Mikä on TenX?

TenX on a digitaalinen lompakko ja fyysinen kortti jota voit käyttää salauksen käyttämiseen missä tahansa kaupassa – vaikka he eivät hyväksy salausta.

Olet ehkä huomannut, että olet kerännyt kaikki nämä kolikot, mutta sinulla ei ole monta paikkaa niiden viettämiseen. sitä paitsi Ylivarasto ja ehkä kauppa tai kaksi kaupunkia, vaihtoehtosi ovat melko rajalliset.

TenXillä on tehtävä muuttaa sitä.

Tässä TenX-oppaassa käsitellään:

Kuinka TenX toimii?

TenX-tiimin tehtävänä on tehdäkaikki blockchain-varat, jotka voidaan kuluttaa välittömästi.”Tätä varten he ovat rakentaneet lompakon ja korttijärjestelmän COMIT-verkko – reititysprotokolla, joka mahdollistaa maksujen suorittamisen lohkoketjujen yli.

TenX-lompakko

TenX-lompakko on saatavana Android, iOS ja verkko. Tämä monivaluuttainen lompakko tukee tällä hetkellä vain Bitcoinia, Ethereumia ja Litecoinia suunnitellessaan tukea enemmän altcoineja tiellä.

iOS TenX-lompakko

iOS TenX-lompakko

Et voi tällä hetkellä käyttää lompakon yksityisiä avaimia. Sen sijaan TenX tallentaa ne sekoitukseen kuumia (online) ja kylmiä (offline) tallennusratkaisuja, jotka ovat alan standardien mukaisia. Kun lompakko on integroitu COMIT-verkkoon, sinulla on täysi hallinta yksityisillä avaimillasi. Tämä integraatio oli alun perin suunniteltu vuoden 2017 loppuun. Sitä ei kuitenkaan ole vielä tapahtunut. TenX-tiimi toteaa nyt myös a täydentävä valkoinen paperi että he harkitsevat vain yksityisten avainten antamista käyttäjille.

TenX-tapahtumat


Voit tehdä tapahtumia käyttämällä joko TenX: ää sovellus tai fyysinen TenX-maksukortti. Toisin kuin jotkut muut salakortit, kaikki kolikkovarasi pysyvät salattuina siihen asti, kun teet tosiasiallisesti tapahtuman.

TenX-lompakko & amp; Kortti

TenX-lompakko & Kortti

Hajautetut tietoturvasovellukset (DSS)

DSS: n avulla voit asettaa kortillesi menosäännöt ja hallita varojasi tarkemmin. Voit asettaa ostorajat, päivittäiset kulutusrajat ja nostorajat.

Voit myös valita kolikkosalkun, jota käytetään kulutukseen. Voit esimerkiksi järjestää, että jokainen osto jaetaan 50 prosentin Bitcoiniin, 25 prosenttiin Ethereumiin ja 25 prosenttiin Litecoiniin.

TenX-maksualusta

Lopulta TenX julkaisee kehittäjätyökalut aloittelijoille, yrityksille ja kauppiaille, jotka voivat liittyä COMIT-verkkoon. Tämä auttaa TenX: ää laajentumaan pelkkien maksukorttien ulkopuolelle ja kokeilemaan muita omaisuusluokkia, kuten ETF: t ja johdannaiset.

TenX Payment -alusta

TenX-maksualusta

COMIT-alustan asettaminen yleisön saataville johtaa myös uusiin palveluihin, kuten vaihtoon ja lainausohjelmiin. Alkuperäisessä etenemissuunnitelmassa tämä ominaisuus on käytettävissä vuoden 2018 kolmannella vuosineljänneksellä, mutta joukkue on myös ohittanut tämän.

COMIT-verkko

TenX on integroitu COMIT (Cryptographically-Secure Off-chain Multi-asset Instant Transaction) -verkkoon. Vaikka samat ihmiset ovat luoneet TenX: n takana, COMIT-verkko on täysin erilainen verkkosivusto ja valkoinen paperi.

COMIT-verkon tavoitteena on antaa kaikkien uusien lohkoketjujen muodostaa yhteys olemassa olevaan lohkoketjuihin käyttämällä COMIT-reititysprotokolla (CRP) – joukko standardeja, jotka hahmottavat, miten eri lohkoketjut kommunikoivat keskenään. Tämä on samanlainen kuin Internet on yhteydessä ympäri maailmaa TCP / IP-protokollan kautta.

Kun COMIT-verkko on onnistuneesti toteutettu, voit vaihtaa yhden sisällön toiseen (salauksesta salaukseen) tai krypto-fiat) välittömästi lähes nolla transaktiomaksua.

Jotta estoketju olisi yhteensopiva COMIT-verkon kanssa, sillä on oltava seuraavat määritteet:

  • Kaksinkertainen kulutussuoja
  • Multisig
  • Aikalukot
  • Hash-toiminto

Suurin osa hyvämaineisista lohkoketjuista sisältää jo kaikki nämä vaatimukset.

