tZERO tarjoaa useita blockchain-yhteensopivia ratkaisuja, mukaan lukien hajautettu kirjanpitotekniikka, joka mahdollisti vaihtoehtoisen kaupankäyntijärjestelmän (ATS) kautta. tZERO: n kokonaan omistama välittäjä-jälleenmyyjä, PRO Securities tai tZERO: n yhteisyritysyhteistyö BOX Digital Marketsin kanssa, joka luo ensimmäisen kansallisen arvopaperipörssin arvopapereiden kaupankäynnille.

tZERO: t kehittäjät toivon luoda vaihtoehto nykyisille osakemarkkinoille. yrityksen Tavoitteena on mullistaa Wall Street integroimalla uudet markkinarakenteet.

tZERO ei ole vain startup, joka yrittää löytää tiensä markkinoilta; yhtiö on Overstock.comin tytäryhtiö (NASDAQ: OSTK). tZERO on BOX-yhteisyrityksensä kautta myös tulossa ensimmäisiksi SEC-säänneltyjen tietoturvatunnusten liikkeeseenlasku- ja kaupankäyntipörsseiksi Yhdysvalloissa. Yhtiö toimitti SEC-lomakkeen D vuoden alussa. D-lomakkeen avulla yritykset voivat myydä arvopapereita. Elokuussa yritys päivitetty Reg D -hakemuksessa on oltava suojausmerkkiprotokollia.

tZERO kotisivun kautta

Tietoa alustasta tZERO-kotisivun kautta

tZERO integroi asetukset suoraan tunnuksen luomisprotokollaan. Ne tarjoavat yritystason blockchain-ratkaisuja, mukaan lukien tunnusten liikkeeseenlasku, hallinta ja kaupankäynti. Tämä strategia säästää yrityksiä, jotka haluavat integroida blockchain-tekniikkaa valtavasti tutkimus-, kehitys- ja sääntelykustannuksiin.

Käsitteestä puhuen Overstockin perustaja, Patrick Byrne kutsui turvallisuustunnuksia “historiallisen mittakaavan innovaatioksi”. Byrne ei ole ainoa johtaja, joka on innostunut tästä alustasta. Yritys jo ilmoitti Hongkongissa sijaitsevan GSR Capitalin 270 miljoonan dollarin aiesopimus tänä vuonna. Mikä teki kaupasta entistä kannattavamman yritykselle, oli GSR Capitalin aikomus käyttää ylimääräisiä 104,55 miljoonaa dollaria noin 3,1 miljoonaan Overstockin osakkeeseen ja lisäksi 30 miljoonaa dollaria tZERO: n osakkeisiin. Yhteensä tZERO STO keräsi 134 miljoonaa dollaria.

Kuinka tZERO toimii?

TZERO-alusta hyödyntää kryptografisesti turvallisia hajautettuja kirjanpitoja virtaviivaistamaan nykyisiä markkinajärjestelmiä. Blockchain-tekniikan integrointi lisää perinteisten markkinaprosessien auditoitavuutta, läpinäkyvyyttä ja tehokkuutta. Lisäksi blockchain-integraatio vähentää kustannuksia ja transaktioaikoja. Kun tZERO-foorumi on käytössä, yritykset voivat antaa turvakoodeja varainhankintaa varten vaihdon kautta.

Lyhyt historia

tZero perustettiin lokakuussa 2014 käyttämään blockchain-tekniikkaa ajoneuvona mullistamaan Wall Street. Kehittäjät huomasivat, että alustan rahoitusprosesseja ei oteta huomioon perinteisissä institutionaalisissa markkinarakenteissa ja toisinaan esiintyvässä pahuudessa ja taloudellisessa epävakaudessa..

tZERO on Medici Venturesin, Overstock.comin blockchain-tytäryhtiön, kohdeyritys. Medici Venturesilla on kasvava salkku blockchain-keskittyviä sijoituksia.

Vuonna 2012, kun yksikään miljoonan dollarin tuloja edustava yritys ei vielä hyväksynyt bitcoinia maksutapana, Patrick Byrnen vapauden puolesta toimiva poliittinen suuntautuminen sai hänet päätökseen, että Overstock.comin, suositun verkkokaupan jättiläisen, jolla on 1,4 miljardin dollarin vuosituotto, pitäisi hyväksyä digitaalinen valuutta. Pitkäaikaisena Bitcoinin ja kryptovaluuttojen tukijana Byrne tutustui blockchainiin. Tämä johti hänet luomaan Medici Ventures, Overstock-tytäryhtiö, joka keskittyy hallitsemaan yrityksen investointeja blockchain-pohjaisiin ja niihin liittyviin projekteihin.

Vuonna 2015 Byrne käytti Medici Venturen tZERO-arvopaperikaupan alustaa ostamaan ensimmäisenä digitaalisen joukkovelkakirjalainan kokonaan bitcoin-lohkoketjussa.

