Mikä on Waltonchain?

Waltonchain yhdistää estoketju IoT: n kanssa (erityisesti RFID) toimitusketjujen hallintajärjestelmän luomiseksi. Hanke on nimetty Charlie Walton, RFID-tekniikan keksijä ja edelläkävijä avaruudessa.

Logistiikkajärjestelmät ovat monimutkaisia ​​ja sisältävät yleensä useita eri osapuolia. Kun nämä järjestelmät kasvavat, saman toimialan yritysten on entistä vaikeampaa koordinoida toistensa kanssa. Tämän lisäksi yksittäisillä entiteeteillä voi olla erilaisia ​​prosesseja, jotka estävät edelleen kykyä siirtää tietoja edestakaisin.

Waltonchain käyttää RFID-tunnistusta tuotteiden seuraamiseen jokaisessa tuotanto- ja jakeluvaiheessa. Kuhunkin tuotteeseen liittyvät tiedot tallennetaan muuttumattomaan lohkoketjuun, joka varmistaa sen tarkkuuden missä tahansa prosessissa.

Tässä Waltonchain-oppaassa keskustelemme:

Kuinka Waltonchain toimii?

Sen lisäksi, että WALTON on kunnianosoitus RFID-tekniikan keksijälle, se on lyhenne sanoista Viisaus muuttaa etikettiä, kauppaa, organisaatiota ja verkostoa. Tämä tuntuu hieman pakotetulta, eikä ole täysin selvää, mitä se todella tarkoittaa, mutta se sopii hyvin nimen kanssa.

Arvo esineiden internet (VIoT)

Waltonchain esittelee Arvoa esineiden internet kuvata niiden omien RFID-sirujen ja blockchain-tekniikan yhdistelmää. RFID-tunnisteiden avulla estoketjut voivat nyt tallentaa fyysisiä esineitä (tai ainakin niiden dataesityksiä) ketjuun.

RFID-tunnisteet (radiotaajuinen tunnistus) käyttävät sähkömagneettisia kenttiä esineiden tunnistamiseen. Niitä käytetään yleisimmin varastojen seurannassa, kirjastojärjestelmissä ja tuotekioskeissa, kuten Redbox.

Waltonchainin avulla yksinkertainen RFID-tunnisteen skannaus antaa sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot. Mikä tuote on, missä se on ollut, kuka sen on käsitellyt, ja muut tärkeät tiedot tallennetaan estoketjuun näiden tunnisteiden kautta.

VIoT: n soveltamisella logistiikkaan on lukemattomia etuja:

 1. Parempi turvallisuus lohkoketjutekniikan avulla
 2. Tuotteen tarkka seuranta takaisin sen alkuperään
 3. Väärentämisen torjunta RFID-tunnistuksen avulla
 4. Hajauttaminen ilman luottamuksen tarvetta
 5. Pienemmät työvoimakustannukset

Waltonchain ja alaketjut

Waltonchain on emoketju että Waltonin ekosysteemi. Tämä ketju seuraa Waltoncoin (WTC) -tapahtumia, hallinnoi aliketjuja ja toteuttaa älykkäitä sopimuksia mm..

Jokainen Waltonchain-tekniikkaa käyttävä voi luoda oman alaketju ja niillä on omat tunnuksensa. Lisäksi he voivat valita konsensusalgoritmin, joka eroaa emoketjusta.

Verkon erottamisella Waltonchain- ja alaketjuihin on muutama etu. Ensimmäinen on se, että jokainen tekniikkaa hyödyntävä yritys voi räätälöidä estoketjun omiin liiketoimintatarpeisiinsa. Ne eivät ole sidoksissa pääketjun protokollaan tai verkkotoimintaan.

Tärkeä on myös se, että erottaminen auttaa suorituskykyä verkon mittakaavassa. Koska suurin osa tiedoista sijaitsee yrityksen alaketjussa, niiden toiminta ei takaa koko verkkoa.

