Mikä on Stox?

Stox on blockchain-ennustusmarkkinat, jotka rakentuvat Ethereum-alustalle. Se tarjoaa osallistujille mahdollisuuden ennustaa tapahtumien lopputulokset melkein missä tahansa kuviteltavissa olevassa luokassa. Hyödyntämällä ”väkijoukon viisauden” voimaa yhdistettynä yksilölliseen intuitioon osallistujat voivat ennustaa tapahtumia reaaliajassa. He voivat myös rakentaa uusia markkinoita, käydä kauppaa ikäisensä kanssa ja ansaita voittoa alustalla.

Stox Blockchain Prediction Markets Platform: Kuvakaappaus verkkosivuston pääpalkista

Kuvakaappaus Stox-verkkosivustolta.

Stoxin ovat luoneet ja suunnitelleet online-alan veteraanit Invest.com-sivustolta, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2014. Alusta on suunnattu yleisölle yleisölle tarjoamalla paikka, josta he voivat löytää turvaa perinteisiltä rahoitusvälineiltä. Samalla he voivat hyödyntää tietämystään useilla aloilla voidakseen hyötyä ennusteistaan.

Alusta palvelee useita luokkia urheilusta, rahoituksesta, politiikasta ja vaalien tuloksista tapahtumiin, kuten julkkis avioliitot tai sää. Tämä hyvin kattava säännös mukautuu käyttäjien monipuolisiin etuihin ja lisää siten yleistä sitoutumista. Stoxin foorumi kannustaa ajattelijoita ja tarjoajia liittymään verkkoon ja ohjaamaan liikennettä verkkoon.

Tässä Stox-oppaassa tarkastellaan:

 • Kuinka Stox toimii?
 • Stox-tunnus
 • Stox-sovellus
 • Stox-tiimi ja edistyminen
 • Kaupankäynti
 • Mistä ostaa STX
 • STX: n säilytyspaikka
 • Johtopäätös
 • Muita Stox-resursseja

Kuinka Stox toimii?

Stox-alustalla on kolme erillistä osallistujaa.

 1. Palveluntarjoajat.
 2. Operaattorit.
 3. Käyttäjät.

Palveluntarjoajat

Palveluntarjoajat ovat olemassa olevia yrityksiä, joita kannustetaan liittymään Stox-verkostoon kannustamalla hyödyntämään nykyistä asiakaskuntaansa. Nämä palveluntarjoajat kehittävät Stox-sovelluksen Stoxin tarjoaman avoimen lähdekoodin toteutuksen perusteella. Heillä on mahdollisuus mukauttaa sovellusta luomaan käyttökokemus heidän parhaiden käytäntöjensä mukaan.

Sen lisäksi ne tarjoavat myös käyttäjille pääsyn verkkoon alkuperäisen Stox-sovelluksen kautta. He voivat julkaista sovelluksen tuotemerkkiversiota Stoxin toimittaman viitetoteutuksen mukaisesti. Edistämällä sovellusta käyttäjille palveluntarjoajat saavat liikenteen Stox-verkkoon. Vastineeksi tarjoajat saavat taloudellista hyötyä.

Operaattorit

Operaattorit luovat tapahtumia ja aikanaan ratkaisevat tosielämän lopputuloksen. Tapahtuman luomisen jälkeen operaattorit määrittävät tapahtuman osallistumismaksun. Kaikista Stox-verkon henkilöistä, organisaatioista tai yhteisöistä voi tulla operaattoreita. Operaattorit toimivat myös keskitetysti hyvämaineisina oraakkeleina ja tarjoavat tapahtuman järjestämiseen tarvittavat vakuudet ja markkinavaraukset.

