Mikä on Tierion?

Tierion projekti käyttää Bitcoinin blockchainia asiakirjojen tarkistamiseen. Alusta suorittaa tämän tehtävän prosessilla, joka tunnetaan ankkurina. Ankkurointi linkittää asiakirjat tarkkoihin lohkoihin Bitcoinin lohkoketjussa. Ankkuroidut asiakirjat ovat sitten todennettavissa milloin tahansa ilman luotettavan kolmannen osapuolen tarvetta. Tarkastellaan hetki tätä ainutlaatuista alustaa ja sitä, miten se tuli hallitsemaan blockchain-tietojen tarkistussektoria.

Connecticutissa toimiva Tierion tuli markkinoille vuonna 2015, ja sitä johtaa Wayne Vaughan ja Jason Bukowski. Sen poikkeuksellinen kasvu johtui suurelta osin erilaisesta strategiasta kuin kilpailusta sekä muutamista tärkeistä alustan ominaisuuksista.

Tierionin kehittäjät eivät päässeet markkinoille yrittäneet muuttaa yrityksiä uusiksi blockchain-pohjaisiksi järjestelmiksi. Sen sijaan kehittäjät keskittyivät parantamaan nykyisiä järjestelmiä ja tekemään yrityksille palvelujensa käytön mahdollisimman helpoksi.

Kiinan korkein oikeus tunnustaa “blockchain-todisteet” oikeudellisesti sitoviksi.

Kun olet työskennellyt @Tierion ja @helsinki kolmen vuoden ajan on ilahduttavaa nähdä hallitusten tunnustavan rakentamamme tekniikan arvon.

Toinen askel pitkällä tiellä luottamuksen korvaamiseksi @todiste. https://t.co/OlLDRgsc1v

– Wayne Vaughan (@WayneVaughan) 7. syyskuuta 2018

Tierion-alusta tarjoaa sinulle erilaisia ​​tarkastusjärjestelmiä. Se tarjoaa palveluja, kuten Chainpoint, jonka avulla kuka tahansa voi alkaa ankkuroida välttämättömiä asiakirjoja estoketjuun. Tämä huoltoaika leimaa kaikki asiakirjat. Myös Proof-nimistä liiketoimintapohjaista versiota kehitetään. Kehittäjät kerskaavat, että Proof-ankkurointiasiakirjoja ei voida manipuloida tai muuttaa. Nykyisestä liiketoimintatavasta puuttuu tämä yksinkertainen, mutta tärkeä laatu.

ominaisuudet

Kun vastaanotat digitaalisen kopion asiakirjasta, se ei kerro sinulle, onko materiaali alkuperäisessä tilassa, eikä edes silloin, kun asiakirjan alkuperäinen luontipäivämäärä tapahtui. Hakkerit ja verkon järjestelmänvalvojat voivat muuttaa tai päivittää tietoja ilman sinun tietosi. Alusta eliminoi nämä riskit omalla Ketjupiste palvelu.

Aikaleimatut asiakirjat, joissa on digitaalinen todiste alkuperäisestä tilastaan, ovat turvallisempia kuin esimerkiksi PDF. Tierionin käyttämä Bitcoinin lohkoketju pitää kirjanpito- ja tilintarkastusmenettelyt turvallisemmin. Yritykset voivat luoda muuttumattomia historioita liiketoimintaprosesseistaan ​​myöhempää tarkastelua varten.

Tierionin alustan avulla käyttäjät voivat myös antaa blockchain-todennettavia tunnistetietoja. Nämä valtakirjat sisältävät ammatilliset lisenssit, opintosuoritukset ja jopa palkinnot. Tiedot auttavat vähentämään petollista toimintaa alalla tarjoamalla yrityksille helpon ja edullisen tavan tarkistaa työntekijöidensä valtakirjat.


Tierionin palvelut kotisivun kautta

Tierionin palvelut kotisivun kautta

Kumppanuudet

Helmikuussa Tierion nosti kulmakarvoja salausyhteisössä, kun he ilmoitti kumppanuus tietokonejätti Microsoftin kanssa. Kumppanuuden tavoitteet pyritään suojaamaan arkaluontoisia tietoja julkisessa blockchainissa. Kumppanina olevan projektin pääkehittäjä on Daniel Buchner. Buchner on tunnettu roolistaan ​​johtajana Microsoft Azure Identity tiimi.

