Vuoden 2018 parhaat salausvaluutanvaihdot yhdysvaltalaisille sijoittajille

Asiat liikkuvat nopeasti salausmaailmassa. Aivan kuten kolikko voi nousta listalle muutamassa tunnissa tai päivässä, niin myös vaihto voi. Otetaan esimerkiksi Binance. Siitä on nopeasti tullut maailman eniten käytetty pörssi alle vuoden kuluessa. Kaikilla muutoksilla ja hämmennyksillä voi olla vaikeaa seurata parhaita kryptovaluutan vaihtoa. Niille, jotka ovat avaruudessa uusia, haluamasi ja luotettavan vaihdon löytäminen voi olla myös haaste kaikkien vaihtoehtojen kanssa. Tässä oppaassa esitetään tärkeimpien kryptovaluutanvaihtojen tärkeimmät ominaisuudet vuonna 2018.

Meidän on asetettava rajoituksia tälle oppaalle jotenkin, muuten olisi liian pitkä olla hyödyllistä. Tästä huolimatta keskitymme tässä oppaassa Yhdysvaltain kansalaisia ​​palveleviin tärkeimpiin kryptovaluutanvaihtoihin.

Sukellamme sisään ilman lisäkysymyksiä.

Fiat Pörssi (USD)

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, jos olet uusi sijoittaminen tai haluat sijoittaa enemmän rahaa salaukseen, on muuntaa fiat-valuuttasi salaukseksi. Yhdysvaltain sijoittajille se tarkoittaa USD: n tallettamista valuutanvaihtoon saadakseen BTC: n tai ETH: n.

Kutsumme pörssejä, jotka hyväksyvät fiat-valuutat, “fiat-yhdyskäytäviksi”. Koska ne käyvät kauppaa Yhdysvaltain dollareissa, niihin sovelletaan paljon säännöksiä, ja heidän on täytettävä osavaltioiden ja liittovaltion virastojen raportointivaatimukset. Tämä tekee fiat-vaihdoista vaikeampia perustaa kuin salauksesta salaukseen -vaihdot.

Se tarkoittaa myös, että fiat-pörsseillä on yleensä rajalliset kaupankäyntiparit, koska näitä kaupankäyntipareja on säännelty. Sellaisena, jos haluat ostaa kapean altcoinin, joudut yleensä ostamaan ETH: n tai BTC: n fiat-pörssissä ja siirtämään varat sitten salaus-krypto-pörssiin ostaaksesi haluamasi tunnuksen..

Ylin USD-talletusten kryptovaluutanvaihto on alla.

Kolikkopohja

Yksi suosituimmista ja tunnetuimmista vaihtoehdoista USD-tapahtumille. Coinbasen pääkonttori on San Franciscossa ja se on ollut toiminnassa vuodesta 2011. Niitä pidetään yleensä turvallisina ja niissä on yli 13 miljoonaa käyttäjää. He tunnetaan kuitenkin siitä, että heillä on korkeimmat maksut kaikista fiat-yhdyskäytävistä.

CoinMama

Perustamisestaan ​​lähtien vuonna 2013 CoinMama johti tietä sivustona, josta voit ostaa salauksen luotto- tai maksukortilla. Tämä tekee siitä erittäin helppokäyttöisen. Toisin kuin muut pörssit, CoinMama on vain ostettavissa oleva markkinapaikka, jonka avulla voit siirtää varoja välittömästi muihin lompakkoihin oston yhteydessä. Heillä on myös suhteellisen korkeat maksut, mutta yksinkertainen kokemus tekee siitä helppokäyttöisen.

GDAX

GDAX on Coinbasen vanhempi veli, jota johtaa sama yritys. Sanomme vanhempi veli, koska GDAX: n käyttöliittymä ja toiminnallisuus houkuttelevat edistyneempiä sijoittajia kuin Coinbasen aloittelijaystävällinen käyttöliittymä. Monet yhdysvaltalaiset kauppiaat, jotka ovat vakavia sijoittajia, ajautuvat kohti GDAX: ää.

Kraken

Kraken tuli näyttämölle suunnilleen samaan aikaan kuin Coinbase vuonna 2011. Se sijaitsee myös San Franciscossa, joten he ovat kilpailijoita. Käyttäjät näyttävät olevan hyvin jakautuneita Krakenissä, ja jotkut ylistävät alustan sujuvaa kokemusta, kun taas monet muut kiistävät sen asiakaspalvelun ja bugiset ominaisuudet.

CEX.io

CEX.io on lontoolainen pörssi, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2013. He ovat saaneet vuosien varrella melko hyvän maineen käyttäjäystävällisyydestä ja hyvin suunnitellusta. Viime aikoina on kuitenkin ollut asiakaspalvelukysymyksiä, joten edetä varoen.