Käyttäjät

Käyttäjillä on kaksi tapaa osallistua verkkoon. He voivat joko luoda tapahtumia tai osallistua niihin. Alustalla on erilaisia ​​tarjoajia, joiden odotetaan keskittyvän erilaisiin tapahtumapaikkoihin. Käyttäjät osallistuvat ennustustapahtumiin, joihin he tuntevat voimakasta kiinnostusta. Kun käyttäjä osallistuu tapahtumaan, hän ostaa osakkeita lopputuloksesta.

Jos tapahtuma ratkaisee ennustetun lopputuloksen, käyttäjä voi kerätä osuutensa maksusta heidän omistamiensa osakkeiden lukumäärän mukaan. Jos tapahtuma ratkaisee toisen lopputuloksen, häviävän lopputuloksen osuudet ovat nollan arvoisia ja kaikki niihin asetetut tunnukset menetetään. Tulososakkeiden hinta vaihtelee tapahtuman edetessä ja investointeja tehdään enemmän. Hinta saadaan LMSR-markkinatakaaja-algoritmin muunnoksesta, joka on koodattu tapahtuman osallistumista koskevaan älykkääseen sopimukseen.

Stox-merkki

STX-tunnus on olennainen osa Stox-alustaa ja sen talouden ajuri. Lähes kaikki alustalla tehtävät toiminnot ovat STX-ohjaamia. Ne sisältävät:

 • Jotta käyttäjä voi osallistua mihin tahansa Stox-verkon ennustemarkkinoihin, hänen on ostettava STX. Onnistuneiden ennusteiden voitot kerätään STX: ään.
 • Tapahtumaennusteisiin osallistumisesta ja tapahtumien tuloksiin sijoittamisesta veloitettavat palkkiot kerätään STX: ään. Nämä palkkiot edustavat tuottoa, jonka luojat ja markkinatakaajat saavat.
 • Jakelumaksuina tapahtumien mainostamisesta eri palveluntarjoajien sovellusten välillä Stox-ekosysteemissä.
 • Operaattoreiden on pidettävä tietty määrä STX-vakuuksia tiettyjen tapahtumien julkaisemisessa käyttäjille. Palveluntarjoajien on myös ostettava STX voidakseen osallistua Stox-markkinoihin.
 • Operaattoreita tarvitaan myös pitämään STX-varaa toimiakseen vastapuolena käyttäjien investoinneille tapahtuman aikana tiettyihin tuloksiin.

STX-tunniste toteutetaan älykkäänä tunnuksena, joka käyttää Bancor-protokollaa likviditeetin ylläpitämiseen. Tämän tunnuksen ominaisuuksia ovat:

 • Kuka tahansa voi ostaa tai myydä STX: tä milloin tahansa ilman riskiä, ​​ettei sillä ole vastapuolta, ja ennalta määrätyllä hinnalla.
 • Liikkeessä olevan STX: n kokonaismäärä voi vaihdella dynaamisesti, kun markkinatakaaja luo tai poistaa STX: n.
 • STX-tunnuksen arvo varmuuskopioidaan sen BNT-varannosta. Tämä vakuuttaa STX: n haltijoille, että sillä on luontainen arvo.
 • BNT on Ethereum-pohjainen älykäs tunnus, joka tekee muuntamisprosessista ETH: lle ja sieltä pois yksinkertaisen tehtävän.

Stox-sovellus

Stox luo myös alustalle asiakkaan täysin toimivan Stox-sovelluksen muodossa. Stox-sovellus tarjoaa täysin toimivan P2P-ennakointimarkkina-alustan. Käyttäjät voivat käyttää sovellusta sijoittamaan STX: n tapahtumien tuloksiin. Sovellus tarjoaa käyttäjille myös ketjun pääsyn hajautetusta pilvitallennustilasta Stox-älykkäisiin sopimuksiin, sisältöön, luetteloihin ja metatietoihin.

Sovellus on täysin peer to peer, se ei luota mihinkään keskitettyyn epäonnistumiskohtaan. Yritys aikoo sijoittaa sovelluksen valmiiksi rakennetun version ladattavaksi useisiin julkisiin paikkoihin Internetissä. Esimerkiksi BitTorrentissa. He asettavat sovelluksen PGP-allekirjoituksen viralliselle verkkosivustolleen käyttäjien varmistaakseen, että binaaria ei ole väärennetty.