Joulukuussa 2016 Overstock oli ensimmäinen yritys, joka laski liikkeeseen julkisen yrityksen osakkeita käyttäen blockchain-tekniikkaa.

18. joulukuuta 2017, tZERO aloitti ICO: nsa, ja se sai paljon kiinnostusta ja keräsi 250 miljoonaa dollaria ylöspäin jatkuvassa ICO: ssa.

Tapaa Patrick Bryne

Patrick Byrne on tZEROn toimitusjohtaja. Tämä kekseliäs yrittäjä rakensi Overstockin menestyksekkäästi 1,8 miljardin dollarin globaaleille markkinoille.

Byrne on pitkäaikainen salauksen ja lohkoketjun puolestapuhuja. Vuonna 2012 hän pyysi Overstockia tulemaan ensimmäiseksi verkkokaupaksi, joka hyväksyi Bitcoin-maksut. Vuonna 2015 Byrne teki jälleen salauksen otsikoita, kun hänestä tuli ensimmäinen henkilö, joka osti digitaalisen joukkolainan blockchain-tekniikalla Medici-alustan avulla.

Overstock.comin toimitusjohtaja Patrick Byrne The Business Journalsin kautta

Ylivaraston toimitusjohtaja Patrick Byrne The Business Journalsin kautta

Kaupan esteen rikkominen

Vuonna 2016 tZERO lanseerasi maailman ensimmäisen julkisen digitaalisen tietoturvan nimeltä OSTKP. Saavutuksesta puhuen tZEROn toimitusjohtaja kutsui tuotetta yrityksen omaksi Chuck Yeager hetki. Ottaen huomioon, että tämä oli maailmanlaajuinen johdanto reaaliaikaiseen kauppajärjestelyyn, on sopivaa verrata hetkeä, jolloin Chuck Yeager mursi ensimmäisen kerran ääniesteen.

TURVALLISET

Joulukuussa 2017 tZERO alkoi myydä yksinkertaisia ​​sopimuksia tulevista osakkeista (SAFE). TURVALLISUUDET tarjoavat yrityksille vaihtoehtoisen tavan kerätä pääomaa arvopaperimarkkinoiden ulkopuolella. Digitaalisen omaisuuden yritykset käyttävät SAFE-laitteita usein. tZERO myi tätä tuotetta vain akkreditoiduille sijoittajille.

Akkreditoitujen ja akkreditoimattomien sijoittajien välinen ero on se, että myöhemmät eivät täytä SEC: n miljoonan dollarin vähimmäisvaatimuksia tai muita testejä. Ilmoitettiin, että sijoituskohteet olivat niin korkeat tuolloin, että yritys onnistui saamaan 100 miljoonaa dollaria ensimmäisten 12 tunnin aikana.

STO

6. lokakuuta 2018 tZERO päätti suojaustunnustarjouksensa. Yhtiö keräsi 134 miljoonaa dollaria yli 1000 globaalilta sijoittajalta. tZERO oli toivonut keräävänsä 250 miljoonaa dollaria tapahtumassa. Tapahtuman puutteista huolimatta tZEROn toimitusjohtaja, Saum Noursalehi, kutsui hetkeä ”jännittäväksi virstanpylvääksi tZERO: lle”. 16. lokakuuta sijoittajat saivat tZERO-suojaustunnuksensa lompakkoonsa.

Vaikka sijoittajat olivat jo saaneet rahakkeensa, kaikki TZRO ovat lukittuina 10. tammikuuta 2019 asti. Tämä 90 päivän jakso on liittovaltion arvopaperilain ja -asetusten mukainen. He voivat käydä kauppaa, myydä tai siirtää TZRO: ta toissijaiselle alustalle vasta 90 päivän odotusajan päättymisen jälkeen. tZERO ei tavoittele lisäsijoituksia.

tZERO aikoo myös kehittää SEC: n hyväksymän kaupankäyntijärjestelmän 6. elokuuta 2019 mennessä yrityksen mukaan Lehdistötiedote. Alustan tavoitteena on lisätä markkinoiden likviditeettiä. Tämän tehtävän suorittamiseksi tZERO antaa osallistujille mahdollisuuden myydä rahakkeitaan akkreditoimattomille sijoittajille.

Mistä voin ostaa tZERO?

Valitettavasti joudut odottamaan 10. tammikuuta 2019 määräaikaa saadaksesi kätesi joihinkin tZERO-tunnuksiin toissijaisissa tapahtumissa, jos unohdit heidän STO-tapahtumansa.

Mihin voin tallentaa tZERO: n?

tZERO on ERC-20-yhteensopiva tunnus. Tällä hetkellä kaikki TZRO: t istuvat säilytyslompakoissa arvopaperimääräysten mukaisesti. Käyttäjät voivat tallentaa tZERO: nsa mihin tahansa ERC-20-yhteensopivaan lompakkoon määritetyn 90 päivän odotusajan päättymisen jälkeen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me