CryptoKitties, Ethereum-pohjainen peli, joka on samanlainen kuin Neopets, on osoitus aliketjujen tärkeydestä. Tällä hetkellä Ethereum ei käytä aliketjuja, joten jokainen alustalle rakennettu DApp vaikuttaa verkkoon. CryptoKittiesin räjähtävä suosio aiheutti suuri verkon ruuhkautuminen mikä johti väliaikaisesti viivästyneisiin liiketoimiin ja korkeampiin maksuihin.

Jos peli olisi osa ketjua, tämä ei olisi ollut yhtä suuri ongelma.

Waltoncoin (WTC) ja konsensusmekanismit

Waltoncoin (WTC)

Waltoncoins (WTC) ovat ensisijainen valuutta Waltonin ekosysteemissä. Genesis-lohkon kanssa annettiin 100 miljoonaa WTC: tä, eikä niitä enää luoda. Näistä 100 miljoonasta on tällä hetkellä yhteensä 70 miljoonaa toimitusta hieman yli 40 miljoonalla liikkeellä, ja loput kolikot louhitaan lähivuosina.

Kolikoilla on kuusi päätehtävää:

 1. Alaketjujen antaminen
 2. Osingon korko
 3. Luotto- ja kiinnitysjärjestelmä
 4. Hajautettu omaisuuden vaihto
 5. Hajautettu äänestys- ja hallintojärjestelmä
 6. Hajautettu vaihto

Vaikka tämä näyttää paljon, näissä toiminnoissa on jonkin verran päällekkäisyyksiä. Yksinkertaisemmin sanottuna WTC: tä käytetään kaupankäyntirahana suorittamaan toimintoja emoketjun ulkopuolella tavumaksu maksut, helpottavat yhteistyötä aliketjujen välillä ja palkitsevat solmut verkon ylläpitämisestä.

Konsensusmekanismit

Alun perin Waltonchain aikoi käyttää omaa todistustaan ​​vaarnasta & Luottamuksen (PoST) yksimielisyys ekosysteemistä. PoST on samanlainen kuin Proof of Stake (PoS), koska se palkitsee merkkien haltijat (solmut) WTC-osinkoilla. Se lisäisi kuitenkin myös solmun maineen mekanismin entistä paremman laadun ja rehellisempien solmujen palkitsemiseksi.

Nyt Waltonchainin valkoisessa paperissa (v2.0) hahmotellaan a Waltonchainin todistuskirja (WPoC) yhteisymmärrys. Tämä uusi yksimielisyysmekanismi yhdistää työn todistamisen (PoW), työn osuuden (PoS) ja työn todistuksen (PoL). Emoketju käyttää PoW: n ja PoS: n yhdistelmää. Tämä tarkoittaa, että WTC-tunnuksen haltijana saat osinkoja vain pitämällä rahakkeita lompakossa.

Verkko käyttää PoL: ää datanvaihtoon pääketjun solmujen, lapsiketjujen ja lasten ylittävien ketjujen välillä.

Waltonchainin työtodistus

Waltonchainin työtodistus

Waltonchain-tiimi & Edistyminen

Waltonchain tiimi on täynnä toimitusketjun kokemusta. Do Sanghyuk, yksi perustajista, oli aiemmin Korean Standard Products Associationin johtaja. Toinen perustaja Xu Fangcheng oli Septwolves Group Ltd: n toimitusketjun hallintojohtaja.

Ryhmä saa tukea heidän johtajalta neuvonantajalta Kim Sukkulta, joka on Samsungin entinen varapuheenjohtaja.

Waltonchainilla ei ole pulaa kumppanuuksista – joista useat ovat Kiinan maakunnan hallitusten kanssa. Tiimi työskentelee Fujianin hallituksen kanssa luomaan “Älykäs merenkulku” blockchain-inkubaattori ja Jinhun hallitus rakentaa älykkäitä ilmanpuhdistus- ja seurantajärjestelmiä.

Kuten näette, Waltonchain laajenee nopeasti vain toimitusketjun ulkopuolelle.

Waltonchain-kumppanit

Lyhyt luettelo Waltonchain-kumppaneista

Maaliskuussa 2018 Waltonchain käynnisti pääverkonsa ja katkaisi Ethereum-lohkoketjun virran. He ovat sittemmin julkaisseet useita lompakoita tukemaan tätä muutosta. Lisäksi tiimi on helpottanut kolmen kehitystä lapsiketjut pääverkon käynnistämisen jälkeen.