Kun käyttäjä on ladannut sovelluksen onnistuneesti, hän voi käyttää sovellusta paikallisesti tietokoneillaan. Sovelluksen tulevilla versioilla on mobiiliversio, joka toimii luonnollisesti iOS- ja Android-laitteilla. Tulee saataville verkkopohjainen versio, joka toimii verkkoselaimessa ilman paikallista asennusta. Kun se on markkinoilla, sovellus toimii seuraavilla alustoilla:

 • Android.
 • Linux.
 • Mac.
 • Windows.

Stox-tiimi ja edistys

Stox-tiimi koostuu 25 jäsenasiantuntijasta. 21 jäsentä edustaa ydinryhmää, kun taas loput neljä ovat vahvistuksia. Joukkueen merkittävimpiä nimiä ovat Yossi Peretz, joka on Stoxin toimitusjohtaja, Amit Maor teknologiajohtaja ja Niv Abramovich, joka on yhteinen markkinajärjestely. Tiimin muihin jäseniin kuuluu sekoitus johtajia, ohjelmistosuunnittelijoita, blockchain-kehittäjiä ja arkkitehteja sekä lakimiehiä.

Kuva Stoxin toimitusjohtajasta Yossi Peretzistä

Kuva Niv Abramovich Stox CMO: sta

Kuten aiemmin todettiin, joukkueella on noin neljän jäsenen vahvistusryhmä. Tässä joukkueessa on useita CoinTreen blockchain-arkkitehteja. Heillä on suuri joukko hallituksen jäseniä ja neuvonantajia. Heihin kuuluvat muun muassa Invest.comin perustaja Ophir Gertner ja Stox, muun muassa CoinTreen toimitusjohtaja Uriel Peled, perustaja Eyal Herzog Bancor..

Sen pääkilpailijat ovat Augur ja Gnosis, koska ne molemmat avasivat tietä blockchain-pohjaisille ratkaisuille tällä alalla. Toisin kuin Augur ja Gnosis, Stox tarjoaa kuitenkin yhden merkkitalouden. Se käyttää myös Bancor-protokollaa rajoittamattoman likviditeetin saavuttamiseksi ja tähtää kasvuun palveluntarjoajien kautta. Joukkueella on aikaisempaa kokemusta säännellyillä markkinoilla, toisin kuin Augur ja Gnosis, jotka ovat uusia markkinoille tulijoita.

Stoxin kehityssuunnitelma sisältää alla kuvatut vaiheet. Ne sisältävät:

 • Stox-alustan kehitys.
 • Stox-sovelluskehitys.
 • Käynnistä Invest.com-asiakasverkoston kanssa.
 • Ekosysteemin jäsenen SDK: n kehittäminen.
 • Stox-ekosysteemin kasvattaminen.

Stox on työskennellyt alan avaintoimijoiden kanssa tavoitteensa saavuttamiseksi. Näitä kumppaneita ovat muun muassa Sirin Labs, Bancor, ICO Alert, Jaxx, AmaZix, Hyperchain Capital.

Kaupankäynti

Stox suoritti ICO: n 2. elokuuta 2017 tavoitteenaan kerätä 30 miljoonaa dollaria noin kahdessa viikossa. ICO kesti kuitenkin noin kaksi päivää saavuttaessaan 30 miljoonan dollarin tavoitteensa. He ylittivät tavoitteen jopa 3 miljoonalla dollarilla kerätäkseen hämmästyttävän 33 miljoonaa dollaria. Juuri ennen ICO: ta Floyd Mayweather mainosti ICO: ta Instagramissa ennen sen julkaisua.

