Mikä on suola-antolainaus?

SALT-luotonanto on foorumi, joka tarjoaa Blockchain-takaamat lainat. SALT (Secured Automated Lending Platform) antaa sinun asettaa salaus vakuudeksi käteislainaa vastaan. Tämä strategia on ihanteellinen, jos joudut maksamaan odottamattomat kulut tai haluat tehdä suuren ostoksen ilman, että sinun täytyy myydä blockchain-omaisuuttasi.

Tässä SALT-lainaoppaassa kerromme:

Kuinka suola-antolainaus toimii?

SALT pyörii yrityksen tavaramerkkien ympärillä Blockchain-takaamat lainat. Blockchain-takaamat lainat ovat yksinkertaisesti lainoja, joissa luovutat blockchain-omaisuuden, kuten Bitcoinin, vakuudeksi vastineeksi perinteisille valuutoille. Toisin kuin perinteiset auto- tai asuntolainat, voit käyttää näitä lainoja mihin tahansa henkilökohtaiseen tai liiketoiminnan kustannukseen.

Jäsenyys (PÄIVITETTY)

Alun perin SALT-lainausalustan käyttämiseksi joudut ensin maksamaan jäseneksi liittymisestä. Jäsenyyksiä oli kolme:

  1. Pohja (1 Suola / vuosi)
  2. Johtava (10 SALT / vuosi)
  3. Yritys (100 Suola / vuosi)

Korkeammat jäsenyystasot antoivat sinun lainata enemmän rahaa muissa valuutoissa ja antoivat sinulle joustavammat lainaehdot. Korkeammilla tasoilla oli myös joukko muita etuja, kuten uusien tuotteiden varhainen saatavuus, salkunhoito ja luotto- / maksukortit.

SALT-lainausjäsenyydet

Alkuperäinen SALT-luotonantojärjestelmä

PÄIVITTÄÄ: Tämän kirjoituksen jälkeen yritys järjestää uudelleen jäsenyytensä, joten et voi rekisteröityä jäseneksi. Voit kuitenkin ottaa lainaa edelleen. Etkä enää tarvitse Suolaa. Jos panostat SALT-lainaan, saat paremman hinnan ja / tai ehdot.

Sinun on annettava useita henkilökohtaisia ​​tietoja luo tili ja tule jäseneksi. Nämä tiedot sisältävät etunimi, sukunimi, Voimassa oleva sähköpostiosoite, ja maa. Sinua koskevat myös tuntemisen asiakkaasi (KYC) ja rahanpesun torjunnan (AML) rajoitukset, joten ole valmis lähettämään henkilötodistuksen.

Lainanantajat


Suolan toisella puolella ovat lainanantajat. Luotonantajat ovat aiemmin välttäneet salausvaluuttojen käsittelyä varojen usein monimutkaisen luonteen vuoksi. SALT tarjoaa lainanantajille infrastruktuurin, vaatimustenmukaisuuden ja turvallisuuden, jonka he tarvitsevat hyväksyäkseen salausvakuudet lisäämättä lisäkustannuksia nykyisiin prosesseihinsa.

Vastineeksi näistä palveluista, lainanantajien on myös maksettava SALT-jäsenyydestä.

Lainaprosessi

Jälleen kerran eroaa perinteisestä rahoituksesta, SALT ei koskaan tiedustele luottopisteitäsi. Sen sijaan foorumi käyttää vain salausvakuutesi arvoa lainan ehtojen määrittämiseen.

Lainanantajat aloittavat lainaprosessin julkaisemalla ehdot, joilla he ovat valmiita antamaan lainaa. Lainanottajana voit etsiä erilaisia ​​termejä ja valita sinulle parhaiten sopivan.

SALT-lainanantoprosessi

SALT-lainausprosessi

Kun valitset lainan, lainanantajat sitovat käteisvarat samalla kun annat vakuuden älykkääseen sopimukseen. Käteisvarat lähetetään suoraan pankkitilillesi.

Sitten maksat kuukausittaiset erät lainaehtojen perusteella, ja kun lainasi on maksettu, SALT vapauttaa vakuutesi älykkäästä sopimuksesta ja palauttaa sen takaisin sinulle.

Suola Oracle

SALT Oracle luo älykkäät sopimukset jokaiselle lainalle ja laukaisee lainan tapahtumat. Maksukyvyttömyysriskin pienentämiseksi Oracle kirjaa myös lainamaksut ja valvoo salausvakuuden muuttuvaa arvoa.

