Mikä on QLC-ketju (Qlink)?

QLC Chain rakentaa alustaa hajautetulle tietoliikenteelle. Sen sijaan, että saisit puhelinpalvelun langattomalta palveluntarjoajalta, QLC Chain kuvittelee järjestelmää, josta ostat yhteyksiä ikäisiltäsi. Tämä voi tarkoittaa sitä, että vuokrataan pääsy jonkun wifi-verkkoon, vastaanotetaan solusignaali jonkun kodin tukiasemalta tai myymme käyttämättömät tiedot langattomalta operaattoriltasi muille käyttäjille..

Laajemmin projektin tarkoituksena on rakentaa verkko-palveluna -infrastruktuuri, joka toteuttaa älykkäitä sopimuksia verkon ominaisuuksien, toimintojen ja dApps: n helpottamiseksi.

Projekti perustuu Kiinaan ja perustuu NEO-lohkoketjuun. Viime vuonna se keräsi yli 19 miljoonaa dollaria alkuperäisessä ICO: ssa. Siitä lähtien se on käynnistänyt mobiilisovelluksen wifi- ja VPN-pääsyn jakamiseen. Myöhemmin tänä vuonna Qlink toivoo voivansa käynnistää mainnetinsa.

Televiestinnän ongelma tänään

Teleoperaattorit käyttävät paljon rahaa tietyn palvelualueen infrastruktuurin asentamiseen. Matkapuhelintorneja ja puhelinlinjoja ei ole halpa asentaa. Tämä pätee erityisesti suurilla alueilla, suurissa kaupungeissa tai kun yritetään yhdistää maaseutuyhteisöjä. Tästä syystä teleoperaattorit haluavat varmistaa, että ne tuottavat voittoa alkuinvestoinnistaan.

Näistä yrityksistä on tullut tunnetusti joustamattomia, kalliita ja monopolistisia. He pyytävät usein kuntia yksinoikeudella kansalaistensa kanssa kilpailun välttämiseksi ja korkeamman hinnoittelun mahdollistamiseksi. Ainakin Yhdysvalloissa monivuotiset sopimukset palveluntarjoajan kanssa ovat osa normia. Voi tuntua, että olet lukittu sisään ilman monia vaihtoehtoja.

Kuinka QLC-ketju toimii

QLC Chain / Qlink pyrkii ratkaisemaan nämä ongelmat hajauttamalla televiestinnän ja liitettävyyden markkinoita. Qlinkin idea on, että kuka tahansa voi käyttää pientä tukiasemaa kotonaan, joka tarjoaa solupalvelua ympäröivälle alueelle. Kun Qlink-käyttäjä käyttää tukiasemaa yhteyden muodostamiseen, pieni osa heidän maksustaan ​​menee tukiasemaoperaattorille.

Lisäksi kuka tahansa voi tarjota wifi-yhteytensä alustalle. Käyttäjä voi maksaa ajallisesti rajoitetusta pääsystä wifi-verkkoon, ja Qlinkin älykkäät sopimukset hallitsevat liitettävyyttä ja maksamista. Tässä tapauksessa voit myydä pääsyn mihin tahansa telepalveluun. Yksi käyttötapaus, jonka Qlink ehdottaa, on käyttämättömän tekstiviestisi myynti yritysyrityksille, jotta he voivat lähettää tekstiviestejä asiakkailleen.

Alusta integroi myös mainostajat, jotka voivat maksaa sisällönsä lisäämisestä Qlink-verkkoon. Kun kuluttaja tarkastelee kyseistä sisältöä, se veloittaa pikemminkin mainostajalta kuin kuluttajalta kuluttajan käyttämistä tiedoista.

Tietenkin teleyritykset ovat maailman suurimpia ja tehokkaimpia. Televiestintäteollisuuden irtaantuminen on valtava haaste. Qlinkin suunnitelma vaatii jossain määrin teleyrityksiä osallistumaan hajauttamiseen, ja saattaa olla naiivia odottaa Qlinkin menestyvän. Qlinkin kehittäjät kuitenkin rakentavat tärkeitä tekniikoita laitteiston, liitettävyyden ja lohkoketjun yhdistämiseksi.

Kahden ketjun arkkitehtuuri

Hajautettu tietoliikenneverkko vaatii rekisterin kaikille laitteille ja käyttäjille. Se tarvitsee myös kyvyn suorittaa tietoja ja jakaa tietoja näiden käyttäjien ja laitteiden välillä. Näiden vuorovaikutusten helpottamiseksi Qlink käyttää kaksiketjuista ratkaisua.