ICO: n aikana STX-tunnuksen hinta oli vakaa, noin 1,21 dollaria. STX-merkkihinta nousi edelleen selvästi $ 1 -merkin yläpuolella ja nousi korkeimmalle tasolle $ 2.74 25. elokuuta. Hinta laski kuitenkin 1 dollarin rajan alle 8. syyskuuta 2017. Loppuvuodelle 2017 oli merkittäviä hinnankorotuksia, mutta ne olivat liian pieniä tallentaakseen.

Tammikuusta 2017 lähtien STX: n hinta nousi yli $ 1 -merkin, mutta yritti ylläpitää. Kuukauden lopussa tunnuksen hinta laski jälleen 1 dollarin kynnyksen alapuolelle. Sittemmin STX-hinta ei ole muuttunut radikaalisti. Hinta on heilahtanut 0,2–0,8 dollaria sisällä ilman suuria hinnanmuutoksia. STX-tunnuksen kokonaismäärä on 58 030 638.

Mistä ostaa STX

Stox-verkkosivuston tiedot paljastavat, että voit ostaa ja vaihtaa STX-tunnuksia useilla vaihtoalustoilla. Niihin kuuluvat HitBTC, Quoine, EtherDelta, Liqui, Bancor, Coinexchange.io, Gate.io, Cex.com ja Novaexchange..

STX: n säilytyspaikka

Ethereum-lompakon avaamisesta on monia yksityiskohtaisia ​​ohjeita. Suosittelemme, että aloitat MyEtherWalletista. Se on yksinkertainen, helppokäyttöinen ja siihen rekisteröityminen on yksinkertainen prosessi. Kaikki muut Ethereum-pohjaiset lompakot ovat edelleen hyödyllisiä, koska STX on ERC-20-merkki.

Kun hankit Ethereum-lompakon, liität sen Stox-lompakkoon tai tilillesi, josta voit nostaa kaikki STX-tulosi sinulle. Teet tämän kirjoittamalla henkilökohtaiset lompakon tietosi Stox-alustalle, jotta älykäs sopimuslompakko luodaan järjestelmään. Kun molemmat lompakot ovat synkronoituja, voit jakaa STX-varoja henkilökohtaiseen Ethereum-lompakkoon.

Voit nostaa varoja Stox-lompakosta / tililtäsi, jos et osallistu aktiiviseen ennakointitapahtumaan.

Johtopäätös

Blockchain-ennustemarkkinoiden kehitys on vielä alkuvaiheessa. Stox sattuu kuitenkin olemaan yksi harvoista innovaatioista Augurin ja Gnosisin rinnalla.

Stox on tunnustanut, että ennustemarkkinoiden ja käyttäjien välillä on aukko markkinoilla. Se yhdistää tämän aukon yhdistämällä ennustemarkkinat blockchain-tekniikan voimaan luomaan ainutlaatuisen räätälöidyn tuotteen markkinoille. Tämä foorumi mahdollistaa tapahtumien luomisen osakkeiden muodossa, joissa osallistujat voivat käydä kauppaa tapahtuman lopputuloksella. Alustan käyttäjät voivat milloin tahansa ostaa ja myydä tulososuuksia todennäköisyyden mukaan.

Blockchain-pohjaiset ennustusmarkkinat ovat häiritseviä taloudellisia työkaluja, jotka eivät ole vielä tunkeutuneet markkinoille liiallisten säännösten vuoksi. Ne toimivat samalla tavoin kuin finanssimarkkinat osoittamalla kauppahinnan tulevaisuuden uskomukselle. Suuret instituutiot ja yritykset, kuten Google, käyttävät niitä sisäisten tuotekehitystulosten toteuttamiseen. Hajauttamisen ja lisääntyneen suosion ansiosta ennustemarkkinoista voi tulla suosittuja välineitä kauppiaiden keskuudessa.

Muita Stox-resursseja

Facebook

Viserrys

Reddit

YouTube

Sähke

LinkedIn

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me