Jokainen laina alkaa lainaehtoilla laskettavalla lainasuhteella. Tämä suhde on tosiasiallisesti lainan määrä jaettuna vakuuden määrä. Esimerkiksi 100 000 dollarin lainalla, jonka vakuutena on 125 000 dollarin arvoinen Ethereum, alkuperäinen laina-arvo-suhde olisi:

100 000 dollaria / 125 000 dollaria = 80,0%

Kun maksat lainaa, tämä suhde pienenee koska maksamattoman lainan määrä pienenee. Jos vakuutesi arvo kuitenkin laskee markkinahinnan laskun vuoksi, tämä suhde kasvaa.

Jos suhde koskaan nousee alkuperäisen laina-arvon suhdetta pidemmälle, sinun on joko

  1. antaa enemmän vakuuksia tai
  2. maksaa ylimääräinen lainan määrä

kunnes suhde palaa alkuperäiselle tasolle.

Oracle seuraa itsenäisesti laina-arvo-suhdetta ja ilmoittaa lainanottajille, kun se nousee liian korkeaksi. Aika, jonka lainanottajan on korjattava suhde, vaihtelee hinnanlaskun nopeuden perusteella.

SALT-lainausryhmä & Edistyminen

SALT-tiimissä on yli 15 jäsentä vahva ja oli johdolla Shawn Owen toimitusjohtajana. Owen on sarjayrittäjä, jolla on vuosien kokemus vieraanvaraisuudesta. Heinäkuussa 2018 Owen lähti yrityksestä ja jätti CTO Bill Sinclairin tilalleen.

SALT-tiimin merkittävin jäsen on yksi heidän neuvonantajistaan, Erik Voorhees. Voorhees on ShapeShiftin perustaja ja toimitusjohtaja – yksi suosituimmista krypto-krypto-pörsseistä.

SALT saavutti suuren virstanpylvään tammikuussa 2018 aloittamalla virallisesti lainojen myöntämisen ylemmän tason jäsenille. Alustalla on jo yli 70 000 lainaa, ja se on rahoittanut yli 50 000 000 dollaria näihin lainoihin.

Vuoden 2018 suunnitelmat sisälsivät luottokorttien lanseeraamisen, lainarahojen luomisen ja vakuuksien laajentamisen myös muihin vaihtoehtoisiin kolikoihin. Joukkue osui vain osaan näistä virstanpylväistä. Yhtiö laajensi tukea lisäämällä Litecoin- ja Dogecoin-lainoja. Mutta näyttää siltä, ​​että luottokortit ja kehittäjien työkalut ovat vielä jonkin aikaa.

SALT-virstanpylväät

Vuoden 2018 tiekartta

Kilpailu

SALT on nykyinen johtava blockchain-pohjaisten lainojen johtaja; avaruudessa on kuitenkin muutamia muita kilpailijoita. ETHLend ja Elix ovat kaksi nuorempaa kilpailijaa, jotka tarjoavat hajautettua lainaa Ethereumin lohkoketjulle.

SALT erottaa itsensä keskittymällä institutionaalisiin käteislainoihin, jotka ovat kryptovaluutan takaamia, kun taas kaksi muuta hanketta näyttävät omaksuneen vertaisvertaisen lähestymistavan. Molemmilla käyttötapauksilla pitäisi olla vankka paikka markkinoilla.

Lisäksi SALT kilpailee perinteisempien alustojen kanssa, jotka tarjoavat salattuja lainoja, mutta eivät käytä tiettyä tunnusta.

SALT-tunnus

SALT-tunnukset, jotka tunnetaan myös nimellä jäsenyystunnukset, ovat ERC20-tunnuksia, jotka kulutat tullaksesi SALT-lainausalustan jäseneksi. Lisäksi voit lunastaa nämä rahakkeet maksaa lainakorot, saada parempia lainoja, ja ostaa tuotteita SALTin verkkokaupasta.

Yhdessä vaiheessa näillä rahakkeilla oli erilainen arvo lainausympäristössä kuin mitä he kauppaivat markkinoilla. He olivat aikanaan tarkan arvoisia 27,50 dollaria luotonantoalustalla samalla kun käydään kauppaa alle tämän hinnan.

Voit myös aiemmin maksaa lainasi pääoman SALT-rahakkeilla.

Joten tämä loi mielenkiintoisen arbitraasimahdollisuuden. Jos sinulla olisi pankkitili, voit saada teknisen Enterprise-jäsenyyden hintaan 1200 dollaria ja ottaa 1 miljoonan dollarin lainan, jonka takana on 1,25 miljoonaa dollaria Bitcoinia. Sitten voit kääntyä ympäri ja ostaa 1 miljoonan dollarin arvoisen SALT-rahakkeen markkinoilta (~ 83333 SALT).

