Mikä on Vertcoin?

Per sen verkkosivusto, “Vertcoin on sen käyttäjien omistama hajautettu valuutta”, P2P-salausvaluutta samassa linjassa kuin Bitcoin ja Litecoin. Kuten sen kaksi edeltäjää, Vertcoin on olemassa vain valuuttana, ja se käyttää työn todistusta (PoW) päästäkseen hajautettuun yksimielisyyteen.

Toisin kuin kahdessa edeltäjässään, Vertcoin on omistautunut pitämään kaivostoimintansa hajautettuna, joten toisin kuin useimmat PoW-kolikot, se on ASIC-kestävä.

Vertcoinin ryhmä leimaa projektinsa “ihmisten kolikoksi”, että ASIC-vastus kutsuu oikeudenmukaisemman, demokraattisemman valuutan sekä käyttäjille että kaivostyöläisille. Näillä linjoilla Vertcoin harjoittaa omaa yhden napsautuksen kaivosmiehensä, ohjelman, jonka tarkoituksena on tehdä kaivostoiminnasta yleisön saataville.

Joten mikä saa Vertcoinin rasti, ja miten se voi taata ASIC-vastustuksen? Tässä oppaassa käsitellään seuraavia osia:

Kuinka Vertcoin toimii

Vertcoinin koko shtick on, että se estää kaivostyöläisiä käyttämästä ASIC-laitteistoa kaivamaan lohkoketjuaan. Tämä tarkoittaa, että Vertcoin vie meidät takaisin hyviin olepäiviin, jolloin tarvitsit vain kunnollisen näytönohjaimen tai tietokoneesi prosessorin päästäksesi kaivospeliin.

hajautettu miningvtc

Vertcoinin ASIC-vastustuskykyinen filosofia

Kun Vertcoin aloitti toimintansa vuonna 2014, se käytti Scrypt-N-algoritmia saavuttaakseen PoW-konsensuksen. Siitä lähtien Scrypt-N: lle ominaiset ASIC: t ovat nousseet, joten Vertcoin-tiimin oli aloitettava alusta.

Kun he tekivät, he valmistivat Lyra2RE-algoritmin haarukkaamalla Vertcoinia 13. joulukuuta 2014 päivittämään ydinohjelmiston. Lyra2RE: n mukaan valkoinen paperi, uusi algoritmi antoi tiimille mahdollisuuden “muuttaa muistin käyttöä ja aikakustannuksia itsenäisesti, antaen [heille] enemmän vipua ASIC: itä vastaan”.

Tiimi selittää edelleen Lyra2RE: n ASIC-vastustusta valkoisen kirjan päätelmiin:

Toisin kuin Scrypt-N, aikakustannukset ja muistikustannukset erotetaan toisistaan, jolloin voimme hallita molempia parametreja itsenäisesti. ASIC: ita on ollut paljon helpompi kehittää Scrypt-N: lle kuin Lyra2RE: lle, koska Scryptin N-tekijän lisääminen edellyttää yksinkertaisesti enemmän algoritmin iteraatioita. Lyra2-ohjelmassa, vaikka aikakustannusten lisääminen edellyttää vain enemmän iterointia, muistivaatimuksen lisääminen tarkoittaa, että mahdollinen ASIC-laite olisi fyysisesti suunniteltava siten, että kullekin säikeelle on enemmän muistia. Jatkossa, jos ASIC: itä koskaan kehitettäisiin Lyra2RE: lle, meidän olisi yksinkertaisesti haaroitettava suurempaan muistivaatimukseen, eivätkä nämä ASIC: t enää toimisi kunnolla. “

Lyra2RE: n käyttöönoton jälkeen tiimi päivitti Lyra2REv2: ksi toisella kovalla haarukalla 10. elokuuta 2015. Tämä päivitys oli välttämätön, koska botnet oli ottanut hallintaansa 50 prosenttia verkon hajautusvoimasta.

Toistaiseksi Lyra2REv2 on tehnyt tempun pitääkseen ASIC-kaivostyöläiset loitolla. Ainoa toteuttamiskelpoinen kaivoslaitteisto on sellaisenaan joko GPU tai CPU.

Lisäominaisuuksia

Vertcoin 1-Click Miner

Jos Vertcoin on “Kansan kolikko”, 1-Click-kaivosmies on ihmisten kaivosohjelma. 1-Click-kaivosmies on niin helppo ohjelmisto, että iso täti Sally voisi käyttää sitä Vertcoinin louhintaan.

1 napsautus

Yhden napsautuksen kaivosmiehen määrittäminen

Voit ladata 1-Click-kaivosmiehen Vertcoinin verkkosivustolta. Kun olet ladannut sen, sinun on annettava lompakon osoite kaivospalkkioihisi, valittava kaivospool, johon haluat liittyä, ja nimetä, kaivatko GPU: lla vai suorittimella. Tämän perusasetuksen jälkeen voit ajaa kaivostyöläistä ja alkaa ansaita Vertcoinia.

Meillä on yksityiskohtaisempi opas tästä prosessista, siltä varalta, että isotätisi Sally tarvitsee työnnön oikeaan suuntaan.

Yhdistetty kaivos

MobileCash ja Unitus ovat kaksi kolikkoa, jotka voit yhdistää kaivokseni Vertcoiniin.