Qlink kaksiketjuinen arkkitehtuuri

Ensimmäinen ketju on julkinen ketju, joka on rakennettu NEO: n päälle. Julkinen ketju pitää hallussaan kaikki digitaalisen identiteetin ja omaisuuden rekisteröintitiedot. Se voi jakaa nämä tiedot osallistuvien osapuolten kanssa yhdyskäytävien kautta (esim. Teleoperaattorit). NEO käyttää delegoitua bysanttilaista vikasietoista konsensusta tuhansien tapahtumien käsittelyyn nopeasti ja lopullisesti.

Toinen ketju on oma ketju. Se käsittelee käyttäjien ja omaisuuden omistajien välisiä tapahtumia ja tietoja (esim. Laskutus- ja käyttötiedot). Se on myös pohja älykkäille sopimuksille, jotka säätelevät verkon suhteita. Tämä oma ketju käyttää todistusta panoksesta / todistusta työn konsensuksesta, joka tunnetaan nimellä Proof of Shannon. Shannonin todisteita kehitetään edelleen ja testataan pätevyyden suhteen.

Nämä kaksi ketjua tarvitsevat tietysti ketjujen välistä kapasiteettia integroidun ratkaisun tarjoamiseksi. Ne molemmat perustuvat NEO: n protokolliin. Tästä ketjun ylittävästä arkkitehtuurista ei kuitenkaan ole paljon tietoa, mutta kehitys on vielä kesken.

Qlink-yhdyskäytävät

Qlinkillä ei ole harhaluuloja korvata telekommunikaatiojättiä heti tai kaikki yhdessä. Heidän rakentamansa infrastruktuuri on aivan liian arvokas ja välttämätön. Sen sijaan valkoisessa kirjassa ehdotetaan järjestelmää, jolla nykyiset teleyritykset voivat osallistua Qlinkin hajautetulle markkinapaikalle. Nämä operaattorit voivat tarjota resursseja ja palveluja suoraan Qlink-käyttäjille yhdyskäytävien kautta, jotka yhdistävät julkiseen lohkoketjuun.

Sieltä käyttäjät voivat valita keneltä he saavat palvelun. Kun he ovat valinneet palveluntarjoajan, älykkäät sopimukset asettavat uuden sopimuksen ehdot ja palvelusopimuksen. Nämä samat älykkäät sopimukset automatisoivat maksamisen ja varmistavat palvelun toimivuuden.

Kysymys kuuluu, miksi telejätit osallistuvat Qlinkin suunnitelmaan? He ansaitsevat paljon rahaa nykyisestä järjestelmästä. Uusi protokolla voi olla tehokkaampi ja edistää avoimia markkinoita. On kuitenkin vaikea kuvitella teleyritysten osallistuvan tai sallivan asiakkaidensa osallistua. Tämä on yksi kysymys, johon Qlink ei ole riittävästi vastannut materiaaleissaan.

Bisnesmalli

On olemassa pari tapaa, joilla käyttäjät voivat ansaita rahaa Qlink-verkossa. Jokainen on riippuvainen muiden Qlink-käyttäjien kysynnästä ja kysynnästä alueellasi.

Ensimmäinen on wifi-jakaminen, ja tämä ominaisuus on tällä hetkellä testnetissä. Pohjimmiltaan voit vuokrata wifisi muille käyttäjille vastineeksi QLC: stä. Luettele wifi sovelluksessasi, ja älykkäät sopimukset hoitavat loput. He hoitavat yhteyksiä ja varmistavat, että sinulle maksetaan. Voit asettaa käyttäjille rajoituksia ja kuinka kauan muut voivat käyttää wifi-verkkoasi.

Voit tehdä samanlaisia ​​asioita jakamalla käyttämättömät mobiilidataasi tai luomalla hotspotin. Lisäksi voit myydä käyttämättömät tekstiviestisi yritysasiakkaille, jotka haluavat lähettää tekstiviestejä asiakkailleen. Näitä muita ominaisuuksia ei ole vielä otettu käyttöön, ja näemme kuinka tehokkaiksi niistä tulee. Ainakin Yhdysvalloissa, jossa rajoittamaton tekstiviesti ja rajoittamaton data ovat yhä yleisempiä, nämä tarjoukset eivät välttämättä muuta.

WinQ-sovellus

Qlink julkaisi aiemmin tänä vuonna sovelluksen WinQ, joka on saatavilla Google Playssa. Se on ensimmäisten mobiilisovellusten joukossa, joka integroituu NEO-lohkoketjuun. Tällä hetkellä sovellus toimii testnetissä. Jos sinulla on todellinen QLC, älä yritä käyttää niitä sovelluksessa tai testnetissä. Mainnet-tunnusten lähettäminen testnet-osoitteisiin johtaa varojen menetykseen.