COMIT-tapahtuma

Suorita tapahtuma a Käyttäjä (U) on käytettävä lompakkoa, joka on kytketty COMIT-verkkoon. Liiketoiminta (B) Jos Käyttäjä käyttää varojaan, on myös oltava maksupalveluntarjoaja, joka on kytketty COMIT-verkkoon.

Kun Käyttäjä suorittaa tapahtuman hyväksytyssä yrityksessä, tapahtuma välitetään verkon kautta Likviditeetin tarjoajat määrittää, mikä LP on paras vaihtokurssi.

LP toimii lohkoketjujen yli ja tarjoaa likviditeettiä eri valuuttojen välisille pörsseille.

COMIT-verkkoreititys

COMIT-verkkoreititys

Saat tarkemman selityksen COMIT-verkon toiminnasta tutustumalla valkoinen paperi.

TenX-palkkiot & Palkinnot

TenX on ei transaktiomaksuja. Sinulta veloitetaan vain kertaluonteinen myöntämismaksu 15 dollaria fyysisestä kortista ja 1,50 dollaria digitaalikortille. Siellä on myös ei vuosimaksua käyttää korttia, ellet käytä alle 1000 dollaria vuodessa. Jos et saavuta tätä vähimmäismäärää, maksat 10 dollaria.

Alkuperäisessä valtakirjassa esiteltiin palkitsemisohjelma TenX: n omistajille ja käyttäjille. Siinä todettiin, että sinulla oli kaksi tapaa ansaita palkintoja:

  1. PAY-rahakkeiden pitäminen
  2. TenX-kortin käyttäminen

PAY-tunnuksen haltijat saisivat Ethereumin jokaisen tapahtuman yhteydessä TenX-verkossa. Yhtiö maksaa kuukausittain PAY-haltijoille 0,5% kaikista tapahtumista. Kun verkko ja tapahtumamäärä kasvavat, nämä maksut tapahtuvat useammin, ja tavoitteena on maksaa tunti.

Samoin kuin useimmat luottokortit, saisit myös 0,1% palkkio joka kerta, kun käytät TenX-korttia. Saisit tämän palkkion PAY-rahakkeina, joita voit joko pitää aiemmin mainitun palkkion saamiseksi tai myydä avoimilla markkinoilla.

PALKINNOT PÄIVITTÄÄ: Tätä palkinto-ohjelmaa ei ole enää olemassa, eikä joukkue ole koskaan toteuttanut sitä. Lokakuussa 2018 joukkue ilmoitti että he ajattelivat uudelleen palkitsemisohjelmaa. Tämän kirjoituksen jälkeen heillä ei ole julkisia suunnitelmia siitä, mitä se tulee olemaan. Se voi sisältää täysin erillisen tunnuksen. Useat yhteisön jäsenet ovat järkyttyneitä päätöksestä, koska he osallistuivat projektiin odottaen saavansa palkkioita yllä olevan rakenteen mukaisesti.

TenX-historia

TenX tiimi julkaisi viimeisen valkopaperin ja aloitti merkkimyynnin kesäkuun 2017 lopussa.

Pääkonttori sijaitsee Singaporessa ja sen perusti tiimi Toby Hoenisch, Tohtori Julian Hosp, Michael Sperk, ja Paul Kitti. Hoenisch, tohtori Hosp ja Kitti työskentelivät yhdessä myös valkoinen paperi COMIT-verkkoon.

Fenbushi Capital, merkittävä blockchain-pääomasijoitusyhtiö, jolla Vitalik Buterin on pääkumppani, on sijoittaja TenX: ssä.

TenX-perustajat

TenX-perustajaryhmä

TenX-matka on ollut mielenkiintoista. Tiimi lanseerasi ensimmäisen kortin syyskuussa 2016 Singaporessa yhteistyössä liikkeeseenlaskijan OneBitin kanssa. Kesäkuussa 2017 eurooppalaiset asiakkaat alkoivat saada korttinsa.

Vuoden 2018 alussa asiat kääntyivät kuitenkin huonompaan suuntaan. Tammikuussa TenX joutui etsimään uuden kortin myöntäjän, eikä se ole vielä pystynyt tekemään sitä. Tämän vuoksi kortin käyttöönotto on odotustilassa, kunnes he alkavat työskennellä uuden liikkeeseenlaskijan kanssa.

Ryhmä jatkaa korttien jäädyttämistä COMIT-verkon ja lompakon kehittämisen kautta. Huhtikuussa 2018 TenX teki yhteistyötä Litecoin-säätiön kanssa ja teki kesäkuussa ensimmäisen atomivaihdon BTC: n ja ETH: n välillä COMIT: ssä. Seuraavat vaiheet yritykselle ovat kortin myöntäjän etsiminen, salakorttien käynnistäminen ja tuen lisääminen useammille kryptovaluutoille.

