Mikä on tähti?

Stellar mainostaa itseään avoimen lähteenä, jaettuna maksujen infrastruktuuri, rakennettu olettaen, että kansainvälinen yhteisö tarvitsee “kaikille avoimen maailmanlaajuisen rahoitusverkoston”. Projekti täyttää tämän tarpeen, yhdistää yksityishenkilöt, instituutiot ja maksujärjestelmät sen alustan kautta.

Näin tehdessään Stellar-tiimi haluaa tehdä rahaliikenteestä halvempaa, nopeampaa ja luotettavampaa kuin nykyisissä järjestelmissä. Lisäksi heidän protokollansa yhdistää ihmisiä kaikkialta maailmasta mahdollistamalla tehokkaammat rajat ylittävät maksut.

Tässä oppaassa käsitellään kaikkia yksityiskohtia, mukaan lukien:

Kuinka tähti toimii?

Kuten (melkein) kaikki muut kryptovaluutat, Stellar kantaa kaunista muotisanaa, josta on tullut blockchain-tekniikan tunnusmerkki: hajauttaminen. Verkko toimii hajautettujen palvelimien verkossa, jota tukee kansainvälinen henkilöiden ja yhteisöjen yhteenliittymä. Nämä palvelimet tukevat hajautettua pääkirjaa, joka seuraa verkon tietoja ja tapahtumia.

Käytännössä Stellar-protokolla toimii kattavamman, joustavamman PayPalin tavoin. Käynnistäksesi sen, sinun on ladattava varat verkon ankkuriin. Aivan kuten pankki tai PayPal, tämä ankkuri pitää rahasi ja myöntää luottoa virtuaaliseen lompakkoon sen sijaan.

ankkuri

Tähtiankkurit

Saatat ihmetellä, miksi sinun on ensin vaihdettava veloitus luotoksi ankkurin kanssa. Ankkurit toimivat siltana mille tahansa valuutalle ja Stellar-verkostolle. Vaihdon avulla voit muuntaa varasi virallisesti Stellarin julkiseen kirjanpitoon.

Tämä integraatio tarkoittaa, että voit lähettää varoja heti verkkoon odottamatta pankkisiirtoa, kuten PayPalin yhteydessä. Se virtaviivaistaa myös rajatylittäviä maksuja. Oletetaan, että halusit lähettää varoja köyhtyneelle ulkomaalaiselle veljellesi, joka asuu Ranskassa. Voit käyttää hyvitettyä USD-saldoasi ampumaan hänelle varoja Stellar-verkon kautta. Stellar muuntaa sitten dollarin automaattisesti euroksi käyttäen alinta valuuttakurssia, ja veljesi tilille hyvitetään vaihdettu summa euroina. Saatuaan siirron hän voi nostaa varat ankkurista, joka tukee euroa, ja elää boheemilaista elämäntapaansa.

Esimerkki tähtien lumeneista

Esimerkki tähtien lumeneista

Hajautettu pörssi

Stellar tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden tehdä vaihtotilauksia julkiseen pääkirjaan myydä tai ostaa muita valuuttoja. Kaikki hinnat määräytyy tilauksen tehneen henkilön ennalta, joten niihin ei sovelleta automaattista valuuttakurssia, jota Stellar soveltaa henkilökohtaisiin siirtoihin..

Jos haluat vaihtaa esimerkiksi GBP: n EUR: ksi, teet tilauksen Stellarin tilauskannasta. Kyseinen tilaus tulee sitten globaaleille markkinoille, josta voit myös kysyä, miten tilauksesi kohtaa muita vastaavia. Huomaa, että tämä vaihto ei rajoitu vain fiat-valuutaan. Se sisältää myös kryptovaluutta- ja fiat-kaupankäyntiparit.

Usean valuutan liiketoimet

Kuten aiemmin totesimme, Stellarin avulla voit lähettää rahaa vapaasti rajojen yli ilman virallisia pankkimenettelyjä tai valuutanvaihtoa.