Microsoftin johtajat toivovat kulman rahoitus-, vakuutus- ja terveydenhuoltoalalle uudella blockchain-pohjaisella alustalla. Protokollan suunnittelu vastaa tämäntyyppisten liiketoimintajärjestelmien monimutkaisia ​​toimintastandardeja. Tiimi loi termin kieltäytymättömyys, kyvyttömyys kieltää jonkun pätevyys, kuvailemaan, kuinka heidän järjestelmästään on hyötyä asiakkaille. Tätä järjestelmää käyttävät asiakirjat saavat kiistämättömyysominaisuudet järjestelmän luotettavan luonteen vuoksi.

Maaliskuussa 2018 Tierion ilmoitti yhteistyöstä tiedonhallintayrityksen kanssa Yhteyshenkilö. Liaisonilla on merkittävä tietojen todentamisverkko, joka tunnetaan nimellä ALLOY. Yhteyden ansiosta ALLOY-käyttäjät voivat alkaa käyttää Tierionin palveluja osana jäsenyyttään.

Yhteyshenkilöt ilmoittivat integrointisuunnitelmista blockchain-lisätoimintojen integroimiseksi alustalleen tulevina kuukausina. Tämä johtuu jäsenten myönteisestä vastauksesta Tierionin palveluihin. Lisäpäivitykset voisivat sisältää älykkäitä sopimuksia ja digitaalisen valuutan tapahtumia a Bloomberg tehty yritysraportti.

Bitcoinin Blockchain

Tierion käyttää kaksoislohkoketjua, jonka avulla käyttäjät voivat integroida miljoonia datapisteitä tehokkaasti Bitcoin-lohkoketjuun. Kehittäjät päättivät, että Bitcoinin lohkoketju olisi paras käytettävä verkko, koska se on maailman suurin ja turvallisin lohkoketju.

Kehittäjät tutkivat muita vaihtoehtoja, kuten Ethereumia, mutta lopulta he päättivät, että turvallisuus ja hajauttaminen olivat kriittisempiä kuin kaupan nopeus. Tierion onnistuu kiertämään Bitcoinin skaalautuvuuskysymykset, kuten viivästyneet tapahtuma-ajat, yhdistämällä kryptografisesti miljoonat datapisteet yhteen tapahtumaan. Tämän strategian avulla Tierionin käyttäjät voivat ankkuroida miljoonia asiakirjoja sekunnissa ilman ruuhkia.

Avoin lähdekoodi

Tierionin kehitys sisältää kehittäjien panoksia ympäri maailmaa. Alustakoodi on avoin lähdekoodi, ja kehitystiimi kutsuu ohjelmoijat auttamaan koodauksen parantamisessa. Avoimen lähdekoodin projektit, kuten Bitcoin, saavat huomattavia turvallisuusetuja yksityisiin koodattuihin alustoihin verrattuna. Tämä lisäsuojaus on seurausta siitä, että useat avustajat tutkivat koodia.

IoT

Yksi Tierionin ainutlaatuisimmista käsitteistä on sen kyky integroitua esineiden internetiin (Internet of Things). Tämä integraatio vie IoT-laitteilta kerätyt tiedot ja ankkuroi ne lohkoketjuun. IoT-laitetiedot ovat kriittisiä niin kaukaisessa tulevaisuudessa. Kyky tarkistaa näiden tietojen paikkansapitävyys voi auttaa lisäämään tämän tekniikan hyväksymisnopeutta.

TNT-tunnus

Tierion (TNT) -kolikko käydään kauppaa useissa pörsseissä, mukaan lukien Binance, HitBTC, Huobi ja Liqui. Binance on yksi maailman suurimmista pörsseistä. TNT-rahakkeet pääsivät otsikoihin, kun ne listattiin onnistuneesti Binance-listalle marraskuussa 2017. Uutiset tulivat a twiitti suoraan Tierionin kehittäjiltä.

Tarvitset ERC-20-yhteensopivan lompakon TNT-tunnusten tallentamiseen. Yhtiön verkkosivustolla luetellaan MyEtherWallet, Mist, Parity ja imToken hyväksyttyinä alustoina.

Katse kohti tulevaisuutta

Tierionin ainutlaatuinen strategia antoi heille mahdollisuuden rakentaa markkinarako blockchain-tietojen tarkistussektorilla. Tämän alustan kehittyessä voit odottaa näkevänne monia muita suuria kumppanuuksia. Toistaiseksi Tierion on blockchain-tietojen tarkistuspyramidin päällä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me