WinQ-sovellus

WinQ dApp antaa käyttäjille mahdollisuuden rekisteröidä wifi- ja VPN-tilansa verkko-omaisuudeksi. Nämä tietueet menevät NEO-lohkoketjuun ja niistä tulee osa palveluverkkoa. WinQ: n avulla käyttäjät voivat ansaita QLC: n wifi-yhteyden jakamisesta. Osa testnetissä ansaituista varoista muunnetaan mainnet-varoiksi julkaisun yhteydessä.

Mobiilisovellus sisältää myös upotetun lompakon. Se on yhden luukun paikka QLC: n lähettämiseen ja vastaanottamiseen. Sen avulla voit myös täydentää QLC: tä NEO-varoilla. Lähitulevaisuudessa on olemassa työpöytäsovellus, jolla on samanlaiset ominaisuudet ja toiminnot kuin mobiilisovelluksella.

Qlink-tukiasema

Kuka tahansa voi käyttää Qlink-tukiasemaa, joka tehostaa palveluntarjoajien solusignaalia. Tukiasema on laitteisto, joka on kaksi laitetta yhdessä. Ensimmäinen on LTE-U-signaalintarjoaja, joka muodostaa perustan Qlinkin matkaviestinverkolle. Tukiasema on myös protokollakaivoslaite, joka voi osallistua lohkoketjun todistukseen vaarnan konsensuksesta.

Visio on, että ihmiset ympäri maailmaa omistavat ja käyttävät tukiasemia, jakavat signaalin ja korvaavat vanhan tornitalopalvelujärjestelmän joillakin alueilla.

QLC-tunnus

QLC-tunnus on NEO-pohjainen NEP-5-standarditunnus. Se on maksutapa tapahtumista markkinoilla. QLC: tä käyttävät tapahtumat suoritetaan välittömästi lohkoketjussa.

Qlink tukee myös fiat-valuuttoja käytettäväksi teleoperaattoreiden ja mainostajien välillä. Tämän on tarkoitus helpottaa palveluntarjoajien siirtymistä salaukseen. Fiat-kaupat käsitellään perinteisellä tavalla, ketjun ulkopuolella.

ICO & Markkinatrendit

Qlink käynnisti onnistuneen ICO: n joulukuussa 2017 keräten 19,3 miljoonaa dollaria. Jos olet ostanut ICO: n, olisit kaksinkertaistanut sijoituksesi kuuden kuukauden kuluessa. ICO hyväksyi vain NEO: n ja antoi NEP-5-tunnuksen.

ICO: n jälkeen QLC nousi muiden kryptovaluuttamarkkinoiden kanssa tammikuussa 2018 ennen putoamista karhumarkkinoiden aikana. Se havaitsi muutamia vaihteluita ja potentiaalisia pumppuja maaliskuun lopulla ja huhtikuun alussa. Sen kehitys on nyt ollut tasaista.

Qlink / QLC-ketjun (QLC) ostaminen

QLC on saatavana kaupankäyntiparina BTC: n, ETH: n ja NEO: n kanssa. Löydät sen seuraavista huippupörsseistä:

  • Binance
  • Gate.io
  • Kucoin

Qlink / QLC-ketjun (QLC) säilyttäminen

QLC on NEP-5-token, joten voit tallentaa sen minne tahansa, johon voit tallentaa NEO: n. Todennäköisesti suosituin vaihtoehto on Neon-ohjelmistolompakko. Lisää turvallisuutta harkitsemalla Ledger Nano S: n kaltaista laitteistolompakkoa.

Jos sinulla on vaikeuksia nähdä QLC-taso lompakossa, voit etsiä QLC-sopimusosoitteen ja etsiä tunnussaldosi avaimellasi Neotracker.ion avulla..

Tiimi

qlink-tiimi

Qlink tulee Kiinasta peräisin olevien vanhempien ohjelmistokehittäjien tiimiltä. Katso Githubista heidän työnsä edetessä.

qlink ylimääräinen joukkue

Liiketoiminnan puolella tiimillä on syvä penkki, jolla on kokemusta sijoituspankkitoiminnan rahoituksesta.

neuvonantajat

Yhtiön neuvonantajiin kuuluu pääomasijoittajia ja Alibaban perustaja.

Johtopäätös

Tämän projektin käyttöönoton ja mahdollisuuksien ympärillä on vielä paljon kysymysmerkkejä. On kuitenkin lupaavaa nähdä kehittäjien edistyvän ja julkaisevan todellisen tuotteen niin pian ICO: n jälkeen. Jos projekti luo tarvittavat oikeat kumppanuudet ja pivot, se voi onnistua. Tie ei kuitenkaan ole helppo mennä suurta televiestintää vastaan.

Lisäresurssit

Virallinen nettisivu

Valkoinen paperi

Subreddit

Keskitaso (blogi)

Viserrys

Github

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me