukkue päätti suunnitella koko Internet ennen tämän uuden vision luomista blockchain 3.0: sta. Tämä on poistanut tietoturva-aukot, jotka näkyvät muissa verkkoketjun protokollaketjuissa. Kannustamalla hajautettua laitteistoverkkoa, jossa ei ole laskennallista intensiivistä konsensusprotokollaa, Skycoinin blockchain-sovellukset voivat skaalata horisontaalisesti äärettömästi.

Kuitu on Skycoinin takana oleva lohkoketjuarkkitehtuuri, ja kaikki tulevat ICO: t (tällä hetkellä 30 valmisteilla) käyttävät tätä avoimen lähdekoodin tekniikkaa. Tiimi uskoo, että maailman dApps: n asettaminen yhteen lohkoketjuun ei koskaan mahdollista skaalautumista, jota tarvitaan todelliseen joukkomuuntaan. Sen sijaan jokaisella yrityksellä on oma modulaarinen lohkoketju, ja he voivat räätälöidä sen omiin tarpeisiinsa, joko yksityisenä luvallisena ketjuna tai julkisena luvattomana ketjuna. Tästä johtuen jokaiselle oman räätälöidyn lohkoketjunsa antaminen estää tilanteita, joissa yksi dApp tukkii koko verkon, kuten CryptoKitties on Ethereum.

Tehokkuuden, turvallisuuden ja hajauttamisen välisen loputtoman kamppailun välisen tuloutusongelman ratkaisemiseksi Fiber antaa jokaiselle yritykselle mahdollisuuden päättää hajauttamisen asteesta, joka tarvitaan heidän erityistapauksissaan.

Saatat miettiä, “Kuinka hajautat kaikki nämä yksittäiset lohkoketjut?”

Hyvä kysymys!

Tiimi kehitti Skyminerin vastaamaan tähän kysymykseen.

Kuva virallisesta Skywire Mineristä

Yksi harvoista blockchain-projekteista laitteistotuotteen kanssa.

Skywire Miner

Skycoin-kehittäjät rakensivat Skyminerin sopivimmalla yhdistelmällä halpoja mutta tehokkaita laitteita, joita tarvitaan kuidun suunnitteluun.

Lisäksi Skycoin-säätiö kannustaa rakentamaan DIY-kaivostyöläisiä erittäin innostuneella DIY-yhteisöllä.

On tärkeää huomata, että yksimielisyysalgoritmi Obelisk ei käytä tavanomaista kaivostoimintaa estääkseen kaivostyöntekijöiden keskittämisen, jonka näemme tänään Bitcoinissa. Lohkon lyömisestä ei ole lohkopalkintoja. “Kaivostoiminta” viittaa Skycoinin yhteydessä kaistanleveyden, laskennan ja tallennuksen osuuteen verkkoon vastineeksi Skycoinin ja kolikoiden tuntimäärästä.

Kuva DIY-kaivosmiehestä.

Yhteisön rakentama DIY-kaivosmies.

Skywire Minerin tekniset tiedot

Ensimmäisen sukupolven Skyminer-laitteistoluettelo on seuraava:

 • Mukautetut piirilevyt
 • 16-porttinen OpenWRT-reititin
 • 16 Gt RAM-muistia (8 x 2 Gt DDR3)
 • ARM Cortex-A53 -prosessori
 • 8 x 16 Gt Class-10 A1 -mikro SD
 • Hexa-core Mali450 -näytönohjain
 • LAN-kaistanleveys: 8 x 1000Mbps
 • Gigabitin Ethernet, 8 + 1 -porttikytkin
 • 64-bittinen Linux (Alpine Linux)

Pohjimmiltaan 8 Orange Pis, reititin, Ethernet-kaapelit ja virtalähde (kokonaiskustannukset 600 USD). Halvan, mutta tehokkaan ja helposti saatavilla olevan laitteiston käyttö estää ASIC-kaivostoiminnan keskittämisen. Samalla se tarjoaa laitteiston, jota tarvitaan äärettömään vaakasuuntaiseen skaalaukseen.

Mielenkiintoista on, että kukin Orange Pi toimii solmuna vain yhdelle Skywire-sovellukselle. Kunkin sovelluksen asettaminen karanteeniin omaan lohkoketjuunsa poistaa jatkuvasti kasvavan massiivisen maailmanlaajuisen lohkoketjun systeemiriskin.