Koska SALT-rahakkeiden arvo oli 27,50 dollaria alustalla, joudut käyttämään vain ~ 45 455 SALT-rahakkeita maksamaan lainasi takaisin. Tämä jättäisi sinulle hieman alle 40 000 SALT-rahaketta ja alkuperäisen Bitcoinin, jonka asetit vakuudeksi – noin 40%: n tuotto.

SALT-tiimin on täytynyt tarttua tähän järjestelmään, koska se on sittemmin poistanut mahdollisuuden.

Kaupankäynti

SALT piti ICO: ta vuoden 2017 kolmannella vuosineljänneksellä, jolloin voit ostaa jäsenyystunnuksen hintaan 3,00–7,00 dollaria ostohetkestä riippuen. Siellä on yhteensä 120 miljoonaa SALT-merkkiä, ja hieman yli 80 miljoonaa kiertää tällä hetkellä markkinoilla.

SALT-hinta koki hetkeksi yleisen “ICO-postin jälkeisen” pudotuksen, ennen kuin se nousi takaisin hieman yli 7 dollariin lokakuussa 2017. Pian sen jälkeen hinta laski $ 2- $ 4 (0.0003-0.0005 BTC) -alueelle ja pysyi siellä joulukuuhun 2017 asti.

Joulukuussa 2017 alkaen hinta nousi tasaisesti ja nousi kaikkien aikojen korkein, yli 17 dollaria ilmoituksella, että lainananto alustalla oli vihdoin alkanut. Sen korkean tason jälkeen vuoden 2017 lopussa hinta on laskenut rajusti. Koko vuoden 2018 kolikko on menettänyt yli 98 prosenttia arvostaan. Sen arvo on tällä hetkellä noin 0,25 dollaria.

Koska SALTia ei vaadita käyttämään luotonantoalustaa, ei ole paljon, mikä saa hinnan nousemaan uudelleen. Terveen kryptovaluuttamarkkinoiden pitäisi auttaa. Ja riittävän mehukkaat jäsenyyden kannustimet voivat myös tarjota positiivista kysyntäpuolen painetta. Sen lisäksi on vaikeaa nähdä kolikon nousevan kuolleista.

Mistä ostaa suolaa

Suosituimmat pörssit SALT: n ostamiseksi ovat Binance ja Bittrex. Jotta voisit käydä kauppaa SALT: lla yhdellä näistä pörsseistä, sinulla on ensin oltava Bitcoin tai Ethereum.

Jos sinulla ei ole kumpaakaan, voit ostaa ne perinteisellä valuutalla Gemini-pörssissä ja siirtää ne sitten.

Katso täydellinen luettelo pörsseistä, joista voit ostaa suolaa KolikkoMarketCap.

Suolan säilytyspaikka

Koska SALT on ERC20-merkki, sinulla on muutama erilainen vaihtoehto sen tallennuspaikkaan. Suosittu online-vaihtoehto on MyEtherWallet.

SALT-verkkosivusto suosittelee Jaxx-lompakon käyttöä ja tarjoaa jopa ohjeita tässä. Jaxx on saatavana Android-, iOS-, Mac-, Windows-, Linux- ja Chrome-laajennuksina.

Turvallisin tapa tallentaa rahakkeesi on käyttää Trezorin tai Ledger Nano S: n kaltaista laitteistolompakkoa. Laitteiden lompakoiden käyttäminen pitää rahasi offline-tilassa, hakkereiden ja väärin tarkoitettujen ohjelmistojen ulottumattomissa..

Johtopäätös

SALT-laina-alusta on loistava vaihtoehto, jos haluat / haluat tehdä todellisia kuluja etkä halua menettää salaustiliesi mahdollisia voittoja. Sen lisäksi projekti pyrkii ratkaisemaan blockchain-varojen suuren ongelman – epälikviditeetin. Avaamalla kokonaan uudenlaisen lainamuodon projekti tuo lisää likviditeettiä kryptovaluuttamarkkinoille.

Joukkueella on vankka perusta blockchain-kokemuksesta, ja alan johtaja neuvoo sitä. Koska markkinoilla on jo toimiva alusta, SALT on edellä monia muita blockchain-projekteja.

Tästä huolimatta SALT-tunnuksia ei tarvitse käyttää alustalla. Joten sen pitäisi saada sinut miettimään, miksi yrityksellä on ensinnäkin erityinen tunnus. Toivottavasti uudet jäsenyystasot tekevät siitä selvemmän.

Toimittajan huomautus: Steven Buchko päivitti tämän artikkelin 12.04.2018 vastaamaan projektin viimeaikaisia ​​muutoksia.

SALT-lainojen lisäresurssit

Verkkosivusto

Facebook

Viserrys

Keskitaso

Reddit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me