Tämän ominaisuuden avulla kaivostyöläiset voivat kaivaa useamman kuin yhden lohkoketjun kerrallaan. Jokainen kaivostyöläisen toimittama hajautus vaikuttaa kummankin valuutan hash-kokonaisnopeuteen, mikä johtaa kryptografisten algoritmien ratkaisemiseen molemmissa verkoissa.

Kuinka Vertcoin kerää isoja veljiä

Tässä on pieni kaavio, jonka heitimme yhteen, jotta voit arvioida kunkin kolikon tiedot:

Tietoja Vertcoinista

Historia

Vertcoin-projektin takana olevasta historiasta tai tiimistä tiedetään vähän. Sivustolla oli alun perin tiimisivu, mutta se on sittemmin poistettu. Tiedämme, että projekti on pääosin vapaaehtoista.

Kehitys on ollut hieman erilainen kuin ICO-aalto, jonka olemme nähneet viime vuosina, koska kehitys rahoitetaan kokonaan lahjoituksilla. Ei ICO: ta. Ei Airdropia. Ei Premine. Vertcoin käyttää selvästi erilaista lähestymistapaa. Näyttää siltä, ​​että kehittäjät ja yhteisö ovat täällä etupuolella ja keskipisteessä verrattuna varojen keräämiseen ICO: ssa.

Tiekartta ja mitä on tulossa

Vertcoin-tiimillä on useita etenemissuunnitelman virstanpylväitä, joita voit seurata tässä Trello-lauta. Ne sisältävät:

  • Uusi multicoin-salama – LitBox-projekti (rakennettu LIT: lle)
  • VertHash – Uusi kaivosalgoritmi
  • Usean alustan yhden napsautuksen kaivostyöntekijän uudelleenkirjoittaminen / UX-päivitys
  • [Bounty] Vertcoin iOS-lompakko

Muista tarkistaa tilanne säännöllisesti seurataksesi edistymistä.

Kaupankäynnin historia

Kuten useimmat kaikki ennen vuotta 2015 olevat kolikot, Vertcoin otti kuolemanrangaistuksen Mt. Gox hakkeroitiin ja heitti koko markkinat salaustalviin.

Sellaisena se oli suhteellisen passiivinen kevään / kesän 2017 elpymiseen saakka. Siitä lähtien se on noussut tasaisesti markkinoiden korkeammalle. Saavuttuaan kaikkien aikojen korkeimman tason, 10,14 dollaria, se laski hitaasti takaisin 424 miljoonan dollarin markkina-arvosta nykyiseen ~ 14 miljoonan dollarin arvoonsa.

Kirjoittaessaan se käy kauppaa noin 0,30 dollaria. Vaikka kehitys jatkuu tasaisella vauhdilla, joudumme todennäköisesti näkemään salausmarkkinoiden elpymisen ennen kuin hinnat palauttavat entisen kunniansa.

Mistä ostaa VTC

Bittrex hallitsee markkinoita VTC / BTC-kaupankäyntiparien kanssa, vaikka myös Poloniex ja Upbit ovat kunnollisia..

Valitettavasti Bitcoin on suunnilleen ainoa valuutta, jota voit käyttää Vertcoinin vaihtamiseen. On olemassa vähän vähemmän tunnettuja pörssejä, jotka tarjoavat kaupankäynnin fiat-valuutoilla, mutta volyymi on erityisen pieni ja on todennäköisesti parasta pysyä Bitcoin-parien kanssa.

VTC: n säilytyspaikka

Kun olet ostanut itsellesi palan Vertcoinia, sinulla on muutama tallennusvaihtoehto. Laitekoteloille Ledger Nano S ja Trezor tarjoavat Vertcoin-tukea. Jos haluat ohjelmistolompakon, voit ladata Vertcoinin ydinlompakon tai sen Electrum-johdannaisen. Matkalaukku on äskettäin tuotu markkinoille ja siellä on jopa paperilompakko niille, jotka etsivät pitkäaikaista säilytystä.

Johtopäätös

Toistaiseksi Vertcoin-tiimi on pysynyt ajan tasalla Vertcoinin ydinohjelmistosta varmistaakseen, että valuutta pysyy ASIC-vastustuskykyisenä. 1-Click-kaivosmiehen lisäksi ASIC-vastustuskyky saa tämän kolikon tuntumaan siltä, ​​että se etsii pikku kaveria, pitäen Vertcoinin yhteisön avoimena salauksen harrastajille kaikilla tiedoilla ja taitotasoilla.

Jos Litecoin pelaa uskottavasti hopean pelaamisella Bitcoinin kullalle, ehkä Vertcoin yrittää ingratoida tiensä nipun pronssina (anteeksi Dogecoin). Sillä on jo onnistunut atomivaihto Litecoinin kanssa, ja joukkue on ottanut käyttöön salamaverkostotapahtumat ja atomiswapit. Jatkokehityksen onnistumisen myötä Vertcoinin pronssimitalista voi olla syytä katsoa kahden kymmenen parhaan ikäisensä joukossa.

Ryan Smith päivitti tämän artikkelin 16. marraskuuta 2018 vastaamaan projektin viimeaikaisia ​​muutoksia.

Lisäresurssit

Pidä yhteyttä Vertcoin-kehittäjiin ja yhteisöön seuraavilla kanavilla:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me