Tämän saavuttamiseksi verkko tekee yhden kolmesta asiasta, kun pyydät valuutansiirtoa:

  • Stellar muuntaa varat edellisen tarjouksen kanssa tilauskannassaan ja helpottaa automaattisesti vaihtoa.
  • Stellar käyttää Lumensia (XLM), sen kolikkoa, välittäjänä vaihdossa. Se muuntaa varat A-valuutasta lumeniksi globaaleilla markkinoilla, ja sitten se vie nämä lumenit ja muuntaa ne valuutaksi B käyttäjälle, joka saa nämä varat..
  • Jos kahden valuutan vaihdossa ei ole kaupankäyntiparia, Stellar etsii verkosta tarjouksia, jotka johtavat ketjun muuntamiseen haluttuun valuuttaan (esim. USD – EUR, EUR – GBP, BGP – AUD, AUD – JPY ).

Tämä monivaluutanvaihtoprosessi on melko nerokas, ja se tarjoaa käyttäjille joustavan lähestymistavan vaihtaa valuuttoja helposti kansainvälisessä mittakaavassa.

Tähtijoukkue

Jed McCaleb on Stellarin kasvot. Aikaisemmin hän loi surullisen Mt. Gox, vaikka hän ei ollut enää mukana yli 450 miljoonan dollarin hakkeroinnissa. Sen jälkeen hän löysi Ripplen, Stellarin merkittävimmän kilpailijan. Vuonna 2013 hän jätti Ripplen ideologisten erojen takia muun johtoryhmän kanssa. Pian sen jälkeen hän aloitti Stellarin.

Stellarilla on yksi kaikkien muiden projektien vaikuttavimmista neuvontalautakunnista kryptovaluutta-tilassa. Luetteloon kuuluvat Patrick Collison (Stripe-toimitusjohtaja), Matt Mullenweg (WordPress-perustaja), Naval Ravikant (AngelList-perustaja) ja Sam Altman (Y Combinator -johtaja).

XLM-kaupankäynnin historia

XLM: llä on ollut mielenkiintoinen kaupankäynnin historia, lievästi sanottuna. Kolikon arvo nousi noin viisinkertaiseksi vuoden 2014 lopussa. Kuitenkin kyseinen käyttöaika oli lyhyt, ja hinta laski hitaasti koko vuosien 2015, 2016 ja jopa vuoden 2017 alussa..

Kolikon asiat alkoivat kääntyä vasta toukokuussa 2017. Tuossa kuussa hinta nousi 0,00547 dollarista (~ 0,00000363 BTC) hieman yli 0,047 dollariin (~ 0,0000283 BTC) neljä päivää. Ei ole aivan selvää, mikä aiheutti tämän monumentaalisen hyppyn. Se on voinut olla äskettäinen maapallo, jota joukkue isännöi, enemmän ihmisiä, jotka oppivat projisoimaan, tai vain tyypillisiä markkinoita.

Toukokuun alun nousun jälkeen XLM-hinta seurasi enemmän tai vähemmän muita markkinoita. Se kasvoi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle, yli 0,91 dollariin (~ 0,000061 BTC) tammikuussa 2018 ja laski loppuvuoden aikana. XLM on kuitenkin selviytynyt karhumarkkinoista huomattavasti paremmin kuin useimmat muut altcoiinit. Itse asiassa se menetti vain noin 50 prosenttia BTC-arvostaan, kun monet muut kolikot ovat menettäneet yli 90.

Ankkurien, yhteistyökumppaneiden ja (ilmeisesti) käyttäjien lisäämisen pitäisi vaikuttaa hintaan positiivisella tavalla.

Mistä ostaa XLM

Stellar Lumens käy kauppaa sekä XLM- että STR-tunnusten alla. Stellar-tiimi muutti merkin STR: stä XLM: ksi jonkin aikaa sitten, mutta jotkut pörssit, kuten Poloniex, eivät ole vaivautuneet muuttamaan sitä.

Bittrexin, Poloniexin ja Binancen osuus XLM: n kaupankäyntimäärästä on valtava. Binance ja Bittrex tukevat sekä ETH- että BTC-kauppapareja, kun taas Poloniex tukee vain BTC: tä, USDT: tä ja USDC: tä..

Jos haluat ostaa XLM: n USD: lla tai EUR: lla, kannattaa tutustua Krakeniin.