Kilpailu

On olemassa muutamia muita yrityksiä, jotka yrittävät rakentaa salausvaluuttakorttijärjestelmiä Tunnus ja Monaco (äskettäin muutettu kryptoiksi). Jokaisella kortilla on erilainen palkintorakenne, joka hyödyttää erityyppisiä käyttötapauksia. TenX on ainutlaatuinen siinä mielessä, että se käyttää ainoana COMIT-verkkoa ja COMIT-kanavien välisiä maksuja.

Aivan kuten meillä on useita luotto- ja maksukorttivaihtoehtoja perinteisessä rahoitusjärjestelmässä, salaustilassa on tilaa monille vaihtoehdoille, joilla on erilaisia ​​hyviä ja huonoja puolia, jotka on räätälöity erityyppisille käyttäjille..

Tunnuksen tarjonta

Tällä hetkellä on vähän alle 110 miljoonaa PAY-rahaketta kiertää markkinoilla. Tämä edustaa 51% markkinoista koskaan olemassa olevista rahakkeista.

Lisäksi 29 prosenttia (eli ~ 59,5 miljoonaa) tulee markkinoille seuraavan 4 vuoden aikana rahoittamaan yhteisöaloitteita, liiketoiminnan kehittämistä ja akateemista tutkimusta tuotteen edelleen parantamiseksi.

Viimeisestä 20 prosentista puolet varataan yrityksen omaisuudeksi, kun taas toinen puoli käytetään korvauksiin TenX: n perustajille ja työntekijöille 4 vuoden ansaintajaksolla.

Näiden lisäksi ei luoda enää tunnuksia.

Kaupankäynti

TenX PAY -tunnus nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle 5,60 dollariin (0,00147972 BTC) elokuussa 2017. Dramaattinen hinnannousu johtui suuren erän pankkikorttien liikkeeseen laskemisesta sekä PAY-tunnuksen vihdoin listasta Yunbissa – yksi suurimmista Kiinassa sijaitsevista salauspörsseistä.

Tämän jälkeen hinta laski hitaasti ja tasaisesti Alue 1,50 – 2,00 dollaria pienillä positiivisilla liikkeillä marraskuun loppua kohti. Kuten melkein kaikki muut altcoinit, PAY saavutti toisen korkean tason tammikuun 2018 alussa. Hinta nousi nopeasti noin 5,00 dollariin (~ 0,00035 BTC) ennen kaatumista loppuvuodelle 2018..

Karhumarkkinat yhdessä korttien puuttumisen kanssa ovat pitäneet hintaa alhaalla. Se on tällä hetkellä noin 0,30 dollarin kerroksessa (~ 0,00007 BTC).

Näyttää siltä, ​​että sijoittajat menettävät luottamuksensa tähän projektiin joka päivä, että kortin myöntäjä puuttuu. Jopa markkinoiden yleinen muutos voi vaikuttaa vain vähän TenX: ään, jos yritys ei pysty tuottamaan salauskortteja. Pidä silmällä COMIT-verkon loppuun saattamista sekä mahdollisia liikkeeseenlaskijayhteistyöilmoituksia. Nämä kaksi asiaa ovat tärkeimmät katalysaattorit, jotka voivat auttaa hintaa.

Mistä ostaa PAY

Voit ostaa PAY: n Bitcoinilla, Ethereumilla tai Tetherillä useilla suurilla pörsseillä, kuten Bittrex ja Huobi.

Yksi strategia on ostaa ensin Bitcoin joko GDAX: lta tai Geminiiltä ja siirtää se sitten Bittrexille.

Voit tarkistaa KolikkoMarketCap täydellinen luettelo vaihtoista, joissa PAY on käytettävissä.

Missä säilyttää PAY

On suositeltavaa, että säilytät PAY-rahakkeesi laitteistolompakossa, joka tukee ERC20-rahakkeita, kuten Trezor tai Ledger Nano S.

Toinen tallennusvaihtoehto on MyEtherWallet, jossa voit siirtää rahakkeet offline-paperilompakkoon.

Tarpeeksi outoa, et voi tallentaa PAY-tunnuksiasi TenX-lompakkoon.

Johtopäätös

TenX on projekti, joka sai korkeat odotukset, mutta on sittemmin menettänyt suuren osan salausyhteisön luottamuksesta. Kun projekti on yli vuoden takana alkuperäisessä tiekartassa, monet sijoittajat ihmettelevät, saako TenX-tiimi koskaan kortin markkinoille. Tämä viive yhdessä palkitsemisohjelman uudelleenjärjestelyn kanssa on jättänyt katkeran maun monien ihmisten suuhun.

Tästä huolimatta yritys tarjoaa edelleen päivityksiä. Ja näyttää siltä, ​​että kehitystiimi jatkaa edistymistä. Nyt kun Monaco (Crypto) lähettää kortteja, he ovat menettäneet ensimmäisten muuttajien edun, joka heillä oli kerran.

Toimittajan huomautus: Steven Buchko päivitti tämän artikkelin 12.04.2018 vastaamaan projektin viimeaikaisia ​​muutoksia.

Muita TenX-resursseja

Verkkosivusto

Blogi

Viserrys

Facebook

Reddit

Youtube

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me