Kuvaesitys rinnakkaisesta skaalauksesta verrattuna Bitcoiniin ja Ethereumiin.

Rinnakkaisen skaalauksen korkean tason esitys.

Lopulta Arkin ja Bitseedin perustaja Mike Doty valmistaa seuraavan sukupolven Skywire-kaivostyöläisiä. Tämä varmistaa, että laitteita on tarpeeksi kasvavalle kuituekosysteemille.

Verkkoverkko langattomia antenneja poistaa tarpeen irrottaa nykyinen Internet-infrastruktuuri. Lopulta Skywire-kaivosmies tarjoaa hajautetun kaistanleveyden, laskennan ja tallennustilan Skywirelle.

Skycoin-säätiö tukee käynnissä olevia Skyminereitä projektin alkuvaiheessa, kunnes he ovat itsekestäviä.

Tiimi, neuvonantajat ja varhaiset sijoittajat

 • Synth (perustaja), varhainen Bitcoinin kehittäjä, joka istuu useiden kryptovaluuttojen neuvottelukunnissa
 • Huowu Chen (perustaja), varhainen kehittäjä, joka vastasi Ethereumin python-toteutuksesta, kehitti Obelisk-konsensuksen
 • Steve Leonard (perustaja), pitkä historia kryptovaluuttaan osallistumisesta Bitcoinin varhaisista päivistä lähtien. Steve kehitti suurimman osan alkuperäisestä Skycoin-ohjelmistosta
 • Mike Doty (neuvonantaja), Arkin ja Bitseedin perustaja
 • Michael Terpin (neuvonantaja), CoinAgenda-konferenssisarjan perustaja ja Alphabit Fundin ICO-komitean johtaja
 • Patrick Dai (sijoittaja), Qtumin perustaja ja varhainen osallistuminen Vechainiin

Huomaa: tämä ei ole tyhjentävä luettelo.

Kolikoiden toimitus

Skycoineja on yhteensä 100 miljoonaa ja 7,7 miljoonaa Skycoinia jo liikkeessä. Olettaen, että jakelunopeus on sama kuin viimeisten 3 vuoden aikana, Skycoin saavuttaa todennäköisesti 25 miljoonaa kolikkoa vuonna 2022. Skycoin-säätiö jakaa enintään 5 miljoonaa Skycoinia vuodessa, kun kiertävä tarjonta saavuttaa 25 miljoonaa.

Kaupankäynnin historia

Skycoin saavutti kaikkien aikojen korkeimman tason, 49 USD tammikuun alussa. Siitä lähtien se on noussut alhaisimmalle tasolle 8 USD muiden kryptovaluuttamarkkinoiden ohella.

Mistä ostaa SKY

Tällä hetkellä Skycoinia voi ostaa osoitteesta Salaus, C2CX, ja Iquant.

Lisäksi OTC-ohitustoiminto on saatavana myös heidän verkkosivuillaan, josta voit ostaa suoraan Skycoinia. OTC-ohitustoiminto on saatavilla suoraan lompakkoon myös tulevaisuudessa.

Mihin SKY: tä säilyttää

Voit käyttää virallinen työpöydän lompakko, verkkolompakko ja pian julkaistaan matkapuhelin tallentaa taivaan.

Johtopäätös

Skycoin-tiimi on rakentanut perusteellisen vakuuttavan argumentin markkinoilla olevien suurten kolikoiden heikkouksista. Samaan aikaan he ovat laatineet joukon houkuttelevia ratkaisuja näiden heikkouksien ratkaisemiseksi. Näyttää siltä, ​​että he ovat tähän mennessä kyenneet vastaamaan vaatimuksiinsa tekniikan alalla. Internetin hajauttaminen ei kuitenkaan ole helppo tehtävä, saati sitten aloittaa laitteiston tasolla. Lisäksi heidän kykynsä välittää monimutkainen näkemyksensä tehokkaasti on varmasti jatkuva haaste.

On mahdotonta sanoa, pystyykö Skycoin saavuttamaan valtavan visionsa vai ei, mutta se on varmasti jännittävä kolikko, jota kannattaa varoa tulevaisuudessa.

Lisäresurssit

Verkkosivusto

Sähke

Keskitaso

Viserrys

YouTube

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me