XLM: n säilytyspaikka

Suurin osa XLM: n tallentamiseen käytetyistä lompakoista on joko XLM-spesifisiä tai niitä on Stellarin verkossa, jotta niitä voidaan käyttää maailmanmarkkinoilla. Linnake, on esimerkiksi Stellarin järjestelmään sisäänrakennettu hajautettu keskus ja TähtienTerm on asiakas, jonka avulla voit käyttää hajautettua pörssiä kaupankäyntiin tai rahojen lähettämiseen. Stellar-tiimi on myös luonut työpöytäasiakkaan, joka on erityinen XLM-valuutalle.

Jos etsit muuta kuin tähtiä sisältävää lompakkoa, Ledger Nano S on todennäköisesti turvallisin veto, mutta jos sinulla ei ole tätä laitteistolompakkoa, voit tarkistaa tähtiä, Papaija, ja Saza.

Tuoreessa myynninedistämistapahtumassa Blockchain lisäsi tukea XLM: lle ja antoi 25 dollarin arvosta XLM: ää, kun vahvistat henkilöllisyytesi.

XLM-lompakon vaihtoehdot

XLM-lompakon vaihtoehdot

Tähtien etenemissuunnitelma

Stellarilla ei ole verkkosivustollaan konkreettista etenemissuunnitelmaa, mutta he pitävät säännöllistä blogi.

Tässä blogissa he lähettävät kuukausittain yhteenvedot kuukauden suurimmista tapahtumista. Lokakuun 2017 kierrokselle, esimerkiksi he kertoivat uudelleen kumppanuuksistaan IBM ja KlickEx ulkomaanmaksuihin. He ovat myös saaneet kumppanuuksia Remitrin, MSewa Software Solutionsin, PesaChoicen ja Chaneum ICO Advisory Services -palvelujen kanssa..

ICO: n suonessa Tähtitiimi uskoo että heidän verkkonsa olisi ihanteellinen ICO: n ja blockchain startup -varainhankinnan valvomiseksi. Stellarin verkko tarjoaa startup-yrityksille joustavuutta, sillä se voi helpottaa lukuisia kryptovaluutta- ja fiat-maksuvaihtoehtoja.

Kuten edellä mainittiin, Stellar teki yhteistyötä Blockchain-lompakon tarjoajan kanssa marraskuussa 2018. Kumppanuuteen sisältyy XLM-tuen integrointi Blockchainiin ja jopa 500 miljoonan XLM: n pudottaminen Blockchain-käyttäjille..

Lopulliset ajatukset

Jos Ripple (XRP) rakennettiin rahoituslaitoksille ja pankkijättiläisille, Stellar Lumens menee töihin tavallisen ihmisen palvelukseen. Sillä on mahdollisuus uudistaa tapaa, jolla käsittelemme vertaisoperaatioita maailmanlaajuisesti.

Sen monipuolisuus ja käyttötapaukset saavat sen toimimaan kuin taloudellinen Sveitsin armeijan veitsi. Stellarin avulla voit käsitellä mikromaksuja nimellisillä maksuilla, lähettää rahalähetyksiä tuskaamatta valuutanvaihtoa tai pankkisiirtoja ja suorittaa maksut reaaliajassa (2-5 sekuntia).

XLMuses

Jotkut Stellarin vahvuuksista

Jos IBM: n ja KlickEx-kumppanuudet eivät riitä vaikuttamaan sinusta, Deloitte, Parkway Projects ja Tempo ovat aloittaneet palvelujen rakentamisen Stellarin verkkoon.

Näiden yritysten välillä, jotka käyttävät Stellaria tosielämän käyttöönottoon, sen virallisiin kumppanuuksiin ja Stellarin näkemykseen valuutanvaihdon tulevaisuudesta, olemme innoissamme siitä, mitä tulevina vuosina on maallikon Ripplelle. Emme käske laittaa rahojasi siihen, mutta se kannattaa oppia tuntemaan.

Toimittajan huomautus: Steven Buchko päivitti tämän artikkelin 1.10.2019 vastaamaan projektin viimeaikaisia ​​muutoksia.

Muita tähtiresursseja

Verkkosivusto

Viserrys

Github

Reddit

Blogi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me