PaikallisetBitcoins

LocalBitcoins ei ole niin paljon pörssi kuin vastaava sivusto ihmisille, jotka haluavat ostaa ja myydä salausta todellisessa maailmassa. Voit sitten tavata henkilökohtaisesti tai käydä kauppaa verkossa lukemattomien maksutapojen avulla. Niin kauan kuin teet asianmukaista huolellisuutta henkilön kanssa, jonka kanssa käyvät kauppaa, LocalBitcoins on loistava tapa päästä salaukseen.

BitStamp

BitStamp on yksi luotettavimmista pörsseistä, jolla on alhaisimmat maksut. Se sijaitsee Luxemburgista, ja se on ollut olemassa vuodesta 2011.

Kaksoset

Gemini erottui asiakastukestaan, joka ylittää selvästi alan keskiarvon. Se on New Yorkissa sijaitseva vaihto, jonka Winklevoss-kaksoset perustivat vuonna 2015. Ne eivät tarjoa monia kryptovaluuttoja ja talletukset rajoittuvat pankkisiirtoihin, mutta Gemini on yksi parhaista vaihdoista aloittelijoille.

BitFlyer

BitFlyer on uusi Yhdysvalloissa, mutta ei uusi kryptovaluuttakaupan maailmassa. Se on yksi suurimmista Bitcoin-pörsseistä maailmassa. Heillä ei ole vielä toimilupaa kaikissa 50 osavaltiossa, mutta ne toimivat useimmissa niistä.

BitQuick

BitQuick eroaa useimmista pörsseistä siinä, että voit fyysisesti tallettaa käteistä pankkitilille tilausten rahoittamiseksi. Tämä ei-perinteinen rakenne tekee liiketoiminnasta hieman riskialttiimman (koska takaisinperintävaihtoehtoja ei ole), mutta BitQuickilla on yleensä hyvä maine yhteisössä.

Häiritsevä

Paxful toimii samalla tavalla kuin LocalBitcoins ja luo markkinat, jossa ostajat ja myyjät voivat tavata ja sopia ehdoista. Pörssi käynnistyi vuonna 2015 ja perustuu Delawareen. Transaktiopalkkiot voivat kuitenkin olla korkeita.

Salaus-salaus -vaihdot

Kun olet vaihtanut salauksesi fiatiksi, sinun kannattaa siirtää uudet hankkimasi varat pörssiin, jossa on enemmän vaihtoehtoja. Fiat-pörsseissä ei yleensä ole markkinarakoja, joten niiden saamiseksi sinun on käytettävä salauksesta salaukseen -vaihtoa. Tässä ovat parhaat:

Binance

Nopeus, jolla Binancesta on tullut maailman suurin salausvaihto, on hämmästyttävää. Muutamassa lyhyessä kuukaudessa se on hallinnut markkinoita. Myös hyvästä syystä. Se tarjoaa paljon ominaisuuksia, kaupankäyntiparia, turvallisuutta ja likviditeettiä sekä alhaiset palkkiot. Sen Binance-kolikko kannustaa myös kaupankäyntiin ja alentaa maksuja.

Bittrex

Bittrexin kotipaikka on Seattle, ja he ovat saaneet mainetta haluavansa noudattaa tarkasti Yhdysvaltojen määräyksiä. Ne ovat turvallinen, vakiintunut vaihtoehto kaupankäynnille hyvän asiakastuen kanssa.

Salaus

Cryptopia tunnetaan pörssinä markkinarako tai vähemmän suosittuja altcoineja. Heillä on alhaiset palkkiot ja hyvä asiakastuki. He eivät kuitenkaan hyväksy Ethereumia, ja pörssin pieni luonne merkitsee vähäistä kauppaa.

KuCoin

KuCoin on Hongkongissa toimiva salausvaihto. Ainutlaatuinen osa lähestymistapaansa on se, että he jakavat pörssin toiminnasta saadut voitot kotimaansa valuutan, KuCoin Sharesin, kautta.

Poloniex

Poloniex oli yksi maailman suurimmista kryptovaluutanvaihdoista. Sen suosio on kuitenkin heikentynyt uusien kilpailijoiden, asiakastukikysymysten ja nostojen kanssa.

Johtopäätös

Nämä ovat suosituimpia kryptovaluutanvaihtoa yhdysvaltalaisille sijoittajille vuonna 2018. Sitten ilmoittautuminen kunkin pörssin verkkosivustolle on yleensä yksinkertaista. Jos olet uusi salausinvestointeihin, muista lukea salauksen suojaamisen parhaat käytännöt, kuten kaksivaiheisen todennuksen käyttö ja kolikoiden siirtäminen yksityiseen lompakkoon, kun olet ostanut ne.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me