Kilpailijat

VeChain on blockchain-projekti, joka muistuttaa eniten Waltonchainia (molemmissa on jopa ketju nimessään). Samoin kuin Waltonchain, VeChain tarjoaa blockchain-pohjaisia ​​ratkaisuja toimitusketjuteollisuudelle. VeChain muutti äskettäin VeChain Thor -tuotetta, mikä antaa yrityksille mahdollisuuden rakentaa DApps alustalleen – mikä muistuttaa Waltonin alaketjuja.

Näiden kahden välillä on kuitenkin muutamia eroja. Waltonchain keskittyy tiukasti RFID-sirut kun VeChain sisältää NFC ja QR-koodit yhtä hyvin. Vaikka palvelee monia samoja tarkoituksia, alaketjujen arkkitehtuuri on huomattavasti erilainen kuin DApps.

Lopuksi näyttää siltä, ​​että nämä kaksi hanketta kohdentavat eri markkinoille VeChain keskittyy ylellisyystuotteisiin ja Waltonchain aloittaen vaatteista.

Kaupankäynti

WTC-hinta on ollut nousu- ja laskusuunta, koska se aloitti kaupankäynnin elokuun 2017 lopussa. Kiinalaiset uutiset lisääntyneestä valtion interventiosta ja sääntelystä vaikuttivat jatkuvasti kolikoon.

Kääntöpuolella uudet pörssilistat ja kumppanuusilmoitukset ovat heijastaneet positiivisia hintamuutoksia vastauksena. Ei olisi yllättävää nähdä tämän trendin jatkuvan, jos kolikko listataan Bittrexissä tai jos joukkue ilmoittaa lisää strategisia liittoutumia.

WTC nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle 42,46 dollaria (~ 0,00371 BTC) tammikuussa 2018, mutta nyt se on noin 1,20 dollaria (~ 0,00029 BTC) – toinen vuoden mittaisten karhumarkkinoiden uhri. Ilman yrityksen laajamittaista käyttöönottoa on vaikeaa nähdä kolikon hinnan nousevan nykyisissä, köyhissä markkinaolosuhteissa.

Mistä ostaa WTC

Suosituin alusta ostaa WTC on Binance. Täällä voit vaihtaa BTC: n ja ETH: n WTC: ksi BTC: n ollessa sijoittajien ensisijainen valinta.

Jos sinulla ei ole Bitcoinia tai Ethereumia, voit ostaa niitä Geminiiltä Yhdysvaltain dollareilla. Sen jälkeen yksinkertaisesti siirrä varat Binancelle vaihtaaksesi WTC: lle.

WTC: n säilytyspaikka

Säilytä WTC: täsi yhdessä virallisista Waltonchain-lompakoista. Lompakot ovat saatavana Windows-käyttöjärjestelmissä sekä Android- ja iOS-matkapuhelimissa.

Johtopäätös

Waltonchain on vankka projekti, jossa on kokenut, yli 20-jäseninen tiimi, joka on omistautunut menestykseen. Yhtiöllä on jo useita merkittäviä kumppanuuksia julkishallinnon ja yksityisen sektorin yritysten kanssa.

Enemmän kuin vain toimitusketjualusta, Waltonchain tarjoaa yritysyrityksille tekniikan luoda oma aliketju ja hyötyä Waltonin emoketjusta.

Vaikka Waltonchain ei tällä hetkellä ole arvostettu yhtä korkealle kuin jotkut sen kilpailijoista, se näyttää kumppanuutensa ja kunnianhimoisen kehitystoimintasuunnitelmansa avulla valmistautuvan lähivuosina.

Toimittajan huomautus: Steven Buchko päivitti tämän artikkelin 11.2.2018 vastaamaan projektin viimeaikaisia ​​muutoksia.

Muita Waltonchain-resursseja

Verkkosivusto

Reddit

Sähke

Viserrys

Github

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me